2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

dağıtmak mı bölmek mi???farkındaysan ben orada bir ayağımız hep burada yazdım bölmek yada dağıtmak söz konusu bile değil bende sana yakıştıramadım canım ya bana çok yardım ettin evet ateş konusunda oraya üye olduysam senin sayende ama bunlar kavgada bile söylenmez denir ya aynı o şekilde ben zaten yardımlarını unutmadım ki her konusu açıldığında herkese söyledim allah razı olsun dedim bana yardım etti ama sen en ufak bişeyde attın ortaya olmadı yakışmadıı sana

Son düzenleme:
kIZLAR İYİ YADA KÖTÜ Bİ GEÇMİŞİNİZ VAR ONLARIN HATRINA ÜZMEYİN BİRBİRİNİZİ ARTIK STRES HİÇBİRİMİZE İYİ DEĞİL BİLİYOSUNUZ HERKES AKLI BAŞINDA KOCAMAN İNSAN İSTEYEN İSTEDİĞİ YERDE OLUR BEN İKİ TOPİĞEDE BAKIYORUM ÇÜNKÜ ORDADA SEVDİĞİM ARKADAŞLARIM VAR BURDADA SİZDE KAPAYIN MEVZUYU ARTIK YAŞANAN GÜZEL GÜNLER HATRINA LÜTFEN

kuzum dedim ya ben hala kimseye dargın değilim hala herkes arkadaşım burada güzel şeyler paylaşmak yakışırr bize ve herkese.bak ne güzel aramızda hamilelerimiz varrr ne mutlu ki bu duruma ben çok seviniyorumm...darısı bizim başımıza artıkk...

aynen öle cnm o topik bu topik ne farkeder benim için aldığım güzel haberler önemli umudumu yitirmeme engel hep onlar gerçi bugün çok umutsuz amaçsız mutsuzum ama geçcik biliyorum ...

aynen öle cnm o topik bu topik ne farkeder benim için aldığım güzel haberler önemli umudumu yitirmeme engel hep onlar gerçi bugün çok umutsuz amaçsız mutsuzum ama geçcik biliyorum ...

geçer kuzum bigün geçerr moralimiz yerinde olsun yeterkii bizde inşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi...

Yaptım kızlaaarrrrrrrrrrrrr... Olmadı canlarım onu ben zaten biliyom ama olmadı, nette araştırdım ve nasıl yapılacağını zorda olsa buldum benim pc notebook (fn+insert) le oluyormuş...

benim laptop canımm.. ve aynısını kendi pc mde uygulayarak sana soyledımm. demekki farklı olabiliyormus

ve bu arada sizlere ne oluyor ?? neden herkes bu kadar hırcın ?? birbirine laf yetiştirme derdinde.. bilmem farkında mısınız, topice girme arzusu bırakmıyorsunuz ?? bitirin artık bu topic muhabbetini. herkes istediği yere gitmekte/kalmakta özgür.. artık bu konunun burda tartısmasını yapmayın lütfen... güncel konulara geri dönülmesini temenni ediyorummm..

Evet tatlım her iki konuda da haklısın... Bu topik benim ilk göz ağrım, buradan beni ancak ve ancak hamilelik alıkoyabilir, buraya üye olmam bile tesadüftü, siteyi ziyaretçi olarak takip ediyordum sonra bir cesaret geldi ve üye oldum, ilk merhabamı bu topiğe yazdım, sizleri çok sevdim, sıcak karşılamanızı, dostluğunuzu, yoldaşlığınızı, burada çoook şey öğrendim, üstelik illa birileri birilerini tercih etmek zorunda da değil, ben hepinizi çooook seviyorum ve hepinizle aynı arkadaşlığı devam ettirmek istiyorum, lütfen yapmayın, ben bu duruma çok üzülüyorum, sanki bir yarım burada diğer yarım öbür tarafta gibi oldum, lütfen üzmeyin birbirinizi ben kıyamıyorum sizlere...

Iyi haftasonlar kizlar
dun bi selam verdim ve hic kimse beni gorupte cevap vermedi ask olsun ya
Neyse ben unuttum. Yeni bir gune basladim yeni umutlarla

Bikere daha dua etmenin nekadar onemli oldugunu anladim. Dua ederken dogru dua etmekte cok onemli neyi nasil nezaman istiyoruz gibi

Tartismaya gelincede hepinizi opuyorum

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn..

gogom kızz ben yazmadım mı sanaaaa neden askolsun dıyorsunnn yaaaa...

Güpgüzel bir gün dileklerimle... Annem gillerle kayınvalidem gillere gidicez bugün akşama kadar gelemem sanırım, size bir merhaba demeden gitmeyeyim dedim, öpüyorum sizi...

tatlıcadıııııııııı nesrinnnnn yareniiimmmmmm öpüyorum anladınız siz

ohhoooooooo millettttt uyuyomusunuz yaaaa bende kocişlke gezmeye gitcem gelince hepiniz burda olursunuz inşalllahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…