- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.401
bilmomki tatlımm yaa hayırlısı tabi her şey...düşükten sonra sat bat hesaplayamdımkii anlamdım her şey karıştı yaa
uyuz oldum hee şimdiii tatlıcadım sen de kusura bakma ama bu durumu hiç düşnmedin mii acaba bu topiği acaken ben hamile kalırsam ne olck diyee...tamm muhappet edoz ama birbirzimi nsl takip etcez unuttumuz aman sürekli sorcaz mı yaaa
valla benim periyod kendi kafasına göre işloo eğer benim polistikoverlerim çoşmadıysa 30 32 gün çoşarsa 45 e kadr çıko ama son 7 aydır hep 32ydi tatlım.
hhıımm analdım kuzum..bize daha gelmedii..uyuzzzlar sanki onların tvsine kaldık ta en son bie gelcek sankim hıhıhh
huuu aşadakiler ne susonuzz bak gider uyurum heee..ztn sigarmda az kaldıı konuşuınn bak hee..ztn 21 gün adet oldum ped yüzünden pişik olcam diye korkarken ağdayı sıcak vurmuşum minnoşuma acıyoo..sinir etmeyin beni konuşun uleynnnn
ayyy kızlar kendimi suçluyorum şu an neden söyledim diye. bu kadar kızacağınızı düşünmemiştim. kendimi ispiyoncu gibi hissettim
huuu aşadakiler ne susonuzz bak gider uyurum heee..ztn sigarmda az kaldıı konuşuınn bak hee..ztn 21 gün adet oldum ped yüzünden pişik olcam diye korkarken ağdayı sıcak vurmuşum minnoşuma acıyoo..sinir etmeyin beni konuşun uleynnnn
benim haberim yok listeden vallahee silindinden bile....çok ayıp ettin tatlıcadı çokk hemdeesanki haftaya doğuma giro ya da düşük tehlikesi var..bunları okdunda istedin kadrr sinirlen bana tatlıcadım ama çok ayıp ettinn...
bilgisayar başında uyudu galıba onlaray 21 gun surermi bi adet yaww onee kıss kuşuna kendinmi yapıyon ağdaaa yapıştırırımda ahada ööle kalır çekememm
yok canım sen kendını suçlama ; olan şeyi söyledin sen sonuçta;
aynennn katılıyorumbende yapıştırdım ve öylece kaldı. sonra suyla çıkartana kadar canım çıktı valla
seydacm tatlıcadı sey yazmıstı yanlıs hatrlamıosam listeyi isteyen birine vereyim.özelden msj atın bana dedi..
bence sen al listeyi ondan beraberce takip ederiz.. nasıl olsa bizim baska işimiz yok..tehlikeli bi durumumuzda
merhaba bende bebişim olsun istiyorum arnıza katılabilirmiyim bu konuda çok yanlızım ve kimse beni anlamıyor
merhaba bende bebişim olsun istiyorum arnıza katılabilirmiyim bu konuda çok yanlızım ve kimse beni anlamıyor
hahahaha gel canm biz seni anlarız....merhaba bende bebişim olsun istiyorum arnıza katılabilirmiyim bu konuda çok yanlızım ve kimse beni anlamıyor
ben ağdaya gidiyom; 2 dk da tertemız çıkıyomkendım yapamam; epilasyon aleti aldırdım adama zorla onu bile kullanamadım
ahahaha benim annemin bi arkı yapıtırmış bi çekmiş bi dudide gelmiş yani tek dudiliydi
ay ben ağdad yapmadım epilasyonda ay cok acır cnm ama ben doğuştan şanslı mesela ayda bir bacak alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?