- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.601
ay canım benim ağzına ve yüreğine sağlık..çok teşekkür ederizzz..Allahım dualarını kabul etsin inşallah..Allah razı olsun..iyi akşamlar arkadaşlar..1 saat önce yasin okudumm kendimle birlikte sitedeki bebiş bekleyen herkesede dua ettimm saatlerce inşallah allahın sevgili kuluyumdur hepimiz sevinirizz :))))
diğerlerini bilemiycem amagüzel bi kadın var resimlerde sonra ahşap bi ev vardı oldukça eski... sonra sofrada kokakola vardı ve balıkkk seninmi resimler
Kuppecim evet ya ihmal etme zaten yogun tempoyla calismaya devam durmak yok
Batin nezaman senin
Ay sanki bana yediklerim dokunuyor midemmi karnimmi cok agriyor yaa enlamadim ama acikmistim bisey yedim oyoyoy sicak bisey iceyim bari
Rabbim kabul etsin Insaallah. Allahin sevdigi kuluyum derken hangi manada anlamadim yani hangi sebepten dolayi ogrenebilirmiyim
iyi akşamlar arkadaşlar..1 saat önce yasin okudumm kendimle birlikte sitedeki bebiş bekleyen herkesede dua ettimm saatlerce inşallah allahın sevgili kuluyumdur hepimiz sevinirizz :))))
iyi akşamlar arkadaşlar..1 saat önce yasin okudumm kendimle birlikte sitedeki bebiş bekleyen herkesede dua ettimm saatlerce inşallah allahın sevgili kuluyumdur hepimiz sevinirizz :))))
sealm herkese
diline kalbine yüreğine sağlık arkadaşım inşallahhh inşallahhh
ben bugün çok mutluyum kızlar hormon testi yaptırmıştım sonucunu aldım
5 ay önce benim prolaktinim 39 çıkmıştı ilaç kullanıyordum
şimdide 0.6 ya düşmüş biraz fazla düşmüş bu seferde :))))
yarında doktoruma gösterecem eşiminde sperm sonuçları yarın çıkacak inşallah ondaki problemde gitmiştir dua edin kızlar bana :))))
Allah kabul etsin canim. insallah dualarin kabul olur...
temem söyleme o zaman kuzu.. ama bi doktora sor madem ki sürekli oluyo..sormakta fayda var..Niteemm yanlis anlamisim ozaman pardon. Allah dualarini kabul etsin Insaallah sende guzel haberlerinle gelirsin yine buraya
Kuppe hamile arkadaslarimiz var soyleyeemem kiz canlari cekmesin ama yaninda yogurt yedim balikla birlikte degil tabi hehe ve ben yogurtan galiba boyle oluyorum 3kez bunu denemisim ama sute karsi biseyim yok mesela bi doktora soylemeliiyim neyin nesi diye
kızlar benim uykum geldi... iyi geceler diliyip çıkıyorum.. görüşmek üzere..
iyiyiz canım sen nasılsın... bu arada benden de herkeze iyi akşamlar....slm kızlar nasılsınız
ben geldim kızlar napıyonuz bakem kayınvaldemdeydik
iyi değilim valla tam 1 saattir biri kaale alıp ta cevap versin yazdığıma diye bekliyorum ama tık yok
aşkolsun hıh yukarı bakiyi geceler arkadaşlar kimsenin bana cvb vereceği yok anlaşılan:84:
ama ben yazarken yoktu oaşkolsun hıh yukarı bak
napim kuşum kayınvaldem yemeğe çağırmıştı ordaydık yeni geldik sen napıyonama ben yazarken yoktu oo arada yazmışsın.sen neler yapıyon serrancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?