2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

kız nıye hayallerını suya dusurdum söle valla merak ettimmmm

beni sen bu aksam gormedın . belli ki mutluluktan

ıyıyız bebegım sen nasılsın bakalımmm

Ayyy tatlım, canım benim ne olur beni hoş gör bu akşamlık, hala rüyada gibiyim bir hayal alemindeyim sanki, kafam pek yerinde değil annem bişi soruyor, biri var yanımda konuşuyor ama sadece gürültü olarak geliyor kulağıma, sonra dank ediyor dönüp ne dedin annecim anlamadım diyom, bir hoşum bu akşam...

Zeynep dedinya 4 aydır alısamadı diye ondan... İnsallah tez vakitte alıssınlar.
kızım benimkinde azıcık öküzlük var da cok afedersın cocugu yaptıgımız andan baska hıcbısey hatırlamıyor kız saka yapıyorum bugun hastanede ulrason cıhazına bakarken agzı kulaklarındaydı .)
ayy masallah bu sarhosluk bayagı suruyor yorma kendını yorma .. masallah Rabbım korusun herkesın bebegını de senın bebegını de

Hay Allah iyiliğini versin.sesli güldüm valla...

bizdede bu aksam k.v. Seansı var. Int.den toplu izliyor. Bide hoporlör taktı.yani ne bilg.,nede tvye ulasımım yok.

hehehehheee biz de netten izliyoruz yaa.. türk kanalimiz yok ya, sükür biz de iki tane pc rahatiz yanii

masallah canım masallahh .) ben bı topıge yazamıyom valla . karnım buyumeye basladı . :) kot pantolonlarımın düğmesı acık gezıom

heheheeee foto yok mu??? albüm yapsana bakalim bebisi göbüste görelim biii

Hay Allah iyiliğini versin.sesli güldüm valla...
gül bebegım gul ha bıde kocam hamişliğin bu kadar zor oldugunu bılseydım yemın olsun yapmazdım dedi

hehehehheee biz de netten izliyoruz yaa.. türk kanalimiz yok ya, sükür biz de iki tane pc rahatiz yanii

heheheeee foto yok mu??? albüm yapsana bakalim bebisi göbüste görelim biii
kız bak bu benım bebısın fotosuuu

Eklentiler

• $SAM_1678.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 31
gül bebegım gul ha bıde kocam hamişliğin bu kadar zor oldugunu bılseydım yemın olsun yapmazdım dedi

kız bak bu benım bebısın fotosuuu

masallah kuzuyaaaaa ay ne tatli yaaa... tü tü tü.. ne kadar net belli oluyor ayyy bu simdi senin icinde dimi?? :26::26::26: ay mucizeye bak yaaa

masallah kuzuyaaaaa ay ne tatli yaaa... tü tü tü.. ne kadar net belli oluyor ayyy bu simdi senin icinde dimi?? :26::26::26: ay mucizeye bak yaaa
masallah kuzumaa .rabbım ısteyen herkese versın ınsallah ... evet mucıze ınan . tekmeler basladı asıl eglence tekme atınca

slm kızlar nasılsınız
ıyıyız Allaha sukur sen nasılsın

amanin sirineye bak sen..
simcik kac gr kac cm melekimiz annesi?

Ayrica yavrucum kocise eziyete sınır yok sanırım.
askım sımdı 10 cme yakın ve agırlıgını ölçmuyorlar ama tekme atıyor . çişini yapıyor artık . kırpıklerı bile var kuşunu yıyım onun kız senınkıde öle olcak iştee .

İlahi kız az güldürmedin beni, işin detaylarıyla değil özüyle ilgileniyor yani...
Sen bebişin resmini daha önce de yayımlamışmıydın, hatırlar gibiyim... Kız nasıl masum masum yatıyor orada, keyfi yerinde, maşallah canım Allah nazardan saklasın...

iyi akşamlar arkadaşlar. beyazgala cım msj kutunu boşaltırmısın cvb yazamıyorum da

Tatlım hemen boşalttım...

o nısa hastanesınde cekılmıstı bu 4 gün önc çekildi :) benimki kuzu hep yatiştaaa

Kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr aklıma ne geldi az evel, Allah nasip ederse, inşallah nasip eder, kırklarımız karışıcak farkında mısınız...

askım sımdı 10 cme yakın ve agırlıgını ölçmuyorlar ama tekme atıyor . çişini yapıyor artık . kırpıklerı bile var kuşunu yıyım onun kız senınkıde öle olcak iştee .

masallah canım masallah. Insallah bende görürüm o zamanları hayırlısıyla.. Belkim ben pipi görürüm gerci dilim hep kıza gıdiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…