- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.441
ay canım benım küçükmüş dahaa yerimm onuuu...bizde kızımıza kardeş istıyoruz inş.rabbım verır saglıkla...
ayyyy ınsallaaaaahbıde erkek oluyomus kii ohh ne gusel olur...
farketmez sağlıkla gelsınde;ama yınede bir kızımız oldugu için içimizdende erkek geçmiyo deil yanii:)) ayy dün adet günümdü hala gelmedi kendileriçok merak edıyorumm
ınsallah gelmez arkadasım bakıyorz kı hamılesınayy ne sevınırım bebegım benım .. hıc belırtı var mı adetle ılgılı?
hadı bakalım hayırlı haberler versın ınsallahhhh .)ay inş.canım; ne adet belirtisi ne de hamilelık belrtisi hiç bişi yok..nolcak bılmem
hadı bakalım hayırlı haberler versın ınsallahhhh .)
selam kızlarrrrrr nasılsınız bakim
selam kızlarrrrrr nasılsınız bakim
aleykum selam hayatım . ıyıyız bız . sen nasılsın bakalım nasıl gıdıyor hamişlık ?
nası gitsin bildiğin gibi fena sayılmaz dr gidicem cumartesi kız beni fena yoruyo yemeğiydi uyutmak derken yoruluyorum ilk hamileliğin tadını çıkar 2.ci hamilelik daha zormuş vallah
Nailsiniz guzeller
Sitede bi hatami var cok yavas giriyor sayfalari
Asagidakile elifzade muhasebe ziyaretciler gelin napiyonuz asagida sohbet edek yahuu
Nailsiniz guzeller
Asagidakile elifzade muhasebe ziyaretciler gelin napiyonuz asagida sohbet edek yahuu
Nailsiniz guzeller
maşallah canım allah neşini daim etsin. bizi boş ver haberler sanırımoooo papatya yüzümün haline bak seninle kim kalacak ışıklar kapanıncaaheytt millet kızlar naponuzz bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?