- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.961
arkadaşlardan önce sezmiş olsam gerek
yazmayacaksın sanıyordum..???
peki sevindim yazma lütfen! özgürsünüz elbet ki bu bariz açık bişey ama burda bir ortam varken ve güncelken konular bunu dağıtmak bölmek adına yapılan şeyleri kabul edemiyorum malesef. kırılmaksa olay buna kırıldım özellikle senden görmekle dahada kırıldım
ödeştik sen anlarsın
evet alıntı yapmayıyım senin bana tebrik msjınla bozdum lafımı hertaraftan yazınca ayıp olmasın dedim
kIZLAR İYİ YADA KÖTÜ Bİ GEÇMİŞİNİZ VAR ONLARIN HATRINA ÜZMEYİN BİRBİRİNİZİ ARTIK STRES HİÇBİRİMİZE İYİ DEĞİL BİLİYOSUNUZHERKES AKLI BAŞINDA KOCAMAN İNSAN İSTEYEN İSTEDİĞİ YERDE OLUR BEN İKİ TOPİĞEDE BAKIYORUM ÇÜNKÜ ORDADA SEVDİĞİM ARKADAŞLARIM VAR BURDADA SİZDE KAPAYIN MEVZUYU ARTIK YAŞANAN GÜZEL GÜNLER HATRINA LÜTFEN
kuzum dedim ya ben hala kimseye dargın değilim hala herkes arkadaşım burada güzel şeyler paylaşmak yakışırr bize ve herkese.bak ne güzel aramızda hamilelerimiz varrr ne mutlu ki bu duruma ben çok seviniyorumm...darısı bizim başımıza artıkk...
aynen öle cnm o topik bu topik ne farkeder benim için aldığım güzel haberler önemli umudumu yitirmeme engel hep onlar gerçi bugün çok umutsuz amaçsız mutsuzum ama geçcik biliyorum ...
Yaptım kızlaaarrrrrrrrrrrrr...Olmadı canlarım onu ben zaten biliyom ama olmadı, nette araştırdım ve nasıl yapılacağını zorda olsa buldum benim pc notebook (fn+insert) le oluyormuş...
benim laptop canımm.. ve aynısını kendi pc mde uygulayarak sana soyledımm. demekki farklı olabiliyormus
ve bu arada sizlere ne oluyor ?? neden herkes bu kadar hırcın ?? birbirine laf yetiştirme derdinde.. bilmem farkında mısınız, topice girme arzusu bırakmıyorsunuz ?? bitirin artık bu topic muhabbetini. herkes istediği yere gitmekte/kalmakta özgür.. artık bu konunun burda tartısmasını yapmayın lütfen... güncel konulara geri dönülmesini temenni ediyorummm..
mrhaba beyazgala
Güpgüzel bir gün dileklerimle... Annem gillerle kayınvalidem gillere gidicez bugün akşama kadar gelemem sanırım, size bir merhaba demeden gitmeyeyim dedim, öpüyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?