2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

dudi işte kız sende de var olan dudaklar şekercim ayrıca pc nin şarjı değil benimki bitmek üzere fişim yok yavrum ben pille çalışıyom ahahhaha
hıımmm anldım benim minnoşum bebk minnoşu gbi ..dudakları öle kapcak gbi değil küçük ztnn

gözümden yaş aktı valla gül gül ben yatıyorum yarın erken buluşak işleri bitirelim ve buluşalım ama yarın kociş evde neyse bakalım aman o zati playsation oynar adam ya sürek yesin ya oyun oynasın ağzı boş dursa eli durmuyo eli durssa ağzı durmuyo valla pilimi değişemez ben istemeden fatmagül olamicim hadi iyi geceler kızlar öpüldünüz

hımm pek safmışım bende:) şuanda deyişti bende bilmiyorum çünkü bu ay kimyasal gebelik oluşmuş bende adet olmak için ilaç kullanıyorum

aa öylemi;; yaren arkadaşımızda kimyasa gebelık yaşadı;; inş.hamiş kalırsın;; burada yaş kaç; çalışıyonmu ev hanımısınmı

kızlar ben artık günaşırı yaren ilen ediyorum kendimi hadi hepimize isim bulaLIM YADA HERKEZ KENDİNE

ayy çok mutluyum şuan sizleri buldugum için
mutlu olmana sevindim canım
ay neguldum kuşum ya kız en iyi sen biliyon ne gun aşırıcıyım haha hastalıkta sağlıkta KÜSLÜKTE arkadaşlar dualarınıza galiba ihtiyacım var

kızzz biz konusuoz gülüoz bişe anlatıozzz sana bakıom hep gün aşırı dion..
günasırı kafayı yeme yafff...
hahahahha bide o varrrr küslükte bile günasırıyı kaçırdıgını duyunca anlamalıydım seni

bi gun aşırı deneyin o zaman belki fırsat kalmaz

hımm pek safmışım bende:) şuanda deyişti bende bilmiyorum çünkü bu ay kimyasal gebelik oluşmuş bende adet olmak için ilaç kullanıyorum

kuzum bu kononon uzmanı benim her soruya hazırım nednen ilaç kullanıyon zaten vüvut kendi atcak atmazsa müdahale olcak

peki sat bat nezaman seninn?????

şeyyydaaaaaaaa sen yapıver bari liste yawwff bu nee
tatlım ben her zamn giremiyomki bide benim pc yavaş geçmişi fln nasıl okucam hem ben liste yapmayı bilmmkii
yerim senin şarzını meleğimm benimm..ben gce nurdayım uykunuzu ii alın bidaki hafta gündüz öbür hafta gece ....öle gido iştee...ben kocam playstion oynarken yalnız bırakamma bende oynarımm ayy bide maç oynarken amma kavga edozz hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…