2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

tatlım 32-14 sonuç 18 yani yumurtluyo olabilirsin bu ay adetin uzun surdu kuzum yoksa biter bitmez yumurtlama değil seninki
olabilir kuzum doğru diyonn sanırımmm
merhaba bende bebişim olsun istiyorum arnıza katılabilirmiyim bu konuda çok yanlızım ve kimse beni anlamıyor
annemm benimm hoşgeldin kzucumm..bende çok yalnızdım herkese sarodumm benii kimse anlamıyo diyip ağlıydoum çocuk yüzünden aya tırmancaktım nerdeyse şükürler olsun burdaki dostluklaraa...kaç seneik eevlisin neden olmuyo bebiş bi sorun varmı kuzum yaşın kaç nerde otyon bi tanıt kendini
bilgisayar başında uyudu galıba onlar ay 21 gun surermi bi adet yaww onee kıss kuşuna kendinmi yapıyon ağdaaa yapıştırırımda ahada ööle kalır çekememm
yaaa yaa öle kzuum ben 22 kasımda düşük yaptım 8 gün sürdü bu sefer ilk adetimi 30 aralıktan beri çektim anca btti..öle oldu bilemicem nedenini kuzum...onlar uyududa horluyolar şimdi kafaları havada yaaevet kendim yapom..alıştım ağdaya ben tatlım yaa..sür çek sür çek..bi adyı çek bide sigaradan çek tatmmdırama yaktım valla acıyo şimdii
ahh ahhha hhhhaaa kız minnoşa iyi bak. o size lazım. önce bi çocuk yapın. o olmadan olmuyo o işler

lazım lazımda pis pis olmuyo kzuzm napimm yafff

sıyırdım valla kafayı daha ötesi ne olur bilmem 3 sene oldu tam gitmedigim dr kalmadı sorun yok olur çeşitli ineler usandım valla kapan asıkışmış gibiyim

iyi geceler arkadaşlar ben yatayım artık benimki öflemeye başladı. kocasız kalmıyayım bari. yarın görüşüz artık. hepiniz öpüldünüz

kız kahkaha atmamak için kendimi zor tutuyorum. kociş uyancak gene fırçalıcak beni senin yüzünden hemde

ben çocukken annem anlatmıştı kadını her gördüğümde acıyan gözlerle bakiodum annem bi gün gel kuşunu alcaz dedi kaçacak yer aradım dudim kopcak dite ahahhahhaa

merhaba canm hoşgeldin; neden senı kımse anlamıyor anlatmak istersen dinleriz

gel kuzum gel senden burada öle çok varki seni en iyi biz anlarız guncel hayatta kimseyi sarmıyo bu konular

gel anacım sende gel aramıza bizde yer çok

hahahaha gel canm biz seni anlarız....
takıl bizimle sende kafayı sıyır:)))52:

LAMAZİ77 GÖRDÜNMÜ TATLIM
hemenceck ortamıza aldık seni..geldin iyi yaptında saate bak kızzz uyandındamı geldin
insan daha erken gelmesmi

ben yeni kurtuldum jıletten ya;beter edıyo o iice kalınlaştırıyo çoğaltıyo; ağdaya başladım 4 ay olduu acaip rahat daha da jılet vurmammm

xcnm bende sorun yok cnm sen bu saatte buralarda olmazdın tabi bitti çalışmalar ofof ben ne olacam bilmem cnm gun aşırıy hiç kaçırdınmı adet bitiminden bata kadar

ben çocukken annem anlatmıştı kadını her gördüğümde acıyan gözlerle bakiodum annem bi gün gel kuşunu alcaz dedi kaçacak yer aradım dudim kopcak dite ahahhahhaa

hahahhahaha tam bombasın sarem
nasıl sesli gülüom nasıllll...neyseki ben sanslıyım davul zurna çalsam suymaz benmki

xcnm bende sorun yok cnm sen bu saatte buralarda olmazdın tabi bitti çalışmalar ofof ben ne olacam bilmem cnm gun aşırıy hiç kaçırdınmı adet bitiminden bata kadar

eşim gececi canım ondan en fazla 2 gun geçirdim bu ay gaayett düzenliydi olmadımı olmuyor işte...bu ay not bile almıcam ilişki günlerini relax olcam hiç bişi hesaplamıcamm herşey olucana varıyor biz bitaraflarımızı yırtsakta

onuda duydum tatlımben nasıl alim listeyi her dkk pc başında olamm ee geçmişi okumm sattlr alır benim benim pc yavaş ztn..bilmm ztn liste yapmayıı..silmesydi neyse ama şimdi çok zorr
valla ben son şarj çizgimdeyim her an kapanabilirim o derece yani :))))
fişe tak bananee bananee..bneimki fişe takılı
aynennn katılıyorum bende yapıştırdım ve öylece kaldı. sonra suyla çıkartana kadar canım çıktı valla
ayy yazık kızz bi ada çeksen ztn bitcek işş
tatlım ben biş yorum yazmadım sana bu konuyla ilgili yanlış anlama bizim tatlıcadın ile mazimiz karanlık
amann ne karnlığı kız
ben ağdaya gidiyom; 2 dk da tertemız çıkıyom kendım yapamam; epilasyon aleti aldırdım adama zorla onu bile kullanamadım
öle yaa önceden bende gidodum benim akrbydı bide ohh miss ama orda ıslak mendil verolar oda bende mantar yapo ..öle benim minnoşum hemn hastalık kapar öle ıslak mendillere gelemezz..tek sevdi şey dove sabun
ahahaha benim annemin bi arkı yapıtırmış bi çekmiş bi dudide gelmiş yani tek dudiliydi
dudii ne kızzz
hahahaha gel canm biz seni anlarız....
takıl bizimle sende kafayı sıyır:)))

kzzzz ne asabiii çıktın sennn anammmmmm
hahhaha senin minnosunun derdini bizden cıkar yapmasaydın sıcak sıcak hahha
asabiyimm bennnn mazeretimm varr asebiyim ben
ay ben ağdad yapmadım epilasyonda ay cok acır cnm ama ben doğuştan şanslı mesela ayda bir bacak alırım
hıh sende kendini şanslımı diyom benim bacakla koltuk altı 3 aya anca çıkr minnoşumda 1.5 aydan sonra anca artık albilrsin der...epilasyon alatii vırrr vırr diye dönerken süremm onu minnoşuma korkarım ben ondan

sıyırdım valla kafayı daha ötesi ne olur bilmem 3 sene oldu tam gitmedigim dr kalmadı sorun yok olur çeşitli ineler usandım valla kapan asıkışmış gibiyim
ne iğnesi oldun tatlımm...eşinde sorun varmı peki nerde otrtonn
iyi geceler arkadaşlar ben yatayım artık benimki öflemeye başladı. kocasız kalmıyayım bari. yarın görüşüz artık. hepiniz öpüldünüz
kızz yürü terliği yicen şimdi popişinee hee

korkak korkak..leyn dudii ne yaa

kuzum 2 gun derken gun aşırı olmuyo dimi belki yumurtlaya denk gelmiştir ben bu ay gun aşırı olmazsa bırakcam ne zaman istersek ne o 48 ssatte bir resmen ya bakalım ben ne olacağım

ıslak mendili niye verıyolar kısss bana vermıyolar ööle bişi;; iş bittikten sonra yağlıyo bide tertemizz ohh bıde sir agda tabıkıı azaltıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…