2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

selam kızlar nasılsınız ben yeni katılıyorum aranıza
hoşşgeledinnn tatlımmm
ayy bilmiyom bayadrı uğramıyo bebğim benimm o yaa..taşıncak inşalhh..aman eltiylede karşılıklı otrckk yaff
bi doktora görünmedin mi. o ne diyo bu duruma. 17 gün olmuş. kız artık başın dönüp yığılıp kalcan çok fazla kan kaybettin. kan yapıcı bişeyler ye bari. canım dikkat et biraz kendine

ayy kız 3. günü gttim ozmanlar sadece akıntı gbi vardı..ama siyah ve kırmızı olrk gittim bu adet kanaması dedi..marta kadr dinlen dedi işte öle yani...5 gün normal akıntı gbi geldi diğer günler ohh maşşlh...üşüyomm yaa..hiç üşümem normalde..işte napalımm idere etcezz artıkk

merhaba arkadaslar..araniza yeni katilanlardanim..daha 6 ay oldu evleneli, ama ben ilk aydan beridir cocuk istiyorum, pko baslamis bende, ayrica yumurtalarim fazla gelismiyor bu yuzden progestron, klomen kullandim ..ama simdi bu ay burakdim.dogal yollari kullaniyorum, keciboynuzu, havuc suyu,corek otuda ayrica..yaa cok istiyrorum anne olmayi, o tadi almayi..ne dersiniz baska neler yapmak gerek ?

ayy yok kızz görsem mutlaka cvp yazardım iiyim herzamnkı gıbıyım işte
benım dun adet gunuydu beklıyom hala yok merak içindeyimm:18::18:
ayyyy hadi inşallah..
ben de merak ettim şimdi..
ben iyiyim canım... sadece yorgunluk var..
öyle özlemişimki evimi.. ama her yer de toz pis geldi 1 aydır kapalı ev
babama seviniyorum,sizlere kavustuguma seviniyorum.. ohh mutluyum
selam kızlar nasılsınız ben yeni katılıyorum aranıza

hoş geldn seçil. kendinden bahsedermisin? kaçyıllık evlisin?
çocugun varmı? 1 sorun varmı? bende pkos var mesela..

bende 27 yaşındayım 4 yıla yakın evliliğm var. ilk hamileliğim kalbi durmasıyla sona erdi. ve şimdi yine bebek sahibi olmak istiyoruz

Mericim yani senin narlari birgun yiyecem ona gore ya canim cekiyor ya degistir sunu
Seni bebek calismalari ne alemde

Secil hosgeldin aramiza

Nilufer senin adetin gecikirmiydi hic yoksa ilkdefami gecikti

Elifcim ozaman bende bi sorun var cok yavas yaaa uyuzzz oldum

Nimet hosgeldin ne var ne yok

bende 23 yaşındayım 2 yıllık vli olcam11 gün sonra..evlendiğimden beri çocuk çocuk diyomm nasip olmuyo 22 kasımda hamileydim 5 haftalık düşük yaptım işte..şimdi marta kadr beklicez sonra yola devam pcos vr yumurta temblliği.kısacası benim aşada iş yok ilaçsız çalışmıyozz bizz diyolar

ayy bilmiyom bayadrı uğramıyo bebğim benimm o yaa..taşıncak inşalhh..aman eltiylede karşılıklı otrckk yaff

canım en son konuştuğumuzda eşim perşembe cuma izinli diyo du bende ondan girmedi zannettim. aman eltisi kaynanasından geri dönmüyoki evine

ayy kız 3. günü gttim ozmanlar sadece akıntı gbi vardı..ama siyah ve kırmızı olrk gittim bu adet kanaması dedi..marta kadr dinlen dedi işte öle yani...5 gün normal akıntı gbi geldi diğer günler ohh maşşlh...üşüyomm yaa..hiç üşümem normalde..işte napalımm idere etcezz artıkk[/QUOTE]

ama yinede bi git doktora. çok uzamış baksana normal değil bukadarı. 10 günden fazlası normal değil. en azından için rahatlamış olur. bu kadar adetten sonra üşürsün tabi. vücudunda kan kalmamıştır artık

Allah tekrar nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin herkeslere

hoşgeldinn ttalım ben o kdar çopk ilaç kulnadımkii anlatamam sana..klomen mengon iğneler çatlatma iğneleri vs vs yanii en sonki doktora kadr hep ilç..en doktorum serephone verdi hemn o ay hamile kalmıştım..hee bide ben şeyi kullnadım 15 gün boyunca ayrı kaplarda birinde 9 tane kuru incir kaynamış suya atım (yarım litre) öbür tarftada hacuçları 3 4 tane..sonra karşıtır sabha akşam içtim aç karnına...hem yumurtalıklara ii gelo hem de çatlamasını sağlıyo..soğan suyu adeti düzenliyo ve polistik over sendromuna ii gelo..böğürtlem köküde aynı .çook var..

hoş geldin canım. biz iyiyiz sen nasılsın bakalım. bizim ufaklık napıyo. annesini yoruyomu
massallah canlarım cok ıyıyız sızde ıyısınızdır ınsallah bugun bır aşerdim kı anlatamam cılek yedım .. sonra ver elını ev temızlıgı bı baktım kı saat sekız olmus sen napıosun bakalım

Tatlim ya..mashallah cok sey biliyorsundur sen.anne adayisin demek ? Allah kucagina almayida nasib etsin. ben misirda yasiyorum, orada kuru incir pek bulamadim, sogan da mor sogan burda hep..neyapacam ki (( ama bulmam lazim..esim keciboynuzu iciriyorum, onunla birlikde bende iciyorum, acaba kadinlara zararli olmaz dimi bu keciboynuzu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…