- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.621
iyiyim bende kocişi bekliyom azıcık geç kaldı. evdeyim yani hep aynı. eee sizin yemek nasıl geçtinapim kuşum kayınvaldem yemeğe çağırmıştı ordaydık yeni geldik sen napıyon
iyiyim bende kocişi bekliyom azıcık geç kaldı. evdeyim yani hep aynı. eee sizin yemek nasıl geçti
özlemişsindir sen şimdi eltini hasret giderseydinNasıl geçsin kuşum eltimlerde orda malum yedik içtik azcık eltimin kızıyla oynadım fatmagülü izledik geldik işte
saremnaz eltinin kızımıydı:44:
saremnaz eltinin kızımıydı:44:
bende şaşırmıştım açıkçasıyok hayatım teyzemin kızının kızı
bende şaşırmıştım açıkçası
eeeee neyse canım başka neler yapıyon bi sen bi ben kaldık şunun şurasındaeltimin kızı 7 aylık saremnaz 4 yaşında artıl :)
eeeee neyse canım başka neler yapıyon bi sen bi ben kaldık şunun şurasında
aslında kayınpederin biraz ayıp etmiş. ben böyle insanların bebek yokmu hadi yapın bitane felan demelerine çok kızıyorum. ya olmuyosa ve insanlara söyleyemiyorsan. neden sorupta canını acıtıyorsun ki. sağolsun benim kayınpederden torunun t sini duymadım. kaynanamda artık olsun bi tane diyo dil ucuyla oda biraz haklı sayılır. 4 yıl olacak nerdeyse ve biz korunmayı yeni bıraktık sayılırnapim kayınbabam torun istiyom diyip durdu eşimde yeğeniyle bi mutluydu nasıl oynuyo çok kötü oldummm
aslında kayınpederin biraz ayıp etmiş. ben böyle insanların bebek yokmu hadi yapın bitane felan demelerine çok kızıyorum. ya olmuyosa ve insanlara söyleyemiyorsan. neden sorupta canını acıtıyorsun ki. sağolsun benim kayınpederden torunun t sini duymadım. kaynanamda artık olsun bi tane diyo dil ucuyla oda biraz haklı sayılır. 4 yıl olacak nerdeyse ve biz korunmayı yeni bıraktık sayılır
zaten çevren istediğini bilse bi dert bilmese ayrı bi dertbilse sormaz o istemiyoz sanıyooo hala
zaten çevren istediğini bilse bi dert bilmese ayrı bi dert
hiç sorma aynen öle bilseler dert bilmeseler yine dert
kuşum kocişle film izliorumserran burdamısın tatlımm..nerdesiniz çevrimiçi gözüküyonuz nerdesinizz
nasılsın canım iyimisin görüşmeliserran burdamısın tatlımm..nerdesiniz çevrimiçi gözüküyonuz nerdesinizz
tamam cnm izle senkuşum kocişle film izliorum
nasılsın canım iyimisin görüşmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?