2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayy niye öyle diyon kızz biz üçlü kanki değilmiyiz şekerimm
sende benim canımsın bundan böylee
dogru diosun şekerim..sakasına demiştim ben.....
sende benm canımsın kızzz ne tatlısın sen

kızlar ne oluyo orada bende varım heeee
hahaha kıskanç yaren kıskanççç yaren
yok canm gelişmem..pkosum var benm.
bu aralar adet düzenliyorum tedavimede devam edıorum..
iyi diyelm ii olsun... senn sorununneydi canım?
kızlar topık hamıs doluu .. 2012 hepınıze ugurlu gelır ınsallahhhhhhhh

inşallah zeynepcim.. sen hamilesin dua et bizlere..duaların kabul olur..

canımm valla ben artık umudumu yitirmiştim. olmayacak demiştim. bide 70. günümde falandım. tamamen biitkisel bişiler içeyim diye test yaptım. hani senle aldığımız çubuk testler vardıya onun sonuncu gebelik testini yaptım. çıktı ya. inanılır gibi değil ama çıktı.. rüyamda görsem popom açık kaldı derdim..sonrasınıda biliyorsun... sende hiç umudunu kaybetme. hiç beklemediğin bir vakit gelecek senin meleğinde... ben inanıyorum bunaa

şimdi bi dakka geçmiş okuyamıcam...elimdeki bardak bi anda kaydı benim tatlı cadım hamilemii??doğru mu anlıyorum acaba

haha evet kıskancım kıskandım kıskandım

( peki saol yineden
ogrenırsem ozelden msj atarım bı tanem

nasıl oluyor kızz o banada söyleyin
gebelık cetvelım var ya benım . onun kılo verme ıcın dogum gunu evlılık yıldonumu ıcın olanları var da nasıl yapıldıgını soruyo arkadas:18:

ay o neki bende isterim heralde
ayyy songul alemsınn gebelık cetvelının evlılık yıldonumu olanı var oo

ayy arkadasım ne demek ınan esım gecen ne dedı bılıyo musun ? dua ederken sayıyorum sımdı yaren 2007 elıfzade sekercınınkızı seremnaz vs.. hepsı hamıle kalsın :) kocam dıyo kı nasıl dua bu nıckleri sayıyosun gıcık ıstee

Tatlicadimmmmmm canimmmmm hamisssssmissss bugun aldigim en guzel haber buuuu cok mutluyum rabbim sonuna kadar saglikla getirsin insallah bitanemmmmmmmmmmmmm ozel msj kutunda dolmus yazamadim sana bitanem

azracımmmmm hazırlann, tatlicadimin 40'ına karışcazzzzz.. bizi bekliyooo

kuzum sen ateş ölçüyomuydun???ölçüyosan eğer hamile olduğunu öğrendiğin zamanlarda ateşin kaç çıkıyodu tatlım???

tatlıcadımmmmmmmmmmmmmm nerdesin hemen soruma cvp ver bana ağlıyorum şuan sevinçten doğrumu hamilemisinn

Kızlarrrr ben geldim.....Özledimmmmmmmmmmmmmmm

tatlı cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çooook sevindim meleğim hayırlı olsun oley oleyyyyy

Menbeta ve selincimmmm süper haberler bunlar darısı herkesin başına inş.

aboowwwwwwwwwwww hamiş doldu ya burası; ipin ucunu kaçırdım kimler kimler hamilee şimdiiii;; şu liste bi güncelleşsee........

TATLICADI tebrik ederımmmmmmm senıdeee çok çok çok çok çok çok çok sevındımmmmmmmmmm

canim esim varikosel ameliyati oldu. Sperm azligimiz var yani

Kuzucum bi dakka sen hic regl olmadinmi doktordan sonra. Msn acsana konusalim detaylari

ne demek tatlicadimmm..ben hep bu postu hazırlamayı bekliyordummm..ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...amin inşallah bende yeniden tadarım bu duyguyu..bende çok duygulandımm, gözlerim dolu dolu oldu, sen hakettin diyorum ya..sağ sağlim kucağına alll benim damadımııı, benn de başlayım senin gelinin hazırlıklarına artıkın

ay ben seni öperim kızz rabbim dualarımızı kabul etsinn...

menbeta ve selin demi hamile yoksaa

tatlıcadımmmmmmmmmmmmmm nerdesin hemen soruma cvp ver bana ağlıyorum şuan sevinçten doğrumu hamilemisinn
ben cvp verıyorum evet dogru canım hamıle tatlıcadı
hosgeldınız serran hanım nasılsın bakalım ?

şimdi bi dakka geçmiş okuyamıcam...elimdeki bardak bi anda kaydı benim tatlı cadım hamilemii??doğru mu anlıyorum acaba

evettt.... hamile hamilee...
azracımmmmm hazırlann, tatlicadimin 40'ına karışcazzzzz.. bizi bekliyooo

inaşallahhhh..... dualarım sizinle lütfen sizde çalışmaları boşlamadan yanıma katılım....

kuzum sen ateş ölçüyomuydun???ölçüyosan eğer hamile olduğunu öğrendiğin zamanlarda ateşin kaç çıkıyodu tatlım???

yok canım ölçmüyordum ama senin için sabah bakar söylerim hasta olduğum değerle farkını söylerim sana... tabi uyanabilirsem malum uyku mevzusu var bende

ağlama tatlım.. senin demen çıktı... menbeta ile ben aynı gün hamile haberi aldık... hamiştaş oldukk darısı sizin başınıza inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…