2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kaydettım telınıde gorusmek ısterım cnm senle snde ıstersen yakınmısızda zaten hersey ıcın cok tsk ederım cok saoll tekrar
ne demek her zaman goruselım valla..

a a a a geldımı elktrk cnm nysekı aldk iletsm bılgılerımzı cok sukur sen 34 61 yazmssn trabzonlumusun bakem
evet geldı hayatım sımdı .. evet trabzonluyumm ben dogma buyume ıstanbula gelın geldımmmm

evet katılıorum burda bız bayanlar bırbırımzı cok ıyı anlıoruz ben bu sıteyle tanısalı baya oldu bekardım ozamanlar esımle daha sevgılıydk herseyı burdn paylasrdım kızlarla bırbırımze akıl verırdk snrasnda soz nısan dugun butun bu guzel duygularıda her anını paylastm her konuda bnm adım vardır smdıde gebelk topıgındeyım bakalım seneye de ıns bebeklerımz buyuyor topıgıne gırerız kzlar allah buyuktur

canım inşallah şuan bebişin orda biyerlerdedir. beni az çok biliyorsunuz tedavisiz olmayacağına alıştırmıştım kendimi. hasta olsamda rahatlasam diyordum meğersem gün doğmadan neler doğuyormuş. sen fazla düşünüpte kendini strese sokma emi. biliyorum çok zor ama inan bu düşünceler çok etkiliyor. rabbim zamanını biliyor,inşallah sizin zamanınızda bu zamandır. inşallah daha fazla beklemezsiniz evinizin güneşi doğar. benim artık hep dilimdesiniz. belki kabul olur dileğim hamileyim diye... "isteyen bekleyen anne olmayı hakeden herkeze nasip olsun bu duygu inşallah." sen sakince bekle ağlamada... inşallah uğraşlarının karşılığını alırsın...

kalp atışlarını 6. haftada duyuyoruz tatlım. tabi bende hafta yok malum. o yüzden tahmini 10-15 günüm var. bakalım nasipte varsa duymak bende duyacağım...

ne demek her zaman goruselım valla..

evet geldı hayatım sımdı .. evet trabzonluyumm ben dogma buyume ıstanbula gelın geldımmmm

oyy cnm benm ne cesaret maasallah bnmde anne tarafım 28 :) kan cekti desene bırbırımıze karadenz gıbısı varmı be keske ımkanmz olsada hep orada yaşasak vallaa yazları ıple cekıoruz vallaa gtmek ıcın nyse mutlaka grsmek ısterım cnm su haftayı bı atlatalmda ayarlarz bı gun cnm hava cok soguk bu hafta sen çalısıomusun cnm ? nzaman evlendn kaclısın ?

Kesinlikle çooook haklısın canım, bunu aynı ümidi taşıyan, aynı sıkıntıları yaşan bilir, sizler benim için değeri anlatılmaz dostlarımsınız iyi ki varsınız, iyi ki buradayım, sizler sayesinde bilinçlendim, sizlerin desteğiyle ümitsizliğe düşmekten kurtuldum hele ki tatlım cadımın dr. inat müjdeli haberi inan umuduma umut kattı... Bende inanıyorum canım, Rab'bim hepimizi hayrılısıyla sağlıklı evlatlar sahibi yapacak buna bütün kalbim ve Allah'a olan inancımla inanıyor ve söylüyorum ama işte kuluz bazen gaflete düşüyoruz hemen olsun istiyoruz, halbuki hakkımızda ki hayırlı zamanı beklediğimizi unutuyoruz ama sizler sayesinde bunu çabuk hatırlıyorum ve moralim yerine geliyor, ümitsizliğe düşmekten hatam varsa Allah'ım affetsin isyana gitmekten kurtuluyorum... Canımsınız hepiniz Allah'ım sizlere dert, üzüntü yüzü göstermesin... Hepinizi çoook ama çooook seviyorum...

CANİKOM ben calısmıyorum hamılelıgımden dolayı .. bsta bok zor oldu cunkü agrım falan ev hanımıyım . 20 yasına gırmek uzereyım 8 ay once evlendım ama dugunumu yapmak 2 ay once yaptım . yanı gelınlık gıydıgımde kızım karnımdaydı ben hep evdeyım sekerım ..

valla bana da sInIrlama geldi, yani birlikte vakit gecircekmisiz felan filan yatiyo simdi ben tepesini tikir tikir yazi yaziyorum ayyy gidip kendime bi cay felan yapayim yaaa.....

nasilsiniz baskan hanim???

Aynı durum bende de var, benim ki hafifiten bozuluyor, sen kime neler yazıyorsun diyor sırf ters anlamasın diye bazı komik şeyleri okuyorum ona ama yinede gece fazla takıldım mı ortam geriliyor biraz...

Amin canım inşallah, inşallah dediğin gibi hayırlısıyla bizimde vaktimiz gelmiştir... Ben 8. hafta diye biliyordum hayırlısı olsun canım, ayy keşke sitede video gibi şeyleri ekleme imkanı olsa da yiğenimizin sesini bizde duyabilsek...

sagol canim allah hic birimize dert yüzü göstermesin.. kimseyi de cocukla sInamasin bakalim bizim bebekler ne zaman tesrif edecekler

valla bana da sInIrlama geldi, yani birlikte vakit gecircekmisiz felan filan yatiyo simdi ben tepesini tikir tikir yazi yaziyorum ayyy gidip kendime bi cay felan yapayim yaaa.....

iyidir tatlım aynı işte bildiğin gibi... sen nasılsın bakim...??

ayynen aynen ınternete sınır koydurmus . kota bıtınce arkadaslarınsız napıcaksın dıyor hınzırr .. hatta bana yemekte bende bı topık acacam karısı nette zaman gecırıp kocası tek basına kalanlar dıye

ben 9. haftada duydum sesını bebısın . gelısımı cok geri idi calısıyordum bebegın gelısımı 10 gun gerıden gelıyrdu .. sonra ısı bıraktım super beslenmeye basladım bı baktım bebıs kocaman olmus .. sımdı 12. haftada cınsıyet gorduk 14. haftadakıler gorunmuyor bazen dusun . hergun 3 yumurta 3 bardak süt et yıye yıye şiiştim ama yeterki bebek ıyı olsun dıyorum

Ayy maşallah maşallah, Allah nazardan saklasın ikinizide...

canım ben nette 6. hafta okudum bizim kızlarda hep 6da falan gördü değerin kaçtayken duyuluyor acaba onu biliyormusun?? 3000lerde kese onu öğrendimde devamını bilmiyorum..

benim iştah biraz gitti sanırım 2 dilim ekmek yiyebildim bugün düşün anca şimdi acıktım yemeğe gidecem şimdi...

hmm ok cnm bende 3 hafta oldu ısten ayrılalı evdeym buaralar ozaman daha rahat grsbılırz yanı bnm kargonun gelmesı ptesiyi bulur hafta sonuna grdıgı ıcın off sabrszlkla beklıycem vallaa bana bak kactın mı kız yoksa delı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…