2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

merhaba kizlar nasilsiniz??????????

katiliyorum kizlar...

kuşum naber nasılsın?

iyiyim canim yaaa nolsun.. ne zamandir adam akilli sohbet edemiyoruz seninle.. geldim kimseler yok bekliom bekliom yok.. pek vakit bulamiyorum esim evde ya.. bu hafta izinli.. öffff bitse de izni ise gitsee erkek evde olunca cekilmiyor yaaa sonra baktim sen onlinesin bekledim gelmedin profiline baktim aaaaaaa baska topik felan kizdim ycikcasi.. yani surda gece gündüz sohbetler oluyordu.. cok ayipladim valla

nAPİM KUŞUM ONLARADA KIYAMAM BURADA İLK GÖZAĞRIM KİMSEDEN VAZGEÇEMİYOM ORAYADA BAKINIYOM BURAYADA PEK GİREMİYORUM ZATİ ÇOK MUTSUZUM.KIRMIZILAR GELDİ BUGÜN ZATİ ACELESİ NEYDİYSE TAŞINAMADIM EV BİTMEDİ MUTFAK DOLAPLARI KABUSUM OLDU İSTEDİĞİM RENKLE ALAKASI YOK İSPATTA EDEMİYOM BU DEĞİL DİYOM BU DİYOLAR OFFF RÜYA OLSA UYANSAM ARTIK O DERECE SEN NAPIYOSUN GÖREMİYOM SENİ DEMİŞTİN KOCAM İZİNLİ DİYE DEDİM KESİN KOCİŞLE ZAMAN GEÇİRİYO BU ÖZLEDİM KIZ UNUTMA BİZİDE ARADA :)

tatlim herkes özgür bisey demeyim demeyim dedim ama en son kizdim ama.. neyse bana ne yaa....

üzülme fistigim bak benim de gelecekler büyük ihtimal.. bu ay bos gecti en güzeli gecikmeden gelmeleri biliyor musun? bak benim iki ay kirmizilari görmedim.. sonucta da bebek felan yoktu o zaman daha daha kötü oluyorsun.. valla benim de psikolojim cok iyi saylimaz bu konu yüzünden artik insanlar sormaya basladilar, bozuluyorum ama kizamamki kimseye, kötülügüne sormuyorlar biliyorum... ama iste insanin elinden bir sey gelmiyor bizim yapabilecegimiz bir sey yok.. sabir sadece sabir

unutmam kuzum niye unutayim.. ama herifin istekleri bitmiyor ki bak simdi mutvaga gidip mantar yapcam cani cekmis.. hem de ocakta yapmaliyim tava da öyle sulanmiyor.. koyayim ocaga iki dakkaya burdayim

tamam kuşum geçen teyzemin kızının kızıyladım nasıl eğleniyos onla diyom ne olur ya ne olur benimde olsa nasıl iyi anne olurum üstüne bide kırmızılar geldi çoküş oldu bana bak ben çektim resmini

......................................................................

Eklentiler

• $406522_10150619654918140_746118139_11139642_719892165_n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

gördüm canim.. resmi alintilamadim belki silmek istersin diye masallah cok tatli yaa... allah annesine babasina bagislasin.. bize de güzel evlatlar nasip etsin

tatlim bebeklerimiz olacak allahin izniyle ama demekki zamani degilmis diyorum.. bekliyoruz simdilik.. onlar gelince bütün bu günleri unutacagiz.. bi gülüsleri bize unutturacak o günler gelsin ozaman konusacagiz tekrar

ay bizim ki yedi mantarlarini bi mutlu oldu sorma cocuk yaa bu erkekler

ben yemekte yapmadım bu moralle kahvaltı hazırladım valla zati 7 kilo almışım hiç sormaa gerçi bayağıdır diyetisyende diyette yalan oldu taşınma stresi diğer konular offf

iyi olmaya çalışıyoz canım... İnsanız hepimiz kırılmalar alınganlıklar olur geçer inşallah ....Hamiş haberleri aldıkça mutlu oluyos zati amaçda o değilmi :)

Kesinlikle canım ama böyle olur olmaz problemler olunca hiçbirşeyin anlamı kalmıyor güven bile duymuyor insan bak topik dolu oluyordu sohbette herkez vardı sayfaları takip edemiyorduk şimdi bakıyorumda 2 gündür aynı yerde sayıyoruz

ben yemekte yapmadım bu moralle kahvaltı hazırladım valla zati 7 kilo almışım hiç sormaa gerçi bayağıdır diyetisyende diyette yalan oldu taşınma stresi diğer konular offf

oyyy kuzum naptin yaa.. ben de 8 kilo almistim.. 3-4 kilo verdim geri.. sonra senin diyetinle 1,5 kilo verdim ama zaten verdigim kiloyu koruyamamistim.. neyse simdi bi 4kilom daha kaldi.. gel birlikte yine diyete baslayalim.. gelsene diyet topigine.. israr da etmiyorum belki diyet kontrol etmek istemiyorsundur diye.. ama gel birlikte yapalim yine diyetimizi destek olalim birbirimize ben seviyorum seni valla

Nasılsız kızlar bakıyorumda topikte pek hoş olmayan seyler yasanıyor anlam vermesi güç....

valla sorma tatlim ayni sekilde ben de sitem ettim neyseeee, gel biz sohbet edelim.. nasilsin bakalim???

[
valla sorma tatlim ayni sekilde ben de sitem ettim neyseeee, gel biz sohbet edelim.. nasilsin bakalim???[/QUOTE]
Sagol canım iyiyim cay içiyorum böregimi yiyorum:)gelin birlkte yiyelim:)alın kocalarınızıda:)))) bakalım bekliyorum kırmızılar gününü pazartesi salı gelmeleri gerek :)

Emin ol karşılıklı duygular canım gelcem başınıza yine bu sefer bende yapcam diyeti ama kendimi toparlayana kadar müsade istiyorum sizden sonra elimaşalı başınızdayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…