- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.581
kızlarrr selammmm
anammmmm tatlıcadı hamileymiş yaaaa bende diyorum bu kız niye gelmiyo bebişle uğraşıyo demekki eee çocuklu olmak kolay değilgeçmişi okuyamadım valla çok olmuş hiiiç uğraşamıycam
nesrinn canım naptın hastaneye gitcektin sen dün okuyamadım geçmişi haberlerini alıyım lütfen acilindennnn
zeynep sen nasılsın bebek nasıl geçtimi şikayetlerin bakalım
regenciimm sen nasılsın bakalım nasıl durumlar
kızlarrr selammmm
anammmmm tatlıcadı hamileymiş yaaaa bende diyorum bu kız niye gelmiyo bebişle uğraşıyo demekki eee çocuklu olmak kolay değilgeçmişi okuyamadım valla çok olmuş hiiiç uğraşamıycam
slm kizlar.. naber?? tatlicadi hamileymissin tebrikler canim saglik ve sihatle kucaginiza alin insallah..
Nasilsiniz kizlar neler yapiyorsunuz canlar ya
Tatlicadicim. Kuppecim nasilsiniz kizlar
azrammmmmmmmmmmmmmmmmmmm..canımıniçiiiiii iyiyimmm sen napıosunnnn..özledim seni çooookk
tattlım süpüriz oldu bebiş. ben tatildeydim ve başka konulardan girmemiştim.. ama hamile kalınca dayanamadım bu güzel haberi verim dedimmm..
Darısı başınıza inşallah....
tez vakitte bu topikte hamile kalmayan kalmasın inşallhhhh...
teşekkür ederim,Allah razı olsun. sende tez vakitte bu duyguyu yaşarsın inşallh arkadaşım..
Tatlicadicim. Kuppecim nasilsiniz kizlar
Iyim canim sukur ayni degisen birsey yok bende
Tasinma evisi misafirler ikramlar derken 1ayi devirdim yeni evimde
Asil sen naptin kirmizilar erkenmi geldi bu ay senin
uygulama yok tatlım ya, öyle saldım çayıra mevlam kayıraNeolsun iste ayni tas ayni hamam bi kese eksik hehe
Sende durumlar nasil varmi bisey yaptigin bir uygulama yada rastgelemi diyorsun
azracım canım iyiyim şükür bi yandan tv bi yandanda rize resimlerine bakıyordum işte. sen napıyon??
azracım ne olsun aynı yaaa..havalar çokkk soğuk büzüşüp kaldım vallahi
uygulama yok tatlım ya, öyle saldım çayıra mevlam kayırabu ay ama ihmal etmiycem tatlicadim kızıyo sonra bana yoğun bi çalışma ortamına sokcam kendimi..antremanlar hızlancak
hangi rize resimlerine bakiiiosun benimkilere mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?