- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.381
tatlım atlamayıp ta napayım. gece gündüz bal çörekotu tarçın yiyom. enerji patlaması yaşıyom vallasende bize gece kusu diosun hep ama bak sende burdasn nartanem
haahhaha alemsin seydaaa..deli herif he
aslında bzlerde de var delilik ama adamlarn üstüne atıosss
ayy tatlımsabah 7 de gelo...ozman ben uyom sabah kalvaltı yapmıyo 9 da geldi zman yapo kalvaltı genelde beni kızdıryo ben bağırıyomuşum ama sabah kalktığımda hiç bişe hatrlamıyom tabi ben..genelde öğelnde kalkıyoomm
ford ta çalışıyo meleğim..heheh fatmagüll o duruma geloz valla heee....bu arada ne dicem benim adetim 2 oldu biteli bugün akıntım benim yumurta akı gbiydi üşütmedimde neden kii öle gelo:44::44:
halla halla öbür topikten burya geçtikk şimdi ilglenmm mi diyoo ne olckk ki yaa..kızdım he şimdii du bi hele ne kadr hamilekii..karnı burnuında sankii...hamile olduğu için fazla ilgilenenmem artık demişti.
yarın yorum yap sen tatlım senn yorumlarından bişeler çıkcana inanıyorum o hisse kapıldım bak şimdi sen de o ışığı görom beennn :99Tatlım rüyayı okudum, Allah hayırlara çıkarsın inşallah, müsaade ederseniz yarın yorumlayayım benim beyin uykusuzluktan sapıtmaya başladı, kafa gitti gidiyor...
Ayy tatlım yaaa Allah ne muradın varsa en kısa zamanda nasip etsin sana canım, gecenin bu vakti nasılda güldürdün beni...
sende bize gece kusu diosun hep ama bak sende burdasn nartanem
haahhaha alemsin seydaaa..deli herif he
aslında bzlerde de var delilik ama adamlarn üstüne atıosss
ayy tatlımsabah 7 de gelo...ozman ben uyom sabah kalvaltı yapmıyo 9 da geldi zman yapo kalvaltı genelde beni kızdıryo ben bağırıyomuşum ama sabah kalktığımda hiç bişe hatrlamıyom tabi ben..genelde öğelnde kalkıyoomm
ford ta çalışıyo meleğim..heheh fatmagüll o duruma geloz valla heee....bu arada ne dicem benim adetim 2 oldu biteli bugün akıntım benim yumurta akı gbiydi üşütmedimde neden kii öle gelo:44::44:
valla kuzum şöle diyim ben 22 kasımda düşük yaptım.30 aralıkta kan pırtısı gbi akıntı şeklinde geldi kahverengi akıntı fln 3 ocaktan sonra kan geldi 17 de tamamen bitti işte sen hesapla şimdi bat olarak 18 şubat diye hesplıcam ben napim bi tarih yok..şeydam sat bat ne zaman malum liste yok artıkböle öğrencez
tatlım bal ye sen bal çörek otu karıştı yee...kızlar bana enerji lazım varmı bildiniz kürler ya ben sanki çabuk yoruluyorum bazen kan demir falan hepsi yapıldı zamamn zaman enerji düşüklüğü yaşıyorum
kuşum belki erken yumurtluyosundur
valla kuzum şöle diyim ben 22 kasımda düşük yaptım.30 aralıkta kan pırtısı gbi akıntı şeklinde geldi kahverengi akıntı fln 3 ocaktan sonra kan geldi 17 de tamamen bitti işte sen hesapla şimdi bat olarak 18 şubat diye hesplıcam ben napim bi tarih yok..
tatlım bal ye sen bal çörek otu karıştı yee...
bilmomki tatlım adet biteli 2 3 gün oldu hemen olmazkii sanmm yaa
çok teşekkür ederim.. ben bir süredir girmiyordum topiğe o yüzden kim ne durumda bilmiyorum. hamişsen Allahım tamamına erdirsin değilsen tez vakitte hamile kalırsın inşallah..
Amin... tabloyu götüremediğimden silmeyi planlıyorum arkadaşım.. hele bundan sonra hiç götüremem sanıyorum. bi kaç gün daha kalsın böyle ya bildiğim birine teslim edeceğim yada sileceğim temelli. tablosuzda gayet güzel muhabbet edilor maşallahh
valla kuzum şöle diyim ben 22 kasımda düşük yaptım.30 aralıkta kan pırtısı gbi akıntı şeklinde geldi kahverengi akıntı fln 3 ocaktan sonra kan geldi 17 de tamamen bitti işte sen hesapla şimdi bat olarak 18 şubat diye hesplıcam ben napim bi tarih yok..
tatlım bal ye sen bal çörek otu karıştı yee...
bilmomki tatlım adet biteli 2 3 gün oldu hemen olmazkii sanmm yaa
iyi geceler canımKuzucuklar bende kaçıyorum hepinizi çoook ama çoook öpüyorum, Allah rahatlık versin hepinize, iyi geceler...
hııımmm 106 ekran lcd geldimi kız ...aDET YENİ BİTMİŞ 14 GÜN YUMURTLAMA OLMA İHTİMALİN YOK DİYO BİLİYORUM BEN ÜŞÜTMÜŞÜNDÜR FARKINDA OLMADANBELİNİ AYAĞINI AÇ CAMLARI İÇ POFUR POFUR
içom valla pofur pofur..bilmomki tatlım üştütmm mü..yok kız gelmedii daha..en son gelir herlde sen nerden bilon sennki nerde çalışıyo
bilmomki tatlımm yaa hayırlısı tabi her şey...düşükten sonra sat bat hesaplayamdımkii anlamdım her şey karıştı yaaerken yumurtlama olabılır canım hiiçç belli olmazz anladımkı bu işler hesaplamaylada gitmiyor; kii bi arkadaşımm adetten sonra kı gun tek ilişki yaşayarak hamiş kaldıı;herşeyy nasıp kısmett;
uyuz oldum hee şimdiii tatlıcadım sen de kusura bakma ama bu durumu hiç düşnmedin mii acaba bu topiği acaken ben hamile kalırsam ne olck diyee...tamm muhappet edoz ama birbirzimi nsl takip etcez unuttumuz aman sürekli sorcaz mı yaaaarkadaşlar burda yazmıştı
valla benim periyod kendi kafasına göre işloo eğer benim polistikoverlerim çoşmadıysa 30 32 gün çoşarsa 45 e kadr çıko ama son 7 aydır hep 32ydi tatlım.benim dr deedikisabit yumurtlama yoktur erken ve gecte olabilir dedi bi araştır adet bitiminden korunmasız tek ilişki ile hamile kalanda çok ee bide 3 ocaktan 14 gun hesaplarsan 17 ve sonrası yumurtlama olabilir pekala periyod kaç
bilirim ben çok tanıdık akraba var ford ta .benimki goodyear da şekerim
bilmomki tatlımm yaa hayırlısı tabi her şey...düşükten sonra sat bat hesaplayamdımkii anlamdım her şey karıştı yaa
uyuz oldum hee şimdiii tatlıcadım sen de kusura bakma ama bu durumu hiç düşnmedin mii acaba bu topiği acaken ben hamile kalırsam ne olck diyee...tamm muhappet edoz ama birbirzimi nsl takip etcez unuttumuz aman sürekli sorcaz mı yaaa
valla benim periyod kendi kafasına göre işloo eğer benim polistikoverlerim çoşmadıysa 30 32 gün çoşarsa 45 e kadr çıko ama son 7 aydır hep 32ydi tatlım.
Hhıımm analdım kuzum..bize daha gelmedii..uyuzzzlar sanki onların tvsine kaldık ta en son bie gelcek sankim hıhıhh
valla tatlım doğru dyon çok karışık benim iş önceden hesplıyabiliyodum e doktorada gidodum serphone verodu adetin 5 gününde sonra 14 günü gidodum yumurtlar gelişmiş sonra diyodu bana gün aşırı ilşki 10 gün sonra gel bakalım çatlmşmı öle takip edodum..yumrtalıklarım geliştiği zamn üşütmüş gbi yumurtlıklarım ağrırdı şimdi oda yok ne bilim en isi biz adet olana kadr çalışalımm...bebk içinnbilmomki tatlımm yaa hayırlısı tabi her şey...düşükten sonra sat bat hesaplayamdımkii anlamdım her şey karıştı yaa
o zaman şu akıntı varken sen çalışşşşş bencee boş geçirmee derim;geç yumurtlama erken yumurtlama hiçç belli olmaz helekı şuan senın durumunn karışık dediğin gibii
tatlım bu yılbaşı hediyesi değilki yılbaşı hediyesi vermo bunlr bi tek snede 3 kere alışveriş çeki verolr oda illa migrastan olcak tam çek zamanı fiytlarıda yükseltiyo migros sağolsunn...bu bi arabann 10 yılıymış hem pazarpayında 1 olmuşlar fln onnun hediyesi buhahah adamlar yine yılbaşı hediyesi verdi kızım gelcek eninde sonunda bize çerez bide tableron çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?