- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.301
seydacm konusamadk hiç keyfler nasıl?
bu arada sesinizde pek güselmiş
hıhı aynı beni anlatmıssın canım..ya da benden mi bahsedıorsunn acaba
tesekkür ederim... herkesin ayri bi yeri var degil mi?? biri eksilince belli ediyor kendini..
gel kuzum birlikte sindirelim biz gece yatmaz sabah kalkmaz
[/QUOTE]ayyy senn yüsünden
bırakmadın yatayımayhh ben gec kalktım bide yine uykum yok iimi?
bari sevmedgm kitapları okuyup kendime işkence edeymde uykum gelsin hahhah
17:
bebegim derken
yok canim iyiyim ben... yani iki gündür iyiyimhaftasonu biraz sIkIntIlI gecmisti.. sükür yani..
valla yaa... önümüzdeki ay kesin süt buhari yapiyorum...
ben gidiyorum kızlar.. kocama feci kızdım..ağlıyorum şuan.. iyi geceler size...
ben gidiyorum kızlar.. kocama feci kızdım..ağlıyorum şuan.. iyi geceler size...
Kesinlikle canım kesinlikle başka yeriniz, tatlım cadım yatılı misafiri var diye epeydir giremiyor diye düşünüyorum ayyyy maşallah bir geldi müjdeler müjdesiyle geldi, bizlerin de umuduna umut kattı...
evet bacım sesimm çok güzeldirr
seydacm konusamadk hiç keyfler nasıl?
bu arada sesinizde pek güselmiş
hıhı aynı beni anlatmıssın canım..ya da benden mi bahsedıorsunn acaba
yapalim tatliskom yaa... ki sen zaten söyledin bize de... olan bi iki litre süte olcak
neyii anlamdın kzucummm söle hemn sölimm ben sana hiç pas vermez olurmuyum ben yaaa..sizi seviyore benn
bebeğimsizin siz benim de ondan çikolatam benimm hııımmm...kesin yap kuzum bende yapcammm
Allah razi olsun gulum ya gercekten hic usenmeden uzuun zunu yazmissin cok tatlisin cokta guzel anlattin Rabbim Insaallah bu ay yuzunu guldurur tatlim
kuşum dert sıkıntı bizlik geliyo geciyo şükr bak iyimişin napıyo bakalım ufaklıklar yoruyolarmı regenimizi hımmm yormasınlar bakım yoksa bize enerji kalmıyo
ya valla hayatim tam da öyle olduk.. sadece bi bakip cikacaktim sözde.. oturup cak cak laf veriyorum herkeseyok yaa sabah kalamiyorum sonra da evin isi kaliyor.. isten gelmeye de olmuyor yapamiyorum yorgun oldugum icin en azindan 9da bari kalkabilsem ve yatak keyfi yapmasam
hahaha dogru tespit..o bizim yerimizede uyuyor..eee boşa kanka olmadık yani gerci 3.kanka uykucu ama
ah cnm hele ben 9 da wc ye kalkamıyorum ay çok uyuyoruz 12 den aşağı kalkamıyoruz ailecek kızım okula başlayınca duzene gircek inşalla ya hele yatak keyfi yapmadan kalkınca tum gunum kötu geciyo hep mecbur olduğum için kalkıyorum hiç bitmiyo uykum buda nedir yav
merak ettim simdi ne yazdigini :26::26::26::26:
evet aslinda yoruluyorum ama bugün daha iyi gecti cok sükür.. biri yarimgün durdu gitti iyi oldu beni cok yoruyordu zaten... sen nasilsin???
Allah razi olsun gulum ya gercekten hic usenmeden uzuun zunu yazmissin cok tatlisin cokta guzel anlattin Rabbim Insaallah bu ay yuzunu guldurur tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?