- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.501
hahhah annem bende ne çalısma var ne bişe..kocişle 1 aydır ayrıgayrıydık..Mericim yani senin narlari birgun yiyecem ona gore ya canim cekiyor ya degistir sunu
Seni bebek calismalari ne alemde
Nimet hosgeldin ne var ne yok
hoşgeldin zeynep..merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldım nasılsınız bakalım
ben 16aylık evliyim 3 aydır çocuk istiyorum bu dördüncü ayım ilk başlardan istemiyodum şimdi ise sabredemiyorum bileydim daha önce bırakırdım korunmayı sölüyodularda kafayatakmıodum sizler de birazcık anlatırmısınız kendinizi tanımak istiyorum
evet bebegımUmmu canim bundan sonrasi dua ve sabir baska birsey gelmez elden bekleyip gorecegiz
gecmıs olsun annecik noldu sanaaaaaybüke senin yerine ayfer demişim başımın agrısındsn zor okuyorum
hosgeldınız .. insallah tez vakıtte hamıle kalırsınTatlim ya..mashallah cok sey biliyorsundur sen.anne adayisin demek ? Allah kucagina almayida nasib etsin. ben misirda yasiyorum, orada kuru incir pek bulamadim, sogan da mor sogan burda hep..neyapacam ki(( ama bulmam lazim..esim keciboynuzu iciriyorum, onunla birlikde bende iciyorum, acaba kadinlara zararli olmaz dimi bu keciboynuzu ?
kız hamıle mısın sen ?hoşgeldinn ttalım ben o kdar çopk ilaç kulnadımkii anlatamam sana..klomen mengon iğneler çatlatma iğneleri vs vs yanii en sonki doktora kadr hep ilç..en doktorum serephone verdi hemn o ay hamile kalmıştım..hee bide ben şeyi kullnadım 15 gün boyunca ayrı kaplarda birinde 9 tane kuru incir kaynamış suya atım (yarım litre) öbür tarftada hacuçları 3 4 tane..sonra karşıtır sabha akşam içtim aç karnına...hem yumurtalıklara ii gelo hem de çatlamasını sağlıyo..soğan suyu adeti düzenliyo ve polistik over sendromuna ii gelo..böğürtlem köküde aynı .çook var..
massallah canlarım cok ıyıyız sızde ıyısınızdır ınsallah bugun bır aşerdim kı anlatamam cılek yedım .. sonra ver elını ev temızlıgı bı baktım kı saat sekız olmussen napıosun bakalım
hoşgelsinzz meleğim ve meleğimin karnındaki ufacık derin bebkkmerhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldım nasılsınız bakalım
ayy bilmiyom bayadrı uğramıyo bebğim benimm o yaa..taşıncak inşalhh..aman eltiylede karşılıklı otrckk yaff
canım en son konuştuğumuzda eşim perşembe cuma izinli diyo du bende ondan girmedi zannettim. aman eltisi kaynanasından geri dönmüyoki evine
ayy kız 3. günü gttim ozmanlar sadece akıntı gbi vardı..ama siyah ve kırmızı olrk gittim bu adet kanaması dedi..marta kadr dinlen dedi işte öle yani...5 gün normal akıntı gbi geldi diğer günler ohh maşşlh...üşüyomm yaa..hiç üşümem normalde..işte napalımm idere etcezz artıkk
aminn inşallah hepimizin tatlımmAllah tekrar nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin herkeslere
geçmiş olsun kzuuzm ne oldu kiinartanesi bugün hiç iyi değilim başım çok kötü ağrıyor
massallah canlarım cok ıyıyız sızde ıyısınızdır ınsallah bugun bır aşerdim kı anlatamam cılek yedım .. sonra ver elını ev temızlıgı bı baktım kı saat sekız olmussen napıosun bakalım
Ummu canim bundan sonrasi dua ve sabir baska birsey gelmez elden bekleyip gorecegiz
bende sana basarılar dılerım ben de 20 yasındayım ( daha doldurmadım ama ) 8 aylık evlıyımm 3 ay 5 gunlukte hamıleyım . kızım olacakmıs ( doktorun dedıgıne gore ) ınsallah Rabbım hepınızın gobıslerını doldururhahhah annem bende ne çalısma var ne bişe..kocişle 1 aydır ayrıgayrıydık..
inşallah kaldığımız yerden devam
hoşgeldin zeynep..
bende bende 16aylık evliyim seçil.ve de hiç korunmadım olursa güzel olur diye..
ama hiç hamile kalamadım.. 1kere oldu oda kimyasaldı..
pkosla adet düzensizligi ve yumurta tembelligi ile cebelleşiorum..
yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim
bu arada 26 yaşındayım
zeynepcim internete nasıl baglanıyorsun? ben kablosuz bağlanıyorum eşim çocuğa zararlı diye internete girmeme 1 saat izin veriyor
ohh ıyı yaptın bebekimmm ıyı uyudu bu saatteee . nasılsın senkız kaç kere dicem sana bukadar yorma kendini diyebende iyiyim kocişi uyuttum geçtim pc başına
aman du bakalım yarın amaeliyet günü olmazsa çarşamba bi giderimhoşgelsinzz meleğim ve meleğimin karnındaki ufacık derin bebkk
ama yinede bi git doktora. çok uzamış baksana normal değil bukadarı. 10 günden fazlası normal değil. en azından için rahatlamış olur. bu kadar adetten sonra üşürsün tabi. vücudunda kan kalmamıştır artık
selam gusel anne nasılsınselam kızlar herkeze
evet bebegımAllah nasıp etsin inş...
gecmıs olsun annecik noldu sanaaaa
hosgeldınız .. insallah tez vakıtte hamıle kalırsın
kız hamıle mısın sen ?
Tatlim ya..mashallah cok sey biliyorsundur sen.anne adayisin demek ? Allah kucagina almayida nasib etsin. ben misirda yasiyorum, orada kuru incir pek bulamadim, sogan da mor sogan burda hep..neyapacam ki(( ama bulmam lazim..esim keciboynuzu iciriyorum, onunla birlikde bende iciyorum, acaba kadinlara zararli olmaz dimi bu keciboynuzu ?
kız teyzesiii hareketlenmeye basladık bizzzzohh ıyı yaptın bebekimmm ıyı uyudu bu saatteee . nasılsın sen
aman du bakalım yarın amaeliyet günü olmazsa çarşamba bi giderim
aminn inşallah hepimizin tatlımm
geçmiş olsun kzuuzm ne oldu kii
ohh afyet olsun meleiğim benimm ..kız çok yorma bebğide yorcan hee...
bence doktora gitmek için daha çok erken. korunmayı bırakalı daha 3 ay olmuş. zaten gittiğinde doktorunda ilgileneceğini zannetmiyorum. tabi önceden yaşamış olduğun bi rahatsızlığın yoksaben doktora gitmedim gitmem gerekirmi erken mi henüz sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?