2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kızlar selam
uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum size danışacagım bir konu var gecen ay korunmadık ve adetime 10 gun falan kala aacayip gogus agrısı feci bel sırt agrısı yasadım hatta kokulara duyarlılıktan tutunda hamilelikle ilgili her belirti vardı ancak zamanında adet oldum fakat hala karında batma bel sırt agrısı zaman zaman goguste sızı hissediyorum
sizce durum ne olabilir acill yanıt verirseniz mutlu olucam sizce buna ragmen test yaptırmalımıyım

nasilsiniz kizlaarrr??? asagi baktim kimseyi görmedim :26: topik bekciligi yapcam galiba gelin hadi...

bence sayfa adının yanına parantaez açıp gececi yazmak lazım :) geceleri yoğun oluyor gündüz pek uğrayamıyor kızlar sanırım

valla yaaa cok ama cok haklisin... kizlar gece yatmiyor gündüz de kalkmiyor.. kalkinca da malum ev isi vs aslinda bi gece kadrosu bir de gündüz kadrosu mu yapsak ne

ben genelde gündüz giriyorum foruma bi bakıyorum ohoooo gece 10larca sayfa yazılmış oluo gündüz tık yok :)

tatlım merhaba;
bazen adet olan insan hamile olmuş olabiliyor halk arasında üstüne görme olarak söylenen şey bu örneğin düzenli olarak iki ay üç ay adet oluyor gününde ama bi tahlil yapıyorki hamile 3 aylık bu durum kafanda kalmasın istiyorsan ya kendin test yap yada bir kan testi ver derim ben

ohh süpermiş tatlım çok sevindim valla beklenmeyen adet tarihi heheh süper olmuş

kızlar adetimin 4. günü ewde test yaptım negatifti ama 1 saat sonra çift cizgi oldu gebe olabilirmiyim şuan 8 gün oldu ve hala adet olmadım pkolum bu arada

kızlar adetimin 4. günü ewde test yaptım negatifti ama 1 saat sonra çift cizgi oldu gebe olabilirmiyim şuan 8 gün oldu ve hala adet olmadım pkolum bu arada

canım benım eger testı yaptıktan 1 saat sonra cıkan sonuc yanlıstır . 2. olusan cızgı en gec 10 dknın ıcınde olusması gerekir. ben boyle bılırım ama ınsallah yanlıs bılıyorumdur da sen hamılesındır?

zeynepciğime katılıyorumm..bende öyle biliyorum çünkü..ama yine de bi kan testi yaptırsan daha iyi olur tatlım..en net orda belli oluyor çünkü..

zeynep naber mesajlarıma cevap vermedın hıcc neyse ben hala adet olmadım bugun 6. Günüm bu sabah test yaptım negatif çıktı senın söledgn testen bulamadım bakalım beklıorum halaa hıcc belırtım yok halaa ufff delırcmm

ayy hayatım sen nerde oturuyorsun sole bana adresını ozel mesaj at ben alıp sana yollayayımmm

Merhaba kızlar, tatlım cadım sen nasılsın canım, nasıl bebişimiz? Üzmüyor seni dimi???

Bu arada oldukça fazla yeni arkadaşımız var aramıza hoş geldiniz...

[ canım benım ınan bısey gormedım sen bana ozelden msaj at adresını ben sana hemen yollayayım yarın ..

napıyonuz bakim kızlarrrrrr

linda25 arkadaşım üstüne görme yaşıyor olabilirsın elbette ama bu üstüne görmede adet normalden az oluyor. yaşadığın belirtiler psikolojik olabilir. en iyi git bi idrar testi al ve test yap pozitif çıkarsa ne mutlu... ama negatif çıkıncada üzülmük yok.. bu ay için ilk fırsatta çalışmalara başla... hakkında hayırlısı olsun..

ben 70. günde gördüm pozitifi öncelikle onu belirtmek isterim...
ama şuda gerçekki testin üzerinde yazan zaman dilimi (5-10dk) içinde geçerliliği var bu testlerin. zamanında denemiş onaylamışlığım var. bir süre sonra testte silik 2. çizgi çıkıyor ama pozitifle bir alakası yok. pcoluysan hala yumurtlamamış bile olabilirsin. hasta olana kadar çalışmalara devam etmeni öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…