2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

buzaman kadar yumurta takibimdende sonra 5 gün yap diyordu dr 3 aydır ovitrelle kullandırıyor çatlama saati belli olsun diyemiş snırım bu ine sebeb oldu

kızlar ben yatıyorummm..sabah erken kalkmalıyım tonla iş var yapılacak..

sizleri seviyorummmmm
gün aşırıyı unutmayın..yarın görüşmek üzereeee

kızlar ben yatıyorummm..sabah erken kalkmalıyım tonla iş var yapılacak..

sizleri seviyorummmmm
gün aşırıyı unutmayın..yarın görüşmek üzereeee

bende kaçr kızlar görüşürzz hepinizi bal yanaklarınızdan öptümm hepiniz kalkınca aynaya gülümseyip kendimi seviyorum diyinn gününüz ii geçsinn benim yarın çalışmalarım var yemeklerim var evim temizz akşma kadr uyurum artıkk omuzlarıma sancı girdi pc başında ztnn

bidaha girdigimde bu sayfayı nasıl bulucam ben(ne cok soru sordum dimi ilk günden yıldırdım sizi:)

tatlım bak yukarda sayfaların numaraları var ya onun altında seçenek yazo onu tıkla sonra abone ol diyo onu tıkla kadinlarkulubu.com a girince kontrol paneli vr onu tıkla abone oldun konulrdan tıklarsınn..bura ulaşırsınn

kasım 20 de en son ocak 2 de dr gittim ama bebek yok dedi duphoston diye bi ilaç verdi

cnm benim yani 42 gunlukken gittin belki gec döllendin ve kesen 42 gunlukken oluşmadı cnm sakın iöçme o ilacı farklı bi dr a git ve derdini anlat kesinlikle kanda takibini yasptır bunlar nasıl dr anlamadım

en son adetime kadar düzenliydi saati bile şaşmıyordu

allala neden sana duphaston verıo ozaman.hadi ben kendimi bildim bileli40 45 gnde olurum onu içtim düzenlıo şimdi.
valla bu dr bişe bilmiomus..kimyasal gebeligi bile..
bence baska bir dr.a görün ve herseyi anlat

allala neden sana duphaston verıo ozaman.hadi ben kendimi bildim bileli40 45 gnde olurum onu içtim düzenlıo şimdi.
valla bu dr bişe bilmiomus..kimyasal gebeligi bile..
bence baska bir dr.a görün ve herseyi anlat

bende şaşırdım valla napıcamı adet olmasam başka dr gidiyim sizce aynı drmı

kuzum bırak adeti falan yarın hemen dr abelki gebeliğin devam ediyo

korkuyorum yine yok derlerse diye inanın ocak 2 de dünyam yıkıldı adet olmadım diye havalara uçtum bebek odası bile beyendim duvar boyası seçtim dr yok diyince yıkıldım eve nasıl geldim hatırlamıyorum bile evde ne varsa kırmışım ama ben hiç hatırlamıyorum bunları yaptıgımı odası boş dolcak diye sevinirken ben bunları yaşadım kaldıram diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…