- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.701
ne demek her zaman goruselım valla..kaydettım telınıde gorusmek ısterım cnm senle snde ıstersen yakınmısızda zaten hersey ıcın cok tsk ederım cok saoll tekrar
evet geldı hayatım sımdı .. evet trabzonluyumm ben dogma buyume ıstanbula gelın geldımmmma a a a geldımı elktrk cnm nysekı aldk iletsm bılgılerımzı cok sukur sen 34 61 yazmssn trabzonlumusun bakem
kesınlıkle sna katılıyorum ablacım .. ya ınan kocam dıyo ki nasıl bi ortam sizdekii.. bazen cıglık atıyorum pc basında ayy insallah falan dıyorum kocam dıyor kii sen kımle konusuyosun neye gülüyosun .. kıskanmaya basladı bılıyor musun .. geceleri bana sen erken yatma topıkte bekleyenler vardır falan dıyo
Maşallah maşallah Allah nazar değdirmesin topiğimize...
Ayy canım yaa, bitanem Allah'ıma emanetsiniz, inşallah bebişinle beraber hayırlı ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin, şu an ne kadar heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum, aklıma düşüyorsun bazen, keseyi görmek başka bir heyecan ama inan 8. haftada kalp atışlarını duydun mu tamamdır, geçen dr. gittim bayanın biri yan odadaydı bebeğin kalp atışları dinleniyor, grafisi çekilip dr. gösteriliyor utanmasam yanlarına gidip o sesi dinleyesim geldi.... Ayy nedendir bilmiyorum ama ben çoook fenayım, durup durup ağlayasım geliyor, her okuduğum güzel habere seviniyom + salya sümük gidiyom, seni ve tanıdığım diğer hamile olan arkadaşlarımı düşündükçe, heyecanlarını hissettikçe hem mutlu oluyom hem gene ühhüüüüüü, nedir bu ağlama modum anlamadım gitti...
Tatlım bu pazartesi aşılamam yapıldı, İnşallah Rab'bimin katında evlat sahibi olmak için hakkımızda ki hayırlı zamandayızdır da Rab'bim bana ev eşime anne baba olma lütfunu bahşedip müjdeli haberimi sizlerle paylaşmayı nasip eder... Bilemiyorum tatlım cadım, çok korkuyorum, kötüyüm şimdi bile ağlıyom, eveli akşam yattığım yerde ağladım, bir yandan içimde kelebekler uçuşuyor, içim içime sığmıyor, bir yandan ne ümitleniyorsun olacağının garantisi yok ki t.bebek denedin olmadı bunda mı olacak sonra üzüleceksin diyorum, sonra düşünüyom takdir Allah'ın onun gücü sorgulanmaz Rab'bim ol derse olur, yol bittiğini düşündüğün anda başlar diyorum, sonra niye ağlıyom ağlamamam lazım hamile olabilirim, ağlarsam bu negatif etki yapar diyorum, işte öyle düşünceler ve duygular içinde gidip gidip geliyorum...
ne demek her zaman goruselım valla..
evet geldı hayatım sımdı .. evet trabzonluyumm ben dogma buyume ıstanbula gelın geldımmmm
üzülme canim yaa... olacak elbet ben inaniyorum hepimizin bebegi olacak.. bazen oluyor öyle.. zaman zaman umutsuzluga düsüyor insan.. ben de öyleyim mesela.. gecen dra gittigimde laboratuar ve ulrason odasi yanyanaydi, ben laboratuara kan vermeye gittim ve bi cift de yandaydi.. yaa bari sesini kisin da duyulmasin, kalp atisi dinliyorlardi yaa bi sekilde tuttum kendimi.. zaten yari aglamakli geldim evde de bögürerek agladim resmen.. zaten o arada da size yazdim hemen.. zor bir seymis yaaa.. iyiki destek veriyoruz birbirimize yoksa daha zor olurdu diye inaniyorum
CANİKOM ben calısmıyorum hamılelıgımden dolayı .. bsta bok zor oldu cunkü agrım falan ev hanımıyım . 20 yasına gırmek uzereyım 8 ay once evlendım ama dugunumu yapmak 2 ay once yaptım . yanı gelınlık gıydıgımde kızım karnımdaydıoyy cnm benm ne cesaret maasallah bnmde anne tarafım 28 :) kan cekti desene bırbırımıze karadenz gıbısı varmı be keske ımkanmz olsada hep orada yaşasak vallaa yazları ıple cekıoruz vallaa gtmek ıcın nyse mutlaka grsmek ısterım cnm su haftayı bı atlatalmda ayarlarz bı gun cnm hava cok soguk bu hafta sen çalısıomusun cnm ? nzaman evlendn kaclısın ?
kesınlıkle sna katılıyorum ablacım .. ya ınan kocam dıyo ki nasıl bi ortam sizdekii.. bazen cıglık atıyorum pc basında ayy insallah falan dıyorum kocam dıyor kii sen kımle konusuyosun neye gülüyosun .. kıskanmaya basladı bılıyor musun .. geceleri bana sen erken yatma topıkte bekleyenler vardır falan dıyo
canım inşallah şuan bebişin orda biyerlerdedir. beni az çok biliyorsunuz tedavisiz olmayacağına alıştırmıştım kendimi. hasta olsamda rahatlasam diyordum meğersem gün doğmadan neler doğuyormuş. sen fazla düşünüpte kendini strese sokma emi. biliyorum çok zor ama inan bu düşünceler çok etkiliyor. rabbim zamanını biliyor,inşallah sizin zamanınızda bu zamandır. inşallah daha fazla beklemezsiniz evinizin güneşi doğar. benim artık hep dilimdesiniz. belki kabul olur dileğim hamileyim diye... "isteyen bekleyen anne olmayı hakeden herkeze nasip olsun bu duygu inşallah." sen sakince bekle ağlamada... inşallah uğraşlarının karşılığını alırsın...
kalp atışlarını 6. haftada duyuyoruz tatlım. tabi bende hafta yok malum. o yüzden tahmini 10-15 günüm var. bakalım nasipte varsa duymak bende duyacağım...
canım inşallah şuan bebişin orda biyerlerdedir. beni az çok biliyorsunuz tedavisiz olmayacağına alıştırmıştım kendimi. hasta olsamda rahatlasam diyordum meğersem gün doğmadan neler doğuyormuş. sen fazla düşünüpte kendini strese sokma emi. biliyorum çok zor ama inan bu düşünceler çok etkiliyor. rabbim zamanını biliyor,inşallah sizin zamanınızda bu zamandır. inşallah daha fazla beklemezsiniz evinizin güneşi doğar. benim artık hep dilimdesiniz. belki kabul olur dileğim hamileyim diye... "isteyen bekleyen anne olmayı hakeden herkeze nasip olsun bu duygu inşallah." sen sakince bekle ağlamada... inşallah uğraşlarının karşılığını alırsın...
kalp atışlarını 6. haftada duyuyoruz tatlım. tabi bende hafta yok malum. o yüzden tahmini 10-15 günüm var. bakalım nasipte varsa duymak bende duyacağım...
Kesinlikle çooook haklısın canım, bunu aynı ümidi taşıyan, aynı sıkıntıları yaşan bilir, sizler benim için değeri anlatılmaz dostlarımsınız iyi ki varsınız, iyi ki buradayım, sizler sayesinde bilinçlendim, sizlerin desteğiyle ümitsizliğe düşmekten kurtuldum hele ki tatlım cadımın dr. inat müjdeli haberi inan umuduma umut kattı... Bende inanıyorum canım, Rab'bim hepimizi hayrılısıyla sağlıklı evlatlar sahibi yapacak buna bütün kalbim ve Allah'a olan inancımla inanıyor ve söylüyorum ama işte kuluz bazen gaflete düşüyoruz hemen olsun istiyoruz, halbuki hakkımızda ki hayırlı zamanı beklediğimizi unutuyoruz ama sizler sayesinde bunu çabuk hatırlıyorum ve moralim yerine geliyor, ümitsizliğe düşmekten hatam varsa Allah'ım affetsin isyana gitmekten kurtuluyorum... Canımsınız hepiniz Allah'ım sizlere dert, üzüntü yüzü göstermesin... Hepinizi çoook ama çooook seviyorum...
valla bana da sInIrlama geldi, yani birlikte vakit gecircekmisiz felan filanyatiyo simdi ben tepesini tikir tikir yazi yaziyorum ayyy gidip kendime bi cay felan yapayim yaaa.....
nasilsiniz baskan hanim???
ayynen aynen ınternete sınır koydurmus . kota bıtınce arkadaslarınsız napıcaksın dıyor hınzırr .. hatta bana yemekte bende bı topık acacam karısı nette zaman gecırıp kocası tek basına kalanlar dıyevalla bana da sInIrlama geldi, yani birlikte vakit gecircekmisiz felan filanyatiyo simdi ben tepesini tikir tikir yazi yaziyorum ayyy gidip kendime bi cay felan yapayim yaaa.....
nasilsiniz baskan hanim???
ben 9. haftada duydum sesını bebısın . gelısımı cok geri idi calısıyordum bebegın gelısımı 10 gun gerıden gelıyrdu .. sonra ısı bıraktım super beslenmeye basladım bı baktım bebıs kocaman olmus .. sımdı 12. haftada cınsıyet gorduk 14. haftadakıler gorunmuyor bazen dusun . hergun 3 yumurta 3 bardak süt et yıye yıye şiiştim ama yeterki bebek ıyı olsun dıyorumAynı durum bende de var, benim ki hafifiten bozuluyor, sen kime neler yazıyorsun diyor sırf ters anlamasın diye bazı komik şeyleri okuyorum ona ama yinede gece fazla takıldım mı ortam geriliyor biraz...
Amin canım inşallah, inşallah dediğin gibi hayırlısıyla bizimde vaktimiz gelmiştir... Ben 8. hafta diye biliyordum hayırlısı olsun canım, ayy keşke sitede video gibi şeyleri ekleme imkanı olsa da yiğenimizin sesini bizde duyabilsek...
ayynen aynen ınternete sınır koydurmus . kota bıtınce arkadaslarınsız napıcaksın dıyor hınzırr .. hatta bana yemekte bende bı topık acacam karısı nette zaman gecırıp kocası tek basına kalanlar dıye
ben 9. haftada duydum sesını bebısın . gelısımı cok geri idi calısıyordum bebegın gelısımı 10 gun gerıden gelıyrdu .. sonra ısı bıraktım super beslenmeye basladım bı baktım bebıs kocaman olmus .. sımdı 12. haftada cınsıyet gorduk 14. haftadakıler gorunmuyor bazen dusun . hergun 3 yumurta 3 bardak süt et yıye yıye şiiştim ama yeterki bebek ıyı olsun dıyorum
ayynen aynen ınternete sınır koydurmus . kota bıtınce arkadaslarınsız napıcaksın dıyor hınzırr .. hatta bana yemekte bende bı topık acacam karısı nette zaman gecırıp kocası tek basına kalanlar dıye
ben 9. haftada duydum sesını bebısın . gelısımı cok geri idi calısıyordum bebegın gelısımı 10 gun gerıden gelıyrdu .. sonra ısı bıraktım super beslenmeye basladım bı baktım bebıs kocaman olmus .. sımdı 12. haftada cınsıyet gorduk 14. haftadakıler gorunmuyor bazen dusun . hergun 3 yumurta 3 bardak süt et yıye yıye şiiştim ama yeterki bebek ıyı olsun dıyorum
iyidir tatlım aynı işte bildiğin gibi... sen nasılsın bakim...??
CANİKOM ben calısmıyorum hamılelıgımden dolayı .. bsta bok zor oldu cunkü agrım falan ev hanımıyım . 20 yasına gırmek uzereyım 8 ay once evlendım ama dugunumu yapmak 2 ay once yaptım . yanı gelınlık gıydıgımde kızım karnımdaydıben hep evdeyım sekerım ..
Nasilsiniz guzeller yeni evliler cocuklu anneler gebeler ve anne adaylari napiyonuz bakiiiimmm
Nasilsiniz guzeller yeni evliler cocuklu anneler gebeler ve anne adaylari napiyonuz bakiiiimmm
mrb çok şükür iyi diyelim iyi olalım.sizi sormalı.ben daha anne aday adayıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?