2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

owww... çok güzellll.... ay hamilesin galibaa... akıntında kremsi benimde öyle biliyon mu... 5 gün daha bekle kan testi yaptır....

inşallah ağzından bal damlıyo balllll....kuzum dün tahlil yaptırdım bu progesteron falan işte dr dediki yumurtan sağlıklı bir biçimnde çatlamış dedi ay çok mutlu oldum senin kasık ağrın var mı benim kasığımda batma var birden geliyo gidyo ay dün yerimden hopladım yahuuu

evet var... adet öncesindeki ağrıya benziyor... bide idrara çıkma var. tuvaletimi tutamıyorum.. bide cildim bozuldu çok sivilce falan çıktı bi sürü.. sende varmı bunlar... bu arada çokta dinleme kendini oluruna bırak birazz

yo çok takmıyomda sordum sadece canım bende sık idrara çıkıyorum belkide üşütmüşümdür.sivilcem yok yalnız bulantım varr iştee...

yo çok takmıyomda sordum sadece canım bende sık idrara çıkıyorum belkide üşütmüşümdür.sivilcem yok yalnız bulantım varr iştee...

bulantım yok.. bildiğim kadarıyla bulantı kese oluştuktan sonra oluyor. bulantı psikolojik olabilir. inşallah gebesindir.. ateşin çok güzel... 4-5 gün sonra testte çıkar

bulantım yok.. bildiğim kadarıyla bulantı kese oluştuktan sonra oluyor. bulantı psikolojik olabilir. inşallah gebesindir.. ateşin çok güzel... 4-5 gün sonra testte çıkar

kuzum sadece açken midem bulanıyo.idrar testi için illa günümün geçmesi mi gerekk ben kan testini pek yaptırmak istemiyorum snra üzülmeyim diye benim bata 6 gün varr..

Hayatım sana dediğim çıktı bak yumurtan çatlamış beklicen gördünmü hadi dualarıımız seninle yavrum.......

canım çooook tebrik ederim çok sevindim yaaa allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah

kızlar ve beyazgala cok tesekkür ederimm.. Darısı isteyen herkesin basına.. Allah hiç kimseyi boynu bükük kucagı bos bırakmasınn..Allah herkesin yüzünü güldürsün.. cok saolun

kızlar ve beyazgala cok tesekkür ederimm.. Darısı isteyen herkesin basına.. Allah hiç kimseyi boynu bükük kucagı bos bırakmasınn..Allah herkesin yüzünü güldürsün.. cok saolun

inan hepimiz cok sevındık . Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasıp eylesın koru kendini yorma .. bakkk simdi sende benim gibi yakında şişmeye hazır bi hamişşinn

inan hepimiz cok sevındık . Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasıp eylesın koru kendini yorma .. bakkk simdi sende benim gibi yakında şişmeye hazır bi hamişşinn

evet şişme potansiyelim çok çok yüksekk.. cok tesekkür ederim canımmm.. amin insallahhh...

tatlıcadı sigara muhabbetinde yazmışsında ben sana sen içiyon sana yazıklar olsun demedim yazdığımı doğru okusan anlardın ben hamilyken sigara içen annelerden tiksiniyorum anladınmı

ayynen senınle aynı fikirdeyim;bi bakayım dedimkii listeyee yokk; biz burda neyiz yanii sorulmadan ediimeden silinmişş;deminden beride kaç kere sordum bir tek nartanesi sağolsun cvp yazdı;;

şok içerisindeyim..okuduklarıma inanamıyorum..hayırdır arkadaşlar ben bilmeden biri birini mi öldürdü, bu ne sinirdir böyle yahu..yazılanları hayretler içerisinde okuyorum..bi anne adayı, bi anne adayına karşı nasıl böyle şeyler yazabilir..aynı amaç için toplanmadık mi biz buraya, bu kadar kutsal bi duygu için toplanmış bayanlara bu tür konuşmaları hiç yakaştıramıyorum..siz tatlıcadiyi tanımıyorsunuz, tanısaydınız böyle konuşmazdınız, biz bu topiği açabilmek için kaç tane samimi arkadaşımızla tartışmaya girdik sizin haberiniz var mı, biz öbür topiğimizde de çok mutluyduk ama yeni arkadaşları aramıza istediğimiz için onlara daha da yardımcı olabilmek için, herşeyi göze alarak açtık bu topiği, fena mı ettik, şimdi sorun bi liste mi ya..inanamıyorum..tatlicadim hamile, o bebek bizim için ne kadar değerli siz tahmin bile edemezsiniz, onun listeyi bırakmasını başta biz istedik, çok fazla pc başında durmasını da istemiyoruz zaten..o mucize bir bebek..siz nasıl olurda onun düşmesi ile ilgili kelimeleri ağzınıza alırsınız ya..hayretler içerisindeyim..
çok açık ve net konuşuyorum arkadaşlar..bu topiğin sorumlusu başta tatlicadı olmak üzere regen ve benim..biz bu topic için çok caba harcadık, ben fazla katılamadım işlerim dolayısı ile ama hep takipteyim yazmasamda fırsat buldukça okuyup takip ediyorum..o yüzden kimseye listeyi falan teslim etme gibi bir durum olamaz, bir sorunu olan çekip gidebilir, güzel haberlerini paylaşıp, danışmak isteyen, seviyeli bir şekilde muhabbet etmek isteyen herkese de bu topic açıktır..kimsenin kimseyi kırmaya üzmeye hakkı yok..hele ki karşınızdaki hamile bir insansa buna hiç mi hiç hakkı yoktur..bu kim olursa olsun biz karşısında oluruz..konuyu uzatıp tartışmaya girmekte istemiyorum, liste olayını da en kısa zamanda çözeceğiz..tabiiki sizin de hakkınız kendinizi listede takip etmek, iki güne kadar herşey yoluna gircek liste konusunda..yeter ki tek sorunumuz bu olsun..zaten liste silinmiş durumda değil, kayıtlı olarak duruyor, güncellemesi yapılacak sadece..kavga ile gürültüyle hiçbirşey çözülmez..insanız biz tatli dille halletcez herşeyi..yine tekrar ediyorumm, memnun olmayana kapı açık gidebilir, gelmek isteyene de kapımız açık.. bu böyle bilinse iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…