2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

korkunun uzerine gitmeyi bilmelisin beklemenin sana faydası yok hemen gitmelisin cnm beni dinle

tatlım sen kendini çok yıpratıyosun eşinle aran çok mu bozuk bebk için mi olmuyon farzetki doktorların hepsi sana asla çocun olmaz dedi eşin yüzünden ne olcak ozman..tamam şu an ikinizdede bi sorun yok ama farzet öle olsaydı ne olcaktı.. ya da allh korusun eşin kaza geçirse şimdi allh geçnden versin sana ya da ona bişe olsa ne olur diye düşündün mü hiçç..ya da olmuyo olmuyo dedin allh verdi sana bi çocuk ama sağlıklı değil..lütfenn bu kadr yıpratma kendinii yazık farkında olmadan allah isyan ediyosun tatlım sen kusura bakma yanii...farzetkiolmuyoo yani bu kadrı yazık eşinide kendinide yıprtıyosun..hatrla siz ne güzel gezdiniz tozdunuz evlendiniz birbirine bakrken gözleriniz içi parladı yapma lütfen bunu..canım benim bence bi psikolojik yardım almalısınn

çok şükür eşimle aram çok iyi bana karşıda çok anlayışlı bende anlamadım ne oldu bana die ama birikim sanırım yaşadıgım olaylarda etkili oldu ben annemi beni dünyaya getirirken kaybetmişim canım babam eksikligini yaşatmadı 10 ay önce onu kaybettim bide bu olayı yaşayınca kayış kopyu demekki ama tavsiyene uyucam yardım alıcam

şeydacım sen ne dion bu duruma 40 gunluk kese gözukmemiş kimyasal demiş ama kandada takip yapmamış kese şart değilki 40 da gözzuksun umut var bence

özür dilerim tatllım bu kadrını bilmiyodum allah rahmet eylesin inşllh mekanlrı cenet olsun seni kırmak niyetinde değilim...

kendinize cici bakın ben kaçar

şeydacım sen ne dion bu duruma 40 gunluk kese gözukmemiş kimyasal demiş ama kandada takip yapmamış kese şart değilki 40 da gözzuksun umut var bence

bence halen hamile gbi gelobana ama suni gebelikte olbilr kesinlikle kimyasal gebelk değil zannetmiyorum ben

bu ne terbiyesizlik bu ne tuhaflık anlamadan dilemeden bu ne konuşma tarzı....! hepinize yazıklar olsun başka bişey demeyeceğim... arkamdan konuşmayıp yüzüme sorsaydınız ne oduğunu anlardınız... o kadar kırıldımki şu an bütün moralim altüst oldu...! Allaha havale ediyorum hepinizi!!!!

Son düzenleme:

bu biraz ağır olmadı mı??cnm noldu neye kızdın böyle her neye kızdıysan eminim çoğumuzun hberi yoktur genelleme yapma bence??????

Son düzenleme:

tatlicadi noldu??? kim ne demis arkandan..

slm kuşşşşş hoşgeldin????

hosbulduk tatlim noldu yaa bana anlatir misin tatlicadi niye kizdi??

tatlicadi noldu??? kim ne demis arkandan..

hosbulduk tatlim noldu yaa bana anlatir misin tatlicadi niye kizdi??

valla cnm ben konuyu bilmiyom geçmiş okuduğum kadarıyla liste silindi diee kızanlar olmuşş.ama tatlıcadıda genelleme yapmış bizim suçumuz ne hepinize yazıklar olsun falan yazmışta neyse

valla cnm ben konuyu bilmiyom geçmiş okuduğum kadarıyla liste silindi diee kızanlar olmuşş.ama tatlıcadıda genelleme yapmış bizim suçumuz ne hepinize yazıklar olsun falan yazmışta neyse

aman alt tarafi bi liste... kac dönüp bakiyoruz ki allah askina?? ben ya iki kere ya üc kere baktim kac aydir... bunun icin birbirimizi kirmaya deger mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…