- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.481
hoşşgeledinnn tatlımmmselam kızlar nasılsınız ben yeni katılıyorum aranıza
ayy bilmiyom bayadrı uğramıyo bebğim benimm o yaa..taşıncak inşalhh..aman eltiylede karşılıklı otrckk yaffaman be canım nasıl olsun hep aynı. bende uyuttum kocişi geçtim pc başına. sizlerde olmasanız sıkıntıdan patlardım herhalde. seremnaz haftaya taşınacaktı. fayans işleri vardı bu hafta.öyle diyordu.
bi doktora görünmedin mi. o ne diyo bu duruma. 17 gün olmuş. kız artık başın dönüp yığılıp kalcan çok fazla kan kaybettin. kan yapıcı bişeyler ye bari. canım dikkat et biraz kendine
ayyyy hadi inşallah..
ayy yok kızz görsem mutlaka cvp yazardımiiyim herzamnkı gıbıyım işte
benım dun adet gunuydu beklıyom hala yok merak içindeyimm:18::18:
ben iyiyim canım... sadece yorgunluk var..yokk tatlım işte düşükten sonra ilk adetimi yaşommmaaşllah 30 aralıktan beri pişik olcm diye korkuyom hala tam gaz ileri düşükte bu kadr kanamam olmadı vallababanda ileşmiş ohh miss..evinedede gelmişsinn oda misss ne güzelll..sen nslsın bakalımm
selam kızlar nasılsınız ben yeni katılıyorum aranıza
ben 16aylık evliyim 3 aydır çocuk istiyorum bu dördüncü ayım ilk başlardan istemiyodum şimdi ise sabredemiyorum bileydim daha önce bırakırdım korunmayı sölüyodularda kafayatakmıodum sizler de birazcık anlatırmısınız kendinizi tanımak istiyorum
ben 16aylık evliyim 3 aydır çocuk istiyorum bu dördüncü ayım ilk başlardan istemiyodum şimdi ise sabredemiyorum bileydim daha önce bırakırdım korunmayı sölüyodularda kafayatakmıodum sizler de birazcık anlatırmısınız kendinizi tanımak istiyorum
bende 27 yaşındayım 4 yıla yakın evliliğm var. ilk hamileliğim kalbi durmasıyla sona erdi. ve şimdi yine bebek sahibi olmak istiyoruz
bende 23 yaşındayım 2 yıllık vli olcam11 gün sonra..evlendiğimden beri çocuk çocuk diyomm nasip olmuyo 22 kasımda hamileydim 5 haftalık düşük yaptım işte..şimdi marta kadr beklicez sonra yola devam pcos vr yumurta temblliği.kısacası benim aşada iş yok ilaçsız çalışmıyozz bizz diyolar
hoş geldin canım. biz iyiyiz sen nasılsın bakalım. bizim ufaklık napıyo. annesini yoruyomumerhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldım nasılsınız bakalım
merhaba arkadaslar..araniza yeni katilanlardanim..daha 6 ay oldu evleneli, ama ben ilk aydan beridir cocuk istiyorum, pko baslamis bende, ayrica yumurtalarim fazla gelismiyor bu yuzden progestron, klomen kullandim ..ama simdi bu ay burakdim.dogal yollari kullaniyorum, keciboynuzu, havuc suyu,corek otuda ayrica..yaa cok istiyrorum anne olmayi, o tadi almayi..ne dersiniz baska neler yapmak gerek ?
massallah canlarım cok ıyıyız sızde ıyısınızdır ınsallah bugun bır aşerdim kı anlatamam cılek yedım .. sonra ver elını ev temızlıgı bı baktım kı saat sekız olmushoş geldin canım. biz iyiyiz sen nasılsın bakalım. bizim ufaklık napıyo. annesini yoruyomu
ıyıyım nımet sen nasılsın ben cınsıyet ogrendım sen ogrendın mı ayrıca zeka tsti yaptın mı bakalım yıgenımeee:)zeynep nasılsın
hoşgeldinn ttalım ben o kdar çopk ilaç kulnadımkii anlatamam sana..klomen mengon iğneler çatlatma iğneleri vs vs yanii en sonki doktora kadr hep ilç..en doktorum serephone verdi hemn o ay hamile kalmıştım..hee bide ben şeyi kullnadım 15 gün boyunca ayrı kaplarda birinde 9 tane kuru incir kaynamış suya atım (yarım litre) öbür tarftada hacuçları 3 4 tane..sonra karşıtır sabha akşam içtim aç karnına...hem yumurtalıklara ii gelo hem de çatlamasını sağlıyo..soğan suyu adeti düzenliyo ve polistik over sendromuna ii gelo..böğürtlem köküde aynı .çook var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?