2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

Ahhh Canim ne guzel yazmışsınız beyazgala, bu 2.ay olcak bizim, Pazartesi bizim buradaki kadın doğumda bur kontrolum var, sonra dediğin doktora başlayabilirim gitmeye, hastane nasıl peki, benim eşim bu konuda titizdir de biraz. Hadiii tanışalım, konuşalım bütün kizlar toplanalımmm😍

canımmmmmmmmm çokkk ama çoook mutlu oldumm..zaten kesin gözü ile bakıyordum ısı tablonu görüncee..ama yine de ters bişi olur diye pekte ümitlendirmek istemiyordummm..çok güzell bir haber..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almanı da nasip eder inşallah..
canım ılk mesjdakı gebelık lıstesıne baktım beyaz gala hamiş gorunuyor ordaaaaaaa
zeynepiiimm ya, çığlığıma kulak verdiğin için teşekkür ederimm canımm benimm..
Kuzular napıyonuz. Benim sırtım cok agrıyor..!
fıstığım çok fazla pc başında da durmaman gerekiyor..ondan da sırtın ağrıyor olabilir..pc başında yanlış durmamak için kendini kasıyo olabilirsin bebeği etkilememek adına..o yüzden olabilir belki..
Zeynepcim abla olcak tabi...
Ayrıca Kuppenin kızıda gelinim olcak. Regencimin oglusuda kankisi insallah.

Allahım hayırlısını versin önce tabi bunlar espiriler elbet.

ınsallah kuppe de regen de hamiş kalır ? senın oğlusun olcanı nerden cıkardın kii?

tatlicadimm evet regenim senden önce sahiplendi..hatırlıyor musun fotolarımızı birbirimizle paylaştığımız gün, regen allahın emri ile doğmayan kızımı istemişti, ondan belirli bir süre sonra da sen istedinn..ee ben ne yaptımm..ikinize de evet dedimm..peki bi sorun niye öyle dedimmm???? çünküüüü ben ikiz doğurcam

zeynepcim iyi temennin içinn çok teşekkürler..

regenimm, hiçç olumsuz düşünme, bizimde ikimizin 40 ı birbirine karışabilir her an ona göre sıkı çalışşş..tembellik yok..eşim biraz önce hadi uyuyalım dedi, sen git ben geliyorum dedim, o da gelince beni uyandır diyo niye dedim..ee çalışmayacak mıyız diyo höh dedimmm..bi müsaade lütfen mola..ama sonra acabaaa önemli gün bugün müdür ki dedimm..düşün yani bizde boşluk yok..senden de aynı tempoyu bekliyorum

ayy kuzum güldurdun benii

amin amin insallah hayırlı evlat olurlarr

ben esas tekmeyi yedigin an nasil olcan onu merak ediyorum

İnşallah canım inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar olurlar öyle yetiştirebiliriz...

Ayy canım benim o anları hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde yaşamayı nasıl istiyorum bilemezsin, bugün drum sağlıklıysa hamilelik devam eder değilse vücut atar dedi, o an sevincim garip bir hal aldı, inşallah Rab'bim bebiş(ler)imi bize bağışlar, inşallah hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik geçirip, sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemize izin verir, şuan önümüzde 2 önemli süreç var keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak, Allah'ıma sığınıyorum Rab'bim inşallah bizi evlat acısıyla sınamaz, benim rahim filmimde düşük, erken doğum ve bebeğin ters gelme olasılığı olduğu anlaşıldı, Rab'bim inşallah güzel bir hamilelik geçirip, sağlıkla kucağımıza alıp, hayırlı evlatlar olarak yetiştirmemize izin verir... Amin...

Son düzenleme:

Sağ ol canımmm benim, Rab'bim inşallah tez zamanda sizleride küçük mucizelerinizle buluşturur, bunu hep istiyor ve diliyorum...

Son düzenleme:

Valla tatlım hastaneyi doğum konusunda oldukça iyi diyorlar, ben hastaneden ziyade dr. güveniyorum, nil hanıma gideceğin zaman benle irtibata geç sana bazı tiyolar vericem, t.bebek üniteleri yok, o yüzden masraflar sgk kapsamına girmiyor, sadece sgk kapsamında olan muayene, ovulasyon takibi, aşılama + iğneler + sperm ayrıştırması laboratuvarda yapılıyor bunlar senden, hoş olsa bile özel sigortalarda bunu kapsamıyor zaten, aşılama yaklaşık hepsi 1000 tl tutuyor... İstersen yüzyüzede görüşebiliriz... Bende de var bu iyi hastane takıntısı ama almanda yaşadığımız tecrübeden sonra dr, güven daha ön plana çıktı bende...

Canim mutlaka irtibata gecerim tabi ki seninle, ama biraz deneyip oyle gitmeyi tercih ediyorum, eşimi de erkenden sıkıp bunaltmiyim, baktık denedik olmuyor, zaten benden önce o gider.☺ Biraz akışında gitsin şimdilik , dediğim gibi bu bizim 2.ayımiz olcak ve 9aylik evliyiz, birçok kişi bu haberi bizden duyunca şok olcak zaten 😃 Ama inanın ertelenecek bir şey değil bu durum bunu evlenince cok daha iyi anladım, zaten eşimle 5yıllik flört dönemimiz oldu ve evlendik, neyi beklicez ki dedik😍

Tatlım demek istediğim şu ki illa çocuk için gidip başvur demiyorum, sadece normal kadın doğumcu olarak bile nil hanıma gitsen iyi olur diyorum... yani en baştan onla başla onla da devam et demek istedim, bak nil hn. benim tüp bebeğide sayarsak 4. drum şükürler olsun ki Rab'bime o tavsiye edildi Rab'bimin izniyle onun vasıtasıyla mucizemi yaşıyorum şimdi... Bana sana sadece 1 kereye mahsus aşılama denicez, olmazsa kredi mi çekersiniz, borç mu bulursunuz bilemem ama mutlaka o parayı bulup, vakit kaybetmeden t.bebeği deniceksiniz dedi, t.bebek için sizi hocama yönlendiricem demişti, doğru dr. bulmanın ne demek olduğunu çoook iyi biliyorum, herşey İnşallah gönlünce olur bebeğim...

Son düzenleme:

Napim canim bende iste bi yandan tel gorusmesi bi yandan bilgisayarda bisey duzeltiyom bi yandanda burdayim 10parmagimda 3marifet
Kahvalti bile yapmadim ac degilim ya canim istemiyor yemek yemek

canim benim allah cumlemizden razi olsun insallah... tatlicadicim verdi mujdeni nasil sevindim sizin adiniza tarif edemem icime umut isi birkez daha dogdu. Sayiniz ne kadar cok artmis hiziniz hatta ayy darisi bizim basimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canımm benim valla ben şiddetle bu dr.u tavsiye ediyorum, geçen haftalarda bir bayanla tanıştım sıra beklerken, ayak üstü sohbet ettik kadın acıbademe gitmiş, 3 yıllık evli 35 yaşında ordaki dr. siz ancak t.bebekle hamile kalabilirsiniz başka şansınız yok demiş, madem 3 yıllık evlisiniz neden beklediniz bunca zaman diye hesap sorar tarzda konuşmuş, kadın ağlaya ağlaya hasta hakları birimine gidip şikayet etmiş dr,u ben zaten buraya gelirken kendimde ki problemleri bilerek geldim ama sizin dr.unuzun bana bu şekilde konuşmaya davranmaya hakkı yoktu, ben buraya derdime derman bulmak için geldim ama eksik olsun demiş, kadın diana35 diye bir ilaç kullanıyormuş, o ilacı içmeden yumurtası çatlamıyormuş, 2-3 ay artık ne kadarsa regl olamıyormuş, nil hanıma gelmiş, ağlaya ağlaya anlatmış sıkıntısını nil hanım önce bir dur bakalım en baştan başlıyoruz demiş, gerekli tetkikleri tahlilleri yapmış kurban bayramında hopladım zıpladım gocart yaptım nasıl eğlendim anlatmam meğer hamileymişim dedi kadın, kalp atışlarını dinlemeye gelmişti, nasıl mutluydu, nasıl mutlu oldum o kadına anlatamam... Her gün orada nil hanım, sadece doğumları olduğu zaman gelmiyor muayenehaneye 4442999 numaradam 3'ü tuşlayarak randevu alabilir yarın bende kontrole gidicem zaten... Hayırlısı olsun canım, inşallah arkadaşın da bu moral bozukluğundan kurtulur, dün demiştim bana 1 kereye mahsus aşılama yapacağını, aşılamam yapıldı ertesi günü yumurtamın çatladığı onayını aldım ultrasondan, sevinerek iki elini havaya kaldırıp harika yumurtan çatlamış bu ay senden ümitliyim dedi, sonra ama %25 dedi senin gibi her 4 kadından biri bu yolla bebek sahibi oluyor dedi, ama onu söylerken bile nasıl gülüyor tebessümle konuşuyor anlatamam, sanki benim değil onun yumurtası çatlamış, ona aşılama yapılmış, gerçekten çooooook iyi bir doktor...

Canımmmm benim inşallah tatlım, inşallah Rab'bim sizlerede en kısa sürede kendi mucizenizi yaşamayı nasip eder... P.tesi eşimin gerçek anlamda ki spermiogram sonucunu alıcam kızlar, ağustosta yaptırdığımızla bugün yaptırdığımızın sonuçlarını yayımlıcam, arada ki farkı daha net görebileceksiniz...

Dün gece buradan çıkınca abdest alıp Kur'an okudum, sizler için dua ettim, Rab'bim sen bizim yüzümüzü müjdelerin en güzeliyle güldürdün, o sitede tanıdığım evlat sahibi olmaya çalışan, isteyen bütün arkadaşlarımın da yüzünü tez zamanda evlat müjdesiyle güldür Rab'bim dedim... Rab'bim inşallah dilim döndüğünce okuduğum Kur'an'ı Kerim'i ve dualarımı kabul eder canlarım... Amin...

evet canim yaa.. olumsuz düsünce olumsuzluklari cagiriyor zaten.. acayip sistim biliyor musun.. su kirmizilar bitip gitse de ben de sIkI bi sekilde baslicam calismalaraaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…