- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.101
haklisin canim yaa... inan ben de bazen kafam felan daginik olunca moralim olmayinca ya da vakit bulamayinca gelmiyorum ama varya cok hissediyorum yoklugunuzu.. yani diyet topigimi felan merak ediyorum.. hamisler napti diye düsünüyorumtabiki ailenin yeri cok farklidir ama burda da konusmanin sohbetin yerini hic bir sey tutmuyor kocise pcyi vermedim valla
olmaz öyle kuru öpücükle gel bir de sarilalimmm
ayy sıze bısey solıyım de gülün kocam bana yaklasmaya korkuyor hamılelıkte bıraz daha agresıf oluyosun ya yataga gırınce cızmeli kedinin masum hali varya aynı böle oluyor kızlar az bakın fotoyaaa
Ayy canlarım yaaa, sizleri gördüm gözüm gönlüm açıldı valla, tamam annem, kayınvalidem, babalarım sağ olsunlar hepsi iyidir, bizlere bir sıkıntı yaratmazlar, hepsi başım gözüm üstüme ama yok anacım sizlerden bu kadar ayrı kalmak bana iyi gelmedi...
İyi yaptın tatlım vermeeeeeeeee, sen bize gereksin bize...
Offff sigara krizim tuttu... :18::18::18:
heheh sen harıc kımse fotoyu gormedı :):)çatlak güldürdün benzetmeye bak yarabbim
bizde özlüyos gözler arıyo seni yaaw
ayy hayatımm benımkı ınternetı kestırmıs bugun oglede muster hızmetllerını aradım actırdım . benım adıma olan netı bıle kapattırabılıyor dusun .. maynakkk .. aradı demın topıkte kım var dıye soruyor ınadınaavalla sanirim küstüneyse yarin acik birakir ise giderim doya doya bara.. gerci pcyi yalniz birakmak da istemiyom ama neyse :44:
neden krizin tuttuki??? sigarayi mi birakiyorsun da??
bende iyiyim canım ne oldu hayırdır yemek mi kötü geçti yoksa canım
Allah korusun ablacım noldu sana ya.
heheh sen harıc kımse fotoyu gormedı :):)
ayy hayatımm benımkı ınternetı kestırmıs bugun oglede muster hızmetllerını aradım actırdım . benım adıma olan netı bıle kapattırabılıyor dusun .. maynakkk .. aradı demın topıkte kım var dıye soruyor ınadınaa
valla sanirim küstüneyse yarin acik birakir ise giderim doya doya bara.. gerci pcyi yalniz birakmak da istemiyom ama neyse :44:
neden krizin tuttuki??? sigarayi mi birakiyorsun da??
Yok kızlar yaa, herşey güzeldi, eşimle bir ara istinye parka gittik, mont lazımdı bana gel oraya bir bakalım belki buluruz dedi, annemleri bıraktık biz istinye parka gittik, boyner mağazasında gezerken, bir baş dönmesi anlatamam ayy ayakta zor duruyom, miğde bulantısı öğürme akabinde, eşim bir yerde ben bir yerde, reyon görevlilerinden yardım istedim, mağazanızda tansiyon aleti bulunurmu dedim, çocuk sağ olsun isterseniz s.o.s. verelim dedi, yok önce bir tansiyonuma bakalım bir duruma göre hareket ederiz dedim, sağ olsunlar beni bir yere oturttular, delikanlı elektronik reyonundan t.aletini aldı geldi bir ölçtüler ben yüksek çıkar diye düşünüyordum burnumun üstüne va boynumda damarlarıma basınç oluşmuştu, 8/4 çıktı tansiyon, abboz bu kadar düştünü bilmem, biraz oturdum, sonra eşime kapıya öçıkalım ben az hava alayım dedim, sonra şükür yavaş yavaş toparladım, k.validem maslakta oturuyor, acıbademe yakın dedim ciddi bir şey olursa hemen hastane yakın gideriz olmazsa dedim ama şükür toparladım, neden öyle oldum anlamadım gitti...
ayy ablacım gecmıs olsun bende de bir kasıntı bır kasıntı uyuz gıbı kaşınıyorumm . yuzum kıpkırmızı mınık mınık sıvılceler kalktı yuzum kulaklarımın ıcı kasınıyor napcam ben yaYok kızlar yaa, herşey güzeldi, eşimle bir ara istinye parka gittik, mont lazımdı bana gel oraya bir bakalım belki buluruz dedi, annemleri bıraktık biz istinye parka gittik, boyner mağazasında gezerken, bir baş dönmesi anlatamam ayy ayakta zor duruyom, miğde bulantısı öğürme akabinde, eşim bir yerde ben bir yerde, reyon görevlilerinden yardım istedim, mağazanızda tansiyon aleti bulunurmu dedim, çocuk sağ olsun isterseniz s.o.s. verelim dedi, yok önce bir tansiyonuma bakalım bir duruma göre hareket ederiz dedim, sağ olsunlar beni bir yere oturttular, delikanlı elektronik reyonundan t.aletini aldı geldi bir ölçtüler ben yüksek çıkar diye düşünüyordum burnumun üstüne va boynumda damarlarıma basınç oluşmuştu, 8/4 çıktı tansiyon, abboz bu kadar düştünü bilmem, biraz oturdum, sonra eşime kapıya öçıkalım ben az hava alayım dedim, sonra şükür yavaş yavaş toparladım, k.validem maslakta oturuyor, acıbademe yakın dedim ciddi bir şey olursa hemen hastane yakın gideriz olmazsa dedim ama şükür toparladım, neden öyle oldum anlamadım gitti...
İstinyepark dedin ya eski günlerim aklıma geldi öğlen arası kaçardım işte orayaistinye denizbanktaydım
Yok kızlar yaa, herşey güzeldi, eşimle bir ara istinye parka gittik, mont lazımdı bana gel oraya bir bakalım belki buluruz dedi, annemleri bıraktık biz istinye parka gittik, boyner mağazasında gezerken, bir baş dönmesi anlatamam ayy ayakta zor duruyom, miğde bulantısı öğürme akabinde, eşim bir yerde ben bir yerde, reyon görevlilerinden yardım istedim, mağazanızda tansiyon aleti bulunurmu dedim, çocuk sağ olsun isterseniz s.o.s. verelim dedi, yok önce bir tansiyonuma bakalım bir duruma göre hareket ederiz dedim, sağ olsunlar beni bir yere oturttular, delikanlı elektronik reyonundan t.aletini aldı geldi bir ölçtüler ben yüksek çıkar diye düşünüyordum burnumun üstüne va boynumda damarlarıma basınç oluşmuştu, 8/4 çıktı tansiyon, abboz bu kadar düştünü bilmem, biraz oturdum, sonra eşime kapıya öçıkalım ben az hava alayım dedim, sonra şükür yavaş yavaş toparladım, k.validem maslakta oturuyor, acıbademe yakın dedim ciddi bir şey olursa hemen hastane yakın gideriz olmazsa dedim ama şükür toparladım, neden öyle oldum anlamadım gitti...
ayy ablacım gecmıs olsun bende de bir kasıntı bır kasıntı uyuz gıbı kaşınıyorumm . yuzum kıpkırmızı mınık mınık sıvılceler kalktı yuzum kulaklarımın ıcı kasınıyor napcam ben ya
Aynen tatlım, gerçi ben kim bırakmak kim dicem ama tı cık olmucak bırakmam lazım...
heheh al birini vur ötekini ne dıyeyım kı ama kendısı mac ozetlerını ızlerken hayattan kopuyor . aş erıyorum dondurma al dıyorum devre arasını bekle askım gıdecegım dıyorsanirim adamlar bizi kiskaniyorlarr yaaa :44::44::44: onlar bizimle vakit gecirmeyince iyi de biz biraz baska seylerle ilgilenince kötü oluyor sanirim.. benimki de bazen öyle laf carpiyorönceleri kizlarla buluscam deyince sasiriyordu simdi knedi diyor kos kizlara diye.. heh azari basti iceri gitti
ben 8 aydır ıstanbuldayımm ıstınye parkı gormedım hahahİstinyepark dedin ya eski günlerim aklıma geldi öğlen arası kaçardım işte orayaistinye denizbanktaydım
Ayy canım benim eminim oraları bilen için, harika bir yerdir sen gel hele bana bir sor neresini bilirsin diye, acıbadem, tim, gazeteciler sitesi güzargahından başka bir yerini bilmem... K.valideme giden yol...
heheh al birini vur ötekini ne dıyeyım kı ama kendısı mac ozetlerını ızlerken hayattan kopuyor . aş erıyorum dondurma al dıyorum devre arasını bekle askım gıdecegım dıyorohh olsun ona bende topığe hapsettım kendımı
ben 8 aydır ıstanbuldayımm ıstınye parkı gormedım hahah
Sağ ol canımmm, tatlım bu anlattıkların hamilelik belirtisi olmuyor muydu??? Çok geçmiş olsun canım, dr. bir görün vy danış istersen...
çok geçmiş olsun canım ya allahtan yanında eşin varmış. dikkat et bitaz kendine allah muhafaza valla.
gecmis olsun canim yaa... ben de hic anlama ki desem ki sundandir diye.. dra gitcek misin??
valla benimki yine küstü gitti sanirim.. yani tavri onu gösteriyor.. aman önce kendine baksin, kafasina göre istedigini yaparken iyi de ben istedigimi yapinca küsecekse keyfi bilir
valla benimki yine küstü gitti sanirim.. yani tavri onu gösteriyor.. aman önce kendine baksin, kafasina göre istedigini yaparken iyi de ben istedigimi yapinca küsecekse keyfi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?