- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.721
aminn amin herkesın bebegını de benım bebegımı de Allah nazardan korusun saglık sıhhat versinnAyy maşallah maşallah, Allah nazardan saklasın ikinizide...
nolsun burdayım ıste hosgeldın hayatım nasılsın bakalım durumlar nasıl ?Nasilsiniz guzeller yeni evliler cocuklu anneler gebeler ve anne adaylari napiyonuz bakiiiimmm
hıc bılmıyorum bn 3 aylık hamıleyım ama doktor 2 defa bhcgye baktı onun ıcın hıcbır bılgım yok. su anda ıstahında kapanma yemek yıyememe gıbı sorunlar yasayacaksın . ama 3 ayı bır geçç Allllaaaaaaaaaaahh yedıgın sankı mıdende durmayacakk her dakka yemek yıceksın . 3 aya kadar yedıklerın bebege gıtmıyor . sen sadec kendını beslıyorsun .. 3. aydan sonra vucudunda ne kadar kalsiyum demir proteın varsa bebek emiyor sen sapsarı kalıyosun . kılo alabılırsın onundeki 4 haftada .. ben 2 ayda 6.5 kılo aldımm .. keseyı gorunce doktor sana folıc asıt verecek bebegın gelısen ılk yerı beyın ve kalp oldugu ıcın ..canım ben nette 6. hafta okudum bizim kızlarda hep 6da falan gördü değerin kaçtayken duyuluyor acaba onu biliyormusun?? 3000lerde kese onu öğrendimde devamını bilmiyorum..
benim iştah biraz gitti sanırım 2 dilim ekmek yiyebildim bugün düşün anca şimdi acıktım yemeğe gidecem şimdi...
Şimdi fiş al sıraya geç diye espri yapasım geldi umarım yanlış anlamazsın...Aramıza hoş geldin...
Nasilsiniz guzeller yeni evliler cocuklu anneler gebeler ve anne adaylari napiyonuz bakiiiimmm
hic aman az bi disari ciktik geldik.. hepsi bu kadar.. ay hayat ne monoton yaa.. yain gidip deko esyalarina bakcam valla evde degislik yapmak istiom
kız yok burdayım ... ben senden daha sabırsızım buna emın olll..... yarın kargocunun basını yerım artık ..hmm ok cnm bende 3 hafta oldu ısten ayrılalı evdeym buaralar ozaman daha rahat grsbılırz yanı bnm kargonun gelmesı ptesiyi bulur hafta sonuna grdıgı ıcın off sabrszlkla beklıycem vallaa bana bak kactın mı kız yoksa delı
ayy bı alemsın guldurdun beniii...........Şimdi fiş al sıraya geç diye espri yapasım geldi umarım yanlış anlamazsın...Aramıza hoş geldin...
Sagolun kizlar cok sukur iyiyim. Ugrasip duruyorum iste.
Guney nezamandan beri istiyorsun cocuk canim
h buldum.yok yanlış anlamam:) sıramın gelmesini bekliyorum inş oda olur yakında.
Amin canım inşallah, bak topiğimiz adı gibi çoook ama çooook uğurlu geldi, o kadar çok arkadaşımızdan daha ay bitmeden güzel haberler aldık ki, inanıyorum bu topik cidden uğurumuz olacak ve bu sene yüce Rab'bimin izniyle hepimiz bir bir müjdeli haberlerimizi paylaşacağız burada...
aminn amin herkesın bebegını de benım bebegımı de Allah nazardan korusun saglık sıhhat versinn
nolsun burdayım ıste hosgeldın hayatım nasılsın bakalım durumlar nasıl ?
hıc bılmıyorum bn 3 aylık hamıleyım ama doktor 2 defa bhcgye baktı onun ıcın hıcbır bılgım yok. su anda ıstahında kapanma yemek yıyememe gıbı sorunlar yasayacaksın . ama 3 ayı bır geçç Allllaaaaaaaaaaahh yedıgın sankı mıdende durmayacakk her dakka yemek yıceksın . 3 aya kadar yedıklerın bebege gıtmıyor . sen sadec kendını beslıyorsun .. 3. aydan sonra vucudunda ne kadar kalsiyum demir proteın varsa bebek emiyor sen sapsarı kalıyosun . kılo alabılırsın onundeki 4 haftada .. ben 2 ayda 6.5 kılo aldımm .. keseyı gorunce doktor sana folıc asıt verecek bebegın gelısen ılk yerı beyın ve kalp oldugu ıcın ..
hoşgeldin tatlım...nasılsın nası gidiyor...
canım en sevdiğim şey ev eşyası almak.kıyafetten çok daha hoşuma gidiyor... sendemi ölesin yoksa,canın sıkıldıkça evi değişiyorsun sanırım...
Sagolun kizlar cok sukur iyiyim. Ugrasip duruyorum iste.
Guney nezamandan beri istiyorsun cocuk canim
kız yok burdayım ... ben senden daha sabırsızım buna emın olll..... yarın kargocunun basını yerım artık ..
ayy bı alemsın guldurdun beniii...........
aminn canımmmHep gül, gülün tatlılarım, Rab'bim gülen yüzlerinizi soldurmasın hiçbir zaman...
kız alemsın az bı dur bakalım .. hıc gogusunde sıs belınde agrı falan yokmu yanı adet belirtısıya kzlar bnm smdı 5 gun gectı yaa acaba negatf ckması normalmıdır yoksa bebek yokmudur gercekten benm kafam karıstı yaa sabah test negatf cktı acaba smdıde yapsam yıne negatfmi cıkar
kız ne demek ayy sor yeterkii ben anlatırım sana ...anladım canım,çok sağolasın. ben folikasite başladım. kan yapsın diye içiyorum. maşallah sizede... Allahım sağlık sıhat versin yediklerin yarasın... ama 6,5 kilo hemde şimdiden çok olmuş... son 3 ay alınıyor kilo normalde sen erken başlamışın kiloya... eskiden aman kilo istemem derdim ama şimdi olay birden değişti. kilo alırım 100 kiloda olurum hiç problem değil diyor insan... neyse ben çok heyecanlı olduğumdan durmadan bebekten bahsediyorum sanırım... kendime sorularımı cvplayacak bi topik ayarlasam iyi olacak böylece sizleri sıkbogaz etmemm
Hep gül, gülün tatlılarım, Rab'bim gülen yüzlerinizi soldurmasın hiçbir zaman...
Hep gül, gülün tatlılarım, Rab'bim gülen yüzlerinizi soldurmasın hiçbir zaman...
aminn canımmm
kız alemsın az bı dur bakalım .. hıc gogusunde sıs belınde agrı falan yokmu yanı adet belirtısı
hee var hee var cnm var olmazmı goguslerım 2 gundur basladı sısmeye ve acımaya ara ara belm karnm kasıklarımda agrıo ve acaıp uykum gelıo dıgerlerı tmm da uyku psıkolojkte olabılır ne dersnz yapammı
yok normal testler sabah kalktıgındakı ıdrarınla olur sımdı negatıf cıkarrrhee ne yapım bazen sınır oluorum bazen de bu duruma guluorumn artk denge ıyıce bozuldu cnm ben testı bulamynca esıme söledm oda bulamaynca normal testlerden alms 3 tane son bı tane testım kaldı ne dersnz yapsammı sabahtan aksama bıraz daha belırgınlk olurmu cevapp verın bakem bacularuummm
yapma canım yapacaksanda sabah kalktıgında yapp bence tabiaminn canımmm
kız alemsın az bı dur bakalım .. hıc gogusunde sıs belınde agrı falan yokmu yanı adet belirtısı
hee var hee var cnm var olmazmı goguslerım 2 gundur basladı sısmeye ve acımaya ara ara belm karnm kasıklarımda agrıo ve acaıp uykum gelıo dıgerlerı tmm da uyku psıkolojkte olabılır ne dersnz yapammı
hee ne yapım bazen sınır oluorum bazen de bu duruma guluorumn artk denge ıyıce bozuldu cnm ben testı bulamynca esıme söledm oda bulamaynca normal testlerden alms 3 tane son bı tane testım kaldı ne dersnz yapsammı sabahtan aksama bıraz daha belırgınlk olurmu cevapp verın bakem bacularuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?