- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.041
insallahh hayatım bak fotom nasılll
kocısım cektiii:)
bende iyiyim, bi gelisme varmi sende?? biz calisiyoruz iste... adetime 5 gün felan var, insallah gelmezkuzum ben cok ugrayamiyorum ya ondandir.. sohbet ediyoruz iste karsilastikca.. tesekkür ederim iyiyim iste her zamanki gibiyim daha dogrusu.. sen nasilsin???
iyiyim nimetcim sen nasilsin??hoşgeldin ayfer nasılsın
evet kocıs cektı bnde sıze gosterdımmmaaa.... cooooooooookk güzel bi foto tatlim yaa... simdi mi cekildin???????
ay kocisi küstürdüm sizinle yaziscam diyeee
bende iyiyim, bi gelisme varmi sende?? biz calisiyoruz iste... adetime 5 gün felan var, insallah gelmez
iyiyim nimetcim sen nasilsin??
foto gosterdım hıhhhhhh umrunda bıle olmadı ...benimki playstation a sardı unuttu beni
evet kocıs cektı bnde sıze gosterdımmm
benimki playstation a sardı unuttu beni
foto gosterdım hıhhhhhh umrunda bıle olmadı ...
ayyy cok tsk ederım hayatıımmm sa olllzeynepcim maş. çok güzelsin bebiş inş. sana benzer.
ayy cok tsk ederım hayatım saollcok tatli cikmissin ama allah nazarlardan saklasinnn
ayyy benimki vurdu kafayi yatti.. bizde ps oyunlari pek yok yaa.. oynamak bile istemiyo aldik aleti duruyo öylece
heheheheh :) ayy ruhumu oksadınız gece vaktı kocam sımdıı ıse gıttı taaaaa yarın sabah gelecek gecelerı yanlızım ben caya kahveye patlamıs mısır yemeye yada ben kocamdan bıktım sana geleyım dıyenler varsa buyursunnnnnfıstığım benim benim ayu meyva istedi ona gittim geldim maşallah güzel annemiz bizim kız nazar boncuğu tak bi yerine kıçına cimcik at illa kem gözden değmez nazar tütütüt maşallahsivilcem bile yakışıyor
dilerım kı hamılesındır . gec döllenme olabılır beta hcg yaptırdın mı cuma gunu doktora gittin yaBugun 8. gün yarın sabah kan vermeye gidiyorum cuma gunu doktora gıtmıstım doktor ultrasonda baktı bebıs falan goremedı gec dollenme olmus olabılır dedi belirtilerim devam ediyor:)
Oburluk ama devamında mıde bulantısı
şeffaf akıntı
mide yanması
adet belirtilerim yavastan yok oluyor
goguslerımde sısme var ama agrı yok :)
Hamilesin diyenler :)
kizlar ben kactim. size iyi sohbetler...
kızlar iyi geceler ben çıkıyorum bayyyy
ayyy cok tsk ederım hayatıımmm sa olll
ayy cok tsk ederım hayatım saollsızı de saklasın Rabbım nazardannnn
Bugun 8. gün yarın sabah kan vermeye gidiyorum cuma gunu doktora gıtmıstım doktor ultrasonda baktı bebıs falan goremedı gec dollenme olmus olabılır dedi belirtilerim devam ediyor:)
Oburluk ama devamında mıde bulantısı
şeffaf akıntı
mide yanması
adet belirtilerim yavastan yok oluyor
goguslerımde sısme var ama agrı yok :)
Hamilesin diyenler :)
dilerım kı hamılesındır . gec döllenme olabılır beta hcg yaptırdın mı cuma gunu doktora gittin ya
kız istanbulda olsam gelirdim valla ama gel görkiii uzağızheheheheh :) ayy ruhumu oksadınız gece vaktı kocam sımdıı ıse gıttı taaaaa yarın sabah gelecek gecelerı yanlızım ben caya kahveye patlamıs mısır yemeye yada ben kocamdan bıktım sana geleyım dıyenler varsa buyursunnnnn
elif kız hoşgeldin ses ver bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?