- Konu Sahibi tatlicadi1
-
- #10.761
aman da amannnnnnnnnn seninn tickerınıdaaaaaaaa avatarınıdaaaaaaaaa seni deeeeee meleğinideeeeeee yerim bennnnnnnnnnnnn
bize yakışmışmı teyzesi...
ticker yanlış olabilir belkim ama çok heves ediyordum koydum valla...
oy oy oyyy teyzesininn güzelinee yakışmaz mııııı
kuzum yanlış değildir bnce yani değerinle ve kesenle ortalama bu evredesindir..maşallahhhhhhhhh oyyy p.tesi gitcen dimi bi daha :)
Herkese merhaba.Evleneli 3 ay oluyor ve hemen bebiş istiyoruz.Zaten yaşlarda geçiyor,28 yaşındayım.Adetime 4 gün var ve hiç adet belirtisi yok.Bazen kasıklarıma kramp giriyor hatta gece uykumdan uyandırıyor bu kramplar,acaba hamilemiyim diyorumAcaba hamileliğin böyle bir belirtisi var mı?
merhaba hoşgeldin öncelikle...
evet hamileliğin böyle bir belirtisi var. inşallah hamilesindir.. beklemeden bebişini alırsın kucağına
Herkese merhaba.Evleneli 3 ay oluyor ve hemen bebiş istiyoruz.Zaten yaşlarda geçiyor,28 yaşındayım.Adetime 4 gün var ve hiç adet belirtisi yok.Bazen kasıklarıma kramp giriyor hatta gece uykumdan uyandırıyor bu kramplar,acaba hamilemiyim diyorumAcaba hamileliğin böyle bir belirtisi var mı?
evettt... pazartesi üsten kese görecekmişiz öyle dedi dr ama dediğim gibi pek dr u sallamıyorum alttan kalp atışlarını duyacağıma emin olsan alttan muayene olurdum.
sende yeğenimi göreceksin demi annesi..?2 gün kaldı acık daha sabır... inşallah kocaman olmuştur tatlişkom annesine güzel bi poz verir
merhaba tatlim hosgeldin.. adet belirtileriyle hamilelilk belirtileri benziyor zaten, ki bu da hamile olma ihtimali var demek.. insallah istedigin gibi olur her sey..
ona daha erken kuzum duyamazsın 6. haftada anca :) ohh ne güzel bi daha görcen yavrunun evini
bnde görcem ama salıoyyy oyyyyyyyyyyy şu haftasonunu da atlattımmı s lı olur çabucak inşallahhh valla çok sıkıntılıyım yavrumu görmek istiyorum yaaaaaaaaa
Hoşbuldumİnşallah ,amin.Psikolojik olarakta etkileniyorum diyorum bazen çünkü geçen ay mide bulantısı,baş dönmesi felan yaşamıştım fakat adet oldum.Hissettiğim her şey psikolojikmiş ama ilk kez kasık ağrıları oluyor,birde çok sık idrara çıkıyorum,hatta ayıptır söylemesi tutamıyorum o kadar çok tuvaletim geliyor Hüsrana uğrarım diye test almıyorum adet tarihimi bekliyorum.
seni yanlış yönlendirmek istemem. evet bu belirtilerin hepsi psikolojik olabilir. ama bende mesela sık idrara çıkma vardı. daha doğrusu idrarı tutamama. benim sat yok geç döllenme oldu ama tahmini 24.25. gün öğrendim. idrarda çokkk silik çizgi vardı. eğer gününde döllendiyse testte çıkabilir yarın
ona daha erken kuzum duyamazsın 6. haftada anca :) ohh ne güzel bi daha görcen yavrunun evini
bnde görcem ama salıoyyy oyyyyyyyyyyy şu haftasonunu da atlattımmı s lı olur çabucak inşallahhh valla çok sıkıntılıyım yavrumu görmek istiyorum yaaaaaaaaa
HoşbuldumAdetime 4 gün kaldı normalde bel ağrısı ve göğüslerimde şişme olması gerekir(uçlarıda acır) çünkü her ay böyle oluyor.Sadece bu ay kasıklarıma kramp giriyor ve ne bel ağrısı var ne de göğüs şişmesi var,ümitleniyorum ama :)
İnşallah yavrunu hayırlısıyla görürsün canım
Gerçekten tutamıyorum belkide üşüttüm diyorum,hatta dün gece zor yetiştim wc yeKeşke daha erken yazsaymışım buraya şimdi merak ettim ama eczaneler kapanmıştır
seni yanlış yönlendirmek istemem. evet bu belirtilerin hepsi psikolojik olabilir. ama bende mesela sık idrara çıkma vardı. daha doğrusu idrarı tutamama. benim sat yok geç döllenme oldu ama tahmini 24.25. gün öğrendim. idrarda çokkk silik çizgi vardı. eğer gününde döllendiyse testte çıkabilir yarın
kuzum acık daha sabır. bide randevunu salıyamı aldın mesela bugüne alsaydın madem çok özledin olmuyormu öyle:44: illa tam 1 aymı beklemek gerekkşimdik ben sık sık gidiyorum ama 6. haftadan sonra bende ayda 1e düşcem..
bide canım okuduğum kadarıyla 5+0-5+6 arası kalp atmayabaşlıyormuş. bende pzt tahmini (+-1) 5+2 olcam
canım sen biraz sabret ve eğer test yaparsan sibih ilk idrarla yap. mesela benim çıktı ama hly arkadaşımın testi bat geçtikten sonra bile göstermedi. tamamen idrara beta hcg hormonunun karışması ile alakalı.
olmasa eşine söle nöbetci eczane bulsun sabahta yaparsın...
ama dediğim gibi çıkmasa bile üzülmek yok çünkü idrara geçmemiş olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?