- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.281
anammmmm yanlış adresss kız ben onu burda eşimin amcaoglunun hanımı var onun için almıstım.kendi üye olamamıs msnsine gelmemiş ben yaptım onuda.kendi msn mi verdm kendm nıck sectm falan.kızla özellklerde aynı kocaelinde oturuyor falan..cidden aynı ben:))
iyiki avatarını degişmiş o yoksa siz ble anlayamazdınız..
banada ders oldu girmem bir daha kızın nıckıne
azöncede msn me mail geldi özel msjınız geldi die ona gelmiş girdim baktım önemlyse sölerm die..sonrada unutmusum ondan girmişim....hahahhhaha ayy resil oldum....
saolsun yaren uyardı da hahha yoksa ben daha 1 yıl yazsam anlamasdım hahahha..
bide arada saremnaza laf yetiştiriodm..neyse olur böle..:)
hahhahaha.vallah evrim degiş miş gibiydim yavrucum.iyiki uyardın beni
turp gibi saremmmm
güzel bayan hoşgeldiniz
iyi geceler canımmm
hoşgeldin canım bye bye diyecem sana niye geç geldinçünkü birazdan çıkıyorum
kuşum nirdesinnnn...
tatlım bu test sadece yumurtlaık testi hormanlarla alakalı bu teste göre hamilesin yada değilsine bakılmazyani gebelik var mı yok mu anlaşılmaz mı???
tatlım benimm benim annem bana hamileyken içmiş maşşlhım var kadın doğum doktoru hariç hiç doktor bilmem..allah nazardan sakınsın öle hasta olan biri de değilim...içmemek en güzeli hem kendimiz için hem bebk için..doğum zor oluyo ben bi arkadşımı tanıyom epidurelle doğum yaptı...yatağa yatrdılar bebeği emzirmicem diye bağırmıştı kendinde değildii..he ama şöle bişe dayımın kızı doğum yaptı kasım 28 de maşşlh bebği topaç gbii...sigarayı bırakabilsek keşkeee ama olmuyo...o zamn hep aklımda olcak o kafayı yer insan...sen kendine dikkat et bebğim..öle kafyıda çok takma milletin gözü sendeyse bu sigara değil çikolta de yeni çıkmış yedikçe duman çıko deayy serran ben kotu bı anne degılım cok zor hamıle kaldım ama elımde sıgara goren herkes bana kotu kadın gıbı bakıyor anlamıyorum .. uzuluyorum elımde degıll ..
iyi geceler bayanlarr....
iyi geceler bayanlarr....
kızlarr herkese iyi geceler allah rahatlık versinn öptüm hepinizi
ii geceler tatlım hoşgeldin..iyi geceler bayanlarr....
ii geceler kankimmm..evet gece kusu benm:))olur böyle şeyler kankimmm ben çıkıyorum ee ben pek gece kuşu değilim yahuu hemen uykum geliyo
ayhhh kankam benmmmlafı olurmu kanka sende
ayyy senn yüsündenahahahhahaha kızım bizim bu halimiz ne olcak gülümmi alimmi uykumda var bu gece yatcam sapıttımiyice uykusuzluktan gülüp duruom
aaaaa kimler de burdaymis
selam kuslarim.. sekercim iyi geceler sana da valla ben de yatmaliyim ama biraz yediklerimi de sindirmeliyim
aaaaa kimler de burdaymis
tatlım bu test sadece yumurtlaık testi hormanlarla alakalı bu teste göre hamilesin yada değilsine bakılmaz
tatlım benimm benim annem bana hamileyken içmiş maşşlhım var kadın doğum doktoru hariç hiç doktor bilmem..allah nazardan sakınsın öle hasta olan biri de değilim...içmemek en güzeli hem kendimiz için hem bebk için..doğum zor oluyo ben bi arkadşımı tanıyom epidurelle doğum yaptı...yatağa yatrdılar bebeği emzirmicem diye bağırmıştı kendinde değildii..he ama şöle bişe dayımın kızı doğum yaptı kasım 28 de maşşlh bebği topaç gbii...sigarayı bırakabilsek keşkeee ama olmuyo...o zamn hep aklımda olcak o kafayı yer insan...sen kendine dikkat et bebğim..öle kafyıda çok takma milletin gözü sendeyse bu sigara değil çikolta de yeni çıkmış yedikçe duman çıko de
ii geceler bebğimm
Hoş geldin tatlım, nerelerdesin kaç gündür merak ettim valla, keyfin pek yerinde değilmiş galiba, şimdi nasılsın canım umarım çooook daha iyisindir...
kızlar süt buharı menbetada ii gelmişşşş..bu arada regenimm haklıymışsın iiyiki uyrdın beni dün gece...
kızlar süt buharı menbetada ii gelmişşşş..bu arada regenimm haklıymışsın iiyiki uyrdın beni dün gece...
ii geceler tatlım hoşgeldin..
ii geceler kankimmm..evet gece kusu benm:))
hatta sabaha karsı kusu bile olabilirim
ayhhh kankam benmmm
ayyy senn yüsünden
bırakmadın yatayımayhh ben gec kalktım bide yine uykum yok iimi?
bari sevmedgm kitapları okuyup kendime işkence edeymde uykum gelsin hahhah
17:
ben bennnnn
zaman geçmio kuzu.. uyuycam kocam yatmıyooo.. ama kaçacam şimdi...
bebegim derken
yok canim iyiyim ben... yani iki gündür iyiyimhaftasonu biraz sIkIntIlI gecmisti.. sükür yani..
valla yaa... önümüzdeki ay kesin süt buhari yapiyorum...
neyii anlamdın kzucummm söle hemn sölimm ben sana hiç pas vermez olurmuyum ben yaaa..sizi seviyore bennne oldiii fransız kaldımmm şeydaaa pişt hiç pas vermion kuzum
bebegim derken
yok canim iyiyim ben... yani iki gündür iyiyimhaftasonu biraz sIkIntIlI gecmisti.. sükür yani..
valla yaa... önümüzdeki ay kesin süt buhari yapiyorum...
Ayy maşallah maşallah, hep iyi ol güzelcim, sen yoktun, tatlım cadım bayadır yoktu valla sizler bu sitenin güllerisiniz, sizsiz olmuyor, olmuyoooorrrrr...
gökyüüznde merdiven çıksak çıksak yeniden bulutlarla oynasam güneşe hiç dokunmadan yağmur olsam toprağa düşsem çocuk olsam yeniden
gel kuzum birlikte sindirelim biz gece yatmaz sabah kalkmaz
neyii anlamdın kzucummm söle hemn sölimm ben sana hiç pas vermez olurmuyum ben yaaa..sizi seviyore benn
bebeğimsizin siz benim de ondan çikolatam benimm hııımmm...kesin yap kuzum bende yapcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?