- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.061
iyi geceler kizlar...
sagol canim benim.. hepimizi.. insallah bi dahaki fotona yaninda senin bi kopyan da olacak
ben en iyisi testi bekleyelim derimhadi hayirlisi olsun bakalim..
ufak bi tüy problemim vardı onunla ilgileniyordum yazamadım o yüzden ama sizin yazdıklarınızı okuyorum. herkeze selamlar
Amin canım benim inşallah yarın ola hayrola:)
ufak bi tüy problemim vardı onunla ilgileniyordum yazamadım o yüzden ama sizin yazdıklarınızı okuyorum. herkeze selamlar
ayyy o ufak da olsa tüy sorunu varya beni deli ediyo.. iyyyyyyyyy... neyseee nasilsin sekerim???
hadi bakalim tatlim, bize de haber ver ama.. simdi söyledin yarin olunca merak ederiz biz...
ayyy o ufak da olsa tüy sorunu varya beni deli ediyo.. iyyyyyyyyy... neyseee nasilsin sekerim???
hadi bakalim tatlim, bize de haber ver ama.. simdi söyledin yarin olunca merak ederiz biz...
ayyyyy insallah hayatım ınsallahhh :) ama 16 gun sonra ultrason var o zaman bebek kocaman olmus olacak ınsallah tam kesın cınsıyetde o zaman anlasılcakn bakalımmmiyi geceler kizlar...
sagol canim benim.. hepimizi.. insallah bi dahaki fotona yaninda senin bi kopyan da olacak
ben en iyisi testi bekleyelim derimhadi hayirlisi olsun bakalim..
insallah canım ınsallah ılk bebek mıo olcakkkyok cnm doktor eve gonderdı pazartesı sabah yaptır dedı güldü sankı bırsey mı gordü ne:)
he yakız istanbulda olsam gelirdim valla ama gel görkiii uzağız
iyiyim bacım sen napıyon bakalıma.s bacım napıyon nasılsın
ayy bacım hosgeldın nnaberrriyiyim canım allaha şükür. benimkini uyuttum geldim. sen nasılsın bu gün
tamam canım oglene haber verırım eve donunce :) ınsallah kımyasal gebelık gecırdım gecen ay ınsallah onun gecıkmesı degıldır bu:)
iyiyim canım allaha şükür. benimkini uyuttum geldim. sen nasılsın bu gün
ayyyyy insallah hayatım ınsallahhh :) ama 16 gun sonra ultrason var o zaman bebek kocaman olmus olacak ınsallah tam kesın cınsıyetde o zaman anlasılcakn bakalımmm
insallah canım ınsallah ılk bebek mıo olcakkk
he yacok param olursa bı gun bı ucak alacam kendıme kım nerdeyse gelıp havalanından toplarım sızı ne güsel olur da :)
evde yarış seziyorum. sakın kalkma pc nin başından taki o uyuyana kadarhmmm ben evde olmam iste olurum.. aksama alirim haberini o zaman...
iyiym nooolsun iste bildigin gibi.. kurbanlik koyun gibi bat bekliyorumvalla ben kocisi küstürdüm yaa.. pcyi vermedim onunki acilmiyor da... o da vurdu kayafi yatti ama pek uyuyor gibi gelmiyor bana sanirim kalkmami bekliyor.. ben de mecbur wc'ye gitmeliyim.. valla bi aniden koparsam anlayin ki durum bu
ayy bacım hosgeldın nnaberrr
napim kırmızılar geldi bugün 5 gün vardı gelmesine ama zati keyfin yok bende gelim tam keyfin kaçsın dediiyiyim bacım sen napıyon bakalım
evde yarış seziyorum. sakın kalkma pc nin başından taki o uyuyana kadarazıcık tutuver mazallah alıverir sonra
yok kız ne üzmesı annesıyle bırlıkte oturuyor baba yok yıne görevde .. polis koca aldım dıye kafamı duvarlara vuruyorum . off ben hep yanlızım hani evde olsa da ıcerde uyusaahoş bulduk canım bu gün basılsın yeğenimiz nasıl? annesini üzüyomu bakalım
yok kız ne üzmesı annesıyle bırlıkte oturuyor baba yok yıne görevde .. polis koca aldım dıye kafamı duvarlara vuruyorum . off ben hep yanlızım hani evde olsa da ıcerde uyusaahoş bulduk canım bu gün basılsın yeğenimiz nasıl? annesini üzüyomu bakalım
üzüldüm canım ya demek depresyonun nedeni oymuş. terbiyesiz.okadarda tembihliyorum artık seni istemiyorum diye dinlemiyolar işte desenenapim kırmızılar geldi bugün 5 gün vardı gelmesine ama zati keyfin yok bende gelim tam keyfin kaçsın dedi
yok kız ne üzmesı annesıyle bırlıkte oturuyor baba yok yıne görevde .. polis koca aldım dıye kafamı duvarlara vuruyorum . off ben hep yanlızım hani evde olsa da ıcerde uyusaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?