- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.661
nasilsiniz kizlaarrr??? asagi baktim kimseyi görmedim :26: topik bekciligi yapcam galibagelin hadi...
bence sayfa adının yanına parantaez açıp gececi yazmak lazım :) geceleri yoğun oluyor gündüz pek uğrayamıyor kızlar sanırım
arkadaşlar soruma yanıt yokmu :-(((
kızlar selam
uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum size danışacagım bir konu var gecen ay korunmadık ve adetime 10 gun falan kala aacayip gogus agrısı feci bel sırt agrısı yasadım hatta kokulara duyarlılıktan tutunda hamilelikle ilgili her belirti vardı ancak zamanında adet oldum fakat hala karında batma bel sırt agrısı zaman zaman goguste sızı hissediyorum
sizce durum ne olabilir acill yanıt verirseniz mutlu olucam sizce buna ragmen test yaptırmalımıyım
tatlim benim simdi bu konuyla ilgili bi bilgim, bi tecrübem olmadigi icin bir sey diyemicem kusura bakma olur mu?? ben de bekliyorum hamis olmayi ama iste bekliyorum sadece
evet canım gittim dr a sonuçlar gayet iyi yumurtamda çatlamışş ohh bakalım batı bekliyorumm aslında beklemiyorum gelmesin kırmızılar biz yarenle bat açılımını değiştirdik artık onun adı beklenmeyen adet tarihiiiiii
kızlar adetimin 4. günü ewde test yaptım negatifti ama 1 saat sonra çift cizgi oldu gebe olabilirmiyim şuan 8 gün oldu ve hala adet olmadım pkolum bu arada
canım benım eger testı yaptıktan 1 saat sonra cıkan sonuc yanlıstır . 2. olusan cızgı en gec 10 dknın ıcınde olusması gerekir. ben boyle bılırım ama ınsallah yanlıs bılıyorumdur da sen hamılesındır?
canım benım eger testı yaptıktan 1 saat sonra cıkan sonuc yanlıstır . 2. olusan cızgı en gec 10 dknın ıcınde olusması gerekir. ben boyle bılırım ama ınsallah yanlıs bılıyorumdur da sen hamılesındır?
canım benım eger testı yaptıktan 1 saat sonra cıkan sonuc yanlıstır . 2. Olusan cızgı en gec 10 dknın ıcınde olusması gerekir. Ben boyle bılırım ama ınsallah yanlıs bılıyorumdur da sen hamılesındır?
ayy hayatım sen nerde oturuyorsun sole bana adresını ozel mesaj at ben alıp sana yollayayımmmzeynep naber mesajlarıma cevap vermedın hıcc neyse ben hala adet olmadım bugun 6. Günüm bu sabah test yaptım negatif çıktı senın söledgn testen bulamadım bakalım beklıorum halaa hıcc belırtım yok halaa ufff delırcmm
canım benım ınan bısey gormedım sen bana ozelden msaj at adresını ben sana hemen yollayayım yarın ..zeynep naber mesajlarıma cevap vermedın hıcc neyse ben hala adet olmadım bugun 6. Günüm bu sabah test yaptım negatif çıktı senın söledgn testen bulamadım bakalım beklıorum halaa hıcc belırtım yok halaa ufff delırcmm
kızlar selam
uzun zamandır forumu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum size danışacagım bir konu var gecen ay korunmadık ve adetime 10 gun falan kala aacayip gogus agrısı feci bel sırt agrısı yasadım hatta kokulara duyarlılıktan tutunda hamilelikle ilgili her belirti vardı ancak zamanında adet oldum fakat hala karında batma bel sırt agrısı zaman zaman goguste sızı hissediyorum
sizce durum ne olabilir acill yanıt verirseniz mutlu olucam sizce buna ragmen test yaptırmalımıyım
kızlar adetimin 4. günü ewde test yaptım negatifti ama 1 saat sonra çift cizgi oldu gebe olabilirmiyim şuan 8 gün oldu ve hala adet olmadım pkolum bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?