2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ahahahhahaha kızım bizim bu halimiz ne olcak gülümmi alimmi uykumda var bu gece yatcam sapıttımiyice uykusuzluktan gülüp duruom

yani gebelik var mı yok mu anlaşılmaz mı???
tatlım bu test sadece yumurtlaık testi hormanlarla alakalı bu teste göre hamilesin yada değilsine bakılmaz
ayy serran ben kotu bı anne degılım cok zor hamıle kaldım ama elımde sıgara goren herkes bana kotu kadın gıbı bakıyor anlamıyorum .. uzuluyorum elımde degıll ..
tatlım benimm benim annem bana hamileyken içmiş maşşlhım var kadın doğum doktoru hariç hiç doktor bilmem..allah nazardan sakınsın öle hasta olan biri de değilim...içmemek en güzeli hem kendimiz için hem bebk için..doğum zor oluyo ben bi arkadşımı tanıyom epidurelle doğum yaptı...yatağa yatrdılar bebeği emzirmicem diye bağırmıştı kendinde değildii..he ama şöle bişe dayımın kızı doğum yaptı kasım 28 de maşşlh bebği topaç gbii...sigarayı bırakabilsek keşkeee ama olmuyo...o zamn hep aklımda olcak o kafayı yer insan...sen kendine dikkat et bebğim..öle kafyıda çok takma milletin gözü sendeyse bu sigara değil çikolta de yeni çıkmış yedikçe duman çıko de
iyi geceler bayanlarr....

ii geceler bebğimm

kızlar süt buharı menbetada ii gelmişşşş..bu arada regenimm haklıymışsın iiyiki uyrdın beni dün gece...

iyi geceler bayanlarr....
ii geceler tatlım hoşgeldin..
olur böyle şeyler kankimmm ben çıkıyorum ee ben pek gece kuşu değilim yahuu hemen uykum geliyo
ii geceler kankimmm..evet gece kusu benm:))
hatta sabaha karsı kusu bile olabilirim
lafı olurmu kanka sende
ayhhh kankam benmmm
ahahahhahaha kızım bizim bu halimiz ne olcak gülümmi alimmi uykumda var bu gece yatcam sapıttımiyice uykusuzluktan gülüp duruom
ayyy senn yüsünden
bırakmadın yatayım ayhh ben gec kalktım bide yine uykum yok iimi?
bari sevmedgm kitapları okuyup kendime işkence edeymde uykum gelsin hahhah
17:

aaaaa kimler de burdaymis [/QUOTE]

bebegim derken

Hoş geldin tatlım, nerelerdesin kaç gündür merak ettim valla, keyfin pek yerinde değilmiş galiba, şimdi nasılsın canım umarım çooook daha iyisindir...

yok canim iyiyim ben... yani iki gündür iyiyim haftasonu biraz sIkIntIlI gecmisti.. sükür yani..

kızlar süt buharı menbetada ii gelmişşşş..bu arada regenimm haklıymışsın iiyiki uyrdın beni dün gece...

valla yaa... önümüzdeki ay kesin süt buhari yapiyorum...

gökyüüznde merdiven çıksak çıksak yeniden bulutlarla oynasam güneşe hiç dokunmadan yağmur olsam toprağa düşsem çocuk olsam yeniden

sagol mericim...

ben bennnnn

zaman geçmio kuzu.. uyuycam kocam yatmıyooo.. ama kaçacam şimdi...

hmmm yani zaman gecirmeye geldin öyle miiii e sen git yat... yorgun felan hissetmiyor musun yaa???

bebegim derken

yok canim iyiyim ben... yani iki gündür iyiyim haftasonu biraz sIkIntIlI gecmisti.. sükür yani..

Ayy maşallah maşallah, hep iyi ol güzelcim, sen yoktun, tatlım cadım bayadır yoktu valla sizler bu sitenin güllerisiniz, sizsiz olmuyor, olmuyoooorrrrr...

ne oldiii fransız kaldımmm şeydaaa pişt hiç pas vermion kuzum
neyii anlamdın kzucummm söle hemn sölimm ben sana hiç pas vermez olurmuyum ben yaaa..sizi seviyore benn
bebegim derken

bebeğimsizin siz benim de ondan çikolatam benimm hııımmm...kesin yap kuzum bende yapcammm

Ayy maşallah maşallah, hep iyi ol güzelcim, sen yoktun, tatlım cadım bayadır yoktu valla sizler bu sitenin güllerisiniz, sizsiz olmuyor, olmuyoooorrrrr...

tesekkür ederim... herkesin ayri bi yeri var degil mi?? biri eksilince belli ediyor kendini..

gökyüüznde merdiven çıksak çıksak yeniden bulutlarla oynasam güneşe hiç dokunmadan yağmur olsam toprağa düşsem çocuk olsam yeniden

seydacm konusamadk hiç keyfler nasıl?
bu arada sesinizde pek güselmiş
gel kuzum birlikte sindirelim biz gece yatmaz sabah kalkmaz

hıhı aynı beni anlatmıssın canım..ya da benden mi bahsedıorsunn acaba

neyii anlamdın kzucummm söle hemn sölimm ben sana hiç pas vermez olurmuyum ben yaaa..sizi seviyore benn

bebeğimsizin siz benim de ondan çikolatam benimm hııımmm...kesin yap kuzum bende yapcammm

yapalim tatliskom yaa... ki sen zaten söyledin bize de... olan bi iki litre süte olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…