- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.661
bayanlar yaaaaa... nerdesiniz?? :26::26::26::26:
canım hangi alman hastanesine gidiyorsun, bahçeşehir mi?
Beyazgalayi merak ediyorummm gecmise bakamadimm.. Biri yazsa ya hemen test yapmis mi
canım ılk mesjdakı gebelık lıstesıne baktım beyaz gala hamiş gorunuyor ordaaaaaaa
ayyy amin canim agzindan bal damliyor.. ben de bi hos oldum valla senin testini tatlicadinin tickerini görünce..cok seviniyorum senin adina.. Allahim güzel bi hamilelik nasip etsin insallah... pesine de kolay bi dogum.. cünkü senin güzel yüregin güzel seyleri hakediyor.. vallahi söyleyecek söz bulamiyorum.. mucizen gercek oldu simdi seninle.. tadini cikar ama artik dikkat de et kednine.. cünkü sen bizim yegenimizi tasiyorsun artik Allah nazarlardan saklasin insallah
allahım mutluluğunu daim etsin inşallah sağlıkla sıhatle kucağına al bebişini... tebrik ederim darısı biz bekleyenlerin başına
selam canımmmmmmm bende kızdım dünden bugune konuşmuyoruz canım sıkkınaldım kulaklıgı son ses mzk dnlyrum bnde pc deeeee oda kurtlarrrr
Taksim almana gittim canım...
Tatlım ben de hamişim artık...
Evet canımmm, artık bende Allah'ın izniyle bir anne adayıyım...
Ayyyy canlarım benim, bu mucizenin gerçekleşmesinin nedeni Rab'bimin izniyle sizlerin dualarıdır... Burası, sizler benim şans meleklerimsiniz, Rab'bim inşallah en kısa zamanda sizlere de bu mucizeyi yaşamayı nasip eder... Amin canım inşallah, bugün dr. gelirken daha yolda başladım, Rab'bim bende hayat buldurduğun bu canlar sana emanet, sen onları koru kolla bize bağışla, hayırlısıyla, sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip et diye...
Ayy canım benim çok teşekkür ederim, İnşallah canım, inşallah Rab'bim bende hayat verdiği bu canları sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip eder... Sizler için her daim dua ediyorum, ben 38 yaşındayım, bir tüpbebek denemesinden sonra aşılamayla hamile kaldım, inşallah Rab'bim sizleri aratmadan, ağlatmadan, isyana sürüklenmeden en kısa zamanda hayırlısıyla, hayırlı ve sağlıklı evlatlar sahibi yapar... Kalbim ve dualarım sizinle...
konusalim tatlim... noldu da son ses müzik dinliyorsun??? ben canim sIkkIn oldugunda yaparim bunu
YAAA dün 5 te işten geldi actı mac kanallarını... takiiii saat 1 e kadarrrr bak şimdi kurtların reklam arasındada ntvsporrrr gece yattıı sarıldı bende elini ittim gt macını izle dedim.direndi bende inatla ittim. knşmyrummmmm
YAAA dün 5 te işten geldi actı mac kanallarını... takiiii saat 1 e kadarrrr bak şimdi kurtların reklam arasındada ntvsporrrr gece yattıı sarıldı bende elini ittim gt macını izle dedim.direndi bende inatla ittim. knşmyrummmmm
Bu sebebten dolayıı kızdıgımı bildigi halde yinee izliyor yaaa kendi macını izlese neyse canım yabancı türk futbol baskett voleyboll gına geldi artık yaaa dıjıturk senemz dolsada kapatsakaynisni ben de yaparim, bir de piskin piskin ne oldu diye sorar benimkiolur kuzum iste tipik kadin erkek farki.. aslinda konusmadikca daha cok birikiyor biliyor musun?? he sürekli de konusunca, bu sefer de normallesiyor
Kuzular napıyonuz. Benim sırtım cok agrıyor..!
Kuzular napıyonuz. Benim sırtım cok agrıyor..!
Bu sebebten dolayıı kızdıgımı bildigi halde yinee izliyor yaaa kendi macını izlese neyse canım yabancı türk futbol baskett voleyboll gına geldi artık yaaa dıjıturk senemz dolsada kapatsak
Cezası agır olacak :)))))))))) su 2 gün gecsinnn biil,yorum yapacagımı
ne yapcan?? bana da söyle ceza usüllerini bakarsin lazim olur
regl sonrasıı anlaaaaa:)))cevrmdısı olacagım bir süreeee
Balık ve salata sonrası temizlik yordu beni sanırım. Sagolun canlarım. Kocislerin ilgisini üsterine cıkıp acık mıncıklayarak cekebilirsiniz. Hata gelip gecerken pislik olsun diye tv yi kapayın
Balık ve salata sonrası temizlik yordu beni sanırım. Sagolun canlarım. Kocislerin ilgisini üsterine cıkıp acık mıncıklayarak cekebilirsiniz. Hata gelip gecerken pislik olsun diye tv yi kapayın
Regentos ilk msj üzerinden muhasebeyide eklesene listeye. Tatlım sende bilgileri ver bakim.. Bide renk söle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?