- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.001
Sagol canım iyiyim cay içiyorum böregimi yiyorum:)gelin birlkte yiyelim:)alın kocalarınızıda:)))) bakalım bekliyorum kırmızılar gününü pazartesi salı gelmeleri gerek :)
Sagol canım iyiyim cay içiyorum böregimi yiyorum:)gelin birlkte yiyelim:)alın kocalarınızıda:)))) bakalım bekliyorum kırmızılar gününü pazartesi salı gelmeleri gerek :)[/QUOTE][
valla sorma tatlim ayni sekilde ben de sitem ettimneyseeee, gel biz sohbet edelim.. nasilsin bakalim???
hangi diyet topigindesnz kızlar bnmde yapmm lazım ama işteee olmuyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Emin ol karşılıklı duygular canım gelcem başınıza yine bu sefer bende yapcam diyeti ama kendimi toparlayana kadar müsade istiyorum sizden sonra elimaşalı başınızdayım :)
bende burdayımmmmmmmmmmmm
abla hangi topıkte yazacagımı sasırdım eskıden herkes burdaydı kalabalıktıısustunuz da birden sesleneyim dedimvalla cok kizdim simdi.. önceden ne renkli topigimiz vardi simdi cok ayip oldu yani
tesekkur ederız nasılsın bakalımhoşgeldin canım pardon hoşgeldiniz:))))))))
abla hangi topıkte yazacagımı sasırdım eskıden herkes burdaydı kalabalıktıı
tesekkur ederız nasılsın bakalım
iyiyim canım beklyruz bakalım ama sanki olacak gbi br his var içimde kırmızılarrrr(( 8 gn önce dayanamdım yaptım test:))))
ekran koruyucuma bakın annem annem die seviyom ekranııı ahahha kocam delirdi bizimki diyoooEki Görüntüle 331671
evde son bir testim kaldı acaba yarın herşeye ragmen yapsam m ı dyrum:)))))
ayyyyyyyy ama cok tatli bi bebeeeeeeeeeekkkk... Allahim insallah sana böyle güzeller güzeli bi bebek nasip eder...
bekle tatlim günün gecerse yap bence.. yani ben her zaman beklemekten yanayim
zeynepcim bebiş nasıl? geçmişi okumayı sevmiyorum da neler olmuş
ayy hayatım ınsallah gelmez kırmızılar da bu ay guzel haberler duyarıziyiyim canım beklyruz bakalım ama sanki olacak gbi br his var içimde kırmızılarrrr(( 8 gn önce dayanamdım yaptım test:))))
aha da benım kızım :) dermişim all senın olsunnnnekran koruyucuma bakın annem annem die seviyom ekranııı ahahha kocam delirdi bizimki diyoooEki Görüntüle 331671
ya abla ben bugun oturdum topıgı okudum bı saat bılıyosun ben gelelı daha cok yenii .. gecmısı bıle okumayı senden mı ogrenmıstım beyaz galadan mı ne ?cok uzuldum ınan daha2..3 gun once mutluluklara bırlıkte sevınenler ne duruma gelmıs . haddıme degıl yorum yapmam yerımı bılırım... ama cok üzüldümmya isteyen istedigi yere yazsin ama bence cok hic hos degilyani biz de yeni topik actik tamam ama biz eski topikte hamile arttigi icin, hamile olmayanlara cevap vermedigi icin actik.. ama hem tartisma yaratip hem de topik acip bir de buraya gelip hadi oraya demek cok kaba bi davranis.. isteyen gider ama ben kirildim acikcasi..
ayyy ben bile, calisma olmadigi halde, bazen diyom test yapsana diye kendimecok iyi anliyorum seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?