2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bu biraz ağır olmadı mı??cnm noldu neye kızdın böyle her neye kızdıysan eminim çoğumuzun hberi yoktur genelleme yapma bence??????

konuşmadıysan üstüne alınma şekercininkızı... herkez kendini biliyor.. anlamadan dinlemeden düşük yapmam o bu şu denmiş.. ayıp ya nasıl yakıştırmadır bu..!!

konuşmadıysan üstüne alınma şekercininkızı... herkez kendini biliyor.. anlamadan dinlemeden düşük yapmam o bu şu denmiş.. ayıp ya nasıl yakıştırmadır bu..!!

evet bunlar hoş knuşmalar değil canım ama keşke güzelce knuşulsaydı herşey eğer izin verirsen tabloyu ben tutayım nerden başlıcam

naptın canım gittin mi doktoraaa????

tatlıcadı neler oluyor ya anlamadım gitti bi baktım herkez birbirine grmiş yaaa neden böyle oldu ...onca sey paylaştık kızlar ne olursa olsun kimsenin üstüne gidilmemesi lazım ne olmuş oyle olduysa dünyanın sonumu sanki kimsenin kimseyi üzme hakkı yok helede böyle bir forumda eger bu durumdan rahatsız olanlar varsa cıkar gider kimse burada zorla tutulmuyor ...

sonuçları dr a sordum o testlerde hamileleik belli olmazmış yumurtan sağlıklı bi şekilde çatlamış dedi dr bakalım beklicezz zaten çalışma hep devam etti tatlım

valla tatlım bencede beğenmeyene güle güle...! sırf düzeltmek için listeyi dün akşam elime aldım eşime kızınca kapadım silinmiş bıraktım.. Allah bana söyledikleri akıllarından geçirdiklerini başlarına versin başka bişey demiyorum... ben kaç zamandır bu bebeği bekliyorum bu bebeğe düşük yakıştıran dil 2 kat görsün!

iyiyim listeyi ben tutayım canım sen biliyon mu nerden başlıcam???

canim istersen bu liste konusunu kapatalim.. yani senin listeyi tutman bir sey ifade etmez ilk mesaji degistirme yetkisi topik sahibinde.. yani bu gerginligin üzerine de konusmayalim liste hakkinda daha fazla.. hem listenin silinmesinin nedenini bilmiyo kimse degil mi?? soruldu mu tatlicadi listeye ne oldu diye???

kuzum yanlışlıkla silmiş tatlıcadı ben burdakilere umut oluyo o listede hamiş olanları görmek diye dediydim ben mesela orda hamiş olanları göedükçe umudumu kaybetmiyodum o yüzden yanlış anlaşılmasın

canim umut olmakla ne alakasi var.. etrafta da hamile cok ona kalirsa.. iste bak sebebini bilmeden laf etmek de cok yersiz.. kiz ne niyetle silinmis birakmis ama... neyse bence uzatmaya gerek yok listeyi felan.. sahsen benim icin olsa da olmasa da sorun degil...

hadi kizlar ben kactim ise

konuyu kapattım zaten tatlım olsada olur olmasada doğru söylüyosunn???
öptüm seni şekerim bizi sensiz bırakma ok mi???

tamam kızlar bu liste konusunu kapatalım ee regencim sen napıyosun bakalım??

görüşürüz canım kolay gelsin... teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…