2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

maşallah canım allah neşini daim etsin. bizi boş ver haberler sanırım

yokk kız enerjik dolu olrak geldim napim bende görümcem görümcemin kocası bide torunları vardı ...torunlarıyla oynadım neşem yerinde yani kocişte işte..bende hala adet bitmedi...ohh miss gbi yatak bana kaldı..ee ne vr ne yokk ztnn çtatlıcadiyada çok sinirliyimm...bişe oldu diye korkuyom saremnazda ev taşınma işleryle uğraşıyolar galba..hımm meride geldii ohhh miss

Ben yavas giriyorum zorlaniyorum

Ben iyim canlar sizler nasilsiniz haberler sizde

Bata 1hafta kaldi sizin nekadar

Meri baban iyilesmis gozun aydin canim

nilüferrr nilüferrrr nasılsın canım?

bazı geceler görüyorum seni yazıorum oldugun topiclere ama grmüyorsun beni arkadasım

iyiyim canımmmm...seni gördüm daha ii oldum
evet canım babam iyileşti şükür,tabi hala ayağa kalkması yasak ama tehlikesi yok en azından
bende geldm evime..bak profil resmim hala aynı

benim kırmızılar daha bitmedi yani güzel haber alırsak da senden alıcaz. meri bu arada geçmiş olsun. umarım ciddi bişey değildir

benim kırmızılar daha bitmedi yani güzel haber alırsak da senden alıcaz. meri bu arada geçmiş olsun. umarım ciddi bişey değildir

teşekkür ederm arkadaşım..
Allah kimsecklere yaşatmasın..zordu ama geçti.
by-pass oldu 10gün kadar yoğun bakımda kaldı ama şimdi evimizde

aman be canım nasıl olsun hep aynı. bende uyuttum kocişi geçtim pc başına. sizlerde olmasanız sıkıntıdan patlardım herhalde. seremnaz haftaya taşınacaktı. fayans işleri vardı bu hafta.öyle diyordu.

teşekkür ederm arkadaşım..
Allah kimsecklere yaşatmasın..zordu ama geçti.
by-pass oldu 10gün kadar yoğun bakımda kaldı ama şimdi evimizde
çok geçmiş olsun canım. amin canım çok zor bi durum. ama geçmiş çok şükür. rabbim aynı acıları tekrar yaşatmasın

hahahah ne hoş bir giriş yaptın şeydacım...
çok hoşsun

nasılsın görüşmeyeli? ters bir sey yoktur inşallah
yokk tatlım işte düşükten sonra ilk adetimi yaşommmaaşllah 30 aralıktan beri pişik olcm diye korkuyom hala tam gaz ileri düşükte bu kadr kanamam olmadı vallababanda ileşmiş ohh miss..evinedede gelmişsinn oda misss ne güzelll..sen nslsın bakalımm

benim bitmediki hespalayım yeni adet günümü ayy çokk tuaff oldu hee ben 2 şubat ta yeni adetim derken ztn şubata geldik ben daha temizlenmeden yaa

bi doktora görünmedin mi. o ne diyo bu duruma. 17 gün olmuş. kız artık başın dönüp yığılıp kalcan çok fazla kan kaybettin. kan yapıcı bişeyler ye bari. canım dikkat et biraz kendine

ben 16aylık evliyim 3 aydır çocuk istiyorum bu dördüncü ayım ilk başlardan istemiyodum şimdi ise sabredemiyorum bileydim daha önce bırakırdım korunmayı sölüyodularda kafayatakmıodum sizler de birazcık anlatırmısınız kendinizi tanımak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…