- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.321
aynen bende 12 den aşağı kalkamıyorum ya eşimm acayipp kızıyorr bu durumaa..bak demekkı geneli bööle boşuna kızıyo bana
haha Allahtan benim eşim 3 4 gibi geliyo ailecek uyuyoz niluferim okul başlayınca uyuyamıcak bebiş olursada uyuyalım doya doya
ah cnm hele ben 9 da wc ye kalkamıyorum ay çok uyuyoruz 12 den aşağı kalkamıyoruz ailecek kızım okula başlayınca duzene gircek inşalla ya hele yatak keyfi yapmadan kalkınca tum gunum kötu geciyo hep mecbur olduğum için kalkıyorum hiç bitmiyo uykum buda nedir yav
çok isabet olmuş kıyamam arkadaşıma ben iyiyim çok şukur gözlerim aryo seni hep diyorum ya takıntılıyım die alıştım hergun burda görmeye olmayınca boşluk dolmadı meri de öleydi artık huzurluyum topiğimizde
saremnazımm nerdesin bana diyon ama sen paz atmıyonn bana yaa..kara kaşlarınıdeli gnlüme bağlamışım çözülmüyorr serrannnn
Buaksam baya kalabalik burasi yupppiiii
Regen beyazgalaya asilama ile tupun farkini sordum cok detayli anlatti sagolsun 2veya 3sayfa geride kaldi zannedersem bakabilirsin merakli hatun
Bak ben cevap verdim sen benim ozel msjima yaniti birak geri bile donmedin agliyorum smile yaptim anla iste
Regenim yazdıklarım burada...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/489836-2012-ugurlu-olsungobuslerimize-bebis-dolsun-927.html
sanirim bizim üstümüze tembellik cöktüben varya 7.30 oldu mu kendiligimden yavas yavas uyaniyordum 8 olmadan da yataktan kalkiyordum.. simdi ne 8 ne bir sey... 9.30olmadan kalkamiyorum.. sati de kuruyorum ama iste fayda etmiyor.. yok yaa... benim böyle olmaz ise gitmeden vaktim olmaliki evimin islerini halledeyim.. neyse kacayim ben birazdan.. alisayim artik yavas yavas.. hem seni kizin erkenden kaldirmiyor mu??
aman tatlim dikkat et sen de göz bu sagligindan daha önemli degil yaaa....... valla kimse boslamaz umarim topigi.. giden olursa da canin sagolsun..
tatlım çok uyumann 5 sebebi var..1. uykunun sürekli bölünmesi2.demir eksikliği3.kansızlık4.kan şekerinin düşük olması5.depresyon ...bende depresyon hariç hepsi var ondan olmuşş...daynamdım doktora gttim o tahlil yaptı bana o söledii..ben sinirlenim ztn mideme vurur sonra yine yatrım...bir tek çok yorgunken uyuyamamah cnm hele ben 9 da wc ye kalkamıyorum ay çok uyuyoruz 12 den aşağı kalkamıyoruz ailecek kızım okula başlayınca duzene gircek inşalla ya hele yatak keyfi yapmadan kalkınca tum gunum kötu geciyo hep mecbur olduğum için kalkıyorum hiç bitmiyo uykum buda nedir yav
Napıyonuz süt buharımı ben yaptım bi cacık olmadı ama kapaksız yaptım ahahahhaha
tatlım çok uyumann 5 sebebi var..1. uykunun sürekli bölünmesi2.demir eksikliği3.kansızlık4.kan şekerinin düşük olması5.depresyon ...bende depresyon hariç hepsi var ondan olmuşş...daynamdım doktora gttim o tahlil yaptı bana o söledii..ben sinirlenim ztn mideme vurur sonra yine yatrım...bir tek çok yorgunken uyuyamam
sen becerememişin bi kerembenim koca karı ilaçlarım işe yaroo bikeremmm
regenim o aşerme mevzusu ters bi durum şimdi ye ekşiyi çıkr ayşeyi diyolar...ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyolar ama eğer tatlı isteyip kız olursa erkek gbi kız olo..ekşi çekip erkek çekrse de kzı gbi oğlu oloŞaka bi yana bende kırmızı istomm hepsiniii yaaa
hee gelelim asıl konuya herkes burayken sölim bari dün gece meri saremnaz konuşuyoduk ya çarşamba pazarındannn...dün gece rüyamda bi pazardayım baya bi uzun bi pazar meriyi göro rüyamda bi diyetisyenii varmış boyunu kilosunu ölçüyomuş 37 bedene düşmüş meri(öle bi beden yok ya rüya iişte)regen var yaren var yanımda ben havuç alom regen tutturmuşş beyaz turp alcam adam yok diyo bu var bul getir diyo adamı dövcek resmen...yaran garibim tutmuş onu bırak adamı diyoo...bende salak salak meriye bakomm..saremnazla biz önden gidozz sanki annemlerin evindeyizz onların bahçesinde sofra hazırlıyozz..sütkardeşim de orda askerde şuan..rakı getiriyo..bende kızom ona gelen arkşlrım hepsi evli ayıp sen git diyomm..bi amcayla teyze gelo bana kurandan bi sure okutuyo sizede sölüyomm..bunu okuyun hamile kalırsınız diyo..ii diyoz okuyozzz..şimdi aklımda bile değil..benimde elimde ultrason kağıdı var..2 haftalık gebeliğe uyumlu diyoo...toplu iğne ucu gbi bi kese gördüm...benim bu diyomm saremnazda hadi ordan bea o benim diyo du ..öle uyandımm
hahaha dogru tespit..o bizim yerimizede uyuyor..
Kimin benimmi kuru iftiraaa sen hem suratıma kapa kapağı hep konuş emiii ahahhaha kız ne sabaha karşısı ben yatağa girdiğimde bayağı bayağı dışarı aydınlıktıııı tabi uyu 3 e kadar uykun olmazzz :)
bende yaptım kendime yeşil çay şimdii.yazık kız ver içsin adamNapam kızım işim zor bi laf yetiştiriom siz ebi kocam elma çayı diye başımın etini yedi ona elma çayıyla biskrem verdim yavrum anca kalkmışken bende yeşilçay aldım
kızımda çok uykucu 2 aylıktan beri9 dada yatsa en erken 11 de kalkar topikte arkadaşlarımız çok mutlu inşall hep devam eder cnm
Nilufereren canim ben cevapliyorum tatlicadi bundan sonra devam edemyecegini soyledi ya silerim yada birine devrederim dedi ondan sonrasini bende bilmiyorum
Beyazgalam Insaallahh diyorum ve Amiiiiinnn ya bilmiyorum ama bende cok sukur umitsizlik yok yani soyle rahatim sebebini bilmiyorum dualarim dualariniz olsa gerek cunku Rabbimden bana sabretmeyi ogretmesini diledim cunku isayandan cok korktugum icin Allahim sabir ver ki isyana dusmeyeyim dedim ve coooookk agladim hemde coook o gunu hic unutamiyorum
tatlım çok uyumann 5 sebebi var..1. uykunun sürekli bölünmesi2.demir eksikliği3.kansızlık4.kan şekerinin düşük olması5.depresyon ...bende depresyon hariç hepsi var ondan olmuşş...daynamdım doktora gttim o tahlil yaptı bana o söledii..ben sinirlenim ztn mideme vurur sonra yine yatrım...bir tek çok yorgunken uyuyamam
regenim o aşerme mevzusu ters bi durum şimdi ye ekşiyi çıkr ayşeyi diyolar...ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyolar ama eğer tatlı isteyip kız olursa erkek gbi kız olo..ekşi çekip erkek çekrse de kzı gbi oğlu oloŞaka bi yana bende kırmızı istomm hepsiniii yaaa
hee gelelim asıl konuya herkes burayken sölim bari dün gece meri saremnaz konuşuyoduk ya çarşamba pazarındannn...dün gece rüyamda bi pazardayım baya bi uzun bi pazar meriyi göro rüyamda bi diyetisyenii varmış boyunu kilosunu ölçüyomuş 37 bedene düşmüş meri(öle bi beden yok ya rüya iişte)regen var yaren var yanımda ben havuç alom regen tutturmuşş beyaz turp alcam adam yok diyo bu var bul getir diyo adamı dövcek resmen...yaran garibim tutmuş onu bırak adamı diyoo...bende salak salak meriye bakomm..saremnazla biz önden gidozz sanki annemlerin evindeyizz onların bahçesinde sofra hazırlıyozz..sütkardeşim de orda askerde şuan..rakı getiriyo..bende kızom ona gelen arkşlrım hepsi evli ayıp sen git diyomm..bi amcayla teyze gelo bana kurandan bi sure okutuyo sizede sölüyomm..bunu okuyun hamile kalırsınız diyo..ii diyoz okuyozzz..şimdi aklımda bile değil..benimde elimde ultrason kağıdı var..2 haftalık gebeliğe uyumlu diyoo...toplu iğne ucu gbi bi kese gördüm...benim bu diyomm saremnazda hadi ordan bea o benim diyo du ..öle uyandımm
Regenim yazdıklarım burada...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/489836-2012-ugurlu-olsungobuslerimize-bebis-dolsun-927.html
bende yaptım kendime yeşil çay şimdii.yazık kız ver içsin adam
yerim senin kızını benn
ayy bugünn çok enerjikim ben yaaa:13:
dötün açıkmı kaldı kızşaka bi yana hayırlara gitsin cnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?