- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.481
tatlım pekal kanda takibin yapılıyomu eger kese yoksa ve kanda artış yoksa 2 gunde bi ikiye katlamalı ozaman mudahale yapılır mesela benim gecikmeden 22 gun sonra kendi attı vucut
kızlar ben yatıyorummm..sabah erken kalkmalıyım tonla iş var yapılacak..
sizleri seviyorummmmm
gün aşırıyı unutmayın..yarın görüşmek üzereeee
tatlım beim 2 eltimde inek sağıyo sağolsunlar süte para vermiyom kaynanmda yapoduda sattı ineklerini şimdi bi tek buzağı varşeyda yakında izmit ve çevre illere evlere günlük süt servisi yapcen heee kuzum
onun adı kimyasal değil suni gebelik ztnn..kimyasal gebelikte döleme oluyo kese oluşmuyoo..adetle birlikte gidoo..adetten önce test yapmayn çoğu kadın farketmiyo bile bunukese oluşmuş ama bebek yok dr kimyasal dedi internette baktım suni gebelik yazıyordu
buzaman kadar yumurta takibimdende sonra 5 gün yap diyordu dr 3 aydır ovitrelle kullandırıyor çatlama saati belli olsun diyemiş snırım bu ine sebeb oldu
tatlım bende 5 dünü serphone ya da klomen kullndım sabah akşam sonrada çatlama iğnesi olmuştum rahim flmi diyince kaçmıştım en son doktorum hem paracı değil hem çok ii..oda rahim flmine gerk yok dedi..o ay bana serphone verdi bende süt buharı yaptım bide belim açık dye kapak kapdılar öle hamile kalmşıtım ama kısmet olmadı 5 haftalıkken düşük yaptım
yok hiç bir takip yapılmıyor
bidaha girdigimde bu sayfayı nasıl bulucam ben(ne cok soru sordum dimi ilk günden yıldırdım sizi:)
kızlar ben yatıyorummm..sabah erken kalkmalıyım tonla iş var yapılacak..
sizleri seviyorummmmm
gün aşırıyı unutmayın..yarın görüşmek üzereeee
bak cnm eger döllenme gec olduysa kese oluşumuda gecikir sakın ha ilaç kullanma son adet yazsana bana
bidaha girdigimde bu sayfayı nasıl bulucam ben(ne cok soru sordum dimi ilk günden yıldırdım sizi:)
kasım 20 de en son ocak 2 de dr gittim ama bebek yok dedi duphoston diye bi ilaç verdi
kasım 20 de en son ocak 2 de dr gittim ama bebek yok dedi duphoston diye bi ilaç verdi
canm adetlern düsensis mi?
duphaston düzenliyici ve yumurtayı güçlendirio korkmayın bebege zararı yokmus.bende kullanıom
en son adetime kadar düzenliydi saati bile şaşmıyordu
en son adetime kadar düzenliydi saati bile şaşmıyordu
allala neden sana duphaston verıo ozaman.hadi ben kendimi bildim bileli40 45 gnde olurum onu içtim düzenlıo şimdi.
valla bu dr bişe bilmiomus..kimyasal gebeligi bile..
bence baska bir dr.a görün ve herseyi anlat
bende şaşırdım valla napıcamı adet olmasam başka dr gidiyim sizce aynı drmı
kuzum bırak adeti falan yarın hemen dr abelki gebeliğin devam ediyo
kuzum bırak adeti falan yarın hemen dr abelki gebeliğin devam ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?