2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Hangi vakit uyudunda gordun o ruyayi
Beni hic gormuyon nedendir acep
Benide gorsene kiz hadi ama

Regen neyse canim olur boyle vakalar turk polisi yakalar

aa hayırola cnm beyazgalamdab-n bekliyoz yorumları

regenım napıyosun yavrum kızım benim kasılar ağırıyoooo bacaklar ağırıyooo ne iş anlamadım üşüdüm bugün pazarda
ondanmı acep

hadi güzel bayanlar ben giderooommm yatmaya... öptüm hepiniz elma yanaklardan...

hehehe attın mı ki kız senn yoksam bişeler...hıımm mücver demişken sen bizim diyet topine niye uğrmıyon bak bırkırım he diyeti..

anammm rüyaya bak
hahah kız sen erdin mi...diyetsyene basladmya ben
gel gelelm rüya yorumuna: sanırım hepimiz birden hamile kalacagızzzzzzzzzzz
ana fikri bu..
yan fikire gelirsek ben rakıyı çok severim

hayırlara gtsin kzuzum ..eğer öle bişe olsaydı ben bi kere daha rüya görmştüm dün gbi aklımdan regenin kucnda bebk vardı maviye saılmış bana uztıyodu tutim diye..yarennde oğlu vrdı ama daha küçktü..tatlıcadıda giya hamilymişte ona ütü yapmaya gidoduk 2 ay sonrada menbeta hamş kalodu..bi tatlıcadı hamiş çıktı bide menbeta bizde yok bişee...
rakıyı bende çok severdim ama bekarken ..evlndikten sonra kapndık eşim içmiyo bende içmiyom...

regenım napıyosun yavrum kızım benim kasılar ağırıyoooo bacaklar ağırıyooo ne iş anlamadım üşüdüm bugün pazarda
ondanmı acep

valla kasik bacak ba vb agrilar bebek habercisi de olabliyormus tatlm bugüne kadar okuduklarimizin icinde o da vardi.. ama benim ne zaman kasiklarim belim agrisa kirmizilar geliyor.. ama soguk aldiysan bir sey diyemem.. insallah üsütmemissindir havalar cok müsait cünkü

hahahah bende şüphelenmedm sanma..ya mücvere bişe kattın..
ya da bişeler içtin
kocanmı uyutmadı kız 7lere kadar
Hangi vakit uyudunda gordun o ruyayi
Beni hic gormuyon nedendir acep
Benide gorsene kiz hadi ama
Regen neyse canim olur boyle vakalar turk polisi yakalar
nartanem kıskanmıssss nartanem kıskanmıssss
hadi güzel bayanlar ben giderooommm yatmaya... öptüm hepiniz elma yanaklardan...

ii geceler bende öptümm regenmmmm

Nilufereren evt ya gitti guzelim liste takibini sen yaparmiydin tatlicadiya soyleseydik

Beyazgalam evet senden yorum istiyoruz

Seydanin benim bulunmadigim ruyanin anlamina hayirdir Insaallah

Regen gute nacht schlaf suuss

kuşum yok bu rüyaların son kullanma tarhi belkide yakındır he

Valla yiyonuz içiyonuz bende bakamadım 6 haftadır diyetisyene gitmiom taşınim öle dedim kadına taşınamadım bi.ama bende başlıycam bi tartıya çıktım 7 kilo almışım anam ama tok çıktım gün arası bi taşınim bende başlıycam siz yazın ben toplu bakarım yarın bi ara hepsine uykumu alimde bu gece

ii geceler bebebkiim

ondanmı acep

bilmemki meleğim ya olabilir eğer spor yapmadıysan tek sorun o gbi gözüküyoo meleğimm

hahahah bende şüphelenmedm sanma..ya mücvere bişe kattın..
ya da bişeler içtin
kocanmı uyutmadı kız 7lere kadar

nartanem kıskanmıssss nartanem kıskanmıssss

ii geceler bende öptümm regenmmmm

iyi geceler regencım.Allah rahatlık versin.

He kocam uyutmadı bi yerinde uçuşan pireleri beni rahatsız etti.

Beyazgalanin asistani olarak size sunu soyleyeyim beyazgalam ruyalara aksamlari yorum yapmiyorr
Lutfen daha sonra yine deneyin misal yarin sabahleyn
Ama tabi siz anca kalkarsiniz bu gidisle yine gece kuslari siziiii

Nilufereren evt ya gitti guzelim liste takibini sen yaparmiydin tatlicadiya soyleseydik

Beyazgalam evet senden yorum istiyoruz

Seydanin benim bulunmadigim ruyanin anlamina hayirdir Insaallah

Regen gute nacht schlaf suuss

yoo canm çok da önemli deil listede birden yokolmuş görünce nolldu acaba dedim;sonuçta hepimizin adı vardı orda benımde vardı;;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…