2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

evet canım gittim dr a sonuçlar gayet iyi yumurtamda çatlamışş ohh bakalım batı bekliyorumm aslında beklemiyorum gelmesin kırmızılar biz yarenle bat açılımını değiştirdik artık onun adı beklenmeyen adet tarihiiiiii

tattlım süpüriz oldu bebiş. ben tatildeydim ve başka konulardan girmemiştim.. ama hamile kalınca dayanamadım bu güzel haberi verim dedimmm..
Darısı başınıza inşallah....
tez vakitte bu topikte hamile kalmayan kalmasın inşallhhhh...

slm kizlar.. naber?? tatlicadi hamileymissin tebrikler canim saglik ve sihatle kucaginiza alin insallah..

teşekkür ederim,Allah razı olsun. sende tez vakitte bu duyguyu yaşarsın inşallh arkadaşım..

Iyim canim sukur ayni degisen birsey yok bende
Tasinma evisi misafirler ikramlar derken 1ayi devirdim yeni evimde

Asil sen naptin kirmizilar erkenmi geldi bu ay senin

insallah bende en kisa zamanda sizlere iyi haberler veririm... hamile haberleri beni cok sevindiriyor yaaa.... hamile olmayan kalmasin bu topikte

Neolsun iste ayni tas ayni hamam bi kese eksik hehe

Sende durumlar nasil varmi bisey yaptigin bir uygulama yada rastgelemi diyorsun

Iyim canim sukur ayni degisen birsey yok bende
Tasinma evisi misafirler ikramlar derken 1ayi devirdim yeni evimde

Asil sen naptin kirmizilar erkenmi geldi bu ay senin

Gule gule oturun canim benim yerlesebildinizmi?
Yok tatlim erke gelmedi gecen ay ilacsiz takip yaptirdim iki yumurtam vardi catlatma ignesi verdi dr ama kismet olmadi iste demek vakti saati gelmemis
Sen ne durumdasin ne zaman batin

azracım ne olsun aynı yaaa..havalar çokkk soğuk büzüşüp kaldım vallahi
Neolsun iste ayni tas ayni hamam bi kese eksik hehe

Sende durumlar nasil varmi bisey yaptigin bir uygulama yada rastgelemi diyorsun
uygulama yok tatlım ya, öyle saldım çayıra mevlam kayıra bu ay ama ihmal etmiycem tatlicadim kızıyo sonra bana yoğun bi çalışma ortamına sokcam kendimi..antremanlar hızlancak
azracım canım iyiyim şükür bi yandan tv bi yandanda rize resimlerine bakıyordum işte. sen napıyon??

hangi rize resimlerine bakiiiosun benimkilere mi yoksa

Azra kismet elbet vakti zamani gelecek Insaallah Hayirlisiyla gelsinde dimi saglikli

Bende tasindim ama iste eksikler bitmiyor mutfak burda tasiniyor biliyorsunuz belki anca 1hafta oldu kurulali ama musluga su baglanmadi daha bi ocagimla firinim calisiyor ama canim bulasik makinam I ozledim su baglanmadi banyoda bulasik yikiyom legende dusun yani hayirlisi az kaldi

Buna ragmen misafir agirladim cok sukur

Batim 22ocak hayirlisi kendilerini beklemiyoruz nasip

Senin yeni bat nezaman

iyi akşamlar arkadaşlar..1 saat önce yasin okudumm kendimle birlikte sitedeki bebiş bekleyen herkesede dua ettimm saatlerce inşallah allahın sevgili kuluyumdur hepimiz sevinirizz :))))

güzel bi kadın var resimlerde sonra ahşap bi ev vardı oldukça eski... sonra sofrada kokakola vardı ve balıkkk seninmi resimler

Kuppecim evet ya ihmal etme zaten yogun tempoyla calismaya devam durmak yok
Batin nezaman senin

Ay sanki bana yediklerim dokunuyor midemmi karnimmi cok agriyor yaa enlamadim ama acikmistim bisey yedim oyoyoy sicak bisey iceyim bari

Rabbim kabul etsin Insaallah. Allahin sevdigi kuluyum derken hangi manada anlamadim yani hangi sebepten dolayi ogrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…