- 22 Şubat 2010
- 3.641
- 19
- 318
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.641
tamam cnm izle sen
idare edr işte ne olsun sen nasılsın
iyiyim bende aynı bildiğin gibi işte baksana bizden başka kimsecik yok akşşm
tatlıcadı, 29 ocak bat ım.. fakat geçen ay reglim 34 günde geldi..3 ay önce ertesi gün hapı kulanmıştım ondan sanıırm reglimin düzeni değişti.. artık eşimle daha farklı korunuoruzateş basması çok muallak bişey aslında.. bende şuan ateş basması var ama üşümede var canım. çok karışık yani...bat ne zaman?
selam kızlar bat bugün sona erdi ama hala kırmızılar yok inşallah bebiş vardır ve kırmızılar gelmez lütfen lütfen lütfen
inşallah gelmez tatlım kızmızılar ay kimsede gelmesin yaaa herkes hamiş olsunnn....
bu ay gelirse zaten kırmızılar artık oturup da hesap yapmayacağım zaten.Rabbim büyük ne zaman kararladıysa ozman olcak
öyle canım ama insan düşünmekten kendini alıkoyamıyor maalesef.sen hiç ateş ölçtün mü bu zamana kadar regl ateşini biliyomusun???
slm kızlar bende denemeyi düşünüorum bakalım hiçbir bilgim yok ta araştırıyorum şimdilik regl ateşi değilde ve ovulasyon testi aynı şey mi ?
yok canım ovulasyon testi bazal vücut ısısyla aynı şey değil biz sabah 7-8 arası yataktan daha hiç kalkmadan digital dereceyle dil altından ateş ölçüp akıntı durumuna göre yumurtlama gününü buluyoruz
günaydın kızlar... bugün temizlik falan yapacam. kaç gündür çok saldım ev çok feciiişu cuma saatinin geçmesini bekliyom sonra başlıcammm..
ben bunu deneyemem o zman zaten işe gitmek için zor yetişiyorum
ben idrardan bakılana başvursam iyi olur.
günaydın canım aman diyim kendini yorma yavaş yavaş yap temizliğini dikkat et kendineee....
yok canım yormam merak etme... napıyon ateşin artışa devam ediyormuuu??
canım bugün dünle aynı 36,7 çıktı akıntım hala kremsi devam ediyo inşallah bakalım bata 5 gün var:44::44:ama çok üşüyorum ben yaa ellerim buzz
kendimle kıyaslarsam bende üşüyordum diyebilirim... yani soğuktu elim ayağım ama şuan yok çünkü arada ateş basmasıda oluyor
tabi canım şartlar elvermiyosa onu da yapabilirsin.oda kesin çözüm yumurtlama anını hemen söylüyomuş bizim bi arkadaş aldı ondan kullanışlı olduğunu söylemiştii
öyle canım ama insan düşünmekten kendini alıkoyamıyor maalesef.sen hiç ateş ölçtün mü bu zamana kadar regl ateşini biliyomusun???
yok tatlım hiç ateş ölçmedim daha onu da bi dahaki ay denerim artık ama tam olarak bi bilgim yok beni de aydınlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?