- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.941
kankilerim alın yapın..burayı inceleyerek yapabilirsinz..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
amın bebegım öp beni öpay ben seni öperim kızzrabbim dualarımızı kabul etsinn...
ben cvp verıyorum evet dogru canım hamıle tatlıcadı
hosgeldınız serran hanım nasılsın bakalım ?
ogrenırsem ozelden msj atarım bı tanem
gebelık cetvelım var ya benım . onun kılo verme ıcın dogum gunu evlılık yıldonumu ıcın olanları var da nasıl yapıldıgını soruyo arkadas:18:
ayyy songul alemsınngebelık cetvelının evlılık yıldonumu olanı var oo
ayy arkadasım ne demek ınan esım gecen ne dedı bılıyo musun ? dua ederken sayıyorum sımdı yaren 2007 elıfzade sekercınınkızı seremnaz vs.. hepsı hamıle kalsın :) kocam dıyo kı nasıl dua bu nıckleri sayıyosungıcık ıstee
evettt.... hamile hamilee...
inaşallahhhh..... dualarım sizinle lütfen sizde çalışmaları boşlamadan yanıma katılım....
yok canım ölçmüyordum ama senin için sabah bakar söylerim hasta olduğum değerle farkını söylerim sana... tabi uyanabilirsem malum uyku mevzusu var bende
ağlama tatlım.. senin demen çıktı... menbeta ile ben aynı gün hamile haberi aldık... hamiştaş oldukkdarısı sizin başınıza inşallahhh
Kızlarrrr ben geldim.....Özledimmmmmmmmmmmmmmm
tatlı cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çooook sevindim meleğim hayırlı olsun oley oleyyyyy
Menbeta ve selincimmmm süper haberler bunlar darısı herkesin başına inş.
aboowwwwwwwwwwww hamiş doldu ya burası; ipin ucunu kaçırdım kimler kimler hamilee şimdiiii;; şu liste bi güncelleşsee........
TATLICADI tebrik ederımmmmmmm senıdeee çok çok çok çok çok çok çok sevındımmmmmmmmmm
canim esim varikosel ameliyati oldu. Sperm azligimiz var yani
Kuzucum bi dakka sen hic regl olmadinmi doktordan sonra. Msn acsana konusalim detaylari
ne demek tatlicadimmm..ben hep bu postu hazırlamayı bekliyordummm..ne kadar mutlu olduğumu anlatamam...amin inşallah bende yeniden tadarım bu duyguyu..bende çok duygulandımm, gözlerim dolu dolu oldu, sen hakettin diyorum ya..sağ sağlim kucağına alll benim damadımııı, benn de başlayım senin gelinin hazırlıklarına artıkın
Kızlarrrr ben geldim.....Özledimmmmmmmmmmmmmmm
tatlı cadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı çooook sevindim meleğim hayırlı olsun oley oleyyyyy
Menbeta ve selincimmmm süper haberler bunlar darısı herkesin başına inş.
kankilerim alın yapın..burayı inceleyerek yapabilirsinz..
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124346-evlilik-cizelgesi-nasil-yapilir.html
canım linki sık kullanılanlara al..bebekim nerden buldun onu kız sen olmadıgında nerden bulcaz onuu bı yere yazarak mı buldun yane
ahhh seydam benm nasılda aglarmıs..bende sen gibi oldum bugün..tatlıcadımmmmmmmmmmmmmm nerdesin hemen soruma cvp ver bana ağlıyorum şuan sevinçten doğrumu hamilemisinn
evettt onlarda hamilemenbeta ve selin demi hamile yoksaa
ee ne faydası var kuşum
nolsun takılıyoruz oyle ısteNe olsun hayatımmm koşturmacaaa yeğenim napıyooo annesi nasil bakiiimmm
ıste kac senelık evlısın ya da benım yazdıklarımın altında 13 haftalık hamıle oldugum falan gorunuyo ya o işte askıtom anlatabıldım mıaman daha neler neler okucaz ee o cetvel olunca ne oluyo
kuzucum hoşgeldin nasılsınn??
dogru diosun şekerim..sakasına demiştim ben.....
sende benm canımsın kızzz ne tatlısın sen
hahaha kıskanç yaren kıskanççç yaren
yok canm gelişmem..pkosum var benm.
bu aralar adet düzenliyorum tedavimede devam edıorum..
iyi diyelm ii olsun... senn sorununneydi canım?
inşallah zeynepcim.. sen hamilesin dua et bizlere..duaların kabul olur..
teşekkürler sanırım olduu :)))
İyiyim hayatım çok şükür....Sen nasılsın neler yapıyonuz görüşmeyeliii okuyamadım geçmişi
sende öylesin şekerim sayfalar uçuyo kaçırıyodum az daha seni yaren nerde yareeeeeeenn....
iyiyim işte tatlım yaa heyecanla yarını bekliyorum dr a gidecem tahlil vermeye bakalım hayırlısı...
canım linki sık kullanılanlara al..
gerek oldugunda acıp bakasın
ahhh seydam benm nasılda aglarmıs..bende sen gibi oldum bugün..
evettt onlarda hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?