2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ayy maşallah maşallah, Allah nazardan saklasın ikinizide...
aminn amin herkesın bebegını de benım bebegımı de Allah nazardan korusun saglık sıhhat versinn

Nasilsiniz guzeller yeni evliler cocuklu anneler gebeler ve anne adaylari napiyonuz bakiiiimmm
nolsun burdayım ıste hosgeldın hayatım nasılsın bakalım durumlar nasıl ?

hıc bılmıyorum bn 3 aylık hamıleyım ama doktor 2 defa bhcgye baktı onun ıcın hıcbır bılgım yok. su anda ıstahında kapanma yemek yıyememe gıbı sorunlar yasayacaksın . ama 3 ayı bır geçç Allllaaaaaaaaaaahh yedıgın sankı mıdende durmayacakk her dakka yemek yıceksın . 3 aya kadar yedıklerın bebege gıtmıyor . sen sadec kendını beslıyorsun .. 3. aydan sonra vucudunda ne kadar kalsiyum demir proteın varsa bebek emiyor sen sapsarı kalıyosun . kılo alabılırsın onundeki 4 haftada .. ben 2 ayda 6.5 kılo aldımm .. keseyı gorunce doktor sana folıc asıt verecek bebegın gelısen ılk yerı beyın ve kalp oldugu ıcın ..

Nasilsiniz guzeller yeni evliler cocuklu anneler gebeler ve anne adaylari napiyonuz bakiiiimmm

hoşgeldin tatlım...nasılsın nası gidiyor...

hic aman az bi disari ciktik geldik.. hepsi bu kadar.. ay hayat ne monoton yaa.. yain gidip deko esyalarina bakcam valla evde degislik yapmak istiom

canım en sevdiğim şey ev eşyası almak.kıyafetten çok daha hoşuma gidiyor... sendemi ölesin yoksa,canın sıkıldıkça evi değişiyorsun sanırım...

kız yok burdayım ... ben senden daha sabırsızım buna emın olll..... yarın kargocunun basını yerım artık ..

Şimdi fiş al sıraya geç diye espri yapasım geldi umarım yanlış anlamazsın... Aramıza hoş geldin...
ayy bı alemsın guldurdun beniii...........

h buldum.yok yanlış anlamam:) sıramın gelmesini bekliyorum inş oda olur yakında.

Amin canım inşallah, bak topiğimiz adı gibi çoook ama çooook uğurlu geldi, o kadar çok arkadaşımızdan daha ay bitmeden güzel haberler aldık ki, inanıyorum bu topik cidden uğurumuz olacak ve bu sene yüce Rab'bimin izniyle hepimiz bir bir müjdeli haberlerimizi paylaşacağız burada...

inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin

anladım canım,çok sağolasın. ben folikasite başladım. kan yapsın diye içiyorum. maşallah sizede... Allahım sağlık sıhat versin yediklerin yarasın... ama 6,5 kilo hemde şimdiden çok olmuş... son 3 ay alınıyor kilo normalde sen erken başlamışın kiloya... eskiden aman kilo istemem derdim ama şimdi olay birden değişti. kilo alırım 100 kiloda olurum hiç problem değil diyor insan... neyse ben çok heyecanlı olduğumdan durmadan bebekten bahsediyorum sanırım... kendime sorularımı cvplayacak bi topik ayarlasam iyi olacak böylece sizleri sıkbogaz etmemm

evet evet ben arada bi mekani degistirmek istiyom yani yöle kücük seylerle de huzur buluyorum.. dedigin gibi sIkIldIca yapiyorum.. ev esyasini da severim kiyafet almayi da ama ayirt edemem ben bi dusa gireyim de sacimi felany yapayim, yarin herif evde aksama kadar gezdirsin beni

Sagolun kizlar cok sukur iyiyim. Ugrasip duruyorum iste.

Guney nezamandan beri istiyorsun cocuk canim

tatlim naber yaa.. beni hic görmüyon :26: nasilsin neler yapiyosun??

ya kzlar bnm smdı 5 gun gectı yaa acaba negatf ckması normalmıdır yoksa bebek yokmudur gercekten benm kafam karıstı yaa sabah test negatf cktı acaba smdıde yapsam yıne negatfmi cıkar

Hep gül, gülün tatlılarım, Rab'bim gülen yüzlerinizi soldurmasın hiçbir zaman...
aminn canımmm

ya kzlar bnm smdı 5 gun gectı yaa acaba negatf ckması normalmıdır yoksa bebek yokmudur gercekten benm kafam karıstı yaa sabah test negatf cktı acaba smdıde yapsam yıne negatfmi cıkar
kız alemsın az bı dur bakalım .. hıc gogusunde sıs belınde agrı falan yokmu yanı adet belirtısı

kız ne demek ayy sor yeterkii ben anlatırım sana ...

Hep gül, gülün tatlılarım, Rab'bim gülen yüzlerinizi soldurmasın hiçbir zaman...

hee ne yapım bazen sınır oluorum bazen de bu duruma guluorumn artk denge ıyıce bozuldu cnm ben testı bulamynca esıme söledm oda bulamaynca normal testlerden alms 3 tane son bı tane testım kaldı ne dersnz yapsammı sabahtan aksama bıraz daha belırgınlk olurmu cevapp verın bakem bacularuummm

hee ne yapım bazen sınır oluorum bazen de bu duruma guluorumn artk denge ıyıce bozuldu cnm ben testı bulamynca esıme söledm oda bulamaynca normal testlerden alms 3 tane son bı tane testım kaldı ne dersnz yapsammı sabahtan aksama bıraz daha belırgınlk olurmu cevapp verın bakem bacularuummm

yok normal testler sabah kalktıgındakı ıdrarınla olur sımdı negatıf cıkarrr

Tatlım sen bilirsin yinede ama bence imkanın varsa kandan tahlil yaptır, daha garanti, ben her ay kandan yaptırıyom, normal testlerde göreceğim tek çizgiyle işi şansa bırakmak istemiyorum...

Tatlicadi ve zeynep hamisliler iyim canlarim bende haberler yok suan bekleme moduna gectim bakalim tutmussa ikinci Levele gececegim
Tutmadiysada onumuzdeki calismalara hazirlanacagim

Regeeeenn kiz naber napim ya bana selam verenlere cevap yetistirmeye calisiyom e malum bende agir vasita oldugum icin. Hay Allah ne demekse bu simdi agir vasita
Yoksa yoksa ben hamilemiyim.

Kizlar bendeki olan belirtileri sayiyorum ama psikolojik olmadigindan eminim cunku cok rahatim
Ruyalarimda kendi bebeimle ilgilendigim ve cok sik goruyorum ama tabi aklimda oldugundandir
Ozellikle bisey yedikten sonra mide bulanti sakiz cignerkende bulaniyor bu durum adete yakinda olur bende
Gogusum sis ama acimiyor ve kasiniyor buda adete yakin olur ama kasinti yeni belirti
Usume eller ayaklar hic isinmiyor kalirufere sarildigim halde
Karnimin agrisi bu gerci yogurttan olabilir yada usuttum
Uykum var buda gec yatip erken kalktigim icin
Iste boyle kizlar ama inanin bunlara takilmiyorum ve cok rahatiiiim

A bide muthis akintim var oda adete yakin olurum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…