- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.741
canımmmmmmmmm çokkk ama çoook mutlu oldumm..zaten kesin gözü ile bakıyordum ısı tablonu görüncee..ama yine de ters bişi olur diye pekte ümitlendirmek istemiyordummm..çok güzell bir haber..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almanı da nasip eder inşallah..
zeynepiiimm ya, çığlığıma kulak verdiğin için teşekkür ederimm canımm benimm..canım ılk mesjdakı gebelık lıstesıne baktım beyaz gala hamiş gorunuyor ordaaaaaaa
fıstığım çok fazla pc başında da durmaman gerekiyor..ondan da sırtın ağrıyor olabilir..pc başında yanlış durmamak için kendini kasıyo olabilirsin bebeği etkilememek adına..o yüzden olabilir belki..Kuzular napıyonuz. Benim sırtım cok agrıyor..!
Zeynepcim abla olcak tabi...
Ayrıca Kuppenin kızıda gelinim olcak. Regencimin oglusuda kankisi insallah.
Allahım hayırlısını versin önce tabi bunlar espiriler elbet.
ınsallah kuppe de regen de hamiş kalır ? senın oğlusun olcanı nerden cıkardın kii?
tatlicadimm evet regenim senden önce sahiplendi..hatırlıyor musun fotolarımızı birbirimizle paylaştığımız gün, regen allahın emri ile doğmayan kızımı istemişti, ondan belirli bir süre sonra da sen istedinn..ee ben ne yaptımm..ikinize de evet dedimm..peki bi sorun niye öyle dedimmm???? çünküüüü ben ikiz doğurcamyaaaa valla kuppe teeeee ne zaman bana söz vermisti, kizini bana verecekti ama tabi yine cocuklarin bilecegi isgerci bu hizla ben anca kanka dogururum ve benim bebek yasca kücük olur sizinkilerinden, dolayisiya sizinkiler daha uygun düser birbirine
ayy kuzum güldurdun benii
amin amin insallah hayırlı evlat olurlarr
ben esas tekmeyi yedigin an nasil olcan onu merak ediyorum
canımmmmmmmmm çokkk ama çoook mutlu oldumm..zaten kesin gözü ile bakıyordum ısı tablonu görüncee..ama yine de ters bişi olur diye pekte ümitlendirmek istemiyordummm..çok güzell bir haber..Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almanı da nasip eder inşallah..
zeynepiiimm ya, çığlığıma kulak verdiğin için teşekkür ederimm canımm benimm..
fıstığım çok fazla pc başında da durmaman gerekiyor..ondan da sırtın ağrıyor olabilir..pc başında yanlış durmamak için kendini kasıyo olabilirsin bebeği etkilememek adına..o yüzden olabilir belki..
tatlicadimm evet regenim senden önce sahiplendi..hatırlıyor musun fotolarımızı birbirimizle paylaştığımız gün, regen allahın emri ile doğmayan kızımı istemişti, ondan belirli bir süre sonra da sen istedinn..ee ben ne yaptımm..ikinize de evet dedimm..peki bi sorun niye öyle dedimmm???? çünküüüü ben ikiz doğurcam
zeynepcim iyi temennin içinn çok teşekkürler..
regenimm, hiçç olumsuz düşünme, bizimde ikimizin 40 ı birbirine karışabilir her an ona göre sıkı çalışşş..tembellik yok..eşim biraz önce hadi uyuyalım dedi, sen git ben geliyorum dedim, o da gelince beni uyandır diyoniye dedim..ee çalışmayacak mıyız diyo höh dedimmm..bi müsaade lütfen mola..ama sonra acabaaa önemli gün bugün müdür ki dedimm..düşün yani bizde boşluk yok..senden de aynı tempoyu bekliyorum
Ahhh Canim ne guzel yazmışsınız beyazgala, bu 2.ay olcak bizim, Pazartesi bizim buradaki kadın doğumda bur kontrolum var, sonra dediğin doktora başlayabilirim gitmeye, hastane nasıl peki, benim eşim bu konuda titizdir de biraz. Hadiii tanışalım, konuşalım bütün kizlar toplanalımmm
canlarım uyumak zorundayım . derin bayagı hareketlendii?. ıyı gecelr dılerımm
Valla tatlım hastaneyi doğum konusunda oldukça iyi diyorlar, ben hastaneden ziyade dr. güveniyorum, nil hanıma gideceğin zaman benle irtibata geç sana bazı tiyolar vericem, t.bebek üniteleri yok, o yüzden masraflar sgk kapsamına girmiyor, sadece sgk kapsamında olan muayene, ovulasyon takibi, aşılama + iğneler + sperm ayrıştırması laboratuvarda yapılıyor bunlar senden, hoş olsa bile özel sigortalarda bunu kapsamıyor zaten, aşılama yaklaşık hepsi 1000 tl tutuyor... İstersen yüzyüzede görüşebiliriz... Bende de var bu iyi hastane takıntısı ama almanda yaşadığımız tecrübeden sonra dr, güven daha ön plana çıktı bende...
Canim mutlaka irtibata gecerim tabi ki seninle, ama biraz deneyip oyle gitmeyi tercih ediyorum, eşimi de erkenden sıkıp bunaltmiyim, baktık denedik olmuyor, zaten benden önce o gider.☺ Biraz akışında gitsin şimdilik , dediğim gibi bu bizim 2.ayımiz olcak ve 9aylik evliyiz, birçok kişi bu haberi bizden duyunca şok olcak zaten  Ama inanın ertelenecek bir şey değil bu durum bunu evlenince cok daha iyi anladım, zaten eşimle 5yıllik flört dönemimiz oldu ve evlendik, neyi beklicez ki dedik
Tatlım demek istediğim şu ki illa çocuk için gidip başvur demiyorum, sadece normal kadın doğumcu olarak bile nil hanıma gitsen iyi olur diyorum... yani en baştan onla başla onla da devam et demek istedim, bak nil hn. benim tüp bebeğide sayarsak 4. drum şükürler olsun ki Rab'bime o tavsiye edildi Rab'bimin izniyle onun vasıtasıyla mucizemi yaşıyorum şimdi... Bana sana sadece 1 kereye mahsus aşılama denicez, olmazsa kredi mi çekersiniz, borç mu bulursunuz bilemem ama mutlaka o parayı bulup, vakit kaybetmeden t.bebeği deniceksiniz dedi, t.bebek için sizi hocama yönlendiricem demişti, doğru dr. bulmanın ne demek olduğunu çoook iyi biliyorum, herşey İnşallah
Merhaba canım bu gece hep bebekli rüyalar gördüm :) Gidicem canım en kısa zamanda , ona da muayene oluyım dediğin doğru , h
atta bir arkadaşıma da anlatcam bu doktoru, kız bekar ama çikolata kisti vardı aldılar geçen sene ama doktoruda asla normal yoldan hamile kalamazsın muhakkak tüp bebek demişler, daha evlenmeden kızcağız bunun stresini yaşıyor ve çok üzülüyor. acaba cumartesi falan da çalışıyor mu nil hanım tatlım ,bir bilgin var mı??
Bu arada sen nasılsın bakalım bebişş kendini hissetiriyor mu:)
Nasilsiniz hatunlar. Bugun cuma bir haftayi daha devirmisiz be vay vay
Azraaaaa canım Allah senden de razı olsun canım, bu müjdemin mimarlarından biri de Allah'ımın izniyle sensin...
Eşimin ilk spermiogram örneğinde 08/08/2011 tarih.
Hızlı hareketli % 50
Yavaş hareketli % 27
Yerinde hareketli % 5
Hareketsiz % 18 di
Yıkama sonrası konsantrasyon 1,8 milyondu...
en son aşılama günü yapılan spermiogramda 16/01/2012 tarindeki son değerlerimiz...
Hızlı hareketli % 90
Yerinde hareketli % 3
Hareketsiz % 7
Yıkama sonrası konsantrasyon 10 milyon olmuş...
Senin keçi boynuzu kürün sayesinde, gerçi ben pekmezi yerine aktarımın tavsiyesiyle keçi boynuzu özü varmış aşılamaya kadar yaklaşık 1-1,5 ay gibi onu + bir kavanoz da bu ballı kuru yemişli karışımdan kullandı, ve değerlerimiz aşılamaya yetecek derecede yükseldi, Allah hepinizden razı olsun canlarım...
Merhaba canım bu gece hep bebekli rüyalar gördüm :) Gidicem canım en kısa zamanda , ona da muayene oluyım dediğin doğru , hatta bir arkadaşıma da anlatcam bu doktoru, kız bekar ama çikolata kisti vardı aldılar geçen sene ama doktoruda asla normal yoldan hamile kalamazsın muhakkak tüp bebek demişler, daha evlenmeden kızcağız bunun stresini yaşıyor ve çok üzülüyor. acaba cumartesi falan da çalışıyor mu nil hanım tatlım ,bir bilgin var mı??
Bu arada sen nasılsın bakalım bebişş kendini hissetiriyor mu:)
canim benim allah cumlemizden razi olsun insallah... tatlicadicim verdi mujdeni nasil sevindim sizin adiniza tarif edemem icime umut isi birkez daha dogdu. Sayiniz ne kadar cok artmis hiziniz hatta ayy darisi bizim basimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Huu Huu nerdesiniz yahuuu??
zeynepiiimm ya, çığlığıma kulak verdiğin için teşekkür ederimm canımm benimm..
fıstığım çok fazla pc başında da durmaman gerekiyor..ondan da sırtın ağrıyor olabilir..pc başında yanlış durmamak için kendini kasıyo olabilirsin bebeği etkilememek adına..o yüzden olabilir belki..
tatlicadimm evet regenim senden önce sahiplendi..hatırlıyor musun fotolarımızı birbirimizle paylaştığımız gün, regen allahın emri ile doğmayan kızımı istemişti, ondan belirli bir süre sonra da sen istedinn..ee ben ne yaptımm..ikinize de evet dedimm..peki bi sorun niye öyle dedimmm???? çünküüüü ben ikiz doğurcam
zeynepcim iyi temennin içinn çok teşekkürler..
regenimm, hiçç olumsuz düşünme, bizimde ikimizin 40 ı birbirine karışabilir her an ona göre sıkı çalışşş..tembellik yok..eşim biraz önce hadi uyuyalım dedi, sen git ben geliyorum dedim, o da gelince beni uyandır diyoniye dedim..ee çalışmayacak mıyız diyo höh dedimmm..bi müsaade lütfen mola..ama sonra acabaaa önemli gün bugün müdür ki dedimm..düşün yani bizde boşluk yok..senden de aynı tempoyu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?