- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.441
burayı yeni keşfettim pcye tünemiş çare araken sizi buldum
kuzum 2 gun derken gun aşırı olmuyo dimi belki yumurtlaya denk gelmiştir ben bu ay gun aşırı olmazsa bırakcam ne zaman istersek ne o 48 ssatte bir resmen ya bakalım ben ne olacağım
yazılanlara çok geç görüyorum yada göremiyorum napmam lazım bebişte yapamıyorum burdada beceremedim yazışmayı ne sorunlu bi tipim ben ya
bazen 1 gun arayla bazende 2 gun arayla oluyodu işte bellı olmuyodu;; allah ne zaman nasip ederse ozaman olacaaakkkk;sıkmayalım canımızı
bende dolaşırken öle oldum cnm benim arkadaşta da aynı sorun vardı 8 sene sonu ummadığı anada oldu 1 aene n içinde 2.bebek tabi sorunsuz nolması daha kötu pekala hiç gun aşırı denedinmi bi gun var bi gun yok banyo sabaha bırakmak falan
ben gecen ay gun aşırı ile yakalımda işte ondan bu ay yine deneyim dedim bakım yine olcakmı olmazsa artık olurun abırakcam
yazılanlara çok geç görüyorum yada göremiyorum napmam lazım bebişte yapamıyorum burdada beceremedim yazışmayı ne sorunlu bi tipim ben ya
f5 tuşundan yenıle süreklı sayfayı canım takıp et yazılanları..kullandıkça alışcan panik yokk
hehehy bilemdinn cvp yazodum ama şimdi iççemmşeyda kesin tüttürüyo heee
tatlım her şey aslında kafada bityo şöle diyim sana yumurtalıklarımızı harekete geçiren fsh isimli bi hormon var ve bu beyinden geliyo..beyinde biz düşündüğümüz zamn şaşıryo vve aşa inip bizim yumurtalıkları çalıştırmıyo..çalışsada çatladıklarında spermleri almak istemyo...umudunu yitrme bi doktora gt memnun kaldına...sürekli değiştrrsen aklın karşır ve tedavi yarım kalır..bendim bi akrabamın 14 sene olmadı ama onn eşindede vrdı sorun şimdi 2 çocuğu var.hemde mercimek kadar hapla hamile kaldı..olabilir kuzum doğru diyonn sanırımmm
annemm benimm hoşgeldin kzucumm..bende çok yalnızdım herkese sarodumm benii kimse anlamıyo diyip ağlıydoum çocuk yüzünden aya tırmancaktım nerdeyse şükürler olsun burdaki dostluklaraa...kaç seneik eevlisin neden olmuyo bebiş bi sorun varmı kuzum yaşın kaç nerde otyon bi tanıt kendini
8 yıllık evliyim ben 3 senedir korunmuyorum dr lara göre hiç bi sorun yok çok dr degiştirdim nerde duyduysam gittim çevremde sorun yokmuş ee ne melenkoli takılıyorsun diyorlar ama içimde kopan fırtınalardan haberleri yok 2 gün önce kadınlar kulübünü keşfettim ve beni anlayacak insanlar var şükürler olsun dedim ama çok acemiyim burdada kahretsinki
ıslak mendili niye verıyolar kısss bana vermıyolar ööle bişi;; iş bittikten sonra yağlıyo bide tertemizz ohhbıde sir agda tabıkıı azaltıyo
bana sir ağda ii gelmodu sivilce yapodu miinoşuma..normal ağda daha ii gelo..sir ağdada yağlanıyon.normal eğdada ya yıkcan ya ıslak mendil ordaykende yımayı sevmodum ıslak mendil kullıyodumm..yaren fln bilir ağdaya gttimde galoş giymiştimde sonra unuttum aymda fetiye caddesinde öle yürümüşm ben sanat soknda farketmiştimm
ne duyduysam denedim valla dediklerinizide uyguladım eşim bartık sıyırmış gözüyle bakıyor bana
hahahha sen dene bakalım bu ayda olmazsa bizde bırakalım GÜN AŞIRIYIkuzum 2 gun derken gun aşırı olmuyo dimi belki yumurtlaya denk gelmiştir ben bu ay gun aşırı olmazsa bırakcam ne zaman istersek ne o 48 ssatte bir resmen ya bakalım ben ne olacağım
hahaha yaren yine GÜN AŞIRI diyorrrbende dolaşırken öle oldum cnm benim arkadaşta da aynı sorun vardı 8 sene sonu ummadığı anada oldu 1 aene n içinde 2.bebek tabi sorunsuz nolması daha kötu pekala hiç gun aşırı denedinmi bi gun var bi gun yok banyo sabaha bırakmak falan
hahhahha kocana söleyelm pilinii degişsin senndudi işte kız sende de var olan dudaklar şekercim ayrıca pc nin şarjı değil benimki bitmek üzere fişim yok yavrum ben pille çalışıyom ahahhaha
hahhaha ayy sende eglenceli bi tipsin belli..ynile sayfayı canım sürekli.yazılanlara çok geç görüyorum yada göremiyorum napmam lazım bebişte yapamıyorum burdada beceremedim yazışmayı ne sorunlu bi tipim ben ya
ben gecen ay gun aşırı ile yakalımda işte ondan bu ay yine deneyim dedim bakım yine olcakmı olmazsa artık olurun abırakcam
hehehy bilemdinn cvp yazodum ama şimdi iççemm
tatlım her şey aslında kafada bityo şöle diyim sana yumurtalıklarımızı harekete geçiren fsh isimli bi hormon var ve bu beyinden geliyo..beyinde biz düşündüğümüz zamn şaşıryo vve aşa inip bizim yumurtalıkları çalıştırmıyo..çalışsada çatladıklarında spermleri almak istemyo...umudunu yitrme bi doktora gt memnun kaldına...sürekli değiştrrsen aklın karşır ve tedavi yarım kalır..bendim bi akrabamın 14 sene olmadı ama onn eşindede vrdı sorun şimdi 2 çocuğu var.hemde mercimek kadar hapla hamile kaldı..
bana sir ağda ii gelmodu sivilce yapodu miinoşuma..normal ağda daha ii gelo..sir ağdada yağlanıyon.normal eğdada ya yıkcan ya ıslak mendil ordaykende yımayı sevmodum ıslak mendil kullıyodumm..yaren fln bilir ağdaya gttimde galoş giymiştimde sonra unuttum aymda fetiye caddesinde öle yürümüşm ben sanat soknda farketmiştimm
abooooooooobende bi kere galoşlu birini görmüştüm fetıye caddesınde o senmıydın yoksamm bende yapmıyodu alerji bu seferkınde dudilerinde kabarma oldu falann sonra yıkandım soyuldu geçti hemen neysekii...
merak atme tatlım o tiplerin hepsi elimizde mevcut nasıl adet durumun düzenlimi yumurta takibi yapıldımı hiç
evet düzenli yumurta takibimde güzel rahim flmi da çekilde ve deiger teslerde yapıldı herşey yolundaymış nasıl yolundaysa 3 sene tık yok:)
hahahha sen dene bakalım bu ayda olmazsa bizde bırakalım GÜN AŞIRIYI
hahaha yaren yine GÜN AŞIRI diyorrr
hahhahha kocana söleyelm pilinii degişsin senn
hahhaha ayy sende eglenceli bi tipsin belli..ynile sayfayı canım sürekli.
veee yaren hala aynı seyi diyor GÜN AŞIRI
peki sat bat nezaman seninn?????
şeyyydaaaaaaaa sen yapıver bari liste yawwff bu nee
sat bat ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?