- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #8.961
sen anlatamasanda ben çok iyi anlıyorum canm seni..sevincimden nasıl ağlıyorum anlatamam sizi öyle çokk seviyorum ki anlatamam...öyle sesli çığlık atmışımki kaynanam geldi ne oldu diyee ...ay sevincimi neyle nasl anltcamı şaşırdımmm..çokk mutluyum çokkk mutluyumm yaa...oğlumuz gelo oğlumuz gelo..ayyyy menbetacımdaaa hamiş miş ayyy yerimde durmıyomm yaaa ..ayy çok mutluyummm
nedemek özlemcim..teşekkürler sanırım olduu :)))
sevincimden nasıl ağlıyorum anlatamam sizi öyle çokk seviyorum ki anlatamam...öyle sesli çığlık atmışımki kaynanam geldi ne oldu diyee ...ay sevincimi neyle nasl anltcamı şaşırdımmm..çokk mutluyum çokkk mutluyumm yaa...oğlumuz gelo oğlumuz gelo..ayyyy menbetacımdaaa hamiş miş ayyy yerimde durmıyomm yaaa ..ayy çok mutluyummm
iyiyim işte tatlım yaa heyecanla yarını bekliyorum dr a gidecem tahlil vermeye bakalım hayırlısı...
nolsun takılıyoruz oyle ıstecanımız sıkılnca gıdıyoruz ultrasona gırıyoruz doktor kovdu bizi 21 gun sonra bı daha doktora gıdecegız
ıste kac senelık evlısın ya da benım yazdıklarımın altında 13 haftalık hamıle oldugum falan gorunuyo ya o işte askıtom anlatabıldım mı
sevincimden nasıl ağlıyorum anlatamam sizi öyle çokk seviyorum ki anlatamam...öyle sesli çığlık atmışımki kaynanam geldi ne oldu diyee ...ay sevincimi neyle nasl anltcamı şaşırdımmm..çokk mutluyum çokkk mutluyumm yaa...oğlumuz gelo oğlumuz gelo..ayyyy menbetacımdaaa hamiş miş ayyy yerimde durmıyomm yaaa ..ayy çok mutluyummm
ay ben bi telde bi cepte öle yoğunumki anlatamam
cnm ağrın nasıl oldu
Hadi hayırlısı olsun şekerimmm bende dün doktordaydım ...
hadı bakalaım hayırlısı olsun hayatımiyiyim işte tatlım yaa heyecanla yarını bekliyorum dr a gidecem tahlil vermeye bakalım hayırlısı...
ınan bırı hamıleyım yazıyor ya sankı sevıncımı tekrar tekrar yasıyorumo kdar mutluyumkiii...kendimi tutamıyom kendim hamileyimde sanki ultrasonda kalp atışını duyuyomuş gbi hissdyorum...
kuzum pc ye öyle dalmışımki msjını görmemişim ağrım hala var ayy nasıl batıyo kasıklarım anlatamam
ayy canm benimm yaa...darısı bizlerin hepimizin başınasen anlatamasanda ben çok iyi anlıyorum canm seni..
aynı duyguları yaşıyoruz ..bende yermde duramıyorum..eşime anlatıyorum kimseyi bulamayınca:))
nedemek özlemcim..
güle güle kullan:)
aminn güzelimmbnimmmayy bugün burda herkes mutlu ne güzel darısı bizlerin başına inşallahh...
Hadi hayırlısı olsun şekerimmm bende dün doktordaydım ...
Ağlama kız kıyamam sana bebikimmmbak gelir gıdıklarım görürsünnn heeee
ay ben bi telde bi cepte öle yoğunumki anlatamam
denizcim siirtlimisin?
sen niye doktordaydın kuzumm???
ay kızlarr inanmıyorum ya:84: pembe pembe geldiii biraz öncee ilk defa gecıktı inanamıyorum resmenn...SONGÜLCÜMMMMM..
sen niye doktordaydın kuzumm???
ay sus sus dunyam yıkıldı deme bana ay inşalla arkası gelmez ya inan böle okuyunca bişeyler çekildi ellerimdeb
inan çok üzgünüm şuan.dokunsan aglıcam
kuzucuklarımm ben bi kuymak yapıp gelıyorum :) bırazdan burdayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?