- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.721
slm kızlar nasılsınız
masallah kuzumaa .rabbım ısteyen herkese versın ınsallah ... evet mucıze ınan . tekmeler basladı asıl eglence tekme atınca
ıyıyız Allaha sukur sen nasılsın
askım sımdı 10 cme yakın ve agırlıgını ölçmuyorlar ama tekme atıyor . çişini yapıyor artık . kırpıklerı bile var kuşunu yıyım onun kız senınkıde öle olcak iştee .
canım cinsiyetini belli değil 15 gün sonra üçlü teste gitcem o zaman belli olur inş.
insallah bebeğim inşallahhh ... hemen doğsa da doktora ezıyet cektırıyorum bana 1 ay sora gel dıyo ben 10 gun sora damlıyorum gıt al ultrasonu jeli sür sen bak ben bırazdan geliyom dese kına yakarımmmmerhaba nimetcim
ay ben aglicam yaaao kadar kücük ama sen tekmesini hissediyorsun Allahim bu nasil bir sey.. ben de istiyorum yaaa masallah fistigimiz annesi gibi güzeller güzeli olcak insallah biz de gercek fotolarini görcezz bi kac ay sonra
Masallah nimetcim. Kızmı oluyor yigenimiz erkekmi?
Beyazgalacım senle 1 hafta-10gün farkımız var. Menbeta ile ise 1 gün falan. Hep birlik dogurcaz insallah.rabbim izin verirse...
ohh benımmkı abla olacak haaaa ona göreeeeeMasallah nimetcim. Kızmı oluyor yigenimiz erkekmi?
Beyazgalacım senle 1 hafta-10gün farkımız var. Menbeta ile ise 1 gün falan. Hep birlik dogurcaz insallah.rabbim izin verirse...
amin amin aminnnnnn:)Amin canım amin inşallah, inşallah Rab'bim meleklerimizi bize bağışlar, hayırlısıyla hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alıp büyütmeyi nasip eder... Amiiiiinnnn
ınsallah kuppe de regen de hamiş kalır ? senın oğlusun olcanı nerden cıkardın kii?Zeynepcim abla olcak tabi...
Ayrıca Kuppenin kızıda gelinim olcak. Regencimin oglusuda kankisi insallah.
Allahım hayırlısını versin önce tabi bunlar espiriler elbet.
Zeynepcim abla olcak tabi...
Ayrıca Kuppenin kızıda gelinim olcak. Regencimin oglusuda kankisi insallah.
Allahım hayırlısını versin önce tabi bunlar espiriler elbet.
iyi akşamlar bayanlar eve geldim ve gelir gelmez hemen size koştum:) Beyazgalacım avcılar yakın bize bahçeşehir de oturuyorum, eğer bir kaç ay daha bi şey olmzsa dediğin doktora gidicem mutlaka,özel sağlık sigortası sayesinde bütün kapılar açık ,çok güzelmiş valla, o yüzden bebiş için her yere giderim , her şeyi yaparım ama önce sabırla beklicez.stres yok,üzüntü yok.öyle düşünmeye çalışıyorum..
Ayrıca bu maçlardan bana da skıntı geldi,virüs gibi heryerden çıkıyorlar. futbol bitiyor,basketbol,gecelere kadar maç maç maç, onlarda bitiyor yorumları ıyyy
beyazgalaciiimmmm duygularini alalim mi???????????
iyi akşamlar bayanlar eve geldim ve gelir gelmez hemen size koştum:) Beyazgalacım avcılar yakın bize bahçeşehir de oturuyorum, eğer bir kaç ay daha bi şey olmzsa dediğin doktora gidicem mutlaka,özel sağlık sigortası sayesinde bütün kapılar açık ,çok güzelmiş valla, o yüzden bebiş için her yere giderim , her şeyi yaparım ama önce sabırla beklicez.stres yok,üzüntü yok.öyle düşünmeye çalışıyorum..
Ayrıca bu maçlardan bana da skıntı geldi,virüs gibi heryerden çıkıyorlar. futbol bitiyor,basketbol,gecelere kadar maç maç maç, onlarda bitiyor yorumları ıyyy
ınsallah kuppe de regen de hamiş kalır ? senın oğlusun olcanı nerden cıkardın kii?
ayy kuzum güldurdun beniiyaaaa valla kuppe teeeee ne zaman bana söz vermisti, kizini bana verecekti ama tabi yine cocuklarin bilecegi isgerci bu hizla ben anca kanka dogururum ve benim bebek yasca kücük olur sizinkilerinden, dolayisiya sizinkiler daha uygun düser birbirine
merhaba canim hosgeldin... tanisalim hadi
Valla tatlım ne diyeyim bilemiyorum ki, bir garipim sanki hala olayı idrak edememişim, bir hayal aleminde, bir rüyada gibiyim, sanırım gün geçtikçe daha iyi idrak edicem... Şu an bir hoş um diyebilirim...
Tatlım inan mucize bu t.bebek denedik %50 şans olan bir uygulamadan boynumuz bükük ayrıldık, aşılama %25 şans, fazla yüksek bir şansı yok ama bu dr. sanki Rab'bim tarafından mucizeler yaratmak için gönderilmiş... heleki ben aşılamadan önce ne stres yaptım çatlatma iğnemi yanlış mı vuruldum acaba iğneden sonra 36 saat içinde aşılama yapılıyor benim ki 48. saate olacak diye sorma oturp ağladım resmen ama kadın cidden bu işi biliyor... Başka da bişi demiyorum ben... Bence şimdiden git ona bir kontrol ol derim, sıkıntını söyle o sana yol göstersin, hiçbir dr. yapmadığını yaptı bana ilgilendi filmler tahliller istedi... Şimdi de Rab'bimin izniyle bana en güzel mucizemi yaşamayı nasip etti... İnşallah Rab'bim hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik yaşamama izin verir ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı, hayırlısıyla kalbinde vicdanı ve imanı olan hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi bize nasip eder...
Valla tatlım ne diyeyim bilemiyorum ki, bir garipim sanki hala olayı idrak edememişim, bir hayal aleminde, bir rüyada gibiyim, sanırım gün geçtikçe daha iyi idrak edicem... Şu an bir hoş um diyebilirim...
Tatlım inan mucize bu t.bebek denedik %50 şans olan bir uygulamadan boynumuz bükük ayrıldık, aşılama %25 şans, fazla yüksek bir şansı yok ama bu dr. sanki Rab'bim tarafından mucizeler yaratmak için gönderilmiş... heleki ben aşılamadan önce ne stres yaptım çatlatma iğnemi yanlış mı vuruldum acaba iğneden sonra 36 saat içinde aşılama yapılıyor benim ki 48. saate olacak diye sorma oturp ağladım resmen ama kadın cidden bu işi biliyor... Başka da bişi demiyorum ben... Bence şimdiden git ona bir kontrol ol derim, sıkıntını söyle o sana yol göstersin, hiçbir dr. yapmadığını yaptı bana ilgilendi filmler tahliller istedi... Şimdi de Rab'bimin izniyle bana en güzel mucizemi yaşamayı nasip etti... İnşallah Rab'bim hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik yaşamama izin verir ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı, hayırlısıyla kalbinde vicdanı ve imanı olan hayırlı evlatlar olarak büyütmeyi bize nasip eder...
valla canımcım ben kızlıgımdan beri öle hayal ettim. Tabi sonra is bebek yapmaya gelince tamamen hayırlı evlat diledim diliyorumda... iste simdide konusmak icin konusuyorum...
ben esas tekmeyi yedigin an nasil olcan onu merak ediyorum
ahhh o anı sizde yaşayın da hehe ben sızı gorecemmmmm:
ben 14 haftaya gırerken yasadım ınsallah bebegım sabırrrryaaa iste mesele ne zamaaaannnnnn????? ooof of.. hadi ben yatmaya gidiyom yaa.. öptüm kocaman kocaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?