2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

nolsun esım bugun ızınlı oturuyoruz bırlolte ıstanbulda yagmur var yagmurun altında bıraz yuruduk .. meyvemızı aldık evımıze geldık :) baktım bizim kızlar koca aşkına gelmişşşş:)

Hoş geldin tatlım, sana t.bebek ve aşılamayla ilgili yaşadığım süreci anlattığım sayfanın linkini yazdım dün akşam ama çıkmışsın sanırım görmedin, bir kaç sayfa geri gidip bulabilirsin yazdığım sayfanın linkini ordan her iki yöntemide okuyabilirsin...

Slm kızlar nabersınız hava cokk sıkıcı yaa bugun butun storları kaldrdım yınede ev karanlık cnm sıkılıo valla zaten adette olmadım kii bnm evım normalde cok ferahtır :) neyse siz nasılsınz

Slm kızlar nabersınız hava cokk sıkıcı yaa bugun butun storları kaldrdım yınede ev karanlık cnm sıkılıo valla zaten adette olmadım kii bnm evım normalde cok ferahtır :) neyse siz nasılsınz

Merhaba canım, çoook haklısın valla, evde ışıkla oturuyom, burası var da can sıkıntım gidiyor az da olsa...

merhaba canım, çoook haklısın valla, evde ışıkla oturuyom, burası var da can sıkıntım gidiyor az da olsa...

valla aynen öle beyazcım hala bulasıklarımı makıneye atcm kalkıpta atamadım karsmda tv bugun ne gıysem acık burda kk acık gelde sen kalk bakalım yerınden bugun cokk pasaklıyım coookk salonun ortasında elektrk supurgesı amaaannn halımı gorsenz koparsnz ıkındıyı de kılmadm halaa uff 3bucuk olmus ben gıdıp kılım barıı gecmeden :)

ayy sorma tatlım al bendende o kadarrr...hava kapalı ya bastıı herhalde bizleriiii

ayy sorma tatlım al bendende o kadarrr...hava kapalı ya bastıı herhalde bizleriiii

ayy kıldım namazımı elektrk supurgemıde kaldr ortadan banyoyu temzlemem lazım smdıde onuda bıraz snra yaparım acelesı yok yavas yavas yapıorum bugun ıslerı gerckten havadan bole oldum ben bugun yoksa azck gunes olaydı acmstım butun camları delı gbı temzlık yapıo olacaktım nysekı bugun okadar temzlk yapıorum ama hıc yorulmuorum neden cnku yavas yavas acele etmeden yapıorum ondan

kuzum canın sıkılmasın burda yalnız kalmışsın herkes diğer topikte oraya gel...

Merhaba tatlım cadım nasılsın bitanemmm...

iyidir canım sağolasın..
sen nasılsın??

şekercininkızı topiğimde daha fazla reklam yapma helede bana düşük yakıştıran birinin açtığı topik adına....!! şikayet etme hakkım var bu yasak!! bir daha tekrarlanmasın izin vermiyorum..

İyilik tatlım yaa ne olsun, sıkıntı dilime vurdu çene durmuyor, zaman geçmek bilmiyor, uyusam uyansam c.tesi gelmiş olsa, burda epeydir kimseler yok, vakit geçiriyorum diğer topikte...

İyilik tatlım yaa ne olsun, sıkıntı dilime vurdu çene durmuyor, zaman geçmek bilmiyor, uyusam uyansam c.tesi gelmiş olsa, burda epeydir kimseler yok, vakit geçiriyorum diğer topikte...

haftasonları kk genel olarak boşlaşıyor tatlım... ben 1 senedir burdayım hep böyle oluyor... bende yatıp duruyom zaten tembeldim iyice tembel oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…