- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.461
sat:: son adet tarihinn
bat:: beklenen adet tarihinn
hıımmm anldım benim minnoşum bebk minnoşu gbi ..dudakları öle kapcak gbi değil küçük ztnndudi işte kız sende de var olan dudaklar şekercim ayrıca pc nin şarjı değil benimki bitmek üzere fişim yok yavrum ben pille çalışıyom ahahhaha
ben şimdi ya sesunnkini ya veetink,ni alom ama bazen kendi ağdamı kendim yapommhehehy bilemdinn cvp yazodum ama şimdi iççemm
abooooooooobende bi kere galoşlu birini görmüştüm fetıye caddesınde o senmıydın yoksamm bende yapmıyodu alerji bu seferkınde dudilerinde kabarma oldu falann sonra yıkandım soyuldu geçti hemen neysekii...
evet düzenli yumurta takibimde güzel rahim flmi da çekilde ve deiger teslerde yapıldı herşey yolundaymış nasıl yolundaysa 3 sene tık yok:)
tatlım bide süt buharını dene..2 3 litre sütü kaynat sonra kıs içine 1 demet maydonoz at oda kaynsın iyice içinen buhar çıkcak işte sonra bi kaba koy üstüne çömel etrafını battanyyle kapa minnoşun azcık yanar ama dayan en az yarım saat sonra ilişkiye gir...ama bunu yumurtlama döneminde yapcan kzuzum
sat:: son adet tarihinn
bat:: beklenen adet tarihinn
hahahha sen dene bakalım bu ayda olmazsa bizde bırakalım GÜN AŞIRIYI
hahaha yaren yine GÜN AŞIRI diyorrr
hahhahha kocana söleyelm pilinii degişsin senn
hahhaha ayy sende eglenceli bi tipsin belli..ynile sayfayı canım sürekli.
veee yaren hala aynı seyi diyor GÜN AŞIRI
hımm pek safmışım bende:) şuanda deyişti bende bilmiyorum çünkü bu ay kimyasal gebelik oluşmuş bende adet olmak için ilaç kullanıyorum
hıımmm anldım benim minnoşum bebk minnoşu gbi ..dudakları öle kapcak gbi değil küçük ztnn
ben şimdi ya sesunnkini ya veetink,ni alom ama bazen kendi ağdamı kendim yapomm
tatlım bide süt buharını dene..2 3 litre sütü kaynat sonra kıs içine 1 demet maydonoz at oda kaynsın iyice içinen buhar çıkcak işte sonra bi kaba koy üstüne çömel etrafını battanyyle kapa minnoşun azcık yanar ama dayan en az yarım saat sonra ilişkiye gir...ama bunu yumurtlama döneminde yapcan kzuzum
tamam yaparımda zararı olmaz dimi
hımm pek safmışım bende:) şuanda deyişti bende bilmiyorum çünkü bu ay kimyasal gebelik oluşmuş bende adet olmak için ilaç kullanıyorum
mutlu olmana sevindim canımayy çok mutluyum şuan sizleri buldugum için
ay neguldum kuşum ya kız en iyi sen biliyon ne gun aşırıcıyım haha hastalıkta sağlıkta KÜSLÜKTE arkadaşlar dualarınıza galiba ihtiyacım var
tatlım nasıl kimyasal gebelik ..kimyasal gebelik ztn kanamyla gelmiyomu ben anlıyamadım şimdii
gözümden yaş aktı valla gül gül ben yatıyorum yarın erken buluşak işleri bitirelim ve buluşalım ama yarın kociş evde neyse bakalım aman o zati playsation oynaradam ya sürek yesin ya oyun oynasın ağzı boş dursa eli durmuyo eli durssa ağzı durmuyo valla pilimi değişemez ben istemeden fatmagül olamicim hadi iyi geceler kızlar öpüldünüz
aa öylemi;; yaren arkadaşımızda kimyasa gebelık yaşadı;; inş.hamiş kalırsın;; burada yaş kaç; çalışıyonmu ev hanımısınmı
ayy inşallah ogünü bi görsem 31 oldum çalışıyorum ama zizndeyim şuan tekstil modelistlik yapıyorum
kuzum bu kononon uzmanı benim her soruya hazırım nednen ilaç kullanıyon zaten vüvut kendi atcak atmazsa müdahale olcak
hıımmm anldım benim minnoşum bebk minnoşu gbi ..dudakları öle kapcak gbi değil küçük ztnn
ben şimdi ya sesunnkini ya veetink,ni alom ama bazen kendi ağdamı kendim yapomm
şeyda yakında izmit ve çevre illere evlere günlük süt servisi yapcen heee kuzum
ben evdeyım çalışmıyorum; 1 kızım var;kardeş yapmaya çalışıyoz ona
bilmiyorumki dr verdi bende kullanıyorum ama hala adet olmadım
tatlım ben her zamn giremiyomki bide benim pc yavaş geçmişi fln nasıl okucam hem ben liste yapmayı bilmmkiipeki sat bat nezaman seninn?????
şeyyydaaaaaaaa sen yapıver bari liste yawwff bu nee
yerim senin şarzını meleğimm benimm..ben gce nurdayım uykunuzu ii alın bidaki hafta gündüz öbür hafta gece ....öle gido iştee...ben kocam playstion oynarken yalnız bırakamma bende oynarımm ayy bide maç oynarken amma kavga edozz heegözümden yaş aktı valla gül gül ben yatıyorum yarın erken buluşak işleri bitirelim ve buluşalım ama yarın kociş evde neyse bakalım aman o zati playsation oynaradam ya sürek yesin ya oyun oynasın ağzı boş dursa eli durmuyo eli durssa ağzı durmuyo valla pilimi değişemez ben istemeden fatmagül olamicim hadi iyi geceler kızlar öpüldünüz
tamam yaparımda zararı olmaz dimi
yokk tatlım hiç bi zararı tok sen merak etme..tabi her şey allahtan ama ben öle kalmıştım hamile..bi arkşta öle kaldı
tatlım ben her zamn giremiyomki bide benim pc yavaş geçmişi fln nasıl okucam hem ben liste yapmayı bilmmkii
yerim senin şarzını meleğimm benimm..ben gce nurdayım uykunuzu ii alın bidaki hafta gündüz öbür hafta gece ....öle gido iştee...ben kocam playstion oynarken yalnız bırakamma bende oynarımm ayy bide maç oynarken amma kavga edozz hee
yokk tatlım hiç bi zararı tok sen merak etme..tabi her şey allahtan ama ben öle kalmıştım hamile..bi arkşta öle kaldı
bilen biri yapar belkimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?