- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.681
canım hangi alman hastanesine gidiyorsun, bahçeşehir mi?
konusalim tatlim... noldu da son ses müzik dinliyorsun??? ben canim sIkkIn oldugunda yaparim bunu
YAAA dün 5 te işten geldi actı mac kanallarını... takiiii saat 1 e kadarrrr bak şimdi kurtların reklam arasındada ntvsporrrr gece yattıı sarıldı bende elini ittim gt macını izle dedim.direndi bende inatla ittim. knşmyrummmmm
İlahi muhasebecim durumun aklıma bir fıkrayı getirdi anlatayım da gül azıcık...
Kadın'ın biri biraz kiloluymuş, kocası bununla hep dalga geçermiş, şanzımanlı arçeliğim benim diye, ama bir iki üç bu laf bitmek bilmiyor kadın gücenip duruyor, sonra bir gece yattıklarında adam kadına sırnaşmaya başlamış, kadın hiiiiç oralı olmadan kusura bakma kocacım 2 çorap için koca makineyi çalıştıramam elinde çitileyiver demiş...
Canım allah kucagına almak nasip etsinnn cok cok öpüyorum ilk 3 ay dkkat et kendine...
Çoook sağ ol canım, haklısın bitanem çok haklısın hemde, eşim daha hast. kapısından çıkmadan kendini fazla yormak yok dedi...
Balık ve salata sonrası temizlik yordu beni sanırım. Sagolun canlarım. Kocislerin ilgisini üsterine cıkıp acık mıncıklayarak cekebilirsiniz. Hata gelip gecerken pislik olsun diye tv yi kapayın
Ne tesadüf bizde de balık vardı bu akşam...Yapma ama tatlım yapma yorma kendini, ikinizde Allah'ıma emanetsiniz dikkatli ol çoook değerli o...
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ?
hosbulduk canım nasılsın bakalım?hoşgeldin anneeeeee:)
tatlımcadım benım kocam bak nerdeyse 4 aylık oldu halen alısamadı :) bugun doktora gıttık bızde bebısımı gordummmmmmZeynepcik hosgeldin...
Beyazgalacım canım benim kocam alısamadı hala bebek olayına. O yüzden zor bela yardım alıyorum. Bebis bi büyüse belki o zaman daha yardım sever olur.
Zeynepcik hosgeldin...
Beyazgalacım canım benim kocam alısamadı hala bebek olayına. O yüzden zor bela yardım alıyorum. Bebis bi büyüse belki o zaman daha yardım sever olur.
Zeynepcim canım tüm hayallerimi suya düsürdün
prenses nasıl annesi? Hani bizim icin verdigi poz? Koysana görelim tatlışı...
Beyazgalacım kocamla gittik pztsi üsten muayneme gelirmi bilmiyorum ama kalp atıslarını duymaya gelir kesin. Dün insallah ikizdir ikiside erkektir dedi gözlerim bölerdi valla...
ama kızlar ben muhasebecim için az evel bir fıkra yazdım, hiç mi komik değildi... :26::44:
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ?
Ben telefondayım ondan dedım.. Ben pcdeyken yakalayamam belki diye.
Bide canım bil diye söylüyom ben sıralamayı bat tarihine göre yaptım.
ama kızlar ben muhasebecim için az evel bir fıkra yazdım, hiç mi komik değildi... :26::44:
kız nıye hayallerını suya dusurdum söle valla merak ettimmmmZeynepcim canım tüm hayallerimi suya düsürdün
prenses nasıl annesi? Hani bizim icin verdigi poz? Koysana görelim tatlışı...
Beyazgalacım kocamla gittik pztsi üsten muayneme gelirmi bilmiyorum ama kalp atıslarını duymaya gelir kesin. Dün insallah ikizdir ikiside erkektir dedi gözlerim bölerdi valla...
beni sen bu aksam gormedın . belli ki mutluluktanAaaa gelir gelir valla o başka bir heyecan sen az da ballandıra ballandıra anlat gör bak nasıl geliyor...
ıyıyız bebegım sen nasılsın bakalımmmiki corap
iyilik fistik sen nasilsin bakalim???
tamam ben ekledim araya..
kız nıye hayallerını suya dusurdum söle valla merak ettimmmm
beni sen bu aksam gormedın . belli ki mutluluktan
ıyıyız bebegım sen nasılsın bakalımmm
ne olsun fatmagülü izliyoruzben de bi taraftan yaziyorum bi taraftan da okey oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?