2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kuzum ben cok ugrayamiyorum ya ondandir.. sohbet ediyoruz iste karsilastikca.. tesekkür ederim iyiyim iste her zamanki gibiyim daha dogrusu.. sen nasilsin???
bende iyiyim, bi gelisme varmi sende?? biz calisiyoruz iste... adetime 5 gün felan var, insallah gelmez
hoşgeldin ayfer nasılsın
iyiyim nimetcim sen nasilsin??

bende iyiyim, bi gelisme varmi sende?? biz calisiyoruz iste... adetime 5 gün felan var, insallah gelmez

iyiyim nimetcim sen nasilsin??

yooook ayfercim yaaaaaa benim yumurtlama haftam bos gecti gibi bir sey.. ilk günlerde bi kere calistik.. hic sanmiyorum ki o da tutsun bende sans ne gezer.. sonra da küstük kocisle o hafta komple.. yani bu ayda gitti cöpe.. canimiz sagolsun degil mi??? insallah bebis oldugu icin gelmez tatlim kirmizilar.. ama bebis yoksa bekletmeden gelsin ki yeni dönem baslasin degil mi?? benim de yaklasik 5gün yakinmis bat tarihlerimiz 25 ile 30 arasi bigün bekliyorum kendilerini

zeynepcim maş. çok güzelsin bebiş inş. sana benzer.
ayyy cok tsk ederım hayatıımmm sa olll

cok tatli cikmissin ama allah nazarlardan saklasinnn

ayyy benimki vurdu kafayi yatti.. bizde ps oyunlari pek yok yaa.. oynamak bile istemiyo aldik aleti duruyo öylece
ayy cok tsk ederım hayatım saoll sızı de saklasın Rabbım nazardannnn

heheheheh :) ayy ruhumu oksadınız gece vaktı kocam sımdıı ıse gıttı taaaaa yarın sabah gelecek gecelerı yanlızım ben caya kahveye patlamıs mısır yemeye yada ben kocamdan bıktım sana geleyım dıyenler varsa buyursunnnnn

Bugun 8. gün yarın sabah kan vermeye gidiyorum cuma gunu doktora gıtmıstım doktor ultrasonda baktı bebıs falan goremedı gec dollenme olmus olabılır dedi belirtilerim devam ediyor:)
Oburluk ama devamında mıde bulantısı
şeffaf akıntı
mide yanması
adet belirtilerim yavastan yok oluyor
goguslerımde sısme var ama agrı yok :)

Hamilesin diyenler :)

dilerım kı hamılesındır . gec döllenme olabılır beta hcg yaptırdın mı cuma gunu doktora gittin ya

kizlar ben kactim. size iyi sohbetler...

kızlar iyi geceler ben çıkıyorum bayyyy

iyi geceler kizlar...

ayyy cok tsk ederım hayatıımmm sa olll

ayy cok tsk ederım hayatım saoll sızı de saklasın Rabbım nazardannnn

sagol canim benim.. hepimizi.. insallah bi dahaki fotona yaninda senin bi kopyan da olacak

ben en iyisi testi bekleyelim derim hadi hayirlisi olsun bakalim..

kız istanbulda olsam gelirdim valla ama gel görkiii uzağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…