- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.941
tatlım sanada nasip olur inşallah haftaya sende ben gibi tembelleşir herşeyi kocana yaptıracak duruma gelirsin..
Canım sana bişi sorsam, bilgin var mıdır bilmiyom ama pcde shift+print yapınca masa üstündeki görüntünün resmini çekip paintte görebiliyordun, bu pc win7 bunda denedim ama olmadı nasıl yapıldığına dair bir fikrin var mı??
valla canım win7 bilmiyom ben hiç ama klavyedeki "prtsc sysrq" tuşunu basıp yapıyom ben hep :26:
Denedim ama yapamadım painte yapıştıramadım... tam olarak nasıl yapıyorsun anlatabilir misin?
yavrum goruntu alacagın yer ornegğin bu sayfaysa "PRTSC SYSRQ" tusuna bırkere bas.. paint programını ac ve "ctrl + v" yaparak resmi paint yapıstır ve kaydet..
iyidir canım sağolasın..
sen nasılsın??
şekercininkızı topiğimde daha fazla reklam yapma helede bana düşük yakıştıran birinin açtığı topik adına....!! şikayet etme hakkım var bu yasak!! bir daha tekrarlanmasın izin vermiyorum..
güzelim sen şekercinin kızına neden bu kadar takıldın kı kimse demedi burayı bırak oraya gel herkez seçimlerinde özgur arkadaşlarada davet etmenin neresi kötu anlam veremedik bu ne şekercinin kızının nede şeydanın kararıydı bikaç arkadaşla verilen bi karardı yaşanan bikaç tatsız olaydan bikaç arkadaş buraya girmeme kararı aldı bizde arkadaşlarımızdan vazgecmek yerine topikten gectik
takıldığım falan yok sadece izin vermiyorum reklam yapılmasına.. isteyen istediği yere gider. kimseyi zorlayacak halim yok sonuçta ama kimsede bu topikteki içeriğin aynısını yapan başka bir topiğin reklamınıda veremez. bilmem anlatabildimmi??? gidenlere güle güle.... boşuna tartışma ortamı yaratmayalım burda lütfenn
iyidir canım sağolasın..
sen nasılsın??
şekercininkızı topiğimde daha fazla reklam yapma helede bana düşük yakıştıran birinin açtığı topik adına....!! şikayet etme hakkım var bu yasak!! bir daha tekrarlanmasın izin vermiyorum..
biz gercekten içeriği bilmiyoduk öğrendik ama biraz daha tehtitkar olmadan anlatılsaydı gercekten herşey daha hoş olurdu kimse tercih yapmak zorunda değil 2 taraftada bulunulabilinir zaten tartışma ortamından uzak olmak adına açılan bi topik inşall hiçbirimiz böyle tartışma ortamı içerisinde olmak zorunda kalmayız
valla tatlım 1 defa olsa yine yazmazdım 3 defa tekrarlamış ve uyardım bende. tehtiti nerden uydurdun anlamıyorum.
içeriği anlamamanızda tuhafmış gerçekten... gebelik bölümünde gebe kalmaya çalışanlar için yapılmış bir yer daha... gidip başka bu tarz başlıklar altında nasıl topiği reklam etmek etik açıdan yanlış görünüyorsa gözüne şekercininkızının yaptığıda yanlış ve bunu tekrarlaması biz ordayız gelin falan diye söylemesi daha yanlış... ve bunu ondan beklemezdim burada sanırım benden aldığı yardımı kimseden almamıştır..! ayıp etti doğrusu
tatlıcadıı; benim amacım burda reklam yapmak değildii ve benim kimseyle derdim yok kimseyle kavgalı değilimm...diğer topiğide bi kaç arkadaş beraber düşündük ve açmaya karar verdikk sonuçta herkes özgürr...ayrıca ben kötü hiç bişey yazmadımm,kimseyi kıracak yada üzecekk...şikayet konusuna gelince forum kurallarını az önce okudum merak etme dahada bişey yazmam!!!!
valla tatlım 1 defa olsa yine yazmazdım 3 defa tekrarlamış ve uyardım bende. tehtiti nerden uydurdun anlamıyorum.
içeriği anlamamanızda tuhafmış gerçekten... gebelik bölümünde gebe kalmaya çalışanlar için yapılmış bir yer daha... gidip başka bu tarz başlıklar altında nasıl topiği reklam etmek etik açıdan yanlış görünüyorsa gözüne şekercininkızının yaptığıda yanlış ve bunu tekrarlaması biz ordayız gelin falan diye söylemesi daha yanlış... ve bunu ondan beklemezdim burada sanırım benden aldığı yardımı kimseden almamıştır..! ayıp etti doğrusu
hayatta samimiyetinden en çekindiğim insan arkadaşına yaptığı bi iyiliğin bi tartışma ortamında hiç çekinmeden yüzüne çarpılmasıdır dediğin bu son cümleden sonra daha dicek bişeyim yok benim arkadaşım bunları haketmedi dahada cvp yazmam bravo
bide şu var unutma o hoş olmayan şeyler sana yazıldı ve tabiki bunu ben hiç onaylamadım ne olursa olsun yazılmaması gereken şeylerdiii ayrıca benim kimseyle derdim yok kırıcı bir sözüm yokk
yaren yazma evet. zaten bana anlamsız bir garezin var bunu öncedende demiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?