2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

sende bize gece kusu diosun hep ama bak sende burdasn nartanem

haahhaha alemsin seydaaa..deli herif he
aslında bzlerde de var delilik ama adamlarn üstüne atıosss
tatlım atlamayıp ta napayım. gece gündüz bal çörekotu tarçın yiyom. enerji patlaması yaşıyom valla

şeydam sat bat ne zaman malum liste yok artıkböle öğrencez

kızlar bana enerji lazım varmı bildiniz kürler ya ben sanki çabuk yoruluyorum bazen kan demir falan hepsi yapıldı zamamn zaman enerji düşüklüğü yaşıyorum

hamile olduğu için fazla ilgilenenmem artık demişti.
halla halla öbür topikten burya geçtikk şimdi ilglenmm mi diyoo ne olckk ki yaa..kızdım he şimdii du bi hele ne kadr hamilekii..karnı burnuında sankii...
yarın yorum yap sen tatlım senn yorumlarından bişeler çıkcana inanıyorum o hisse kapıldım bak şimdi sen de o ışığı görom beennn :99
sende bize gece kusu diosun hep ama bak sende burdasn nartanem

haahhaha alemsin seydaaa..deli herif he
aslında bzlerde de var delilik ama adamlarn üstüne atıosss

asıl deli olan biziz kuşum ztn ama adamlara deli demek kolayımıza geloo

Kuzucuklar bende kaçıyorum hepinizi çoook ama çoook öpüyorum, Allah rahatlık versin hepinize, iyi geceler...

hııımmm 106 ekran lcd geldimi kız ...aDET YENİ BİTMİŞ 14 GÜN YUMURTLAMA OLMA İHTİMALİN YOK DİYO BİLİYORUM BEN ÜŞÜTMÜŞÜNDÜR FARKINDA OLMADANBELİNİ AYAĞINI AÇ CAMLARI İÇ POFUR POFUR

şeydam sat bat ne zaman malum liste yok artıkböle öğrencez
valla kuzum şöle diyim ben 22 kasımda düşük yaptım.30 aralıkta kan pırtısı gbi akıntı şeklinde geldi kahverengi akıntı fln 3 ocaktan sonra kan geldi 17 de tamamen bitti işte sen hesapla şimdi bat olarak 18 şubat diye hesplıcam ben napim bi tarih yok..
kızlar bana enerji lazım varmı bildiniz kürler ya ben sanki çabuk yoruluyorum bazen kan demir falan hepsi yapıldı zamamn zaman enerji düşüklüğü yaşıyorum
tatlım bal ye sen bal çörek otu karıştı yee...
kuşum belki erken yumurtluyosundur

bilmomki tatlım adet biteli 2 3 gün oldu hemen olmazkii sanmm yaa

erken yumurtlama olabılır canım hiiçç belli olmazz anladımkı bu işler hesaplamaylada gitmiyor; kii bi arkadaşımm adetten sonra kı gun tek ilişki yaşayarak hamiş kaldıı;herşeyy nasıp kısmett;

arkadaşlar burda yazmıştı

benim dr deedikisabit yumurtlama yoktur erken ve gecte olabilir dedi bi araştır adet bitiminden korunmasız tek ilişki ile hamile kalanda çok ee bide 3 ocaktan 14 gun hesaplarsan 17 ve sonrası yumurtlama olabilir pekala periyod kaç

içom valla pofur pofur..bilmomki tatlım üştütmm mü..yok kız gelmedii daha..en son gelir herlde sen nerden bilon sennki nerde çalışıyo

erken yumurtlama olabılır canım hiiçç belli olmazz anladımkı bu işler hesaplamaylada gitmiyor; kii bi arkadaşımm adetten sonra kı gun tek ilişki yaşayarak hamiş kaldıı;herşeyy nasıp kısmett;
bilmomki tatlımm yaa hayırlısı tabi her şey...düşükten sonra sat bat hesaplayamdımkii anlamdım her şey karıştı yaa
arkadaşlar burda yazmıştı
uyuz oldum hee şimdiii tatlıcadım sen de kusura bakma ama bu durumu hiç düşnmedin mii acaba bu topiği acaken ben hamile kalırsam ne olck diyee...tamm muhappet edoz ama birbirzimi nsl takip etcez unuttumuz aman sürekli sorcaz mı yaaa
valla benim periyod kendi kafasına göre işloo eğer benim polistikoverlerim çoşmadıysa 30 32 gün çoşarsa 45 e kadr çıko ama son 7 aydır hep 32ydi tatlım.
bilirim ben çok tanıdık akraba var ford ta .benimki goodyear da şekerim

hhıımm analdım kuzum..bize daha gelmedii..uyuzzzlar sanki onların tvsine kaldık ta en son bie gelcek sankim hıhıhh

uyuz oldum hee şimdiii tatlıcadım sen de kusura bakma ama bu durumu hiç düşnmedin mii acaba bu topiği acaken ben hamile kalırsam ne olck diyee...tamm muhappet edoz ama birbirzimi nsl takip etcez unuttumuz aman sürekli sorcaz mı yaaa

ayynen senınle aynı fikirdeyim;bi bakayım dedimkii listeyee yokk; biz burda neyiz yanii sorulmadan ediimeden silinmişş;deminden beride kaç kere sordum bir tek nartanesi sağolsun cvp yazdı;;

hahah adamlar yine yılbaşı hediyesi verdi kızım gelcek eninde sonunda bize çerez bide tableron çikolata

bilmomki tatlımm yaa hayırlısı tabi her şey...düşükten sonra sat bat hesaplayamdımkii anlamdım her şey karıştı yaa

o zaman şu akıntı varken sen çalışşşşş bencee boş geçirmee derim;geç yumurtlama erken yumurtlama hiçç belli olmaz helekı şuan senın durumunn karışık dediğin gibii

benim haberim yok listeden vallahee silindinden bile....çok ayıp ettin tatlıcadı çokk hemdeesanki haftaya doğuma giro ya da düşük tehlikesi var..bunları okdunda istedin kadrr sinirlen bana tatlıcadım ama çok ayıp ettinn...

valla tatlım doğru dyon çok karışık benim iş önceden hesplıyabiliyodum e doktorada gidodum serphone verodu adetin 5 gününde sonra 14 günü gidodum yumurtlar gelişmiş sonra diyodu bana gün aşırı ilşki 10 gün sonra gel bakalım çatlmşmı öle takip edodum..yumrtalıklarım geliştiği zamn üşütmüş gbi yumurtlıklarım ağrırdı şimdi oda yok ne bilim en isi biz adet olana kadr çalışalımm...bebk içinn
hahah adamlar yine yılbaşı hediyesi verdi kızım gelcek eninde sonunda bize çerez bide tableron çikolata
tatlım bu yılbaşı hediyesi değilki yılbaşı hediyesi vermo bunlr bi tek snede 3 kere alışveriş çeki verolr oda illa migrastan olcak tam çek zamanı fiytlarıda yükseltiyo migros sağolsunn...bu bi arabann 10 yılıymış hem pazarpayında 1 olmuşlar fln onnun hediyesi bu

huuu aşadakiler ne susonuzz bak gider uyurum heee..ztn sigarmda az kaldıı konuşuınn bak hee..ztn 21 gün adet oldum ped yüzünden pişik olcam diye korkarken ağdayı sıcak vurmuşum minnoşuma acıyoo..sinir etmeyin beni konuşun uleynnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…