- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.421
hoşbulduk canım benimm allah seninde yardımcın olsun aşılaman varmışş
eşimin ailesi güney doğulu ben konyalıyım her konuda anlaşamıyoruz düşünsene pişirdiğim yemeği bile yemiyorlar kıyafetlerimi eleştiriyorlar allahtan eşim çok farklı ailesine benzemiyor
Çok sağ ol canım, inşallah Rab'bim hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda...
selam kızzlar .herkez yavaş yavaş dökülmeye başladıı
heheheheh :) kız ev ısınden basım dondu . ancak bıttı .. bende dugun cdlerımı ızlıyomm
2011:)canım ...temizlik mi yaptın,herkesın bugun bi işi var canım belli zaten:) kaç yılında evlendin?
2011:)canım ...
ohh ama ben daha 20 ysındayım .. azcık erken evlendım ... benım de kızım olacak ınsallah . ismını de derın koycaz .. kızının ısmı ne ?aa daha yeni yanii:) ne güzel..ben 2007.2008 dede kızım oldu:) elim ne kadar çabuk dimi
ohh ama ben daha 20 ysındayım .. azcık erken evlendım ... benım de kızım olacak ınsallah . ismını de derın koycaz .. kızının ısmı ne ?
ayy kızının ısmı cok guselll :) Allah bagıslasın canım ya . bende 3 ay 5 gunluk hamıleyım ıste... beklıyoruz hayırlısı ileebende 20 yaşında evlendım.derin güzel isim kaç aylıksın..kızımın ismi erva..3,5 yaşında..
ayy kızının ısmı cok guselll :) Allah bagıslasın canım ya . bende 3 ay 5 gunluk hamıleyım ıste... beklıyoruz hayırlısı ilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?