2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

ufak bi tüy problemim vardı onunla ilgileniyordum yazamadım o yüzden ama sizin yazdıklarınızı okuyorum. herkeze selamlar

ayyy o ufak da olsa tüy sorunu varya beni deli ediyo.. iyyyyyyyyy... neyseee nasilsin sekerim???

Amin canım benim inşallah yarın ola hayrola:)

hadi bakalim tatlim, bize de haber ver ama.. simdi söyledin yarin olunca merak ederiz biz...

ayyy o ufak da olsa tüy sorunu varya beni deli ediyo.. iyyyyyyyyy... neyseee nasilsin sekerim???

hadi bakalim tatlim, bize de haber ver ama.. simdi söyledin yarin olunca merak ederiz biz...

tamam canım oglene haber verırım eve donunce :) ınsallah kımyasal gebelık gecırdım gecen ay ınsallah onun gecıkmesı degıldır bu:)

iyiyim canım allaha şükür. benimkini uyuttum geldim. sen nasılsın bu gün

iyi geceler kizlar...

sagol canim benim.. hepimizi.. insallah bi dahaki fotona yaninda senin bi kopyan da olacak

ben en iyisi testi bekleyelim derim hadi hayirlisi olsun bakalim..
ayyyyy insallah hayatım ınsallahhh :) ama 16 gun sonra ultrason var o zaman bebek kocaman olmus olacak ınsallah tam kesın cınsıyetde o zaman anlasılcakn bakalımmm

yok cnm doktor eve gonderdı pazartesı sabah yaptır dedı güldü sankı bırsey mı gordü ne:)
insallah canım ınsallah ılk bebek mıo olcakkk

kız istanbulda olsam gelirdim valla ama gel görkiii uzağız
he ya cok param olursa bı gun bı ucak alacam kendıme kım nerdeyse gelıp havalanından toplarım sızı ne güsel olur da :)

tamam canım oglene haber verırım eve donunce :) ınsallah kımyasal gebelık gecırdım gecen ay ınsallah onun gecıkmesı degıldır bu:)

hmmm ben evde olmam iste olurum.. aksama alirim haberini o zaman...

iyiyim canım allaha şükür. benimkini uyuttum geldim. sen nasılsın bu gün

iyiym nooolsun iste bildigin gibi.. kurbanlik koyun gibi bat bekliyorum valla ben kocisi küstürdüm yaa.. pcyi vermedim onunki acilmiyor da... o da vurdu kayafi yatti ama pek uyuyor gibi gelmiyor bana sanirim kalkmami bekliyor.. ben de mecbur wc'ye gitmeliyim.. valla bi aniden koparsam anlayin ki durum bu

hadi bakalim canim hayirlsi olsun.. benim is yerindeki cocuklardan birine 7.aya kadar kiz demisler, 7.ayda erkek demisler.. ve erkek olmus cocuk erkege kiz dedikleri cok oluyo ama kiza erkek demeleri biraz daha nadir bi durum.. bakalim hayirlisi olsun..

evde yarış seziyorum. sakın kalkma pc nin başından taki o uyuyana kadarazıcık tutuver mazallah alıverir sonra

evde yarış seziyorum. sakın kalkma pc nin başından taki o uyuyana kadarazıcık tutuver mazallah alıverir sonra

kis benim pc cok güzel.. masa üstü ama hizli böyle dokunmatik kasasi felan yok, onun ki dizüstü, daha yavas, kablo derdi var o yüzden de gözü düsüyo ama sandalyede oturmayi sevmiyo... valla tuta tuta catlicam birazdan.. ben gidiom wcye.. hadi bakalim

yok kız ne üzmesı annesıyle bırlıkte oturuyor baba yok yıne görevde .. polis koca aldım dıye kafamı duvarlara vuruyorum . off ben hep yanlızım hani evde olsa da ıcerde uyusaa

aman be kzıım dert ettiğin şeeye bak. benimki polis değilde ne oluyo sanki ya vardiyada oluyo ya da uykuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…