2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

burayı yeni keşfettim pcye tünemiş çare araken sizi buldum

bende dolaşırken öle oldum cnm benim arkadaşta da aynı sorun vardı 8 sene sonu ummadığı anada oldu 1 aene n içinde 2.bebek tabi sorunsuz nolması daha kötu pekala hiç gun aşırı denedinmi bi gun var bi gun yok banyo sabaha bırakmak falan

kuzum 2 gun derken gun aşırı olmuyo dimi belki yumurtlaya denk gelmiştir ben bu ay gun aşırı olmazsa bırakcam ne zaman istersek ne o 48 ssatte bir resmen ya bakalım ben ne olacağım

bazen 1 gun arayla bazende 2 gun arayla oluyodu işte bellı olmuyodu;; allah ne zaman nasip ederse ozaman olacaaakkkk;sıkmayalım canımızı

dudi işte kız sende de var olan dudaklar şekercim ayrıca pc nin şarjı değil benimki bitmek üzere fişim yok yavrum ben pille çalışıyom ahahhaha

yazılanlara çok geç görüyorum yada göremiyorum napmam lazım bebişte yapamıyorum burdada beceremedim yazışmayı ne sorunlu bi tipim ben ya

yazılanlara çok geç görüyorum yada göremiyorum napmam lazım bebişte yapamıyorum burdada beceremedim yazışmayı ne sorunlu bi tipim ben ya

f5 tuşundan yenıle süreklı sayfayı canım takıp et yazılanları..kullandıkça alışcan panik yokk

Son düzenleme:

ne duyduysam denedim valla dediklerinizide uyguladım eşim bartık sıyırmış gözüyle bakıyor bana

şeyda kesin tüttürüyo heee
hehehy bilemdinn cvp yazodum ama şimdi iççemm

kuzum 2 gun derken gun aşırı olmuyo dimi belki yumurtlaya denk gelmiştir ben bu ay gun aşırı olmazsa bırakcam ne zaman istersek ne o 48 ssatte bir resmen ya bakalım ben ne olacağım
hahahha sen dene bakalım bu ayda olmazsa bizde bırakalım GÜN AŞIRIYI
hahaha yaren yine GÜN AŞIRI diyorrr
dudi işte kız sende de var olan dudaklar şekercim ayrıca pc nin şarjı değil benimki bitmek üzere fişim yok yavrum ben pille çalışıyom ahahhaha
hahhahha kocana söleyelm pilinii degişsin senn
hahhaha ayy sende eglenceli bi tipsin belli..ynile sayfayı canım sürekli.
ben gecen ay gun aşırı ile yakalımda işte ondan bu ay yine deneyim dedim bakım yine olcakmı olmazsa artık olurun abırakcam

veee yaren hala aynı seyi diyor GÜN AŞIRI

ay neguldum kuşum ya kız en iyi sen biliyon ne gun aşırıcıyım haha hastalıkta sağlıkta KÜSLÜKTE arkadaşlar dualarınıza galiba ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…