- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.341
tatlım çok uyumann 5 sebebi var..1. uykunun sürekli bölünmesi2.demir eksikliği3.kansızlık4.kan şekerinin düşük olması5.depresyon ...bende depresyon hariç hepsi var ondan olmuşş...daynamdım doktora gttim o tahlil yaptı bana o söledii..ben sinirlenim ztn mideme vurur sonra yine yatrım...bir tek çok yorgunken uyuyamam
sen becerememişin bi kerembenim koca karı ilaçlarım işe yaroo bikeremmm
regenim o aşerme mevzusu ters bi durum şimdi ye ekşiyi çıkr ayşeyi diyolar...ye tatlıyı çıkar hakkıyı diyolar ama eğer tatlı isteyip kız olursa erkek gbi kız olo..ekşi çekip erkek çekrse de kzı gbi oğlu oloŞaka bi yana bende kırmızı istomm hepsiniii yaaa
hee gelelim asıl konuya herkes burayken sölim bari dün gece meri saremnaz konuşuyoduk ya çarşamba pazarındannn...dün gece rüyamda bi pazardayım baya bi uzun bi pazar meriyi göro rüyamda bi diyetisyenii varmış boyunu kilosunu ölçüyomuş 37 bedene düşmüş meri(öle bi beden yok ya rüya iişte)regen var yaren var yanımda ben havuç alom regen tutturmuşş beyaz turp alcam adam yok diyo bu var bul getir diyo adamı dövcek resmen...yaran garibim tutmuş onu bırak adamı diyoo...bende salak salak meriye bakomm..saremnazla biz önden gidozz sanki annemlerin evindeyizz onların bahçesinde sofra hazırlıyozz..sütkardeşim de orda askerde şuan..rakı getiriyo..bende kızom ona gelen arkşlrım hepsi evli ayıp sen git diyomm..bi amcayla teyze gelo bana kurandan bi sure okutuyo sizede sölüyomm..bunu okuyun hamile kalırsınız diyo..ii diyoz okuyozzz..şimdi aklımda bile değil..benimde elimde ultrason kağıdı var..2 haftalık gebeliğe uyumlu diyoo...toplu iğne ucu gbi bi kese gördüm...benim bu diyomm saremnazda hadi ordan bea o benim diyo du ..öle uyandımm
hehehe attın mı ki kız senn yoksam bişeler...hıımm mücver demişken sen bizim diyet topine niye uğrmıyon bak bırkırım he diyeti..Bende kız bende neden acem oysamki birileri yüzünden 7 de uyudum 12 de uyandım pazar yaptım geldim mücver yaptım ama hala emerjikim gülüp duruom acaba uyku sersemi mücvere bişimi kattım ben yaw meriiii ses ver kız
anammm rüyaya bak
hahah kız sen erdin mi...diyetsyene basladmya ben
gel gelelm rüya yorumuna: sanırım hepimiz birden hamile kalacagızzzzzzzzzzz
ana fikri bu..
yan fikire gelirsek ben rakıyı çok severim
regenım napıyosun yavrum kızım benim kasılar ağırıyoooo bacaklar ağırıyooo ne iş anlamadım üşüdüm bugün pazarda
ondanmı acep
hahahah bende şüphelenmedm sanma..ya mücvere bişe kattın..Bende kız bende neden acem oysamki birileri yüzünden 7 de uyudum 12 de uyandım pazar yaptım geldim mücver yaptım ama hala emerjikim gülüp duruom acaba uyku sersemi mücvere bişimi kattım ben yaw meriiii ses ver kız
nartanem kıskanmıssss nartanem kıskanmıssssHangi vakit uyudunda gordun o ruyayi
Beni hic gormuyon nedendir acep
Benide gorsene kiz hadi ama
Regen neyse canim olur boyle vakalar turk polisi yakalar
hadi güzel bayanlar ben giderooommm yatmaya... öptüm hepiniz elma yanaklardan...
hehehe attın mı ki kız senn yoksam bişeler...hıımm mücver demişken sen bizim diyet topine niye uğrmıyon bak bırkırım he diyeti..
hayırlara gtsin kzuzum ..eğer öle bişe olsaydı ben bi kere daha rüya görmştüm dün gbi aklımdan regenin kucnda bebk vardı maviye saılmış bana uztıyodu tutim diye..yarennde oğlu vrdı ama daha küçktü..tatlıcadıda giya hamilymişte ona ütü yapmaya gidoduk 2 ay sonrada menbeta hamş kalodu..bi tatlıcadı hamiş çıktı bide menbeta bizde yok bişee...
rakıyı bende çok severdim ama bekarken ..evlndikten sonra kapndık eşim içmiyo bende içmiyom...
hehehe attın mı ki kız senn yoksam bişeler...hıımm mücver demişken sen bizim diyet topine niye uğrmıyon bak bırkırım he diyeti..
hayırlara gtsin kzuzum ..eğer öle bişe olsaydı ben bi kere daha rüya görmştüm dün gbi aklımdan regenin kucnda bebk vardı maviye saılmış bana uztıyodu tutim diye..yarennde oğlu vrdı ama daha küçktü..tatlıcadıda giya hamilymişte ona ütü yapmaya gidoduk 2 ay sonrada menbeta hamş kalodu..bi tatlıcadı hamiş çıktı bide menbeta bizde yok bişee...
rakıyı bende çok severdim ama bekarken ..evlndikten sonra kapndık eşim içmiyo bende içmiyom...
ii geceler bebebkiimhadi güzel bayanlar ben giderooommm yatmaya... öptüm hepiniz elma yanaklardan...
regenım napıyosun yavrum kızım benim kasılar ağırıyoooo bacaklar ağırıyooo ne iş anlamadım üşüdüm bugün pazarda
ondanmı acep
hahahah bende şüphelenmedm sanma..ya mücvere bişe kattın..
ya da bişeler içtin
kocanmı uyutmadı kız 7lere kadar
nartanem kıskanmıssss nartanem kıskanmıssss
ii geceler bende öptümm regenmmmm
ii geceler bebebkiim
bilmemki meleğim ya olabilir eğer spor yapmadıysan tek sorun o gbi gözüküyoo meleğimm
bat kaç tı senin canımmmmben regli olmadan bi kaç hafta önce başlıyo böle bel bacak kasık
meraba kızlarrrrrrr. kocacığımdan günlük azarımı işittim geldimmmmm
26 sı kuşum.nasılsın canım niye azar yedin hayrolabat kaç tı senin canımmmm
Nilufereren evt ya gitti guzelim liste takibini sen yaparmiydin tatlicadiya soyleseydik
Beyazgalam evet senden yorum istiyoruz
Seydanin benim bulunmadigim ruyanin anlamina hayirdir Insaallah
Regen gute nacht schlaf suuss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?