- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.561
tatlıcadı sigara muhabbetinde yazmışsında ben sana sen içiyon sana yazıklar olsun demedim yazdığımı doğru okusan anlardın ben hamilyken sigara içen annelerden tiksiniyorum anladınmı
bende sadece üstüme alınmıyom diye belirttim tatlım. başkası okursa diye...
terbiyesizlikle alakası yok..ben söylennlere sinirlendim..artık uğrayamam listeyi siliyorum y ada başka birine devretcem demişsin..ben onun üzerine bu kdar konuştum..senin hamile olduna ne kadar sevindimi sende biliyosun rol falnda yapmadım ben..gerçekten sevindim düşük yaparsında demedim bida ha oku yazdıklarımı şuanda doğumammı gidyo sanki dedim ya da düşük tehlikesimi var dedim..allah sakınsdın öle bişe istemm tabi ben..senide korusun bebeğinide korusun...arkandan niye konuşayım ki senin sabah bunlrı okucanı bilmeden mi yazdım..okucanı biliyodum...listemi sorun sil gitsin napimm yaaa...umrumda da değil artık ztn...ama ben dirrek seni kınıcak şekilde demedim bu sölzeri yada bebeği oldu düşsün de demedim...sadece arkadşlrın yorumuna sinir oldum bu ne yani listeyi güncelllemek zormu dedim ama sen istedin gbi anla ztn istdin gbi anlamışsınız...bu ne terbiyesizlik bu ne tuhaflık anlamadan dilemeden bu ne konuşma tarzı....! hepinize yazıklar olsun başka bişey demeyeceğim... arkamdan konuşmayıp yüzüme sorsaydınız ne oduğunu anlardınız... o kadar kırıldımki şu an bütün moralim altüst oldu...! Allaha havale ediyorum hepinizi!!!!
şok içerisindeyim..okuduklarıma inanamıyorum..hayırdır arkadaşlar ben bilmeden biri birini mi öldürdü, bu ne sinirdir böyle yahu..yazılanları hayretler içerisinde okuyorum..bi anne adayı, bi anne adayına karşı nasıl böyle şeyler yazabilir..aynı amaç için toplanmadık mi biz buraya, bu kadar kutsal bi duygu için toplanmış bayanlara bu tür konuşmaları hiç yakaştıramıyorum..siz tatlıcadiyi tanımıyorsunuz, tanısaydınız böyle konuşmazdınız, biz bu topiği açabilmek için kaç tane samimi arkadaşımızla tartışmaya girdik sizin haberiniz var mı, biz öbür topiğimizde de çok mutluyduk ama yeni arkadaşları aramıza istediğimiz için onlara daha da yardımcı olabilmek için, herşeyi göze alarak açtık bu topiği, fena mı ettik, şimdi sorun bi liste mi ya..inanamıyorum..tatlicadim hamile, o bebek bizim için ne kadar değerli siz tahmin bile edemezsiniz, onun listeyi bırakmasını başta biz istedik, çok fazla pc başında durmasını da istemiyoruz zaten..o mucize bir bebek..siz nasıl olurda onun düşmesi ile ilgili kelimeleri ağzınıza alırsınız ya..hayretler içerisindeyim..
çok açık ve net konuşuyorum arkadaşlar..bu topiğin sorumlusu başta tatlicadı olmak üzere regen ve benim..biz bu topic için çok caba harcadık, ben fazla katılamadım işlerim dolayısı ile ama hep takipteyim yazmasamda fırsat buldukça okuyup takip ediyorum..o yüzden kimseye listeyi falan teslim etme gibi bir durum olamaz, bir sorunu olan çekip gidebilir, güzel haberlerini paylaşıp, danışmak isteyen, seviyeli bir şekilde muhabbet etmek isteyen herkese de bu topic açıktır..kimsenin kimseyi kırmaya üzmeye hakkı yok..hele ki karşınızdaki hamile bir insansa buna hiç mi hiç hakkı yoktur..bu kim olursa olsun biz karşısında oluruz..konuyu uzatıp tartışmaya girmekte istemiyorum, liste olayını da en kısa zamanda çözeceğiz..tabiiki sizin de hakkınız kendinizi listede takip etmek, iki güne kadar herşey yoluna gircek liste konusunda..yeter ki tek sorunumuz bu olsun..zaten liste silinmiş durumda değil, kayıtlı olarak duruyor, güncellemesi yapılacak sadece..kavga ile gürültüyle hiçbirşey çözülmez..insanız biz tatli dille halletcez herşeyi..yine tekrar ediyorumm, memnun olmayana kapı açık gidebilir, gelmek isteyene de kapımız açık.. bu böyle bilinse iyi olur..
regen bebegım nasılsın ii mısın ?.
şükürler olsun arkadasım ıyıyım ...nolsun haytım ya gerıye donup sayfaları okuyorum da cok uzuldum yanlıs anlasılmalar var ortada belli ki ..iyiyim canim sen nasilsin??? kücük hanim nasillar???
sa ol bız ıyıyız sende ıyısın ınsallah ... uzun zamandır goremedım seni.. durumlar nasıl hayatım ...kızlarrr selammmm
anammmmm tatlıcadı hamileymiş yaaaa bende diyorum bu kız niye gelmiyo bebişle uğraşıyo demekki eee çocuklu olmak kolay değilgeçmişi okuyamadım valla çok olmuş hiiiç uğraşamıycam
nesrinn canım naptın hastaneye gitcektin sen dün okuyamadım geçmişi haberlerini alıyım lütfen acilindennnn
zeynep sen nasılsın bebek nasıl geçtimi şikayetlerin bakalım
regenciimm sen nasılsın bakalım nasıl durumlar
şükürler olsun arkadasım ıyıyım ...nolsun haytım ya gerıye donup sayfaları okuyorum da cok uzuldum yanlıs anlasılmalar var ortada belli ki ..
kızlarrr selammmm
anammmmm tatlıcadı hamileymiş yaaaa bende diyorum bu kız niye gelmiyo bebişle uğraşıyo demekki eee çocuklu olmak kolay değilgeçmişi okuyamadım valla çok olmuş hiiiç uğraşamıycam
nesrinn canım naptın hastaneye gitcektin sen dün okuyamadım geçmişi haberlerini alıyım lütfen acilindennnn
zeynep sen nasılsın bebek nasıl geçtimi şikayetlerin bakalım
regenciimm sen nasılsın bakalım nasıl durumlar
valla abla bısey bılmıyomm kafam bi dünya zatenben bilmiyorum canim okumadim acikcasi.. bu tartisma bugün kapanir da eskisi gibi huzurlu bi sekilde devam ederiz umarim.. gercek hayatin tartismalari sIkIntIsI yetiyor zaten burda güzel bi sekilde destek olmak sevinc paylasmak varken liste gibi basit bir sey yüzünden tartismak cok yersizki üstelik tatlicadi listeyi listeyi silmemis, hatta kizcagiz aceleyle cikmisti bak onu biliyorum, hatta baktim simdi üsenmedim aradim buldum aynen böyle yazmis : ben gidiyorum kızlar.. kocama feci kızdım.. ağlıyorum şuan.. iyi geceler size... yani aceleyle ciktigi gün gibi ortada.. bunun üstüne laf etmek zaten hos degil..
oooooooooooo sen ne diyonmenbeta hamile tatlicadi hamile
valla ben burda lıste yapmayı bılmıyorum ama bı beyaz kagır bı kalem hallederım ... elıfalpelıf mesaj kutuna gelen msjları okumuyosun bellikii ..evet ınan hamıle ınsan cok hassas oluyo kocam dun bana dondurma almadı ben agladım bılıyo musunmaşallah maşallah çok sevindim allah arttırsın inşallah mani oldu mani
ben uzun zamandır giremiyorum işlerim çoktu keyfim iyi zeynep ya çok şükür allahıma bir sorunum yok
tartışma olayına baktım şimdi amaannn boş ya boşa kafa yormuşlarbiz kaldığımız yerden devam liste olsa ne olmasa ne kızın moralini bozmaya gerek yok bebişi var onun artıkın
maşallah maşallah çok sevindim allah arttırsın inşallah mani oldu mani
ben uzun zamandır giremiyorum işlerim çoktu keyfim iyi zeynep ya çok şükür allahıma bir sorunum yok
tartışma olayına baktım şimdi amaannn boş ya boşa kafa yormuşlarbiz kaldığımız yerden devam liste olsa ne olmasa ne kızın moralini bozmaya gerek yok bebişi var onun artıkın
valla abla bısey bılmıyomm kafam bi dünya zatenbıse sorcam sana da gecmıs nasıl okunuyor ..? ayy cahıllıgın gozu cıksınnn
tesekuur ederım canım sa ollllevet canim katiliyorum tabiki... gereksiz bir sey oldu...
sag üst kösede sayfa sayilari varya canim, ordan teker teker geriye dogru gidip okuyabilirsin... cahillikle ne alakasi var ben de bilmiyordum yeniyken..
kizlar ben gidom sonra konusuruz.. hadi öptüm sizi
bende gıdıyom kıb gece gorusuruzzz kızlarkizlar ben gidom sonra konusuruz.. hadi öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?