- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.021
nolsun hayatım ııyıyım ben bebekde ıyı . sen nasılsın gıttın mı doktoraa .. bırak noldugunu menbeta ıle tatlıcadı hamıle de o ..zeynepcim bebiş nasıl? geçmişi okumayı sevmiyorum da neler olmuş
bosver kuzum gecmisi sen güncele gel.. gecmiste iki tane hamisimiz var... tatlicadi ve menbeta.. geri kalan konusmalarin da bi kismi tartismaydi zatenkalanlarda güncel sohbetlerimiz.. sen nasilsin peki???
evet derinimiz :) kırmazsın sen pot falan :) bana vişne suyu alsanaKuşum senin kızın çok güzel olcak annesi gibi şüphem yokkk kızzz derinimiz bizim doğrumu hatırladım kız pot kırmim
alim annem gel var dolapta verim sana cappy vişneevet derinimiz :) kırmazsın sen pot falan :) bana vişne suyu alsana
anammmmmmmmmmmm ıcme sakın ben gelirimmmalim annem gel var dolapta verim sana cappy vişne
tam kac haftalık su anda ne zaman doguruyosuncanım perşembe günü gitcem kısmet olursa doktora
serran gel bana ben sana moral verırım :)nimetcim nasılsın cnm kusura bakma ben bugün leylayım kırmızıları görünce pasiflore ye dayadım kendimi
Sağlıklı olsunda benim çocuğum bana hertürlü güzel gelir :)
ayy hayatım ınsallah gelmez kırmızılar da bu ay guzel haberler duyarız
aha da benım kızım :) dermişim all senın olsunnnn
ya abla ben bugun oturdum topıgı okudum bı saat bılıyosun ben gelelı daha cok yenii .. gecmısı bıle okumayı senden mı ogrenmıstım beyaz galadan mı ne ?cok uzuldum ınan daha2..3 gun once mutluluklara bırlıkte sevınenler ne duruma gelmıs . haddıme degıl yorum yapmam yerımı bılırım... ama cok üzüldümm
evet konusulanlaravalla haklisin tatlim.. bebikimiz olsun da zaten bize dünyanin en güzel bebegi olur
noldu canim neye üzüldün?? :44: konusulanlara mi?? amaannn.. ben kizdim daha cok
evet konusulanlaraneyse konuyu kapatalımmm ...
Allah nasıp ederse bnde 14 temmuzda dogum yapıyorum .. sezerryan dogumlaa dogururum buyuk ıhtımal ...zeynepcim aramızda 1 hafta var doktorun birine göre 21 temmuz diğerine göre 25 temmuz doğum yapacagım tarih
merhaba kizlar. regencim nasilsin? coktandir sohbet edemedik. (gerci cok bi sohbetimiz de olamadi)
sağ ol canım saremnaz çok iyiyim sen nasılsın
insallahh hayatım bak fotom nasılllkız bebişi üzme sen üzülünce bebişde üzülüooo heee her şeye gül ahhahah o nasıl olcaksa kelin ilacı olsa kendi başına sürer ama sen takma gül hayatım bak benim bi bebiş olsun popişle gülcem herşeye hiç bişi takmıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?