2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kuzucumm gecmıs olsun kendıne dıkkat et .. kırmızılar bugun bıtıyodur sende .. calısırsın habiree .. bı yıgen beklıyorum haa :) bebegım gercek ısmın elif mii

evet canım ismim elif valla bakalım benimki gelsin çalışmalara başlıcaz artık. artık bu ay bende haber vermek istiyorum

Canım çok sevindim çok tebrik ederim ne güzel bir haber dualarımız bebeciğin ve seninle olsun çok sevindim Allah nazarlardan saklasın Maşallaaahhhh

çok teşekkür ederim.. ben bir süredir girmiyordum topiğe o yüzden kim ne durumda bilmiyorum. hamişsen Allahım tamamına erdirsin değilsen tez vakitte hamile kalırsın inşallah..

Amin... tabloyu götüremediğimden silmeyi planlıyorum arkadaşım.. hele bundan sonra hiç götüremem sanıyorum. bi kaç gün daha kalsın böyle ya bildiğim birine teslim edeceğim yada sileceğim temelli. tablosuzda gayet güzel muhabbet edilor maşallahh

Tatlicadimmmmmm canimmmmm hamisssssmissss bugun aldigim en guzel haber buuuu cok mutluyum rabbim sonuna kadar saglikla getirsin insallah bitanemmmmmmmmmmmmm ozel msj kutunda dolmus yazamadim sana bitanem

geçmiş olsun canım allah korumuş dikkat et kendine

geçmiş olsun canım allah korumuş dikkat et kendine

sağol canımmmmm. balkondaki kuşu kediken kurtarayım derken ben gidiyordumsadece merdivenleri kestirmeden indim. bişeyim yok allaha şükür. sadece biraz ağrı. çok düşüncelisin canım ya

tatlım 1 hafta içme sonra kan testini yenile ve duruma göre ilacını kullan. inşallah güzel haberler alırsın..

Tatlicadimmmmmm canimmmmm hamisssssmissss bugun aldigim en guzel haber buuuu cok mutluyum rabbim sonuna kadar saglikla getirsin insallah bitanemmmmmmmmmmmmm ozel msj kutunda dolmus yazamadim sana bitanem

evet canım tatlıcadı hamişmiş... o bile inanamıyor bu duruma... müdehalesiz hamile kalamazsın diyen doktorun gözüne sokasım geliyor testi...
inaşşah sende hemencecik hamile kalırsın bebeğim canımın içi.... ne durumdasın inan bilmiyorum. özel msjı hemen boşaltıyorumm

Tebrikler Allah kucagına almayı da nasip etsin canım benim:)

arkadaşımm nerdesinnn

tatlım benim teldeydim şekercinin kızı ile konuşuyoduk cnm ya gercekten uzuldum ya keşke seninde guzel hbrini alsaydık cnm yumurtlamada falan sıkıntı yok değilmi bak bu ay sende bizim gibi gun aşırı moduna gir bazen yumuretlama gec erken olab,liyo hem kaçırmassın gerisi rabbime kalmış dr önerdiği gunler olmuştu çunku değilmi

valla iyiyim işte dün ben çıktıktan sonra msn de baya bi görüşmüşsünüz yarencimle ayy bugün bana hava yaptı çatla diyee
hahahhaha çatla sende ozaman
bunları ne zaman konustunuz acabaaa..benm neden haberim yokk
şimdide ben çatlıyacagım sanırım

azracım nasılsın?çoktandır göremıyordum seni..
son durumların nasıl?keyfin nasıl?

tatlım morelini bozma lütfen inşallah hamişsindir canım...sen yinede 2-3 gün snra bi test yap bakarsın sürpriz olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…