- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.701
kız nıye hayallerını suya dusurdum söle valla merak ettimmmm
beni sen bu aksam gormedın . belli ki mutluluktan
ıyıyız bebegım sen nasılsın bakalımmm
ne olsun fatmagülü izliyoruzben de bi taraftan yaziyorum bi taraftan da okey oynuyorum
kızım benimkinde azıcık öküzlük var da cok afedersın cocugu yaptıgımız andan baska hıcbısey hatırlamıyorZeynep dedinya 4 aydır alısamadı diye ondan... İnsallah tez vakitte alıssınlar.
ayy masallah bu sarhosluk bayagı suruyor yorma kendını yorma .. masallahAyyy tatlım, canım benim ne olur beni hoş gör bu akşamlık, hala rüyada gibiyim bir hayal alemindeyim sanki, kafam pek yerinde değil annem bişi soruyor, biri var yanımda konuşuyor ama sadece gürültü olarak geliyor kulağıma, sonra dank ediyor dönüp ne dedin annecim anlamadım diyom, bir hoşum bu akşam...
kızım benimkinde azıcık öküzlük var da cok afedersın cocugu yaptıgımız andan baska hıcbısey hatırlamıyorkız saka yapıyorum bugun hastanede ulrason cıhazına bakarken agzı kulaklarındaydı .)
ayy masallah bu sarhosluk bayagı suruyor yorma kendını yorma .. masallahRabbım korusun herkesın bebegını de senın bebegını de
bizdede bu aksam k.v. Seansı var. Int.den toplu izliyor. Bide hoporlör taktı.yani ne bilg.,nede tvye ulasımım yok.
masallah canım masallahh .) ben bı topıge yazamıyom valla . karnım buyumeye basladı . :) kot pantolonlarımın düğmesı acık gezıom
gül bebegım gul ha bıde kocam hamişliğin bu kadar zor oldugunu bılseydım yemın olsun yapmazdım dedi
Hay Allah iyiliğini versin.sesli güldüm valla...
kız bak bu benım bebısın fotosuuuhehehehheeebiz de netten izliyoruz yaa.. türk kanalimiz yok ya, sükür biz de iki tane pc rahatiz yanii
heheheeeefoto yok mu??? albüm yapsana bakalim bebisi göbüste görelim biii
gül bebegım gul ha bıde kocam hamişliğin bu kadar zor oldugunu bılseydım yemın olsun yapmazdım dedi
kız bak bu benım bebısın fotosuuu
kız bak bu benım bebısın fotosuuu
slm kızlar nasılsınız
masallah kuzumaa .rabbım ısteyen herkese versın ınsallah ... evet mucıze ınan . tekmeler basladı asıl eglence tekme atıncamasallah kuzuyaaaaaay ne tatli yaaa... tü tü tü.. ne kadar net belli oluyor ayyy bu simdi senin icinde dimi?? :26::26::26: ay mucizeye bak yaaa
ıyıyız Allaha sukur sen nasılsınslm kızlar nasılsınız
askım sımdı 10 cme yakın ve agırlıgını ölçmuyorlar ama tekme atıyor . çişini yapıyor artık . kırpıklerı bile var kuşunu yıyım onun kız senınkıde öle olcak iştee .amanin sirineye bak sen..
simcik kac gr kac cm melekimiz annesi?
Ayrica yavrucum kocise eziyete sınır yok sanırım.
kızım benimkinde azıcık öküzlük var da cok afedersın cocugu yaptıgımız andan baska hıcbısey hatırlamıyorkız saka yapıyorum bugun hastanede ulrason cıhazına bakarken agzı kulaklarındaydı .)
ayy masallah bu sarhosluk bayagı suruyor yorma kendını yorma .. masallahRabbım korusun herkesın bebegını de senın bebegını de
iyi akşamlar arkadaşlar. beyazgala cım msj kutunu boşaltırmısın cvb yazamıyorum da
İlahi kız az güldürmedin beni, işin detaylarıyla değil özüyle ilgileniyor yani...
Sen bebişin resmini daha önce de yayımlamışmıydın, hatırlar gibiyim... Kız nasıl masum masum yatıyor orada, keyfi yerinde, maşallah canım Allah nazardan saklasın...
Tatlım hemen boşalttım...
masallah kuzuma cınsıyetını gordun mu?iyiyim kızlar bugün hastaneye gittim bebiş 15 haftalık olmuş gayet sağlıklıymış herşey yolunda şimdilik
askım sımdı 10 cme yakın ve agırlıgını ölçmuyorlar ama tekme atıyor . çişini yapıyor artık . kırpıklerı bile var kuşunu yıyım onun kız senınkıde öle olcak iştee .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?