2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

aman daha neler neler okucaz ee o cetvel olunca ne oluyo

canım bende dr a gittim yumurtlama takibine başladım yarında tahlil verecem ay inşallah hayırlı hber olur.tatlım ölçersen çok sevinirim kaç çıkıyo merak ediyorum

teşekkür ederim tatlım.. darısı başınıza inaşallahhhh

çok sağolasın canım... Allahım sizede bu haberleri vermeyi nasip etsin inşallahhh

canim esim varikosel ameliyati oldu. Sperm azligimiz var yani

Kuzucum bi dakka sen hic regl olmadinmi doktordan sonra. Msn acsana konusalim detaylari

açtım tatlım...

evettt.. gelini bu ay yapıverin gari.....

kuzucum hoşgeldin nasılsınn??

sevincimden nasıl ağlıyorum anlatamam sizi öyle çokk seviyorum ki anlatamam...öyle sesli çığlık atmışımki kaynanam geldi ne oldu diyee ...ay sevincimi neyle nasl anltcamı şaşırdımmm..çokk mutluyum çokkk mutluyumm yaa...oğlumuz gelo oğlumuz gelo..ayyyy menbetacımdaaa hamiş miş ayyy yerimde durmıyomm yaaa ..ayy çok mutluyummm

bebekim nerden buldun onu kız sen olmadıgında nerden bulcaz onuu bı yere yazarak mı buldun yane
canım linki sık kullanılanlara al..
gerek oldugunda acıp bakasın
tatlıcadımmmmmmmmmmmmmm nerdesin hemen soruma cvp ver bana ağlıyorum şuan sevinçten doğrumu hamilemisinn
ahhh seydam benm nasılda aglarmıs..bende sen gibi oldum bugün..
menbeta ve selin demi hamile yoksaa
evettt onlarda hamile
ee ne faydası var kuşum

Ne olsun hayatımmm koşturmacaaa yeğenim napıyooo annesi nasil bakiiimmm
nolsun takılıyoruz oyle ıste canımız sıkılnca gıdıyoruz ultrasona gırıyoruz doktor kovdu bizi 21 gun sonra bı daha doktora gıdecegız

aman daha neler neler okucaz ee o cetvel olunca ne oluyo
ıste kac senelık evlısın ya da benım yazdıklarımın altında 13 haftalık hamıle oldugum falan gorunuyo ya o işte askıtom anlatabıldım mı

sende öylesin şekerim sayfalar uçuyo kaçırıyodum az daha seni yaren nerde yareeeeeeenn....

canım linki sık kullanılanlara al..
gerek oldugunda acıp bakasın

ahhh seydam benm nasılda aglarmıs..bende sen gibi oldum bugün..

evettt onlarda hamile

o kdar mutluyumkiii...kendimi tutamıyom kendim hamileyimde sanki ultrasonda kalp atışını duyuyomuş gbi hissdyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…