- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.081
üzüldüm canım ya demek depresyonun nedeni oymuş. terbiyesiz.okadarda tembihliyorum artık seni istemiyorum diye dinlemiyolar işte desene
yarista gibi gittim geldim
bi bakıma iyi oldu 5 gün vardı reglime oda olursa bi iki üç günde atıyodu şimdi tam 28 . gün oldu.reglinin 5. günü klomene başlıcam günde 3 kere alcam 5 gün tabi o günler ilişki sonra bekliciz bakalım
hahahah elıf sen ne yaman cıktın ya Allahım senın kocan senle bırlıkte olmak ıcın önce ayaklarını yıkıyodurrrevde yarış seziyorum. sakın kalkma pc nin başından taki o uyuyana kadarazıcık tutuver mazallah alıverir sonra
aman be kzıım dert ettiğin şeeye bak. benimki polis değilde ne oluyo sanki ya vardiyada oluyo ya da uykuda
ayyy şu elif beni gülmekten öldürdüüyarista gibi gittim geldim
tebrik ediyorum kaptırmamışsın pc yibu arada ben bişey sorcam çok cahilimde aynı anda 2 kişiye cvb veremiyorum nasıl yapıyorsunuz
hahahah elıf sen ne yaman cıktın ya Allahım senın kocan senle bırlıkte olmak ıcın önce ayaklarını yıkıyodurrr
ayyy şu elif beni gülmekten öldürdüü
ıyıyım sen nasılsınnnn:)regenim, elifim, saremnazım, zeynebim, nartanem ve deniz, merhaba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli...
çok sağol valla hiç dikkat etmemiştim o kutuya tabi aklım hep başka yerlerde zatencanim hani alinti ile cevapla varya hani bana cevpa verirken mesela tikliyorsun, iste onun ynainda artili bi kutucuk var, iste toplu halde cvp vermek istedigin mesajlara teker teker o kutulara basiyorsun en sonda cevaplaya basiyorsun iste hepsi önüne cikiyor ve sen de aralara yaziyorsun hepsi bu
regenim, elifim, saremnazım, zeynebim, nartanem ve deniz, merhaba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli...
regenim, elifim, saremnazım, zeynebim, nartanem ve deniz, merhaba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli...
çok sağol valla hiç dikkat etmemiştim o kutuya tabi aklım hep başka yerlerde zaten
ıyıyım sen nasılsınnnn:)
heeeeeeeeeeeeeyyyy kimler gelmisssssssssssshosgeldin canim nasilsin??? ay cok sevindim seni gördügümeeeeeeeee
iyiyiz geldinmi evisine yemek nasıldı
rica ederim tatliskom ne demek her zamanelimizden geldigincee...
ayy sıze bısey solıyım de gülün kocam bana yaklasmaya korkuyor hamılelıkte bıraz daha agresıf oluyosun ya yataga gırınce cızmeli kedinin masum hali varya aynı böle oluyor kızlar az bakın fotoyaaabirazcık öyle oluyo yazık garibim bi takla atmadığı kalıyo bazen üzülüyom vallaama şimdi altın çağını yaşıyo valla çocuk aşkına gün aşırıya yakın yapıyoz
iyiyiz canım sen nasılsın bakalım bu gün
Ayy canlarım yaaa, sizleri gördüm gözüm gönlüm açıldı valla, tamam annem, kayınvalidem, babalarım sağ olsunlar hepsi iyidir, bizlere bir sıkıntı yaratmazlar, hepsi başım gözüm üstüme ama yok anacım sizlerden bu kadar ayrı kalmak bana iyi gelmedi...
bende iyiyim canım ne oldu hayırdır yemek mi kötü geçti yoksa canımİyiyim çok şükür tansiyon bir ara dibe vurdu ama çabuk toparladım, sen nasılsın canım???
İyiyim çok şükür tansiyon bir ara dibe vurdu ama çabuk toparladım, sen nasılsın canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?