2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

hoşgeldn canmmmm...
hayrolaaa ne oldu? bi durum varsa söle gelek bak baya kalabalıgız burda
yok kızz bişeyyyy. yani hep aynı şeyler. ben sadece çocuk istiyormuşum ama çaba sarfetmiyormuşum. uykum düzensizmiş. gece yatmıyormuşum sabah kalkmıyormuşum. sigara içiyormuşum. meyve yemiyormuşum vs vs. yani dayaklık bi durum yok.ama öyle bi durum olunca söylerim size nerden baksan 10 -15 kişi varız. hakkından geliriz

Hangi vakit uyudunda gordun o ruyayi
Beni hic gormuyon nedendir acep
Benide gorsene kiz hadi ama

Regen neyse canim olur boyle vakalar turk polisi yakalar
tatlım bilerek görmüyom hoş en son burdki muhappetten etkileniyom hereldee
kuşum yok bu rüyaların son kullanma tarhi belkide yakındır he
nasıl yani anlamadım kzucumm
bakarsın bi ara meleğimm
Ay cokmu belli ettim kiskandigimi

Evet ya benide gorsen neolur 40 kere beni sayikla bak nasil goruyosun hehe
kıskanma tatlım yaa..istiyerek olsaydıı..işte biliç altım sağolsunn..ben kasımda üye oldum buraya ben tatlıcadınn adet olmıcanıda görmüştüm ama hamile çıkmmıştı...sonradan hamile oldu oda...
iyi geceler regencım.Allah rahatlık versin.

He kocam uyutmadı bi yerinde uçuşan pireleri beni rahatsız etti.

hahah ne güldüm yaa pireler he..ayy deme deme hemen adet regl fln dur..senin daha yumurtaların çatlamamıştı dur hele bakim dur hele(ay kendimi fatmagülün abisi gbi hisstim hee

hani o ay çıkmadı ama zamanla çıkar ruyan hani bi tarihi yok kuşum

Cok uykum geldi seydaaaaaa ruyalarda bulusmak dilegi ile mucuuuukkk
ii uykular tatalımmm

ayy ayy bu adamlar heee....o fırça atınca ben susuyom sonra hep laf sokom oda bana sen artissin hee diyoo ayy canım kocamm çalışıp duroo şimcikk ayy özldimm kız şimdi benim deli herifi

Canımm benim kıyamam sana, haklısın canım çoook haklısın, inan isyan hiç bir şey kazandırmıyor... Zamanında tam anlamıyla isyan olmasa da bende serzenişlerde bulunmuştum, şimdi düşünüyorum da hem cahillikmiş hem de belki de doğru yolu bulmamız için yaşamamız gereken bir süreçmiş diye düşünüyorum... Ne zaman senin gibi el açıp ağlamaktan helak olurcasına Allah'a bütün kalbim ve inancımla yöneldim, Rab'bim bana öyle güzellikler yaşamayı nasip etti ki anlatamam, bugünlerim için Allah'ıma ne kadar şükretsem azdır... Allah bugünlerimizi aratmasın, dermansız dertlerle bizleri sınamasın, ben hep derim ve dua ederim... ''Rab'bim bu dünyada da öbür dünya da da senden başka sığınacağım kimsem yok, sen beni unuttuğun, kapını kapadığın, sırtını döndüğün kullarından yapma, kapından beni boş çevirme, dermansız dertlere karma, altından kalkamayacağım yüklerle sınama, kullarına el açtırıp, boynumu büktürme, sana inanırım, sana sığınırım'' Rab'bim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...Amin...

Doğru okumuşsun canım ama bir eksiği var onun adı ''YAPAY RAHİM'' rahimden çoook küçük bir doku parçası alınıyor ve döllendirilmiş embriyolar o doku parçasının üzerinde gelişmeye bırakılıyor ve sonra rahme transferi yapılıyor, bunun nedeni aynı doku olduğu için rahime tutunma olasılığını arttırmak, ama bunu en az 3 kere tüp bebek deneyipte olumlu netice yani herhangi bir hamilelik yaşayamamış bayanlara yapıyorlar, hamile kalma şansını arttırmak için...

Fatmagül benim kanki kız onla aynı duyguları paylaşıyom bilmionmu sen serranın suçu ne ahahhaha

ii uykular tatalımmm

ayy ayy bu adamlar heee....o fırça atınca ben susuyom sonra hep laf sokom oda bana sen artissin hee diyoo ayy canım kocamm çalışıp duroo şimcikk ayy özldimm kız şimdi benim deli herifi
kaçta gelcek senin ki atlayıver boynuna

Nilufereren evt ya gitti guzelim liste takibini sen yaparmiydin tatlicadiya soyleseydik

Beyazgalam evet senden yorum istiyoruz

Seydanin benim bulunmadigim ruyanin anlamina hayirdir Insaallah

Regen gute nacht schlaf suuss

Tatlım rüyayı okudum, Allah hayırlara çıkarsın inşallah, müsaade ederseniz yarın yorumlayayım benim beyin uykusuzluktan sapıtmaya başladı, kafa gitti gidiyor...

Beyazgalanin asistani olarak size sunu soyleyeyim beyazgalam ruyalara aksamlari yorum yapmiyorr
Lutfen daha sonra yine deneyin misal yarin sabahleyn
Ama tabi siz anca kalkarsiniz bu gidisle yine gece kuslari siziiii

Ayy tatlım yaaa Allah ne muradın varsa en kısa zamanda nasip etsin sana canım, gecenin bu vakti nasılda güldürdün beni...

Beyazgalanin asistani olarak size sunu soyleyeyim beyazgalam ruyalara aksamlari yorum yapmiyorr
Lutfen daha sonra yine deneyin misal yarin sabahleyn
Ama tabi siz anca kalkarsiniz bu gidisle yine gece kuslari siziiii
sende bize gece kusu diosun hep ama bak sende burdasn nartanem
ii uykular tatalımmm

haahhaha alemsin seydaaa..deli herif he
aslında bzlerde de var delilik ama adamlarn üstüne atıosss

kaçta gelcek senin ki atlayıver boynuna
ayy tatlımsabah 7 de gelo...ozman ben uyom sabah kalvaltı yapmıyo 9 da geldi zman yapo kalvaltı genelde beni kızdıryo ben bağırıyomuşum ama sabah kalktığımda hiç bişe hatrlamıyom tabi ben..genelde öğelnde kalkıyoomm
nerde çalışıyo kuşum

Fatmagül benim kanki kız onla aynı duyguları paylaşıyom bilmionmu sen serranın suçu ne ahahhaha

ford ta çalışıyo meleğim..heheh fatmagüll o duruma geloz valla heee....bu arada ne dicem benim adetim 2 oldu biteli bugün akıntım benim yumurta akı gbiydi üşütmedimde neden kii öle gelo:44::44:

kuşum belki erken yumurtluyosundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…