2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

üzüldüm canım ya demek depresyonun nedeni oymuş. terbiyesiz.okadarda tembihliyorum artık seni istemiyorum diye dinlemiyolar işte desene

bi bakıma iyi oldu 5 gün vardı reglime oda olursa bi iki üç günde atıyodu şimdi tam 28 . gün oldu.reglinin 5. günü klomene başlıcam günde 3 kere alcam 5 gün tabi o günler ilişki sonra bekliciz bakalım

yaaaa arkadaşlar ben kendimi çok tuhaf hissetmeye başladım herkezin en az 30 günde oluyo benim 23- 25 günde oluyo reglim acaba tuhaflık mı var

evde yarış seziyorum. sakın kalkma pc nin başından taki o uyuyana kadarazıcık tutuver mazallah alıverir sonra
hahahah elıf sen ne yaman cıktın ya Allahım senın kocan senle bırlıkte olmak ıcın önce ayaklarını yıkıyodurrr

aman be kzıım dert ettiğin şeeye bak. benimki polis değilde ne oluyo sanki ya vardiyada oluyo ya da uykuda

yarista gibi gittim geldim
ayyy şu elif beni gülmekten öldürdüü

regenim, elifim, saremnazım, zeynebim, nartanem ve deniz, merhaba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli...

Son düzenleme:
tebrik ediyorum kaptırmamışsın pc yi bu arada ben bişey sorcam çok cahilimde aynı anda 2 kişiye cvb veremiyorum nasıl yapıyorsunuz

canim hani alinti ile cevapla varya hani bana cevpa verirken mesela tikliyorsun, iste onun ynainda artili bi kutucuk var, iste toplu halde cvp vermek istedigin mesajlara teker teker o kutulara basiyorsun en sonda cevaplaya basiyorsun iste hepsi önüne cikiyor ve sen de aralara yaziyorsun hepsi bu

hahahah elıf sen ne yaman cıktın ya Allahım senın kocan senle bırlıkte olmak ıcın önce ayaklarını yıkıyodurrr

ayyy şu elif beni gülmekten öldürdüü

birazcık öyle oluyo yazık garibim bi takla atmadığı kalıyo bazen üzülüyom valla ama şimdi altın çağını yaşıyo valla çocuk aşkına gün aşırıya yakın yapıyoz

çok sağol valla hiç dikkat etmemiştim o kutuya tabi aklım hep başka yerlerde zaten

ıyıyım sen nasılsınnnn:)

heeeeeeeeeeeeeyyyy kimler gelmissssssssssss hosgeldin canim nasilsin??? ay cok sevindim seni gördügümeeeeeeeee

iyiyiz geldinmi evisine yemek nasıldı

Ayy canlarım yaaa, sizleri gördüm gözüm gönlüm açıldı valla, tamam annem, kayınvalidem, babalarım sağ olsunlar hepsi iyidir, bizlere bir sıkıntı yaratmazlar, hepsi başım gözüm üstüme ama yok anacım sizlerden bu kadar ayrı kalmak bana iyi gelmedi...

birazcık öyle oluyo yazık garibim bi takla atmadığı kalıyo bazen üzülüyom valla ama şimdi altın çağını yaşıyo valla çocuk aşkına gün aşırıya yakın yapıyoz
ayy sıze bısey solıyım de gülün kocam bana yaklasmaya korkuyor hamılelıkte bıraz daha agresıf oluyosun ya yataga gırınce cızmeli kedinin masum hali varya aynı böle oluyor kızlar az bakın fotoyaaa

Eklentiler

• $images.webp
    4 KB · Görüntüleme: 22

haklisin canim yaa... inan ben de bazen kafam felan daginik olunca moralim olmayinca ya da vakit bulamayinca gelmiyorum ama varya cok hissediyorum yoklugunuzu.. yani diyet topigimi felan merak ediyorum.. hamisler napti diye düsünüyorum tabiki ailenin yeri cok farklidir ama burda da konusmanin sohbetin yerini hic bir sey tutmuyor kocise pcyi vermedim valla

olmaz öyle kuru öpücükle gel bir de sarilalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…