2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

canım hangi alman hastanesine gidiyorsun, bahçeşehir mi?

Taksim almana gittim canım...

Beyazgalayi merak ediyorummm gecmise bakamadimm.. Biri yazsa ya hemen test yapmis mi

Tatlım ben de hamişim artık...

canım ılk mesjdakı gebelık lıstesıne baktım beyaz gala hamiş gorunuyor ordaaaaaaa

Evet canımmm, artık bende Allah'ın izniyle bir anne adayıyım...

Ayyyy canlarım benim, bu mucizenin gerçekleşmesinin nedeni Rab'bimin izniyle sizlerin dualarıdır... Burası, sizler benim şans meleklerimsiniz, Rab'bim inşallah en kısa zamanda sizlere de bu mucizeyi yaşamayı nasip eder... Amin canım inşallah, bugün dr. gelirken daha yolda başladım, Rab'bim bende hayat buldurduğun bu canlar sana emanet, sen onları koru kolla bize bağışla, hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip et diye...

allahım mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıkla sıhatle kucağına al bebişini... tebrik ederim darısı biz bekleyenlerin başına

Ayy canım benim çok teşekkür ederim, İnşallah canım, inşallah Rab'bim bende hayat verdiği bu canları sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder... Sizler için her daim dua ediyorum, ben 38 yaşındayım, bir tüpbebek denemesinden sonra aşılamayla hamile kaldım, inşallah Rab'bim sizleri aratmadan, ağlatmadan, isyana sürüklenmeden en kısa zamanda hayırlısıyla, hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar... Kalbim ve dualarım sizinle...

selam canımmmmmmm bende kızdım dünden bugune konuşmuyoruz canım sıkkın aldım kulaklıgı son ses mzk dnlyrum bnde pc deeeee oda kurtlarrrr

konusalim tatlim... noldu da son ses müzik dinliyorsun??? ben canim sIkkIn oldugunda yaparim bunu

amin canim aminnnnnn

aynisni ben de yaparim, bir de piskin piskin ne oldu diye sorar benimki olur kuzum iste tipik kadin erkek farki.. aslinda konusmadikca daha cok birikiyor biliyor musun?? he sürekli de konusunca, bu sefer de normallesiyor

aynisni ben de yaparim, bir de piskin piskin ne oldu diye sorar benimki olur kuzum iste tipik kadin erkek farki.. aslinda konusmadikca daha cok birikiyor biliyor musun?? he sürekli de konusunca, bu sefer de normallesiyor
Bu sebebten dolayıı kızdıgımı bildigi halde yinee izliyor yaaa kendi macını izlese neyse canım yabancı türk futbol baskett voleyboll gına geldi artık yaaa dıjıturk senemz dolsada kapatsak

Kuzular napıyonuz. Benim sırtım cok agrıyor..!

gecmis olsun sekerim neden ki?? :26:

Bu sebebten dolayıı kızdıgımı bildigi halde yinee izliyor yaaa kendi macını izlese neyse canım yabancı türk futbol baskett voleyboll gına geldi artık yaaa dıjıturk senemz dolsada kapatsak

senesi gelince yenilemesin??? iste canim karsilikli olmasi gereken bir sey ama erkekler pek anlamiyorlar bundan maalesef.. mesela bir tane tamam anladik, zaten iki saat sürüyor resmen.. ama seninki de abartmis sen haklisin burda..

Balık ve salata sonrası temizlik yordu beni sanırım. Sagolun canlarım. Kocislerin ilgisini üsterine cıkıp acık mıncıklayarak cekebilirsiniz. Hata gelip gecerken pislik olsun diye tv yi kapayın

Balık ve salata sonrası temizlik yordu beni sanırım. Sagolun canlarım. Kocislerin ilgisini üsterine cıkıp acık mıncıklayarak cekebilirsiniz. Hata gelip gecerken pislik olsun diye tv yi kapayın

ben tv'yi ne zaman kapatsam kabak basima patliyor

gerek yok ilgisini cekmeye yavrum onun ilgisi dönüp dolaşıp gelecekkk:)))))amaa :)))) zaten bak fark edyrum arada bakyr banaaa:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…