- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.881
kuzucumm gecmıs olsun kendıne dıkkat et .. kırmızılar bugun bıtıyodur sende .. calısırsın habiree .. bı yıgen beklıyorum haa :) bebegım gercek ısmın elif mii
Canım çok sevindim çok tebrik ederim ne güzel bir haber dualarımız bebeciğin ve seninle olsun çok sevindim Allah nazarlardan saklasın Maşallaaahhhh
bu konu senındi en cok da sanan ugur getırır ınsallahsu hamıs cızelgesını bı duzenlersın artık :) bakıyosun kı benım gıbı bı prenses gelıyoo sana da ahh ahh :) oglun olursa hemen rezerve yaparım haaa
songul hanım nasılsınız ? gorusemıyoruz
hıhı kankilerimi yalnız bırakmayayım dedm
iim canım,duygusalım bu aralar ama..
sen nasılsın peki?
evet canım yaaaa bende dün erkenden çıktım. zaten halimde yoktudün azıcık merdivenlerden düştümde. sol tarafım göçtü. bu günde ağrıdan ölüyom ama yine dayanamadım girdim nete. denk geldikçe konuşuruz artık. tamamen çıkmada. daha hamiş olunca sana haber vercem
geçmiş olsun canım allah korumuş dikkat et kendine
hamiş hanım nasılsın ... cok kalabalık valla sayfalar uçuyooooslm kızlar maşallah kalabalığız bu akşam ne güzel
arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım...
Tatlicadimmmmmm canimmmmm hamisssssmissss bugun aldigim en guzel haber buuuu cok mutluyum rabbim sonuna kadar saglikla getirsin insallah bitanemmmmmmmmmmmmm ozel msj kutunda dolmus yazamadim sana bitanem
kızlar söylemiş ama bende diyivereyim... HAMİLEYİM...
sabah idrar testi yaptım göz yanılması gibi bi 2. çizgi çıktı. o kadar silikti ki anlatamam yani... sonra kızlara yazdım faceden kan testi yapmamı söylediler sağolsunlar ben akıl edemedim heyecandan ne olduğumu şaşırdıydım çünkü. akşam 4:30da kan sonucumu aldım 47,9 çıktı.
meleğim çok çok küçük daha teyzeleri.. dua edin banada değerim artsın...
not: ben buraya girmiyordum. kırgınlık falan işte. ama önemli değil,şimdi açıpta konu karıştırmayacağım. size güzel haber verdim(geç oldu ama biraz olsun) inşallah devamınıda getirebilirim
evet canım ismim elifvalla bakalım benimki gelsin çalışmalara başlıcaz artık. artık bu ay bende haber vermek istiyorum
arkadaşımm nerdesinnn
hahahhaha çatla sende ozamanvalla iyiyim işte dün ben çıktıktan sonra msn de baya bi görüşmüşsünüz yarencimle ayy bugün bana hava yaptı çatla diyee
Tatlicadimmmmmm canimmmmm hamisssssmissss bugun aldigim en guzel haber buuuu cok mutluyum rabbim sonuna kadar saglikla getirsin insallah bitanemmmmmmmmmmmmm ozel msj kutunda dolmus yazamadim sana bitanem
sadece ben değil canım işallah hepimiz güzel haberler veririz. valla bu gün güzel haberleri duyunca daha bi umutlandımmmm nesrincim.hadi bakalım hayırlısı inşallah sende mutlu haber verirsin bize
arkadaşlar moralim çok bozuk.. klomen kullanıyorum. 3. ay da yumurtam kistleşmiş 40 mm olmuş. bi tane de 23 mm lik yumurtam vardı. doktor ilişki önermiyorum bu ay(fakat biz çalıkştık biraz), adet olunca gel dedi. adetim 8 gün geçti ve hala adet olmadım. bugün doktoruma gittim. ultrasonla baktı. yumurtlama olmamış, ama yine de bhcg ye bakalım dedi. değer 1.20 çıktı. ne bu şimdi yok değil mi hamilelik?? adet söktürücü verdi dr kullanmak istemiyorum bir kaç gün daha. belki 2-3 gün sonra tekrar test yaptırırım...
sadece ben değil canım işallah hepimiz güzel haberler veririz. valla bu gün güzel haberleri duyunca daha bi umutlandımmmm nesrincim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?