2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ateş basması çok muallak bişey aslında.. bende şuan ateş basması var ama üşümede var canım. çok karışık yani... bat ne zaman?
tatlıcadı, 29 ocak bat ım.. fakat geçen ay reglim 34 günde geldi..3 ay önce ertesi gün hapı kulanmıştım ondan sanıırm reglimin düzeni değişti.. artık eşimle daha farklı korunuoruz

selam kızlar bat bugün sona erdi ama hala kırmızılar yok inşallah bebiş vardır ve kırmızılar gelmez lütfen lütfen lütfen

bu ay gelirse zaten kırmızılar artık oturup da hesap yapmayacağım zaten.Rabbim büyük ne zaman kararladıysa ozman olcak

öyle canım ama insan düşünmekten kendini alıkoyamıyor maalesef.sen hiç ateş ölçtün mü bu zamana kadar regl ateşini biliyomusun???

Son düzenleme:
slm kızlar bende denemeyi düşünüorum bakalım hiçbir bilgim yok ta araştırıyorum şimdilik regl ateşi değilde ve ovulasyon testi aynı şey mi ?

yok canım ovulasyon testi bazal vücut ısısyla aynı şey değil biz sabah 7-8 arası yataktan daha hiç kalkmadan digital dereceyle dil altından ateş ölçüp akıntı durumuna göre yumurtlama gününü buluyoruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar... bugün temizlik falan yapacam. kaç gündür çok saldım ev çok feciii şu cuma saatinin geçmesini bekliyom sonra başlıcammm..

ben bunu deneyemem o zman zaten işe gitmek için zor yetişiyorum
ben idrardan bakılana başvursam iyi olur.

ben bunu deneyemem o zman zaten işe gitmek için zor yetişiyorum
ben idrardan bakılana başvursam iyi olur.

tabi canım şartlar elvermiyosa onu da yapabilirsin.oda kesin çözüm yumurtlama anını hemen söylüyomuş bizim bi arkadaş aldı ondan kullanışlı olduğunu söylemiştii

kendimle kıyaslarsam bende üşüyordum diyebilirim... yani soğuktu elim ayağım ama şuan yok çünkü arada ateş basmasıda oluyor

valla anlamadım gitti ben zaten hep üşürüm ama bu sefer daha çok üşüyom sanki bilmiyom havada soğuk gerçi o yüzden de olabilir belirti olabilme ihtimalini düşünmedim belkide düşünmek istemedim işte...

tabi canım şartlar elvermiyosa onu da yapabilirsin.oda kesin çözüm yumurtlama anını hemen söylüyomuş bizim bi arkadaş aldı ondan kullanışlı olduğunu söylemiştii

Beklemek ne kadar zor her ay aynı sıkıntı
İşllh Rabbim hayırlı evlatlar nasip eder bizlerede
Bu kadar zor olduğunu bilseydim 3sene korunmazdım

yok tatlım hiç ateş ölçmedim daha onu da bi dahaki ay denerim artık ama tam olarak bi bilgim yok beni de aydınlatın

sabah 7-8 arası yataktan daha hiç kalkmadan digital dereceyle dil altından ateş ölçüp akıntı durumuna göre yumurtlama gününü buluyoruz

tablo tutmak istiyosan www.fertilityfriend.com a üye ol ordan takip edebilirsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…