- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #9.981
ayyyyyyy serran ben gecmısı okuyordum da orda mısın ?zeynoooooooooooo
ayyyyyyy serran ben gecmısı okuyordum da orda mısın ?
burdayım((( adete 5 gün var kahverengi kanama geldi bi kaç damla şimdi arttı biraz ama kahverengi bu ayda bebiş yalan oldu
canım 5 gn var dyrsun ve kahverengi lekelenme nrmaldede ...oluyormuydu böyleee
benim laptop canımm.. ve aynısını kendi pc mde uygulayarak sana soyledımm. demekki farklı olabiliyormus
ve bu arada sizlere ne oluyor ?? neden herkes bu kadar hırcın ?? birbirine laf yetiştirme derdinde.. bilmem farkında mısınız, topice girme arzusu bırakmıyorsunuz ?? bitirin artık bu topic muhabbetini. herkes istediği yere gitmekte/kalmakta özgür.. artık bu konunun burda tartısmasını yapmayın lütfen... güncel konulara geri dönülmesini temenni ediyorummm..
Evet tatlım her iki konuda da haklısın... Bu topik benim ilk göz ağrım, buradan beni ancak ve ancak hamilelik alıkoyabilir, buraya üye olmam bile tesadüftü, siteyi ziyaretçi olarak takip ediyordum sonra bir cesaret geldi ve üye oldum, ilk merhabamı bu topiğe yazdım, sizleri çok sevdim, sıcak karşılamanızı, dostluğunuzu, yoldaşlığınızı, burada çoook şey öğrendim, üstelik illa birileri birilerini tercih etmek zorunda da değil, ben hepinizi çooook seviyorum ve hepinizle aynı arkadaşlığı devam ettirmek istiyorum, lütfen yapmayın, ben bu duruma çok üzülüyorum, sanki bir yarım burada diğer yarım öbür tarafta gibi oldum, lütfen üzmeyin birbirinizi ben kıyamıyorum sizlere...
merhaba kizlar nasilsiniz??????????
katiliyorum kizlar...
kuşum naber nasılsın?
iyiyim canim yaaa nolsun.. ne zamandir adam akilli sohbet edemiyoruz seninle.. geldim kimseler yok bekliom bekliom yok.. pek vakit bulamiyorum esim evde ya.. bu hafta izinli.. öffff bitse de izni ise gitseeerkek evde olunca cekilmiyor yaaa sonra baktim sen onlinesin bekledim gelmedin profiline baktim aaaaaaa baska topik felan kizdim ycikcasi.. yani surda gece gündüz sohbetler oluyordu.. cok ayipladim valla
nAPİM KUŞUM ONLARADA KIYAMAM BURADA İLK GÖZAĞRIM KİMSEDEN VAZGEÇEMİYOM ORAYADA BAKINIYOM BURAYADA PEK GİREMİYORUM ZATİ ÇOK MUTSUZUM.KIRMIZILAR GELDİ BUGÜN ZATİ ACELESİ NEYDİYSE TAŞINAMADIM EV BİTMEDİ MUTFAK DOLAPLARI KABUSUM OLDU İSTEDİĞİM RENKLE ALAKASI YOK İSPATTA EDEMİYOM BU DEĞİL DİYOM BU DİYOLAR OFFF RÜYA OLSA UYANSAM ARTIK O DERECE SEN NAPIYOSUN GÖREMİYOM SENİ DEMİŞTİN KOCAM İZİNLİ DİYE DEDİM KESİN KOCİŞLE ZAMAN GEÇİRİYO BU ÖZLEDİM KIZ UNUTMA BİZİDE ARADA :)
tamam kuşum geçen teyzemin kızının kızıyladım nasıl eğleniyos onla diyom ne olur ya ne olur benimde olsa nasıl iyi anne olurum üstüne bide kırmızılar geldi çoküş oldu bana bak ben çektim resminitatlim herkes özgür bisey demeyim demeyim dedim ama en son kizdim ama.. neyse bana ne yaa....
üzülme fistigim bak benim de gelecekler büyük ihtimal.. bu ay bos gectien güzeli gecikmeden gelmeleri biliyor musun? bak benim iki ay kirmizilari görmedim.. sonucta da bebek felan yoktu o zaman daha daha kötü oluyorsun.. valla benim de psikolojim cok iyi saylimaz bu konu yüzünden artik insanlar sormaya basladilar, bozuluyorum ama kizamamki kimseye, kötülügüne sormuyorlar biliyorum... ama iste insanin elinden bir sey gelmiyor bizim yapabilecegimiz bir sey yok.. sabir sadece sabir
unutmam kuzum niye unutayim.. ama herifin istekleri bitmiyor ki bak simdi mutvaga gidip mantar yapcamcani cekmis.. hem de ocakta yapmaliyim tava da öyle sulanmiyor.. koyayim ocaga iki dakkaya burdayim
tamam kuşum geçen teyzemin kızının kızıyladım nasıl eğleniyos onla diyom ne olur ya ne olur benimde olsa nasıl iyi anne olurum üstüne bide kırmızılar geldi çoküş oldu bana bak ben çektim resmini
gördüm canim.. resmi alintilamadim belki silmek istersin diye masallah cok tatli yaa... allah annesine babasina bagislasin.. bize de güzel evlatlar nasip etsin
tatlim bebeklerimiz olacak allahin izniyle ama demekki zamani degilmis diyorum.. bekliyoruz simdilik.. onlar gelince bütün bu günleri unutacagiz.. bi gülüsleri bize unutturacako günler gelsin ozaman konusacagiz tekrar
ay bizim ki yedi mantarlarini bi mutlu oldu sormacocuk yaa bu erkekler
Nasılsız kızlar bakıyorumda topikte pek hoş olmayan seyler yasanıyor anlam vermesi güç....
iyi olmaya çalışıyoz canım... İnsanız hepimiz kırılmalar alınganlıklar olur geçer inşallah ....Hamiş haberleri aldıkça mutlu oluyos zati amaçda o değilmi :)
ben yemekte yapmadım bu moralle kahvaltı hazırladım valla zati 7 kilo almışım hiç sormaa gerçi bayağıdır diyetisyende diyette yalan oldu taşınma stresi diğer konular offf
Nasılsız kızlar bakıyorumda topikte pek hoş olmayan seyler yasanıyor anlam vermesi güç....
oyyy kuzum naptin yaa.. ben de 8 kilo almistim.. 3-4 kilo verdim geri.. sonra senin diyetinle 1,5 kilo verdim ama zaten verdigim kiloyu koruyamamistim.. neyse simdi bi 4kilom daha kaldi.. gel birlikte yine diyete baslayalim.. gelsene diyet topigine.. israr da etmiyorum belki diyet kontrol etmek istemiyorsundur diye.. ama gel birlikte yapalim yine diyetimizi destek olalim birbirimize ben seviyorum seni valla
Emin ol karşılıklı duygular canım gelcem başınıza yine bu sefer bende yapcam diyeti ama kendimi toparlayana kadar müsade istiyorum sizden sonra elimaşalı başınızdayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?