2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

yarın sabah horman tahlillerimi verecem prolaktinim yüksekti ya ona bakılacak
eşimde perşembe günü sperm testi verecek bakalım doktor tekrardan bakalım dedi çünkü biz diğer testleri 5 ay önce yaptırmıştık
bakalım kısmet artıkın

ayy canım yaa valla soksaydın dr un gözüne testi bak çok sinir oldum şimdi hee

bak membatanında yuksekti çok şükür hamile eşinde kontrolden gecti ama bi konuda çok şanslısınki gecikmen yok o kahrediyo insanı baklemek çok kötu

ayy canım benim bende yarın hormon testi verecem bide yumurtalıklarıma bakılacak inşallah hayırlı haberler olur ikimizede

Ayyyyyy cok guzel ama ya sen bunu fazlasiyla hakettin bitanem doyasiya keyfine cikar valla benim regl geldi gidiyo bileee olmadi bu ayda
merim tatlicadimin ve menbetamin haberlerini aldim ya cok iyiyim allahi onun oncesinde bildigin canli cenaze modundaydim sen nasilsin kuzucum varmi gelisme neler yaptin

inşallah canımm herkes hamiş kalsın bu sene yaa..bide yarın doktora gidince şu gözde lazer tedavisi olan birinde normal doğum önerilmiyomuşya onu ayrıntısını soracam hber veririm yarın sana...

ayyyy valla çok merak ediyorum o konuyu. sorarsan sevinirim. ben hep burlardayım canım haberini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…