2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

zeynepcim bebiş nasıl? geçmişi okumayı sevmiyorum da neler olmuş
nolsun hayatım ııyıyım ben bebekde ıyı . sen nasılsın gıttın mı doktoraa .. bırak noldugunu menbeta ıle tatlıcadı hamıle de o ..

bosver kuzum gecmisi sen güncele gel.. gecmiste iki tane hamisimiz var... tatlicadi ve menbeta.. geri kalan konusmalarin da bi kismi tartismaydi zaten kalanlarda güncel sohbetlerimiz.. sen nasilsin peki???

Kuşum senin kızın çok güzel olcak annesi gibi şüphem yokkk kızzz derinimiz bizim doğrumu hatırladım kız pot kırmim

Sağlıklı olsunda benim çocuğum bana hertürlü güzel gelir :)

valla haklisin tatlim.. bebikimiz olsun da zaten bize dünyanin en güzel bebegi olur

noldu canim neye üzüldün?? :44: konusulanlara mi?? amaannn.. ben kizdim daha cok

merhaba kizlar. regencim nasilsin? coktandir sohbet edemedik. (gerci cok bi sohbetimiz de olamadi )

kuzum ben cok ugrayamiyorum ya ondandir.. sohbet ediyoruz iste karsilastikca.. tesekkür ederim iyiyim iste her zamanki gibiyim daha dogrusu.. sen nasilsin???

sağ ol canım saremnaz çok iyiyim sen nasılsın

iyi olmaya çalışıyom be hayatım kırmızılar geldi bugün sevinimmi üzülimmi bilemedim :) klomen e başlıcam 5. günü hayırlısı bakalım bide klomen içenlerde ikiz gebelik olma ihtimali yazıyo ilacın içinde diom bide öle olurmuş

insallahh hayatım bak fotom nasılll

kocısım cektiii:)

Eklentiler

• $SAM_1105.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…