- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.541
ya aklımda ama uyanamıyom güzelim yaaa ama bakacam.. sen tablonu atsana bi bakimmm...
yumurtlama da mı ateş basıyo sadece devamında olursa ne olurkızlar
39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com bak bakalım ay ben yumurtladım dr a gittim takibini yaptırdım bakalım
owww... çok güzellll.... ay hamilesin galibaa...akıntında kremsi benimde öyle biliyon mu... 5 gün daha bekle kan testi yaptır....
inşallah ağzından bal damlıyo balllll....kuzum dün tahlil yaptırdım bu progesteron falan işte dr dediki yumurtan sağlıklı bir biçimnde çatlamış dedi ay çok mutlu oldum senin kasık ağrın var mı benim kasığımda batma var birden geliyo gidyo ay dün yerimden hopladım yahuuu
evet var... adet öncesindeki ağrıya benziyor... bide idrara çıkma var. tuvaletimi tutamıyorum..bide cildim bozuldu çok sivilce falan çıktı bi sürü.. sende varmı bunlar... bu arada çokta dinleme kendini oluruna bırak birazz
yo çok takmıyomda sordum sadece canım bende sık idrara çıkıyorum belkide üşütmüşümdür.sivilcem yok yalnız bulantım varr iştee...
bulantım yok.. bildiğim kadarıyla bulantı kese oluştuktan sonra oluyor. bulantı psikolojik olabilir. inşallah gebesindir.. ateşin çok güzel... 4-5 gün sonra testte çıkar
kuzum sadece açken midem bulanıyo.idrar testi için illa günümün geçmesi mi gerekk ben kan testini pek yaptırmak istemiyorum snra üzülmeyim diye benim bata 6 gün varr..
yumurtlamadan sonra 7. gündesin. 12. günde çıkar. ama silik çıkar.
canım çooook tebrik ederim çok sevindim yaaa allahım kucağınada almayı nasip etsin inşallah
canımmmm membetammmm ah ne sevindim anlatamam sana..
Ağlıyorum canm pc başında,çok duygusalım bu ara ben(
bugece hep sana dua etcem bebişin sana sıkı sıkı tutunsun diye..
ama sen de benm için dua et olur mu?
çok çok tebrik ediyorum seni
slm kızlarrr ben geldim ayy hamişlerimiz varmış çoook sevindim darısı tüm isteyenlerin başına...
menbetam tatlıcadım selincim allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin rabbimm..
kızlar ve beyazgala cok tesekkür ederimm.. Darısı isteyen herkesin basına.. Allah hiç kimseyi boynu bükük kucagı bos bırakmasınn..Allah herkesin yüzünü güldürsün.. cok saolun
inan hepimiz cok sevındık . Rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasıp eylesınkoru kendini yorma .. bakkk simdi sende benim gibi yakında şişmeye hazır bi hamişşinn
iyi canım sen nasılsın bu gün bulantın devam ediyormusselam kızlar nasılsınız bakimm
halla halla öbür topikten burya geçtikk şimdi ilglenmm mi diyoo ne olckk ki yaa..kızdım he şimdii du bi hele ne kadr hamilekii..karnı burnuında sankii...
yarın yorum yap sen tatlım senn yorumlarından bişeler çıkcana inanıyorum o hisse kapıldım bak şimdi sen de o ışığı görom beennn :99
asıl deli olan biziz kuşum ztn ama adamlara deli demek kolayımıza geloo
uyuz oldum hee şimdiii tatlıcadım sen de kusura bakma ama bu durumu hiç düşnmedin mii acaba bu topiği acaken ben hamile kalırsam ne olck diyee...tamm muhappet edoz ama birbirzimi nsl takip etcez unuttumuz aman sürekli sorcaz mı yaaa
ayynen senınle aynı fikirdeyim;bi bakayım dedimkii listeyee yokk; biz burda neyiz yanii sorulmadan ediimeden silinmişş;deminden beride kaç kere sordum bir tek nartanesi sağolsun cvp yazdı;;
benim haberim yok listeden vallahee silindinden bile....çok ayıp ettin tatlıcadı çokk hemdeesanki haftaya doğuma giro ya da düşük tehlikesi var..bunları okdunda istedin kadrr sinirlen bana tatlıcadım ama çok ayıp ettinn...
şok içerisindeyim..okuduklarıma inanamıyorum..hayırdır arkadaşlar ben bilmeden biri birini mi öldürdü, bu ne sinirdir böyle yahu..yazılanları hayretler içerisinde okuyorum..bi anne adayı, bi anne adayına karşı nasıl böyle şeyler yazabilir..aynı amaç için toplanmadık mi biz buraya, bu kadar kutsal bi duygu için toplanmış bayanlara bu tür konuşmaları hiç yakaştıramıyorum..siz tatlıcadiyi tanımıyorsunuz, tanısaydınız böyle konuşmazdınız, biz bu topiği açabilmek için kaç tane samimi arkadaşımızla tartışmaya girdik sizin haberiniz var mı, biz öbür topiğimizde de çok mutluyduk ama yeni arkadaşları aramıza istediğimiz için onlara daha da yardımcı olabilmek için, herşeyi göze alarak açtık bu topiği, fena mı ettik, şimdi sorun bi liste mi ya..inanamıyorum..tatlicadim hamile, o bebek bizim için ne kadar değerli siz tahmin bile edemezsiniz, onun listeyi bırakmasını başta biz istedik, çok fazla pc başında durmasını da istemiyoruz zaten..o mucize bir bebek..siz nasıl olurda onun düşmesi ile ilgili kelimeleri ağzınıza alırsınız ya..hayretler içerisindeyim..seydacm tatlıcadı sey yazmıstı yanlıs hatrlamıosam listeyi isteyen birine vereyim.özelden msj atın bana dedi..
bence sen al listeyi ondan beraberce takip ederiz.. nasıl olsa bizim baska işimiz yok..tehlikeli bi durumumuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?