2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

farketmez sağlıkla gelsınde;ama yınede bir kızımız oldugu için içimizdende erkek geçmiyo deil yanii:)) ayy dün adet günümdü hala gelmedi kendileri çok merak edıyorumm

ınsallah gelmez arkadasım bakıyorz kı hamılesın ayy ne sevınırım bebegım benım .. hıc belırtı var mı adetle ılgılı?

zeynepcim sormayı unuttum 2li testin nasıl çıktı sonuçu aldınmı 3 aylık hamilesin bebiş nasıl kız hemen gösterdimi kendini normalde 16 haftalıkken ggösterir

nası gitsin bildiğin gibi fena sayılmaz dr gidicem cumartesi kız beni fena yoruyo yemeğiydi uyutmak derken yoruluyorum ilk hamileliğin tadını çıkar 2.ci hamilelik daha zormuş vallah

ayy hayatımmmm .. sende cıkar sende ben bastan cok sorun yasadım kocam geldı yedıreyım onu gelıyorum

Nailsiniz guzeller

Sitede bi hatami var cok yavas giriyor sayfalari

Asagidakile elifzade muhasebe ziyaretciler gelin napiyonuz asagida sohbet edek yahuu

Nailsiniz guzeller

Asagidakile elifzade muhasebe ziyaretciler gelin napiyonuz asagida sohbet edek yahuu

iyiyim canım sen nasılsın. muhabbet edelim canım. zaten fazla kimse yok. sen başla ben devamını getireyim canım

Nailsiniz guzeller

oooo papatya yüzümün haline bak seninle kim kalacak ışıklar kapanıncaaheytt millet kızlar naponuzz bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…