2012 Yılı Hamile kalmayı Planlayan Anne Adayları

bize yakışmışmı teyzesi...

ticker yanlış olabilir belkim ama çok heves ediyordum koydum valla...

oy oy oyyy teyzesininn güzelinee yakışmaz mııııı

kuzum yanlış değildir bnce yani değerinle ve kesenle ortalama bu evredesindir..maşallahhhhhhhhh oyyy p.tesi gitcen dimi bi daha :)

Herkese merhaba.Evleneli 3 ay oluyor ve hemen bebiş istiyoruz.Zaten yaşlarda geçiyor,28 yaşındayım.Adetime 4 gün var ve hiç adet belirtisi yok.Bazen kasıklarıma kramp giriyor hatta gece uykumdan uyandırıyor bu kramplar,acaba hamilemiyim diyorumAcaba hamileliğin böyle bir belirtisi var mı?

oy oy oyyy teyzesininn güzelinee yakışmaz mııııı

kuzum yanlış değildir bnce yani değerinle ve kesenle ortalama bu evredesindir..maşallahhhhhhhhh oyyy p.tesi gitcen dimi bi daha :)

evettt... pazartesi üsten kese görecekmişiz öyle dedi dr ama dediğim gibi pek dr u sallamıyorum alttan kalp atışlarını duyacağıma emin olsan alttan muayene olurdum.

sende yeğenimi göreceksin demi annesi..? 2 gün kaldı acık daha sabır... inşallah kocaman olmuştur tatlişkom annesine güzel bi poz verir

Bu arada hamile olan arkadaşlarımıda kutluyorum inşallah sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişlerini kucaklarına alırlar

merhaba hoşgeldin öncelikle...
evet hamileliğin böyle bir belirtisi var. inşallah hamilesindir.. beklemeden bebişini alırsın kucağına

merhaba hoşgeldin öncelikle...
evet hamileliğin böyle bir belirtisi var. inşallah hamilesindir.. beklemeden bebişini alırsın kucağına

Hoşbuldum İnşallah ,amin.Psikolojik olarakta etkileniyorum diyorum bazen çünkü geçen ay mide bulantısı,baş dönmesi felan yaşamıştım fakat adet oldum.Hissettiğim her şey psikolojikmiş ama ilk kez kasık ağrıları oluyor,birde çok sık idrara çıkıyorum,hatta ayıptır söylemesi tutamıyorum o kadar çok tuvaletim geliyorHüsrana uğrarım diye test almıyorum adet tarihimi bekliyorum.

merhaba tatlim hosgeldin.. adet belirtileriyle hamilelilk belirtileri benziyor zaten, ki bu da hamile olma ihtimali var demek.. insallah istedigin gibi olur her sey..

ona daha erken kuzum duyamazsın 6. haftada anca :) ohh ne güzel bi daha görcen yavrunun evini

bnde görcem ama salı oyyy oyyyyyyyyyyy şu haftasonunu da atlattımmı slı olur çabucak inşallahhh valla çok sıkıntılıyım yavrumu görmek istiyorum yaaaaaaaaa

merhaba tatlim hosgeldin.. adet belirtileriyle hamilelilk belirtileri benziyor zaten, ki bu da hamile olma ihtimali var demek.. insallah istedigin gibi olur her sey..

HoşbuldumAdetime 4 gün kaldı normalde bel ağrısı ve göğüslerimde şişme olması gerekir(uçlarıda acır) çünkü her ay böyle oluyor.Sadece bu ay kasıklarıma kramp giriyor ve ne bel ağrısı var ne de göğüs şişmesi var,ümitleniyorum ama :)

İnşallah yavrunu hayırlısıyla görürsün canım

seni yanlış yönlendirmek istemem. evet bu belirtilerin hepsi psikolojik olabilir. ama bende mesela sık idrara çıkma vardı. daha doğrusu idrarı tutamama. benim sat yok geç döllenme oldu ama tahmini 24.25. gün öğrendim. idrarda çokkk silik çizgi vardı. eğer gününde döllendiyse testte çıkabilir yarın

Gerçekten tutamıyorum belkide üşüttüm diyorum,hatta dün gece zor yetiştim wc yeKeşke daha erken yazsaymışım buraya şimdi merak ettim ama eczaneler kapanmıştır

kuzum acık daha sabır. bide randevunu salıyamı aldın mesela bugüne alsaydın madem çok özledin olmuyormu öyle:44: illa tam 1 aymı beklemek gerekk şimdik ben sık sık gidiyorum ama 6. haftadan sonra bende ayda 1e düşcem..
bide canım okuduğum kadarıyla 5+0-5+6 arası kalp atmayabaşlıyormuş. bende pzt tahmini (+-1) 5+2 olcam

ben de pazar ya da pazartesi bekliyorum busracimm.. benim de her ay gögüs ve bel agrim ayni seninki gibi.. bu ay benim de yok :26: bekliyorum bakalim ama ben ümitli degilim cünkü calismamiz olmadi dogru dürüst ve benim gecen ayda gögüs agrim olmadan geldi sahtekar kirmizilar

İnşallah yavrunu hayırlısıyla görürsün canım

teşekkür ederim canım inşallah :) bu arada umarım sende hamilesindir ve sağlıkla gelir bebeğin.. ama değilsen de üzülme.. henüz 3 aylık evlisiniz olur... ben tam 18 ay uğraşın sonunda hamile kaldım çoğu arkadaşımda öle.. o yüzden stres yapma kendine olur mu :)

Gerçekten tutamıyorum belkide üşüttüm diyorum,hatta dün gece zor yetiştim wc yeKeşke daha erken yazsaymışım buraya şimdi merak ettim ama eczaneler kapanmıştır

canım sen biraz sabret ve eğer test yaparsan sibih ilk idrarla yap. mesela benim çıktı ama hly arkadaşımın testi bat geçtikten sonra bile göstermedi. tamamen idrara beta hcg hormonunun karışması ile alakalı.
olmasa eşine söle nöbetci eczane bulsun sabahta yaparsın...
ama dediğim gibi çıkmasa bile üzülmek yok çünkü idrara geçmemiş olabilir...

Aslında benimde adet günlerim belli değil SATı tam hesaplayamıyorum yaklaşık olarak hesaplıyorum çünkü 1 ay 30 gün arayla oluyorsa adetim 1 ay 35 gün ara olabiliyor bende adet tarihi olarak en son günü yani 35. günü bekliyorum.Ayın 31inde adetimden bu yana 35 gün geçmiş olacak aslında.SATımıda ayın 12siyle 17si arası olarak hesapladım.

sabır taşına döndüm valla en son taaaaaaaaaaa geçen sene gördüm yavrumuuuuu

iğrençtiiiiiiiiii biliorum ama napiim
ya ben ay soonuna denk gelsin istedim ki haftaları denkleştiriyom canım çünkü 21 gün kontrol günü 150 tl bayılıyom 17. haftamda gideyimki tam son günde 20. haftamda giderim diye bnde ilk başlarda sık sık gittim ama şimdii bekle babam bekle

nyse az kaldı bugünü sayma 3 güncük

kuzum evet duyabilirsiniz eğer doğru tahmindeysen ve de asıl önemli olan ult. makinası iyisee modernse accık duyarsın..ayrıca biliyosun dimi sen aslında 5+2 dediğin gün aslında 6+2 oluyosun şöyle ki 5+0-5+6 arası 6. haftada oluyosun demek.. mesela ben 16+3 üm ya aslında 17. haftamdayım canım

Zaten ben birazdan iş yerimden çıkacağım inş nöbetçi eczane yakınımdadır ve alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…