2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Mericim yani senin narlari birgun yiyecem ona gore ya canim cekiyor ya degistir sunu
Seni bebek calismalari ne alemde

Nimet hosgeldin ne var ne yok
hahhah annem bende ne çalısma var ne bişe..kocişle 1 aydır ayrıgayrıydık..
inşallah kaldığımız yerden devam
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldım nasılsınız bakalım
hoşgeldin zeynep..

bende bende 16aylık evliyim seçil.ve de hiç korunmadım olursa güzel olur diye..
ama hiç hamile kalamadım.. 1kere oldu oda kimyasaldı..
pkosla adet düzensizligi ve yumurta tembelligi ile cebelleşiorum..
yarışmacı arkadaslara başarılar dilerim

bu arada 26 yaşındayım

zeynepcim dün hastaneye gittim ama doktorum işten ayrılmış hiçbirşey ögrenemeden geldim başka doktora gitcem bu ayın 26 da

Ummu canim bundan sonrasi dua ve sabir baska birsey gelmez elden bekleyip gorecegiz
evet bebegım Allah nasıp etsin inş...

aybüke senin yerine ayfer demişim başımın agrısındsn zor okuyorum
gecmıs olsun annecik noldu sanaaaa

hosgeldınız .. insallah tez vakıtte hamıle kalırsın

kız hamıle mısın sen ?

kız kaç kere dicem sana bukadar yorma kendini diye bende iyiyim kocişi uyuttum geçtim pc başına

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben geldım nasılsınız bakalım
hoşgelsinzz meleğim ve meleğimin karnındaki ufacık derin bebkk

ama yinede bi git doktora. çok uzamış baksana normal değil bukadarı. 10 günden fazlası normal değil. en azından için rahatlamış olur. bu kadar adetten sonra üşürsün tabi. vücudunda kan kalmamıştır artık[/QUOTE]
aman du bakalım yarın amaeliyet günü olmazsa çarşamba bi giderim
Allah tekrar nasip eder inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin herkeslere
aminn inşallah hepimizin tatlımm
nartanesi bugün hiç iyi değilim başım çok kötü ağrıyor
geçmiş olsun kzuuzm ne oldu kii

ohh afyet olsun meleiğim benimm ..kız çok yorma bebğide yorcan hee...

zeynepcim internete nasıl baglanıyorsun? ben kablosuz bağlanıyorum eşim çocuğa zararlı diye internete girmeme 1 saat izin veriyor

bende sana basarılar dılerım ben de 20 yasındayım ( daha doldurmadım ama ) 8 aylık evlıyımm 3 ay 5 gunlukte hamıleyım . kızım olacakmıs ( doktorun dedıgıne gore ) ınsallah Rabbım hepınızın gobıslerını doldurur

kizlar keciboynuzu suyu iciyorum esimle, bu kadinlara zarar vermez dimi ??? kadinlarada faydasi varmi ? ay erkeklerde sperme iyi geliyormus, ama bizde neye iyi geliyor sasdim yaa ))))

zeynepcim internete nasıl baglanıyorsun? ben kablosuz bağlanıyorum eşim çocuğa zararlı diye internete girmeme 1 saat izin veriyor

wınn var bende ınternetı de elımden alırsa artık oturur aglarım ..o zararlı bu zararlı .... kızım oluyomus benımde solemısmıydım sana senınkı ne kadarlık olduu

kız kaç kere dicem sana bukadar yorma kendini diye bende iyiyim kocişi uyuttum geçtim pc başına
ohh ıyı yaptın bebekimmm ıyı uyudu bu saatteee . nasılsın sen

aman du bakalım yarın amaeliyet günü olmazsa çarşamba bi giderim

aminn inşallah hepimizin tatlımm

geçmiş olsun kzuuzm ne oldu kii

ohh afyet olsun meleiğim benimm ..kız çok yorma bebğide yorcan hee...[/QUOTE]kız teyzesiii hareketlenmeye basladık bizzzz

selam kızlar herkeze
selam gusel anne nasılsın

evet bebegım Allah nasıp etsin inş...

gecmıs olsun annecik noldu sanaaaa

hosgeldınız .. insallah tez vakıtte hamıle kalırsın

kız hamıle mısın sen ?

kızz yanlış anlaşıldım herelde ben ham,ileydim 5 haftyalıkken düşürdüm ama napalım işte kader kısmett

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
seyda77,
aybükem2008+,
secil80,
meri1+,
zeynep346161+,
nilufereren,
nimet42,
elifzade+,
nartanesiii

maşşllhh

ay canım çok sevindim ben de kız istiyorum bakalım artık 13 haftanın içindeyim umarım sağ salim kucağına alırsın canım isim düşündün mü

kız teyzesiii hareketlenmeye basladık bizzzz

selam gusel anne nasılsın[/QUOTE]

iiim cnmcım sen nasılsın

ben doktora gitmedim gitmem gerekirmi erken mi henüz sizce
bence doktora gitmek için daha çok erken. korunmayı bırakalı daha 3 ay olmuş. zaten gittiğinde doktorunda ilgileneceğini zannetmiyorum. tabi önceden yaşamış olduğun bi rahatsızlığın yoksa

kizlar lutfen cevap verin..ben keciboynuzu kaynatib iciyorum, tabi esime iciriyorum ama kendimde iciyorum, bana bi zarari olmaz dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…