2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tesekkür ederim... herkesin ayri bi yeri var degil mi?? biri eksilince belli ediyor kendini..

Kesinlikle canım kesinlikle başka yeriniz, tatlım cadım yatılı misafiri var diye epeydir giremiyor diye düşünüyorum ayyyy maşallah bir geldi müjdeler müjdesiyle geldi, bizlerin de umuduna umut kattı...

gel kuzum birlikte sindirelim biz gece yatmaz sabah kalkmaz

ya valla hayatim tam da öyle olduk.. sadece bi bakip cikacaktim sözde.. oturup cak cak laf veriyorum herkese yok yaa sabah kalamiyorum sonra da evin isi kaliyor.. isten gelmeye de olmuyor yapamiyorum yorgun oldugum icin en azindan 9da bari kalkabilsem ve yatak keyfi yapmasam

ayyy senn yüsünden
bırakmadın yatayım ayhh ben gec kalktım bide yine uykum yok iimi?
bari sevmedgm kitapları okuyup kendime işkence edeymde uykum gelsin hahhah
17:
[/QUOTE]

Kimin benimmi kuru iftiraaa sen hem suratıma kapa kapağı hep konuş emiii ahahhaha kız ne sabaha karşısı ben yatağa girdiğimde bayağı bayağı dışarı aydınlıktıııı tabi uyu 3 e kadar uykun olmazzz :)

Allah razi olsun gulum ya gercekten hic usenmeden uzuun zunu yazmissin cok tatlisin cokta guzel anlattin Rabbim Insaallah bu ay yuzunu guldurur tatlim

bebegim derken

yok canim iyiyim ben... yani iki gündür iyiyim haftasonu biraz sIkIntIlI gecmisti.. sükür yani..

valla yaa... önümüzdeki ay kesin süt buhari yapiyorum...

kuşum dert sıkıntı bizlik geliyo geciyo şükr bak iyimişin napıyo bakalım ufaklıklar yoruyolarmı regenimizi hımmm yormasınlar bakım yoksa bize enerji kalmıyo

ben gidiyorum kızlar.. kocama feci kızdım.. ağlıyorum şuan.. iyi geceler size...

ne aglamasi tatlim yaa.. hormonlarim bu kadar mi cabuk ayaklandi üzme kendini kiz ama kendini yipratma... hadi iyi geceler..

Kesinlikle canım kesinlikle başka yeriniz, tatlım cadım yatılı misafiri var diye epeydir giremiyor diye düşünüyorum ayyyy maşallah bir geldi müjdeler müjdesiyle geldi, bizlerin de umuduna umut kattı...

evet yaa... kizlarin haberi zaten bomba etkisi yaratti.. benim bu aydan ümidim yok.. gelecek aya da Allah büyük

seydacm konusamadk hiç keyfler nasıl?
bu arada sesinizde pek güselmiş

hıhı aynı beni anlatmıssın canım..ya da benden mi bahsedıorsunn acaba
evet bacım sesimm çok güzeldirr
yapalim tatliskom yaa... ki sen zaten söyledin bize de... olan bi iki litre süte olcak

aman olsun süte olna ne olcakki olmadı içine işeriz tam olcakk hee süt kaynadıktan sonra içne bi demet maydonoz atcn biraz daha kaynıcak dikkat et taşmasın sonra iş tamm...

neyii anlamdın kzucummm söle hemn sölimm ben sana hiç pas vermez olurmuyum ben yaaa..sizi seviyore benn

bebeğimsizin siz benim de ondan çikolatam benimm hııımmm...kesin yap kuzum bende yapcammm

Napıyonuz süt buharımı ben yaptım bi cacık olmadı ama kapaksız yaptım ahahahhaha

Allah razi olsun gulum ya gercekten hic usenmeden uzuun zunu yazmissin cok tatlisin cokta guzel anlattin Rabbim Insaallah bu ay yuzunu guldurur tatlim

merak ettim simdi ne yazdigini :26::26::26::26:

kuşum dert sıkıntı bizlik geliyo geciyo şükr bak iyimişin napıyo bakalım ufaklıklar yoruyolarmı regenimizi hımmm yormasınlar bakım yoksa bize enerji kalmıyo

evet aslinda yoruluyorum ama bugün daha iyi gecti cok sükür.. biri yarimgün durdu gitti iyi oldu beni cok yoruyordu zaten... sen nasilsin???

ah cnm hele ben 9 da wc ye kalkamıyorum ay çok uyuyoruz 12 den aşağı kalkamıyoruz ailecek kızım okula başlayınca duzene gircek inşalla ya hele yatak keyfi yapmadan kalkınca tum gunum kötu geciyo hep mecbur olduğum için kalkıyorum hiç bitmiyo uykum buda nedir yav

saremnazımm nerdesin bana diyon ama sen paz atmıyonn bana yaa..kara kaşlarınıdeli gnlüme bağlamışım çözülmüyorr serrannnn

eee boşa kanka olmadık yani gerci 3.kanka uykucu ama
hahaha dogru tespit..o bizim yerimizede uyuyor..

Kimin benimmi kuru iftiraaa sen hem suratıma kapa kapağı hep konuş emiii ahahhaha kız ne sabaha karşısı ben yatağa girdiğimde bayağı bayağı dışarı aydınlıktıııı tabi uyu 3 e kadar uykun olmazzz :)[/QUOTE]

bakk hala kapa kapağı diorrrr
kapamasaydmda okusaydı kociş dimi

aynen bende 12 den aşağı kalkamıyorum ya eşimm acayipp kızıyorr bu durumaa..bak demekkı geneli bööle boşuna kızıyo bana

merak ettim simdi ne yazdigini :26::26::26::26:

evet aslinda yoruluyorum ama bugün daha iyi gecti cok sükür.. biri yarimgün durdu gitti iyi oldu beni cok yoruyordu zaten... sen nasilsin???

çok isabet olmuş kıyamam arkadaşıma ben iyiyim çok şukur gözlerim aryo seni hep diyorum ya takıntılıyım die alıştım hergun burda görmeye olmayınca boşluk dolmadı meri de öleydi artık huzurluyum topiğimizde

ay kizlar bizim is yerindeki yavrucaklardan birine, tam 7. aya kadar kiz demisler.. sonra erkek bu demisler annesi diyorki alahtan her seyini sari almistim valla ben de ne derlerse desinler, kirmizi, bej, sari ve yesil renklerde alcam.. ya da tamamen renkli belli olmuyor yaa baksana.. 7. aya kadar da yani yuh kimse mi anlamadi :44::44::44::44::44:

bir de öyle iki hamilelikte iste birinde eksi istedim digerinde aci felan olmasinin da cinsiyetle hiiiiiiiiiiic alakasi yok... kadinin biri ayni böyle her iki hamileliginde de farkli asermis ikisi de kiz bebeklerin.. digerinin ki de ikisi de oglan.. inanmayin yani bu asermeye felan...

Ayy canım benim Allah sizlerden de razı olsun, ne demek tatlım dilim döndüğünce yaşadıklarımı anlattım, seve seve de anlatırım zira soru sorupta cevap alamamanın ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum, biz bu yolda tutunduğumuz her dala dopdolu umutlarla sıkı sıkıya sarılıyoruz, Allah umutlarımızı, gayretlerimizi boşa çıkarmasın inşallah... Amiiiin canım inşallah, inşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamandayızdır da Rab'bim bu ay hamilelik müjdesiyle yüzümüzü güldürür, müjdeli haberimi sizlerle paylaşabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…