- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.261
ayy serran ben kotu bı anne degılım cok zor hamıle kaldım ama elımde sıgara goren herkes bana kotu kadın gıbı bakıyor anlamıyorum .. uzuluyorum elımde degıll ..yerim seni kız çitozzzz
Hayatım aynı tahliller birgün önce banada yapıldı.Bu TAHLİLLER SAN AGEBESİN YADA GEBE DEĞİLSİN GÖSTERMEZ HELEKİ ADETİNE DAHA VAR. yUMURTLAMANIN OLDUĞUNU GÖSTERİYOR.yUMURTAN ÇATLAMIŞ AMA DÖLLENİP DÖLLENMEDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN ADETİNE Bİ KAÇGÜN KALA BETA HCG YAPARLAR YADA ADET GECİKİRSE GEL DERLER YANİ HAMİLELİKLE ALAKALI Bİ BULGU OLMAZ YUMURTAN ÇATLAMIŞ ŞEKER VÜCUDUN YETERLİ PROGESTERON SALGILIYO BEBEK TUTUNUR DÜŞME RİSKİN AZ BENİM VÜCUT SALGILAMIYO VE YUMURTLAMA OLMAMIŞ 0.64 OKİŞ
ozur dılerım araya gırmıs oluyorum ama yanlıs anlasılmasın lutfen .. bılıyosunuz hamıleyım ve albumdekı resımlere baktıysanız gormussunuzdur elımde hep sıgara var .. ben hamıle kaldıgımı doktoru arayıp ogrendıgımde bıle elımde sıgara vardı ama nedense tiksinmedım hiç.. gebelıgım benı sıkıntıya dusurdukce daha cok ıcmek ıstedım .. kocamdan tokat yedım . ama doktora gıdıp bunu soyledıgımde doktor bana . gunde 4 taneden fazla ıcme . bıde sıgara yuzunden depresyona gırersın o durum cok daha kotu olur dedı. içmeyene gore cok lanet bıset evet ben 17 yasından berı ıcıyorum ve halen tiksinmedim .. sımdı gunah dıyın ezıyet dıyın yada kınayın ? bılemem sessız kalır saygı duyarım .. ama ben bırakamıyorum ...
meriiii sen evrim değiştirmişin kuşum nerede narlar şekercinin kızı stres yapma gulum bak saat 10 a nekaldı bu arada hepinize selamlar gençlik
cok tsk ederımm ablacımm ..ay inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğimm
aha da heyecanlandım sımdı bı de bakıyoz kı loading baby modundasın ( bebek yüklenıyor) ohh ne gusel olursağol canım bakma sen bana heyecan yaptım işte yarın sabah öğrenecem nasılsa inşallah dediğin gibi olurr
sağol canım bakma sen bana heyecan yaptım işte yarın sabah öğrenecem nasılsa inşallah dediğin gibi olurr
kankim sonunda geldinn yani bittimi çamaşırlarr ayy benim evde var toplancak banada gelsene
ayy serran ben kotu bı anne degılım cok zor hamıle kaldım ama elımde sıgara goren herkes bana kotu kadın gıbı bakıyor anlamıyorum .. uzuluyorum elımde degıll ..
Beyazgala ilginc cok guzelde anlattin agzina yok yok ellerine saglik canim
Peki tupte nasil bir islem oluyor asilamada nasil yani direk dollenmemi yoksa yanina mi birakiyorlar o surec nedir merak ettim sincik ben
Sekercininkizi hayirlisi olsun canim sakin ol ve deriiin nefes al nefes ver iyi seyler dusun iyi olsun
cok tsk ederımm ablacımm ..
aha da heyecanlandım sımdı bı de bakıyoz kı loading baby modundasın ( bebek yüklenıyor) ohh ne gusel olur
aynen öle olcak gör bakkk sakinleş yavrum bi papatya çayı falan iç yoksa uyuyamıycan sen.bak lütfen umut güzel bişi ama kaptırma kendini yavrum üzülme sonra yaaaahayırlısı bu kadar sabrettin bi kaç saat daha bebişim herşey yolunda yumuşlar çatlamış sabır kuşum güven bana
haha çok şukur çıkarttım makineden katladım dolaba ama utulencekler beklemekte az kaldı yarına ama bak belli olmazmışta galiba bikaçgun daha beklicez
ee benim sonuçta hamile 9,7-208,5 yazıyo canım benimm nerde okudun kii ayy allahım ateş bastı beni yaaa
iyi geceler bayanlarr....
yaa tatlım bu verdiğin değer arası olan değerler normal değerler...yani atıyorum senn değerin 18 dir bunu arasındadır ona göre yorum yapılır...
anammmmm yanlış adresss kız ben onu burda eşimin amcaoglunun hanımı var onun için almıstım.kendi üye olamamıs msnsine gelmemiş ben yaptım onuda.kendi msn mi verdm kendm nıck sectm falan.kızla özellklerde aynı kocaelinde oturuyor falan..cidden aynı ben:))kankimm sen misin??kız senin kullanıcı adın böyle değildi bak tanımam seni öbür meriyle gel kuzum napim heyecanlıyım işte umut dünyası yaa
hahhahaha.vallah evrim degiş miş gibiydim yavrucum.iyiki uyardın benimeriiii sen evrim değiştirmişin kuşum nerede narlar şekercinin kızı stres yapma gulum bak saat 10 a nekaldı bu arada hepinize selamlar gençlik
değilsin tabi hayatım mükemmel bi anne olacaksın benim annem bana hamileyken kimseyi dinlememiş pöfür pöfür kız bana bak maşallah turp gibi doğdum üzülme
anammmmm yanlış adresss kız ben onu burda eşimin amcaoglunun hanımı var onun için almıstım.kendi üye olamamıs msnsine gelmemiş ben yaptım onuda.kendi msn mi verdm kendm nıck sectm falan.kızla özellklerde aynı kocaelinde oturuyor falan..cidden aynı ben:))
iyiki avatarını degişmiş o yoksa siz ble anlayamazdınız..
banada ders oldu girmem bir daha kızın nıckıne
azöncede msn me mail geldi özel msjınız geldi die ona gelmiş girdim baktım önemlyse sölerm die..sonrada unutmusum ondan girmişim....hahahhhaha ayy resil oldum....
saolsun yaren uyardı da hahha yoksa ben daha 1 yıl yazsam anlamasdım hahahha..
bide arada saremnaza laf yetiştiriodm..neyse olur böle..:)
hahhahaha.vallah evrim degiş miş gibiydim yavrucum.iyiki uyardın beni
turp gibi saremmmm
anammmmm yanlış adresss kız ben onu burda eşimin amcaoglunun hanımı var onun için almıstım.kendi üye olamamıs msnsine gelmemiş ben yaptım onuda.kendi msn mi verdm kendm nıck sectm falan.kızla özellklerde aynı kocaelinde oturuyor falan..cidden aynı ben:))
iyiki avatarını degişmiş o yoksa siz ble anlayamazdınız..
banada ders oldu girmem bir daha kızın nıckıne
azöncede msn me mail geldi özel msjınız geldi die ona gelmiş girdim baktım önemlyse sölerm die..sonrada unutmusum ondan girmişim....hahahhhaha ayy resil oldum....
saolsun yaren uyardı da hahha yoksa ben daha 1 yıl yazsam anlamasdım hahahha..
bide arada saremnaza laf yetiştiriodm..neyse olur böle..:)
hahhahaha.vallah evrim degiş miş gibiydim yavrucum.iyiki uyardın beni
turp gibi saremmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?