2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Merhaba kızlar, tatlım cadım sen nasılsın canım, nasıl bebişimiz? Üzmüyor seni dimi???

Bu arada oldukça fazla yeni arkadaşımız var aramıza hoş geldiniz...
evet topık cok kalabalık ablacım .. bazen 30 kısı konuyu okuyo falan oluyo ya super oluyor

haklısın bende aynısını soledım zaten ben 15 dkdan sonra cıft cızgı cıkardı sonra kan testıne bakardım uzulurdum.. ayrıca bız ıyıyız sen nasılsın bakalım

Merhaba kızlar, tatlım cadım sen nasılsın canım, nasıl bebişimiz? Üzmüyor seni dimi???

Bu arada oldukça fazla yeni arkadaşımız var aramıza hoş geldiniz...

canım üzmüyor çok şükür. kendini hissittiriyor ama. en başta annesini kimse beğenmesin diye yüzümü uçukla doldurdu... biraz kıskanç olacak sanırım..

Allah nasip ederse salı günü dra gidip keseyi görmeyi planlıyoruz. bakalım inşallah oluşur. malum sattan hesap yapma gibi bir durumum yok...

sen nasılsın,ne durumdasın...?

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..bende bebeiş istiyorum.. arkadaşlar 2012 uğurlu olsun göbüşlerimiz bebiş dolsun :))

iyiyim sağolasın zeynepcim.. sen nasılsın pek konuşamadık senle. bebişin nası ne zaman kontrolün? kesin bizimkilerin ablasımı olacak yoksa değişme durumu varmı?

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım..bende bebeiş istiyorum.. arkadaşlar 2012 uğurlu olsun göbüşlerimiz bebiş dolsun :))
hosgeldın canım .. ınsallah hayırlısıyla tez zamanda bebısıne kavusursunnn

iyiyim sağolasın zeynepcim.. sen nasılsın pek konuşamadık senle. bebişin nası ne zaman kontrolün? kesin bizimkilerin ablasımı olacak yoksa değişme durumu varmı?
bız su anda 13 . haftanın ortasındayız yuzde 90 abla olacak :) ama gerı kalan yuzde 10 tam 17 gun sonra belli olacak bakalım tatlıcadı .. keseyi gorunce benim gıbı ayy bunun içi bos hani bebek deme sakın .. ee 19 umda hamıle kalırsam bole olur

hoşgeldin.. inşallah bebeğine tez vakitte kavuşursun..

yok demem canım biliyorum ben gelişim süresini birazcık dün değerim 193,2 çıktı tek tek sayınca pzt-salı kese görünür diye düşünüyorum... dra bile danışmadım düşün yani. devlete geçeceğim benim drum bi süre olmayacakmış. yani iş bana kaldı. sağolsun hamile arkadaşlarda yönlendiriyorlar

[
canım benım ınan bısey gormedım sen bana ozelden msaj at adresını ben sana hemen yollayayım yarın ..

ayy cnmm cokk saoll vallaa ben sana hep çzelden mesaj attım ama cevap vermeynce bnde merak ettm pekı ben sana ödemesnı nasıl yapıcm cnm cok saol yaa cokk ıyısın vallaa

Maşallah maşallah Allah nazar değdirmesin topiğimize...

Ayy canım yaa, bitanem Allah'ıma emanetsiniz, inşallah bebişinle beraber hayırlı ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin, şu an ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum, aklıma düşüyorsun bazen, keseyi görmek başka bir heyecan ama inan 8. haftada kalp atışlarını duydun mu tamamdır, geçen dr. gittim bayanın biri yan odadaydı bebeğin kalp atışları dinleniyor, grafisi çekilip dr. gösteriliyor utanmasam yanlarına gidip o sesi dinleyesim geldi.... Ayy nedendir bilmiyorum ama ben çoook fenayım, durup durup ağlayasım geliyor, her okuduğum güzel habere seviniyom + salya sümük gidiyom, seni ve tanıdığım diğer hamile olan arkadaşlarımı düşündükçe, heyecanlarını hissettikçe hem mutlu oluyom hem gene ühhüüüüüü, nedir bu ağlama modum anlamadım gitti...

Tatlım bu pazartesi aşılamam yapıldı, İnşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamandayızdır da Rab'bim bana ev eşime anne baba olma lütfunu bahşedip müjdeli haberimi sizlerle paylaşmayı nasip eder... Bilemiyorum tatlım cadım, çok korkuyorum, kötüyüm şimdi bile ağlıyom, eveli akşam yattığım yerde ağladım, bir yandan içimde kelebekler uçuşuyor, içim içime sığmıyor, bir yandan ne ümitleniyorsun olacağının garantisi yok ki t.bebek denedin olmadı bunda mı olacak sonra üzüleceksin diyorum, sonra düşünüyom takdir Allah'ın onun gücü sorgulanmaz Rab'bim ol derse olur, yol bittiğini düşündüğün anda başlar diyorum, sonra niye ağlıyom ağlamamam lazım hamile olabilirim, ağlarsam bu negatif etki yapar diyorum, işte öyle düşünceler ve duygular içinde gidip gidip geliyorum...

Son düzenleme:
ayy cnmm cokk saoll vallaa ben sana hep çzelden mesaj attım ama cevap vermeynce bnde merak ettm pekı ben sana ödemesnı nasıl yapıcm cnm cok saol yaa cokk ıyısın vallaa

bebegım ne demek sacmalama ozel kutuma baktım ınan hıc mesaj yok neyse sende ıstanbulda oturmuyo musun ? her nerde oturuyosan sorun degıl ben sana alırım yollarım bana ozel mesaj at adresını yarın hemen yollayayım 1 gunde elınde haddı sekercım beklıyorum

aglama ablacım inan basta da soyledım cok ıyı seyler hıssedıyorum senın gebeliğin hakkında tez vakitte olacak insallah . hani soyluyorsunuz ya doktora gıttim asılama vs yumurta catlamıs belkide hayatımda hiç duymadıgım seyler ama ınternetten arastırıyorum hep.. hep dua edıyorum hamişlerın duası tutarmıs oyle dıyorlar bende ne bıleyım kendı halımde bıseyler yapmaya calısıyorum .. olur belki Rabbim duyar sesimii....

Ayyy canımmm benimmmm Allah razı olsun senden, Rab'bim şu fani dünyada sana dert yüzü göstermesin... Hiç böyle şeyler hissedeceğime ihtimal vermezdim, t.b. olumsuz olduğunda bile o kadar üzülmedim var bir hayır ki Rab'bim izin vermedi hamileliğime diye düşündüm, ama gün geçtikçe hele bu ay ne bileyim bir duygusalım bir duygusalım anlatamam resmen burnumun direği sızlıyor... Amin canım, Rab'bim hepimizin sesini duyar inşallah, inşallah hepimizi tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar...

üzülme canim yaa... olacak elbet ben inaniyorum hepimizin bebegi olacak.. bazen oluyor öyle.. zaman zaman umutsuzluga düsüyor insan.. ben de öyleyim mesela.. gecen dra gittigimde laboratuar ve ulrason odasi yanyanaydi, ben laboratuara kan vermeye gittim ve bi cift de yandaydi.. yaa bari sesini kisin da duyulmasin, kalp atisi dinliyorlardi yaa bi sekilde tuttum kendimi.. zaten yari aglamakli geldim evde de bögürerek agladim resmen.. zaten o arada da size yazdim hemen.. zor bir seymis yaaa.. iyiki destek veriyoruz birbirimize yoksa daha zor olurdu diye inaniyorum

kesınlıkle sna katılıyorum ablacım .. ya ınan kocam dıyo ki nasıl bi ortam sizdekii.. bazen cıglık atıyorum pc basında ayy insallah falan dıyorum kocam dıyor kii sen kımle konusuyosun neye gülüyosun .. kıskanmaya basladı bılıyor musun .. geceleri bana sen erken yatma topıkte bekleyenler vardır falan dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…