2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Sagol canım iyiyim cay içiyorum böregimi yiyorum:)gelin birlkte yiyelim:)alın kocalarınızıda:)))) bakalım bekliyorum kırmızılar gününü pazartesi salı gelmeleri gerek :)

afiyet olsun tatlim.. tesekkürler nazik davetin icin benimkileri de 25ile 30arasi bigün bekliyorum yaaa gelse de bitse de calissak bu ayi da cöpe attik.. neyse canimiz sagolsun

[
valla sorma tatlim ayni sekilde ben de sitem ettim neyseeee, gel biz sohbet edelim.. nasilsin bakalim???
Sagol canım iyiyim cay içiyorum böregimi yiyorum:)gelin birlkte yiyelim:)alın kocalarınızıda:)))) bakalım bekliyorum kırmızılar gününü pazartesi salı gelmeleri gerek :)[/QUOTE]

kırmızı deme kız yaaa offf ben oldum gügün hemde daha 5 gün vardı sabah şok oldum börekte deme 7 kilo aldım öhüüüüüü

hangi diyet topigindesnz kızlar bnmde yapmm lazım ama işteee olmuyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gel fistigim benim diyet topikim bilseydim ilgilendigini daha önce haber verirdim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lelik-oncesi-sonrasi-diyet-gunluklerimiz.html

Emin ol karşılıklı duygular canım gelcem başınıza yine bu sefer bende yapcam diyeti ama kendimi toparlayana kadar müsade istiyorum sizden sonra elimaşalı başınızdayım :)

sen de gel de canim diyet listelerimizi kontrol etmesen de olur.. valla bak.. nasilsa listeyi verdin bize.. ee cocuk da degiliz anlamaliyiz yani ne yicez ne yemicez hadi bakalim en kisa zamanda gel insallah

abla hangi topıkte yazacagımı sasırdım eskıden herkes burdaydı kalabalıktıı

tesekkur ederız nasılsın bakalım

ya isteyen istedigi yere yazsin ama bence cok hic hos degil yani biz de yeni topik actik tamam ama biz eski topikte hamile arttigi icin, hamile olmayanlara cevap vermedigi icin actik.. ama hem tartisma yaratip hem de topik acip bir de buraya gelip hadi oraya demek cok kaba bi davranis.. isteyen gider ama ben kirildim acikcasi..

iyiyim canım beklyruz bakalım ama sanki olacak gbi br his var içimde kırmızılarrrr(( 8 gn önce dayanamdım yaptım test:))))

ayyy ben bile, calisma olmadigi halde, bazen diyom test yapsana diye kendime cok iyi anliyorum seni..

ayyyyyyyy ama cok tatli bi bebeeeeeeeeeekkkk... Allahim insallah sana böyle güzeller güzeli bi bebek nasip eder...

bekle tatlim günün gecerse yap bence.. yani ben her zaman beklemekten yanayim

Sağlıklı olsunda benim çocuğum bana hertürlü güzel gelir :)

zeynepcim bebiş nasıl? geçmişi okumayı sevmiyorum da neler olmuş

bosver kuzum gecmisi sen güncele gel.. gecmiste iki tane hamisimiz var... tatlicadi ve menbeta.. geri kalan konusmalarin da bi kismi tartismaydi zaten kalanlarda güncel sohbetlerimiz.. sen nasilsin peki???

iyiyim canım beklyruz bakalım ama sanki olacak gbi br his var içimde kırmızılarrrr(( 8 gn önce dayanamdım yaptım test:))))
ayy hayatım ınsallah gelmez kırmızılar da bu ay guzel haberler duyarız

ekran koruyucuma bakın annem annem die seviyom ekranııı ahahha kocam delirdi bizimki diyoooEki Görüntüle 331671
aha da benım kızım :) dermişim all senın olsunnnn

ya abla ben bugun oturdum topıgı okudum bı saat bılıyosun ben gelelı daha cok yenii .. gecmısı bıle okumayı senden mı ogrenmıstım beyaz galadan mı ne ?cok uzuldum ınan daha2..3 gun once mutluluklara bırlıkte sevınenler ne duruma gelmıs . haddıme degıl yorum yapmam yerımı bılırım... ama cok üzüldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…