- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.921
ben bu tıcker faktory yapıyorum ama olmuyor bana yardımcı olabilirmisin evlilik yıl dönümümüzü yapmak istiyorum
nasıl oluyor kızz o banada söyleyin
dogru diosun şekerim..sakasına demiştim ben.....ayy niye öyle diyon kızz biz üçlü kanki değilmiyiz şekerimm
sende benim canımsın bundan böylee
hahaha kıskanç yaren kıskanççç yaren
kızlar ne oluyo orada bende varım heeee
yok canm gelişmem..pkosum var benm.Ayyyyyy cok guzel ama ya sen bunu fazlasiyla hakettin bitanem doyasiya keyfine cikar vallabenim regl geldi gidiyo bileee olmadi bu ayda
merim tatlicadimin ve menbetamin haberlerini aldim ya cok iyiyim allahi onun oncesinde bildigin canli cenaze modundaydim sen nasilsin kuzucum varmi gelisme neler yaptin
kızlar topık hamıs doluu .. 2012 hepınıze ugurlu gelır ınsallahhhhhhhh
Ayyyyyy cok guzel ama ya sen bunu fazlasiyla hakettin bitanem doyasiya keyfine cikar vallabenim regl geldi gidiyo bileee olmadi bu ayda
merim tatlicadimin ve menbetamin haberlerini aldim ya cok iyiyim allahi onun oncesinde bildigin canli cenaze modundaydim sen nasilsin kuzucum varmi gelisme neler yaptin
dogru diosun şekerim..sakasına demiştim ben.....
sende benm canımsın kızzz ne tatlısın sen
yok canm gelişmem..pkosum var benm.
bu aralar adet düzenliyorum tedavimede devam edıorum..
iyi diyelm ii olsun... senn sorununneydi canım?
inşallah zeynepcim.. sen hamilesin dua et bizlere..duaların kabul olur..
ogrenırsem ozelden msj atarım bı tanem( peki saol yineden
gebelık cetvelım var ya benım . onun kılo verme ıcın dogum gunu evlılık yıldonumu ıcın olanları var da nasıl yapıldıgını soruyo arkadas:18:nasıl oluyor kızz o banada söyleyin
ayyy songul alemsınnay o neki bende isterim heralde
ayy arkadasım ne demek ınan esım gecen ne dedı bılıyo musun ? dua ederken sayıyorum sımdı yaren 2007 elıfzade sekercınınkızı seremnaz vs.. hepsı hamıle kalsın :) kocam dıyo kı nasıl dua bu nıckleri sayıyosundogru diosun şekerim..sakasına demiştim ben.....
nasıl oluyor kızz o banada söyleyin
ay o neki bende isterim heralde
Tatlicadimmmmmm canimmmmm hamisssssmissss bugun aldigim en guzel haber buuuu cok mutluyum rabbim sonuna kadar saglikla getirsin insallah bitanemmmmmmmmmmmmm ozel msj kutunda dolmus yazamadim sana bitanem
canımm valla ben artık umudumu yitirmiştim. olmayacak demiştim. bide 70. günümde falandım. tamamen biitkisel bişiler içeyim diye test yaptım. hani senle aldığımız çubuk testler vardıya onun sonuncu gebelik testini yaptım.çıktı ya. inanılır gibi değil ama çıktı.. rüyamda görsem popom açık kaldı derdim..sonrasınıda biliyorsun... sende hiç umudunu kaybetme. hiç beklemediğin bir vakit gelecek senin meleğinde... ben inanıyorum bunaa
bebekim nerden buldun onu kız sen olmadıgında nerden bulcaz onuu bı yere yazarak mı buldun yanekankilerim alın yapın..burayı inceleyerek yapabilirsinz..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canim esim varikosel ameliyati oldu. Sperm azligimiz var yanidogru diosun şekerim..sakasına demiştim ben.....
Kuzucum bi dakka sen hic regl olmadinmi doktordan sonra. Msn acsana konusalim detaylaricanımm valla ben artık umudumu yitirmiştim. olmayacak demiştim. bide 70. günümde falandım. tamamen biitkisel bişiler içeyim diye test yaptım. hani senle aldığımız çubuk testler vardıya onun sonuncu gebelik testini yaptım.çıktı ya. inanılır gibi değil ama çıktı.. rüyamda görsem popom açık kaldı derdim..sonrasınıda biliyorsun... sende hiç umudunu kaybetme. hiç beklemediğin bir vakit gelecek senin meleğinde... ben inanıyorum bunaa
canım çok teşekkür ederim.. Amin inşallahhh... Allahım tez vakitte sanada bir bebiş nasip etsin inşallah... şuan gözlerim doldu ağladım ağlayacağım inanırmısın... 1 sene olacak neredeyse.. ben umudumu kesmiştim herkez biliyor beni tanıyanlardan. ama öyle bir anda süpriz olduki.. sende bu ay hamile kalırsın inşallah. gelinimi büyütmeye başlarsın hemencecik...
ogrenırsem ozelden msj atarım bı tanem
gebelık cetvelım var ya benım . onun kılo verme ıcın dogum gunu evlılık yıldonumu ıcın olanları var da nasıl yapıldıgını soruyo arkadas:18:
ayyy songul alemsınngebelık cetvelının evlılık yıldonumu olanı var oo
ayy arkadasım ne demek ınan esım gecen ne dedı bılıyo musun ? dua ederken sayıyorum sımdı yaren 2007 elıfzade sekercınınkızı seremnaz vs.. hepsı hamıle kalsın :) kocam dıyo kı nasıl dua bu nıckleri sayıyosungıcık ıstee
Kızlarrrr ben geldim.....Özledimmmmmmmmmmmmmmm
tatlı cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çooook sevindim meleğim hayırlı olsun oley oleyyyyy
Menbeta ve selincimmmm süper haberler bunlar darısı herkesin başına inş.
ben cvp verıyorum evet dogru canım hamıle tatlıcadıtatlıcadımmmmmmmmmmmmmm nerdesin hemen soruma cvp ver bana ağlıyorum şuan sevinçten doğrumu hamilemisinn
hosgeldınız serran hanım nasılsın bakalım ?Kızlarrrr ben geldim.....Özledimmmmmmmmmmmmmmm
tatlı cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çooook sevindim meleğim hayırlı olsun oley oleyyyyy
Menbeta ve selincimmmm süper haberler bunlar darısı herkesin başına inş.
şimdi bi dakka geçmiş okuyamıcam...elimdeki bardak bi anda kaydı benim tatlı cadım hamilemii??doğru mu anlıyorum acaba
azracımmmmm hazırlann, tatlicadimin 40'ına karışcazzzzz..bizi bekliyooo
kuzum sen ateş ölçüyomuydun???ölçüyosan eğer hamile olduğunu öğrendiğin zamanlarda ateşin kaç çıkıyodu tatlım???
tatlıcadımmmmmmmmmmmmmm nerdesin hemen soruma cvp ver bana ağlıyorum şuan sevinçten doğrumu hamilemisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?