2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ayyy kızlar kendimi suçluyorum şu an neden söyledim diye. bu kadar kızacağınızı düşünmemiştim. kendimi ispiyoncu gibi hissettim

tatlım 32-14 sonuç 18 yani yumurtluyo olabilirsin bu ay adetin uzun surdu kuzum yoksa biter bitmez yumurtlama değil seninki

bilgisayar başında uyudu galıba onlar ay 21 gun surermi bi adet yaww onee kıss kuşuna kendinmi yapıyon ağdaaa yapıştırırımda ahada ööle kalır çekememm

ahh ahhha hhhhaaa kız minnoşa iyi bak. o size lazım. önce bi çocuk yapın. o olmadan olmuyo o işler

seydacm tatlıcadı sey yazmıstı yanlıs hatrlamıosam listeyi isteyen birine vereyim.özelden msj atın bana dedi..
bence sen al listeyi ondan beraberce takip ederiz.. nasıl olsa bizim baska işimiz yok..tehlikeli bi durumumuzda

bilgisayar başında uyudu galıba onlar ay 21 gun surermi bi adet yaww onee kıss kuşuna kendinmi yapıyon ağdaaa yapıştırırımda ahada ööle kalır çekememm

aynennn katılıyorum bende yapıştırdım ve öylece kaldı. sonra suyla çıkartana kadar canım çıktı valla

yaaa evet biri alsın listeyi. bazen kimin hamile olduğunu bile unutuyorum ve pot kırıyorumen azından kim ne durumda hatırlamış oluruz dimi ama

merhaba bende bebişim olsun istiyorum arnıza katılabilirmiyim bu konuda çok yanlızım ve kimse beni anlamıyor
hahahaha gel canm biz seni anlarız....
takıl bizimle sende kafayı sıyır:)))

kzzzz ne asabiii çıktın sennn anammmmmm
hahhaha senin minnosunun derdini bizden cıkar yapmasaydın sıcak sıcak hahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…