- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.901
hahahhaha çatla sende ozaman
bunları ne zaman konustunuz acabaaa..benm neden haberim yokk
şimdide ben çatlıyacagım sanırım
tatlım benim teldeydim şekercinin kızı ile konuşuyoduk cnm ya gercekten uzuldum ya keşke seninde guzel hbrini alsaydık cnm yumurtlamada falan sıkıntı yok değilmi bak bu ay sende bizim gibi gun aşırı moduna gir bazen yumuretlama gec erken olab,liyo hem kaçırmassın gerisi rabbime kalmış dr önerdiği gunler olmuştu çunku değilmi
ya kuzum bende yarın dr a gidecem bakalım tahlil sonuçları ne olacak ayy çok heyecanlıyım yaa :18::18:
elifcim geçmiş olsun dikkat et kendine
evet canım tatlıcadı hamişmiş...o bile inanamıyor bu duruma... müdehalesiz hamile kalamazsın diyen doktorun gözüne sokasım geliyor testi...
inaşşah sende hemencecik hamile kalırsın bebeğim canımın içi....ne durumdasın inan bilmiyorum. özel msjı hemen boşaltıyorumm
yarın sabah horman tahlillerimi verecem prolaktinim yüksekti ya ona bakılacak
eşimde perşembe günü sperm testi verecek bakalım doktor tekrardan bakalım dedi çünkü biz diğer testleri 5 ay önce yaptırmıştık
bakalım kısmet artıkın
yarın sabah horman tahlillerimi verecem prolaktinim yüksekti ya ona bakılacak
eşimde perşembe günü sperm testi verecek bakalım doktor tekrardan bakalım dedi çünkü biz diğer testleri 5 ay önce yaptırmıştık
bakalım kısmet artıkın
ayy niye öyle diyon kızz biz üçlü kanki değilmiyiz şekerimm
sende benim canımsın bundan böylee
bak membatanında yuksekti çok şükür hamile eşinde kontrolden gecti ama bi konuda çok şanslısınki gecikmen yok o kahrediyo insanı baklemek çok kötu
Ayyyyyy cok guzel ama ya sen bunu fazlasiyla hakettin bitanem doyasiya keyfine cikar vallaevet canım tatlıcadı hamişmiş...o bile inanamıyor bu duruma... müdehalesiz hamile kalamazsın diyen doktorun gözüne sokasım geliyor testi...
inaşşah sende hemencecik hamile kalırsın bebeğim canımın içi....ne durumdasın inan bilmiyorum. özel msjı hemen boşaltıyorumm
merim tatlicadimin ve menbetamin haberlerini aldim ya cok iyiyim allahi onun oncesinde bildigin canli cenaze modundaydim sen nasilsin kuzucum varmi gelisme neler yaptinhahahhaha çatla sende ozaman
bunları ne zaman konustunuz acabaaa..benm neden haberim yokk
şimdide ben çatlıyacagım sanırım
azracım nasılsın?çoktandır göremıyordum seni..
son durumların nasıl?keyfin nasıl?
hadi hayırlısı canım ozaman önce senden güzel haberler alalım ama dimiiiii
kızlar ne oluyo orada bende varım heeee
inşallah canımm herkes hamiş kalsın bu sene yaa..bide yarın doktora gidince şu gözde lazer tedavisi olan birinde normal doğum önerilmiyomuşya onu ayrıntısını soracam hber veririm yarın sana...
kızlar topık hamıs doluu .. 2012 hepınıze ugurlu gelır ınsallahhhhhhhh
ayyyy valla çok merak ediyorum o konuyu. sorarsan sevinirim. ben hep burlardayım canım haberini bekliyorum.
canım bende bı arkadasa sormustum o bana bı lınk yollamıstıı onu tıkladım yaptım ama bılmıyorum nasıl oluyooben bu tıcker faktory yapıyorum ama olmuyor bana yardımcı olabilirmisin evlilik yıl dönümümüzü yapmak istiyorum
canım bende bı arkadasa sormustum o bana bı lınk yollamıstıı onu tıkladım yaptım ama bılmıyorum nasıl oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?